Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Pahimpaan "ruuhka"-aikaan jono ulottuu pahimmillaan Teiskontielle asti. On kyllä käsittämättömän tukkoinen paikka, paitsi yöllä. :D Ja se suojatie on kyllä todella hazardi paikka...

    Comment


    • Ja vaikka siinä viinikassa syksyllä maalattiin risteyksiin "ruudukot", ei ilmeisesti kukaan niiden tarkoitusta ole tähänkään päivään asti ymmärtänyt :D

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja Zoml Näytä viesti
        Mainittu tässäkin ketjussa saman asian tiimoilta aikaisemminkin. Eräs kaksikirjaiminen yritys kyseessä, "don't you worry bout a thing..."

        Vaihtasin samalla sekunnilla vakuutukset toiseen firmaan, jos kilpailijat olisi yhtään edullisempia. Aikasemmin lähipiirissä on kyllä tällä firmalla asiat hoitunut ja entisen auton fenniaan verrattuna sai sentään vahinkoilmoituksen tehtyä heti.
        Itsellä kyllä päinvastainen mielikuva ko. firman hintatasosta. Silloin kun itsellä oli vielä vakuutukset tuossa firmassa, korvaukset hoitui mallikkaasti, mutta se voi olla kiinni vakuutustarkastajasta ja samalla myös siitä missä päin maata itse on. Tuosta on kyllä aikaa jo n. 15 vuotta :) Sittemmin tullut kilpailutettua vakuutus- ja pankkiasiat yhtenä könttänä.

        Comment


        • Alkuperäinen kirjoittaja Perusjonttu Näytä viesti
          Ja vaikka siinä viinikassa syksyllä maalattiin risteyksiin "ruudukot", ei ilmeisesti kukaan niiden tarkoitusta ole tähänkään päivään asti ymmärtänyt :D
          Eipä ole kyllä mitään muutosta tullut niiden myötä :D Eipä tosin odotukset ollu kovin korkeellakaan. Toivottavasti rakentavat tuon risteysalueen uusiksi jossain kohtaa kun nyt tuntuu olevan rahaa ja intoa pemistää näitä "solmukohtia". Tosin tais esim. rantatunnelin intressi olla enemmänkin se että saadaan lisää rantatontteja tehtyä.

          Alkuperäinen kirjoittaja Zoml Näytä viesti
          Pahimpaan "ruuhka"-aikaan jono ulottuu pahimmillaan Teiskontielle asti. On kyllä käsittämättömän tukkoinen paikka, paitsi yöllä. :D Ja se suojatie on kyllä todella hazardi paikka...
          Juu nimenomaan se Teiskontien puoli vetää kaikista huonoiten. Muutaman kerran epähuomiossa lähtenyt ruuhka-aikaan kohti viinikkaa ja todennut siinä sorsapuiston kohdalla että voi hele... Ei auta muuta kun ottaa mukava asento, rullailla vapaalla alamäkeen aina kun jono liikkuu ja tilata vaikka pizzaa.

          Comment


            Mikä *ittu siinä on että aina kun mulle tulee auto eteen mikä on käyny merkkihuollossa niin siitä ei saa keulaa huoltoasentoon ilman kauheeta taistelua. Nyt meni tx45 poikki noihin keulan pultteihin. Metrinen varsi ei meinaa riittää että ne saa auki. On varmasti joo momentissa...

            Edit toinen hylsy poikki..

            Edit kolmas hylsy. Stahlwilleä ja muita ihan oikeita hylsyjä. Kolme vielä pitäis avata. Taidan viedä tuon hylsykasan hml laakkoselle ns palaute askiin. Lähetteellä "50nm"
            Viimeksi muokannut ^^BeBe; 21.1.2016, 16:59.

            Comment


            • Audi päätti olla käynnistymättä aamun ajelun jälkeen. Reilu 100 kilometriä sillä pääsi tänään ja kahvitauon jälkeen starttasin, kävi huonosti, sammutin ja nyt ei pyöri kun startti. Kai se on soitettava hinurille ja lykkiä huoltoon. Prkl!

              Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja diffas Näytä viesti
                Postnordin toimintaa ei voi enään oikeastaan pitää satunnaisena, kun taannoinen keissi uusiutui. Sama paketti mitä kerran olivat "mukamas" yrittäneet toimittaa ja lähetenyt takas Italiaan, oli taas saapunut suomeen. Voitte kuvitella fiilista, kun tuut kotiin katot seurannasta että pakettia yritetty toimittaa ja ei taaskaan mitään lappua tai puhelua. Onneksi tälläkertaa tuli oltua aktiivisempi seurannan suhteen, takasinhan tämäkin olisi lähtenyt. Terminaalivisiitti ja sieltä soitto kuskille, et nyt oikeasti se paketti.

                Toki tapaan kuuluu ettei kukaan mitään pahoitellut edes. Onneks nyt kuitenki sit saatiin paketti ja läjä vinyyliä taas hyllyyn. Hitto et syö kyllä nyt aika kovasti toi touhu
                UPS, POSTNORD, Suomen posti...kaikki samaa *piip :D
                Attached Files

                Comment


                  Hienosti menny tämä aamu. Vein emännän rautatieasemalle. Yetistä tilttas mittaristo ja yritin sitten fiksuna miehenä, josko auton uudelleen käynnistäminen auttaisi. Ei auttanut. Ja nyt sitten ilmeisesti ajonesto jää päälle. Hinurilla pajalle. Hinausautoa odotellessa soitin emännälle ja selvisi että juna on peruttu ja kaikki seuraavatkin tolkuttomasti myöhässä.

                  Comment


                    Se on jännä miten tuo talvi aina yllättää VR:n joka vuosi.

                    Comment


                      Ja joka syksy kun tulee märkiä lehtiä. Kesällä ei toimi ilmastointi jne...

                      Just joku VR:n pamppu keuli uutisissa uusilla vetureilla jotka toimii -40 asteen pakkasissa. No big-fucking-deal jos kaikkien muiden vaunujen jarrut on yhtä jäässä kuin radanvarren vaihteet.

                      Comment


                      • Italialaista taattua laatua. Mihinkäs asti meinasit, että italialaisella laadulla päästään? Italiastahan nuo oli, jos en nyt ihan väärin muista.

                        Comment


                        • Samaa muistelisin että italiano olis, mikäs se toinen vaihtoehto olisi ollut silloin?

                          Comment


                          • Mikä se on kun aina 1,5v välein iskee autokuume? Tällä kertaa Q5 näyttää vähän liiankin hienolta.

                            Comment


                              Alkuperäinen kirjoittaja turbokiisseli Näytä viesti
                              Mikä se on kun aina 1,5v välein iskee autokuume? Tällä kertaa Q5 näyttää vähän liiankin hienolta.
                              Tuntuu tuo akuutti autokuume uusiutuvan vähän turhan usein, veikkaukseltakaan ei saa lääkekorvausta...

                              Comment


                              • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                Ja joka syksy kun tulee märkiä lehtiä. Kesällä ei toimi ilmastointi jne...

                                Just joku VR:n pamppu keuli uutisissa uusilla vetureilla jotka toimii -40 asteen pakkasissa. No big-fucking-deal jos kaikkien muiden vaunujen jarrut on yhtä jäässä kuin radanvarren vaihteet.
                                Tervetuloa kokeilemaan, kuinka hyvä se pito on kun ne limaiset lehdet on pyörän ja kiskon välissä... just sayin' kohta kymmenen vuoden kokemuksella. :) Ja kyllä alkaa moni asia kummasti kusemaan, kun kengitään porukkaa pihalle oikein huolella kunnossapidosta jne, ja muutenkin "tehostetaan". Henkilökohtainen mielipide, ei firman.

                                Kyllä mua joku otti päähänkin... ai niin, töissä kaikki hajalla. :D

                                Comment


                                  Sain kehut töissä tänään asiakkaalta ettei miun kannattas olla asiakaspalveluammatissa. Nooh.. ei tämä tilanne sinänsä ota päähän vaan naurattaa ehkä enempi. Tämä kyseinen aasi-akas on haukkunut nyt kolme meidän talon työntekijää pystyyn. Ja joka kerralla meidän firman toiminnan. Hän ei anna selittää tilannetta tai tapahtumia vaan posmottaa päälle kuin yleinen syyttäjä. Itse tänään ekaa kertaa asion tämän henkilön kanssa ja kerkesihän siinä mennä 30sek kun kysyin tarkentavasti mitä asia koskee ja voinko jotenkin auttaa selventämään: Et voi, anna teidän huoltomiehen numero(jolle soittaa ja vittuilee suoraan asiaan kuulumattomasti) ja haukkuu minut ja edustamani yrityksen kelvottomaksi ja poistuu paikalta.

                                  Joo meni itellänikin yli kun totesin tähän kuuluvalla äänellä: Mikä vttu näitä ihmisiä välillä vaivaa...
                                  Enkä tiedä kuuliko asiakas tätä vai ei.

                                  Comment


                                  • Tämä. Joitain asiakkaita itelläkin on joiden kanssa YKSIKÄÄN puhelu ei pääty järkevästi. Siis ei vaan voi. Mikään ei ole hyvin ja keksitään nurinaa asioista joihin ei voi vaikuttaa millään tavalla tai ei voi yksinkertaisesti tietää. Ja kaikki on koko talossa paskoja jne. Ihan käsittämättömiä tyyppejä kulkeekin vapaana...

                                    Comment


                                      Ottaa päähän kun puolen tunnin homma duunissa kesti kaksi tuntia, eikä päässyt kotiin kuin vasta viideltä.

                                      Edellisiin viitaten niin aasiakaspalvelijana saa ja pitääkin otta kaikki tuotteisiin, firmaan ja prosesseihin kohdistuvat kritiikit asiallisesti. Mutta sitten jos aasiakas alkaa arvostelemaan sinua henkilönä voi hyvin omasta mielestäni sanoa että kiitos ja näkemiin ja laittaa luurin kiinni.

                                      Comment


                                      • Kaksi paikkaa peräkkäin kadulla vapaana lumesta, Skoda-kuski tulee ja jättää auton paikkojen keskelle, puoliksi molemmille paikoille... Saakeli kun en nähnyt kuskia. Tekisi mieli kusta parvekkeelta auton katolle...

                                        Comment


                                        • Vai mailalla lasi sisään ja betoniautolla lasin reunoja myöten täyteen betonia, vähä niinku kerättyjä videoita osiossa. :-D

                                          Comment


                                          • Tuohon asiakaspalveluun. Itse olen aina korrekti, en ota henkilökohtaisesti kun se ei usein varsinaisesti henkilöidy kehenkään. Jollain vain on huono päivä tai on muuten kärsinyt hapenpuutteesta. Kerran mulle sanottiin että taidan olla mulkku johon totesin että kaikilla on oikeus mielipiteisiin. Sitten se käski vetää tumppuun ja nauttia ja totesin että ilman muuta. :) Sitten lisäsin että kun sulla ei selvästikään ole mitään asiaa joten puhelu päättyy ja suljin luurin samalla kun suu kävi. Ai että oli yksi hienoimmista puheluista ikinä. :D Meillä on toimitusjohtajan lupa lopettaa paskan jauhanta joten sen tein mutta olin asiallinen loppuun asti. Tietty ilmoitin esimiehelle tapahtuneesta jos jälkipyykkiä olisi tullut. No ei tullut. Mutta joskus olen sanonut urputtajille että jos ei äänensävy muutu niin puhelu päättyy. On se muuttunu joten asiassa on päästy eteenpäin.

                                            Comment


                                            • Kusee partsilta auton katolle. Damn, ei se taidakkaan olla skeida vaan Jatke, ja vielä oikein pysäköitynä. Noh, mulkku sen kuski kumminki on :D

                                              Comment


                                                A4 jäi pihaan. Pyörittää mutta ei starttaa. Poltan kohta koko paskan.

                                                Comment


                                                • Oma ysikymppi jäi toissailtana myös pihaan, ei edes pyöritä. Poltan kohta koko paskan.

                                                  Comment


                                                    C5 on käynnistynyt kovistakin pakkasista huolimatta. Poltan ehkä kohta sikarin. :-)

                                                    Comment


                                                      Lähtee myös tuo ABH C4 pakkasista riippumatta ja ilman lämppäriä, enkä edes aja kuin kerran pari viikossa :)

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja Teukka Näytä viesti
                                                        Tuohon asiakaspalveluun. Itse olen aina korrekti, en ota henkilökohtaisesti kun se ei usein varsinaisesti henkilöidy kehenkään. Jollain vain on huono päivä tai on muuten kärsinyt hapenpuutteesta. Kerran mulle sanottiin että taidan olla mulkku johon totesin että kaikilla on oikeus mielipiteisiin. Sitten se käski vetää tumppuun ja nauttia ja totesin että ilman muuta. :) ...
                                                        Tämähän on ihan helmeä ja hattu nousee! Sulla on oltava joko lehmän hermot tai sitten hälläväliä-asenne työntekoon :)
                                                        Omassa työsssäni vastaanotan niitä hankalia, erikoisempia tai vaativampia reklamaatiopuheluita. Tähän mennessä yli 7v. aikana en ole vielä tähän mennessä vastaanottanut moista puhelua, ehkäpä suurin syy siihen on B2B.
                                                        Toki monta kertaa olen kuullut, että saa näitä tuotteita muualtakin, kun en ole lähtenyt tanssimaan ilmiselvissä tapauksissa asiakkaan pillin mukaan, kun syytä ei ollut siihen lähteä edes goodwillin muodossa. Mutta kummasti muutaman päivän radiohiljaisuuden jälkeen taas näkyy tilauksia...
                                                        Henkilökohtaisuuksia on myös kuultu muutaman kerran ja yleensä niissä tapauksissa olen todennut, että sitten kun on kasvanut aikuiseksi ja pystyy puhumaan asioista asioina, voi palata asiaan.

                                                        Ja itse aiheseen: miksi helvetissä tammikuussa pitää erääntyä maksettavaksi kaikki mahdollinen ja mahdotonkin? Vaikka sen tietää etukäteen, potuttaa silti se laskuläjä postilaatikossa joka hemmetin vuosi.

                                                        Comment


                                                        • Jari, riippuu tilanteesta. Pidän huolen etten vittuile ns. Julkisesti kuluttajille tai meidän jälleenmyyjille. Muuten saattaa olla herkässä hihojen liekehtiminen. :D

                                                          Comment


                                                            Ei varsinaisesti ota päähän mutta on tasalaatuiset polttimot vaihtanu edellinen omistaja lyhyisiin valoihin joskus. Torstai aamuna töihin lähtiessä ei kartturin puolen valo syttynytkään enään ja sitten 10h myöhemmin töistä lähtiessä ei syttynyt enään kuskinkaan puoli :D Uudet polttimot hain mutta -30 ja taivashalli niin jäi vaihtamatta silloin.

                                                            Comment


                                                              Oma asennustaito: Vaihdoin Opeliin viikonpäivät takaperin naftafiltterin ja sen jälkeen joka aamu auton käynnistäminen on ollut taistelua. - Saas nähdä, osasinko tänään vaihtaa suodattimen niin, etten sössinyt tiivistettä.

                                                              Edit: Wuhuu! Ainakin viiden tunnin seisomisen jälkeen auto käynnistyi ongelmitta.
                                                              Attached Files
                                                              Viimeksi muokannut kvande; 23.1.2016, 17:36. Perustelu: Lisätty tilannepäivitys asennuksen onnistumisesta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X