Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Miksihän minua ei naurattanu yhtään... :D
    Harvemmin koiranomistajien omissa pihoissa näkee paskoja pitkinpoikin, miksei jos ne ei kerran ketään häiritse...

    Comment


      Harvemmin koiranomistajat paskotuttaa koiraa siihen pihaan. Toki omalla koiralla on iso aitaus, mutta sieltäkin tulee muutaman päivän välein käytyä lapioimassa paskat pois.
      Ja tuo tiibetinmastiffi on vielä niin tarkka omasta sontimispaikastaan, ettei mihin sattuu saata kyykistyä ja sittenkin aina kolmen tai neljän ympäripyörimisen jälkeen :D. Yleensä tämä tapahtuu pellolla tai ojassa, muttei koskaan kävelyväylille tai tielle.
      Tyttöystävän pieni kooikerhondjie on ihan toista maata ja vääntää tortut yleensä pahimpaan mahdolliseen paikkaan (esim. postilaatikkorivin alle), mutta onneksi pienellä koiralla on myös pieni pökäle.

      Comment


      • Meidän jo kuollut koira opetettiin kakkimaan aina mahdollisimman kauas ojanpohjalle. Ulos kun päästi koiran niin juoksi 50m pellolle ja teki asiat sinne. Ei tainnut kertaakaan pihalle tai tien viereen paskoa.

        Comment


        • Jos ihmiset ei osaa tässä kelissä ajaa yli kuuttakymppuä ilman kaikenmaailman sumuvaloja, saa mun puolesta jäädä kotiin miettimään elämäänsä.

          Comment


          • Minulle riittäisi edes se, että autoilijat kykenisi ajamaan 80:ä, 80:n alueella. Ei tuo lumituiskussa ohittelu Pololla mitään herkkua ollut, mutta pakko oli suorittaa, että pääsee edes saman vuorokauden aikana perille.

            Comment


              Enin osa taitaa ajaa nopeusmittarin näyttämän mukaan eikä todellisen nopeuden mukaan.

              Comment


              • Tämä taitaa olla syy usein, ajelin 23 päivä ambulanssin perässä 70-73 km/h tämän perässä oli 4 autoa eikä kukaan uskaltanu ohittaa. Paitsi allekirjoittanu.

                Comment


                • Kyllähän moni varmaan ajaa mittariin sen 80km/h. Mutta en kyllä usko, että kenenkään mittari huijaa 20km/h yläkanttiin. Se johtuu vain uskalluksesta kun niin hiljaa pitää ajaa.

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja Perusjonttu Näytä viesti
                    Jos ihmiset ei osaa tässä kelissä ajaa yli kuuttakymppuä ilman kaikenmaailman sumuvaloja, saa mun puolesta jäädä kotiin miettimään elämäänsä.
                    Eilen illalla subaru kaahasi 30km/h 60km/h aluella kun vähän tuli taivaalta valkosta eikä tietenkään tilaa mennä ohi.

                    Comment


                      Mittarivirhe voi olla rengastuksesta ja nopeudesta riippuen 5-15 km/h. Virhe omien havaintojeni mukaan tapaa kasvaa kun nopeus kasvaa, eli virhe ei ole lineaarinen.

                      Comment


                      • Ääh.... Jotain häikkää tt:n keskuslukituksessa, ei auennut lukot kakella ja avaimella kun meni sisään alkoi hälytin huutaa mutta auto käynnistyi kyllä.... No nohevana koiti keskikonsolin nappuloista sulkea ja avata, lukot napsahti kiinni muttei auki ja mä siellä sisällä.... Pikku kolautus suutuspäissään mittaristoon niin lukot pelaa taas...

                        Comment


                          Kerran kaveri sähläs ittensä ihan toimivassa autossa lukkojen taakse. Tais koodata ikkunoita toimimaan keskulukituksen kanssa ja kokeili sitten istuessaan autossa käännellä avainta oven lukossa. Jotekin sähläsi turvalukot päälle, eli ei aukee ovet sisältä :D Ja ikkuna tietysti kerkesi nousta ylös, ennenkun tajusi ettei kahvat pelaakkaan.

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja jannekk Näytä viesti
                            Mittarivirhe voi olla rengastuksesta ja nopeudesta riippuen 5-15 km/h. Virhe omien havaintojeni mukaan tapaa kasvaa kun nopeus kasvaa, eli virhe ei ole lineaarinen.
                            Siis virhe on nimenomaan lineaarinen, ei vakio. Eli mittarivirhe on jokin prosenttiosuus oikeasta lukemasta, esim:
                            Mittarin näyttämä : todellinen nopeus : virhe
                            10km/h : 9km/h : 1km/h
                            20km/h : 18km/h : 2km/h
                            50km/h : 45km/h : 1km/h
                            100km/h : 90km/h : 10km/h
                            150km/h : 135km/h : 15km/h
                            250km/h : 225km/h : 25km/h

                            Esimerkissä siis 10% virhe alaspäin. Virhe johtuu ainoastaan oletetun ja todellisen renkaan halkaisijan ero. Joissain vanhoissa mekaanisissa mittareissa mittaus ei välttämätttä ole täysin lineaarinen, jolloin muutakin virhettä voi syntyä. Nykyaikaiset digitaaliset mittarit kuitenkin ovat hyvin tarkasti lineaarisia.

                            Ja siis mittarivirhe voi olla mitä tahansa riippuen valitusta rengastuksesta. Useimmiten vakiorengastuksella mitaarivirhe on negatiivinen, koska mittari ei useimpien maiden säätöjen mukaan saa näyttää liian vähän. Monella nuukalla autoilijalla on tapana ajaa vanhoja renkaita pois uuden auton alla( tai ostaa autoon ylijäämäkokoja kun halvalla saa). Nykyään autoissa näkee aika paljon alikoon renkaita. Monien autojen vakiorengaskoko on kasvanut edellisistä malleista. Monet tuntuvat silti suosivan niitä tuttuja rengaskokoja, joita on käytetty edellisissä korimalleissa.

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja Weskuu Näytä viesti
                              Ääh.... Jotain häikkää tt:n keskuslukituksessa, ei auennut lukot kakella ja avaimella kun meni sisään alkoi hälytin huutaa mutta auto käynnistyi kyllä.... No nohevana koiti keskikonsolin nappuloista sulkea ja avata, lukot napsahti kiinni muttei auki ja mä siellä sisällä.... Pikku kolautus suutuspäissään mittaristoon niin lukot pelaa taas...
                              Tää kuuluis kai tonne iloiset asiat... Syy selvis avaimen kaksviikkoo sitten vaihdettu patteri loppu.... Otin duunista ja säästin :-(

                              Comment


                              • Tuossa syksyllä tyhjentelin varastoa ja myin uuden hyllyyn jääneen letkulämmittimen pois ja tänään kun laitoin audin lämppärin päähän niin polttaa sulaketta. Tarvinnee siis ostaa uus lämmitin. Oikeen mukava vielä vaihtaa sitä tuolla pakkasessa.

                                Comment


                                  Pari viikkoa sitten joku mulkku hiero autosta toisen lokarin paskaks ja vanteen ruvelle, ei tietysti mitään lappua ollut jättänyt. Ennen joulunpyhiä sai auton takasin peltikorjaamolta niin oli aikaa joulun pyhinä ihmetellä uutta nitinä ääntä joka tuli kojelaudan luota, noh edellinen lasin liimaus ei ollut mennyt ihan putkeen ja nyt tuulilasi on kiinni lähinnä yläreunasta. Aika pyhällä hengellä on pysynyt paikoillaan kun nyt pari päivää oli keula kevennettynä nosturilla ja sai irtoamaan liimauksista.

                                  Comment


                                    Alkuperäinen kirjoittaja elexter Näytä viesti
                                    Siis virhe on nimenomaan lineaarinen, ei vakio.
                                    Aivopieru, eli niin on.

                                    Comment


                                      Lemmy on poistunut. R.I.P.

                                      Comment


                                        Taitaa olla ihan viskiryypyn paikka.
                                        http://stream1.gifsoup.com/view/1535...y-cheers-o.gif

                                        Comment


                                        • Juu, näin on. Muistin, että on jaska kaapissa, mutta joutunee hakemaan pitkäripasesta. Ei voi muuta Lemmym muistolle kyllä ottaa.

                                          Comment


                                            Voi että sieppaa nuo kevyen liikenteen väylillä autoilevat sankarit.
                                            Meillähän talo on päättyvän kadun päässä ja tontin kolmella sivulla on kevyen liikenteen väylä. - Ilmeisesti tuosta johtuen ei-paikalliset eksyvät umpikujalle, ja sitten hetken sitä ihmeteltyään jatkavat kevyen liikenteen väylälle.
                                            Vaikka tuosta ei yksittäisenä kertana niin paljon fyysistä häiriötä olekaan, niin useita kertoja päivässä toistuessaan ärsyttää tuollainen asennevammaisten hälläväliä-minäminä -tyyli sen verran, että mieleni tekisi kohdalle sattuessani nakata nyrkinkokoinen kivi perään.

                                            Comment


                                              Tarkemman tutkinnan jälkeen totesin eilen ostetun rälläkän sudeksi jo ennen käyttöä. Jo toka sähkötyökalu Biltemasta joka pitää mennä vaihtamaan ennen ensimmäistäkään käyttökertaa. Tietää taas Tampereelle ajamista.

                                              Edit: Noin pahasti siis väpättää https://onedrive.live.com/redir?resi...nt=video%2cmp4
                                              Viimeksi muokannut 54mmy; 30.12.2015, 19:39.

                                              Comment


                                              • Reilu 500km ajoa, jota tahditti rytmikäs terävä piippaus mittaristosta muutaman sekunnin välein. Rekisterikilvenvalossa jotain kontaktihäikkää, niin sitä varotteli koko ajan. Ei auttanut koputtelu ja ruuvi ei auennut mukana olleella ruuvarilla. Takalasin lämmityksen jos laittoi päälle, niin hiljeni. Pitkät kun napsautti päälle, niin huusi vieläkin tiheämpään. Oli mukavia tunteja. :D

                                                Comment


                                                  Miksi sitä halvinta romua pitää edes ostaa? Tiedän kyllä millaista on olla köyhä mutta markalla saa markan osan.

                                                  Comment


                                                  • Ei nyt varsinaisesti ota päähän, mut liittyen tohon Lemmy-aiheeseen: Yle osoitti aika hyvää tilannetajua laittamalla nuorten lätkäpelin loppukoosteen taustamusiikiksi Ace Of Spades:in. Kepeitä multia Lemmy :(

                                                    Comment


                                                      Bilteman rälläkästä kun tuplaa panoksen niin saa jo makitan hakea. Ja on sitten ihan eriluokan vehje.

                                                      Comment


                                                        Mistä saa 50e:llä makitan rälläkän? Käyn heti hakemassa jos löytyy uusi siihen hintaan. Noi Bilteman työkalut yleensä on ollut hinta-laati suhteeltaan aika hyviä, mutta onko niittenkin laatu sitten laskenut entisestä?

                                                        Comment


                                                        • Ei sitä Bilteman merkkiä kannata pelätä, harrastajalle sieltä öytyy ihan hyviäkin laitteita. Meillä on tallilla yhtenä rälläkkänän ollut Bilteman halvin jo useamman vuoden ajan. Yhdet hiilet siihen on tarvinnut vaihtaa, mutta muuten ei ole mitään valittamista ollut. Jostain syystä toi Biltemamalainen on meillä nähnyt kaikkein eniten käyttöä (itselle kahvassa oleva liipaisin sopii paremmin kuin rungossa ole ON/OFF katkaisija). Maanantaikappaleita osuu kaikille merkeille. Yleensä kalliimmissa laitteissa maanantaikappaleiden osuus on hieman pienmpi. Laatumerkkien hinnat alkaenmallitkin ovat usein melko vaihtelevalla laadulla, joten ei se Makitan tai Boschin merkki laatua takaa. Esim Boschin halvat mallit ovat osoittautuneet melko vaihteleviksi laadultaan (Sinisistäkin löytyy nykyään muovirattaita tms.)

                                                          Videon perusteella Samin koneen väpätys näyttäisi johtuvan huonosta laikasta. Itse akseli ja aluslautanen näytäisi pyörivän suoraan (tosin koko kone heiluu, joten paha ihan varmaksi lähteä sanomaan.) Noin suuren heilunnan aiheuttaja pitäisi kyllä näkyä ihan kun käsin pyörittelee laikkaa ja samalla seuraa, mitkä osat vielä kulkevat suoraan.

                                                          Comment


                                                            Akseli vaikutaa silmämääräisesti myös omasta mielestä suoralta, mutta nuo lautaset minkä väliin laikka tulee väpättävät myös. Tästä näkee sen väpätyksen paremmin: https://onedrive.live.com/redir?resi...nt=video%2cmp4

                                                            Comment


                                                            • Ostin monta monta vuotta sitten honkkarista vajaan 20e rälläkän. Ekan käyttökerran jälkeen laitoin vaseliinit sen voimansiirtoon ja sen jälkeen on toiminut ongelmitta ja käyttöäkin on ollut vähintäänkin keskimääräisesti. Seuraava rälläkkä voisikin kyllä sitten olla vaikkapa Makitan akkukone, muttakun tuosta ei nyt aika jätä.

                                                              Ja ettei ihan offtopiciks menis, niin Skodan etulaakerijumppa ottaa päähän. Väljä etulaakeri, väljä raidetangonpää..no nuohan vaihtaa ongelmitta. Vaihdetaanpa samalla alapallonivel, iskarin yläpään laakeri ja fiksataan vetonivelen suojakumi. Mutta entäs se alustasarjan korkeussäätö kun on jumissa yläasennossaan eikä mitään asiaa saada jousipuristinta väliin.
                                                              Viimeksi muokannut Ghido; 30.12.2015, 21:28. Perustelu: purnaus mukaan.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X