Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Sukulaiselle olin apuna auton laitossa ja tuli vähän rikottua oven lukitusmekanismia, että voisi sanoa minusta olleen enemmän haittaa, kuin hyötyä...
    Ovipahvin irroituksessa lukitusnappi irtosi oven sisässä olevasta kiinnikkeestään ja sukulainen sai ajella tovin niin, että nappi rautoineen oli peräkontissa.

    Jos jotain positiivista, niin remontti maksoi vain puolet siitä mitä odotin sen maksavan, kun auto tänään noudettiin pajalta ja allekirjoittaneen piti sovitusti kaivaa lompsa esiin...

    Comment


    • Nuo v*tun metsästäjan irvikuvat paukkavat kello 5 aamulla kyyhkynmetsästyksen takia. Osaisivat edes ampua niin että ei tulis haavoittuneita.

      Comment


      • Ai nekö siellä lampaita säikyttelivät kuuden aikoihin paukkeellaan. Tuohon aikaan ei pitäisi kenenkään paukutella rauhan aikana mitään.

        Comment


        • A2:n ilmastointi toimii, eli pitää kohta alkaa katsella itselle ihan oikeaa harrasteautoa :-O

          Comment


            Huomasinpa aamusella että joku eilen tai muuna päivänä peruuttanu maskin sisään. Parkkitutkan anturiki pullahtanu ulos. Yllättäen ei mitää lappua eikä silminnäkijöitä joka olisi ottanut yhteyttä.
            Attached Files

            Comment


            • Perinteinen. Sama mulle viimekesänä. No hyvä syy vaihtaa mustaan maskkin ;)

              Comment


                Ois hyvä syy vaihtaa sline puskuriin ja maskiin mutta tässäkin päähän ottaa vaimo joka ei lämpeä ajatukselle

                Comment


                • Ite pistin kasko vakuutukseen suoraan kun kuulun mitä kaikki maksaa. Jos olisi maskin vaihto riittäny ni olis jääny menemättä. Puskurin palkki ja pesurit meni uusiks ja puskuri muovikorjattiin.
                  Viimeksi muokannut Killeri; 11.8.2016, 15:30. Perustelu: Kaupankäynti yksityisviestein.

                  Comment


                    Ei mennyt auton korjaus "osavaihtamossa" ihan putkeen. Alunperin oli puhe, että puretaan niin paljon, että vian todellineen syy selviää ja aikaa varatessa nimenomaan varmistettu ajan riittävän siihen. Ajankohta vielä valittu siten, että mahdollisuus seisottaa useampi päivä, jos joutuu osia odottamaan.

                    Mutta kuinkas kävikään... Purkamatta (kun ei ollutkaan aikaa) todettu, että todennäköisesti tuo kallis osakokonaisuus pitää vaihtaa. Sanottiin kuitenkin että ennen osan tilaamista hyvä tarkistaa, ettei siellä ole joku pienempi vika. No shit Sherlock! Tuon olisin voinut itsekin todeta oireiden perusteella.

                    Kaiken lisäksi huollossa öljyjen kanssa sekoiltu niin, ettei lopulta tiedä kumpi siellä oikeasti on. Kaikissa papereissa lukee 0w40 vaikka DPF vaatii kiinteästä huoltovälistä huolimatta kalliimman 5w30. Soittelivat kyllä myöhemmin, että asentaja olisi huomannut vaatimuksen ja laittanut oikeaa. Mutta mistä tuon oikeasti tietää... Miten erottaa silmämääräisesti 0w ja 5w? Epäilyttävän ohuelta se kyllä vaikutti parkissa seisottuaankin. Viimeistään öljynkulutus sen paljastaisi, muttei viittis odottaa niin kauan.

                    Comment


                    • Kyllähän alkaa taas päivä iloisesti. Audista lakkas nopeus- ja matkamittarit toimimasta. Tai kyllä ne välillä herää. Varmaan eilisellä vesilaipan vaihdolla on yhteys tähän uuteen ominaisuuteen.

                      Comment


                      • Itsellä kans B5 teki tuota joskus. Vika oli muistaakseni siinä vaihteiston kyljessä olevassa anturissa.

                        Comment


                          Meinasin aamul lähtä kauppaan mutta 80 ei halunnu lähtä. Rele naksui mutta startti ei pyörinny. No keräsin motivaatiota sitten muutaman tunnin ja menin ihmettelemään. Toisella avaimella lähti kun vähän rassasi lukkopesässä. Pitäsköhän sitä virtalukkoa vilkasta..

                          Comment


                          • Virtalukonpohja, ilmeisesti. Haulla juttua.

                            Comment


                            • Verkkokukka.fi:n toiminta. Tänään tuli appiukon kuolemasta 3 vuotta ja tilasin emännälle kukkia suklaan kera kotiin, koska itse olen töissä maailmalla. Ei sitä toimitusta sitten ikinä kotiin ollut kuulunut vaikka päivällä soitin asiakaspalveluun ja varmistin tilauksen onnistumisen. Huomenna saa asiakaspalvelun neitokainen palauttaa rahat ja selvittää asian. Luulisi tuollaisella palvelulla olevan joku toimitusvarmuus, kukkia kun yleensä lähetetään hyvästä syystä.

                              E: Kukat olivat saapuneet vähän tämän postauksen jälkeen. Joku sekaannus oli ilmeisesti ollut kun illalla vasta tulivat mutta pääasia että saapuivat.
                              Viimeksi muokannut Buuhiz-; 16.8.2016, 20:33.

                              Comment


                              • Sieltäpäin se vika varmaan löytyy. Toivottavasti vaan liitin löysässä tms.

                                Comment


                                  Joo se saatto sen asiakaspalvelijan läppärin verkkoliitin vaan olla löysässä ni ei menny tilaus järjestelmään perille.

                                  Comment


                                  • Urssin etuiskarien laakerointi. Kaksi kertaa laakerit vaihdettu. Kylmänä ei pauku. Kun konehuone lämpeää niin alkaa yläpäät jumiin. Tänään korotin laakereita mutta eipä auttanut. Vaikuttaa siltä että noissa Optimal laakereissa on liian paksut muovikuoret ja se kiilaa lautasta. No kokeillaan ensiviikolla febi bilsteiniä..

                                    Comment


                                      Tein parin kontin pääälle katoksen, eilen asensin etureunaan rännin jotta vesi valuis hallitusti toisen kontin vieressä olevaan ojaan. Vesi päätti kuitenkin valua ylämäkeen ja toisella puolella olevalle ajoväylälle.
                                      Eli maata tasatessa ja kontteja hierottaessa paikoilleen on toinen jäänyt sen verran korkeammalle ettei 6 tuuman laudassa riitä vara saada kuuden metrin matkalle riittävää kaatoa, pitää hakea pitkät kourun ripustuskoukut ja alkaa säätämään....

                                      Comment


                                      • Hidasta touhua etsiä nettivaraosasta kolariautoista osia. Kolmasosassa ilmoituksissa ei edes mainita, onko auto bensa tai diesel. Vieläpä liikkeiden ilmoituksia. Aikamoista soittorumbaa pitäisi harrastaa.

                                        Comment


                                          Voi helvetin perse.

                                          Kaveri tuli kärryn kanssa pihaan ja jotain taakkaa kun siinä nostettiin kärryltä niin ajattelin säästää taskussa olevaa puhelinta ja laitoin terassin kaiteelle. No siinä siirreltiin romuja ja alettiin moottoria irrottamaan yhdestä autosta niin enköhän hoksannut kauhean kiroamisen kanssa että se puhelin on muuten edelleen ulkona siellä kaiteella ja vettä tulee ihan taivaan täydeltä.

                                          Äkkiä puhelin sisälle ja isommat vedet päältä pois. Uuniin vajaa 50 astetta lämpöä ja puhelin sinne. Taisi toista tuntia olla kuivumassa. Tulevaisuus näyttää miten kävi. Eihän tuo nyt toki ollut kuin 850€ puhelin ja kuitenkin jo puoli vuotta vanha...

                                          Comment


                                            Yö riisipaketissa toimii myös hyvin tohon kosteudenpoistoon.

                                            Comment


                                              Liekö se ihan ugandaa? Jokunen vuosi takaperin olen myös tunkenut kastuneen puhelimeen riisiin, mutta ei siitä mitään apua ollut. "If your phone gets wet, try putting it in dry rice. At night, the rice will attract asians who will fix your electronics for you."

                                              Comment


                                              • Pistä seuraavan kerran ilmatiiviiseen astiaan se kastunut puhelin riisin kanssa. Huomattavasti paremmin se riisi imee sen kosteuden sillä tavalla. Itse pistin pikkuauton valoumpion sisään riisiä ja teippasin kaikki reiät umpeen. Yön aikana oli kosteus poistunut.

                                                Comment


                                                • Enpäs muistanutkaan, että auton ostaminen on näin ärsyttävää puuhaa. Kuvissa siistin näköisistä laitteista paljastuu paikan päällä epämääräisiä paikkamaalauksia, järkyttäviä ruostekohtia, syviä kolhuja, syviä naarmuja, renkaat sileet, tekniikka ei pelaa, tuulilasit halki, puskurit/lokarit ei istu paikalleen jnejnejne.

                                                  Ei kellään olis myydä hintaluokassa 2-3k€ jotain hyvää ilmastoitua käyttöautoa bensakoneella?

                                                  Comment


                                                  • Kastuneisiin puhelimiin liittyen en kyllä ymmärrä miksi enää edes tehdään ei-vedenkestäviä puhelimia, etenkään kovemmissa hintaluokissa.

                                                    Comment


                                                      2-3k€:lla nyt ei voi kovin kummoista kuntoa odottaa, ellei sitten ole valmis tinkimään esim. merkistä. Koreanihemitä saa tuolla rahalla valita asti, mutta tuppaa nekin olemaan 10 vuotta vanhoja. Mikä sitten kenenkin mielestä on hyvä käyttöauto, tuolla rahalla ei nyt kyllä saa edes uudenveroista.

                                                      Comment


                                                      • Ei mitään uudenveroista tässä haetakaan. Olis vaan edes sellanen, että kehtaa kattoa 10m lähempääkin. Toi -89 kakkiskin on paremmassa kunnossa...

                                                        Comment


                                                        • Eilen tennispallo silmään, kimpos vielä omasta mailasta kun kaveri pisti kauheen syötön. Verkkokalvossa haava ja massiivinen silmätulehdus. Voin sanoa, että aika perseestä. Mitenkään päin ei oo hyvä olla.



                                                          Onneks näkö pelaa

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja jcarlson Näytä viesti
                                                            Kastuneisiin puhelimiin liittyen en kyllä ymmärrä miksi enää edes tehdään ei-vedenkestäviä puhelimia, etenkään kovemmissa hintaluokissa.
                                                            Kyllä tää IP65-luokan S5 tuo tiettyä mielenrauhaa.

                                                            Comment


                                                            • S5:sen pahin suunnitteluvirhe on vaan se irtoava takakansi. Onneks ei itellä koskaan tippunu mihkää vesilätäkköön

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X