Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Airbägin valon palamattomuus (palaa "normaalisti" koko ajan) ja alapallonivelen väljyys esti Venton leiman :/

    Comment


    • Tulin pyörällä töistä ja ajattelin hakea pari pulloa punkkua kaappiin. punkut muovipussissa pyörän tangolla ajoin siltatyömaan ohi ja pussi tietenkin heilahti, betoniporsaaseen. toinen pullo hajosi siinä ja lasi repäisi muovipussin auki ja sitten tippui toinen pullo. Vein pyörän kotiin ja hain autolla alkosta vittuillakseni pullon kossua.

      Comment


      • HAHAHAHAH loistavaa. Itteäni eilen kevyesti vitutti kun poljin töistä tuhatta ja sataa fillarilla junalle ja kastuin matkalla kuin paska. Heti kun pääsin junaan niin sade loppui ja alkoi paistaa aurinko.

        Comment


        • Hienosti lähti ilta käyntiin... *märisee* Potkasin varpaani-> kompastuin läppäriin -> toisella polvella langaton näppis lattialle -> tukea ottaessa kaukosäädin seinään ja hiiri toisella kädellä sipasusta pöydänkulmaan ja lattialle... Pattereita - pattereita kaikkialla >:|

          Edit: Lampiselle sympatiat - urheilu on vaarallista x)
          Viimeksi muokannut jabis; 14.9.2012, 21:01. Perustelu: lisäys

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja Lampinen Näytä viesti
            Tulin pyörällä töistä ja ajattelin hakea pari pulloa punkkua kaappiin. punkut muovipussissa pyörän tangolla ajoin siltatyömaan ohi ja pussi tietenkin heilahti, betoniporsaaseen. toinen pullo hajosi siinä ja lasi repäisi muovipussin auki ja sitten tippui toinen pullo. Vein pyörän kotiin ja hain autolla alkosta vittuillakseni pullon kossua.
            Illan naurut, kiitoksia vaan!

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja Lampinen Näytä viesti
              Tulin pyörällä töistä ja ajattelin hakea pari pulloa punkkua kaappiin. punkut muovipussissa pyörän tangolla ajoin siltatyömaan ohi ja pussi tietenkin heilahti, betoniporsaaseen. toinen pullo hajosi siinä ja lasi repäisi muovipussin auki ja sitten tippui toinen pullo. Vein pyörän kotiin ja hain autolla alkosta vittuillakseni pullon kossua.
              Nyt repes :D

              Comment


              • Puolivuotta ollut Autogaugen electrica sarjan ahtopainemittari päätti sitten vissiin hajota.. Kalibroidessaan ei mene ihan nollan kohdalle ja laskee alimmillaan -0.3 ja nousee max 0.5 vaikka autossa tuntuu olevan kyllä kaikki vedot tallella :D

                Comment


                  Audista akku loppu. Ei mikään maailmaa kaatava ongelma, mutta aiheutti jonkinnäköistä ärsytystä kun klo 6 ois pitänyt olla töissä 25 km päässä, ja toteamus akun kunnosta tuli tehtyä puoli 6.

                  Comment


                    Lampiselle sympatia pisteet :)

                    Comment


                      Molemmat iskarin yläpään kiinnityspultit avatessa poikki. Teetti sitten vähän vit*n paljon ylimääräistä työtä ylätukivarsien irrottamisineen ja pulttien poraamisten kanssa. 6 tai 7 katkaistua markettiterää ja ankara vitutus lopetti urakan viime yönä puoli kahden aikaan.

                      Se on mentävä tästä töihin lähteissä rautakaupan kautta hakemaan kaiken kovempia metalliteriä mitä löytyy.

                      Comment


                      • Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
                        Lampiselle sympatia pisteet :)
                        Juu. Vahingosta viisastuneena lopettaa varmaan sen turhanaikaisen kuntoilun ja viininlipittämisen?

                        Comment


                          Täällä muutkin kulkee lainaooppelilla, niin tein minäkin. Lainasin lapsenvahti-mummun Opel Corsa 1.2i rakettia kun oma auto on pukeilla ilman takatolppaa. Voi hyvänen jestas miten on saatu niin pienestä ja kevyestä autosta niin pomppiva ja pintakova, jousituksen kuitenkin antaessa pienessäkin kaarteessa täysin periksi. Ja se ohjaus... 25 asteen alue ratin käännössä ei vaikuta suoraan ajaessa ajosuuntaan millään tavalla ja kapeista renkaista huolimatta ohjaus on jäykempi kuin Ladassa. Betoniinko se on valettu?

                          Josta pääsemme itse asiaan, eipä ole ikinä tullut ajettua autolla jolla on vaihdettava kakkoselta pienempää pykälää kun meinaa tasamaalla puutua. Ajotekniikka, kaasunpolkimen asento ja moottorin kierrokset olisivat sopineet vaikkapa jokkisradalle huomattavasti paremmin kuin aamuiseen kaupunkiliikenteeseen.

                          Keskuslukkoa tai muita nykypäivän humputuksia ei ole ja repsikan oven lukkonuppiin ei kuskin penkiltä yllä koska se jää kaksiovisessa autossa viereisen penkin taakse mottiin. Näiden lisäksi radio ei kuulu, ajotietokoneen näyttö näyttää kroonisesti tammikuun ensimmäisen päivän keskiyötä herramme vuonna -92 ja kuskinpenkki nitisee ja natisee koko ajan ärsyttävästi. Sisällä käy tuuli kun ajaa yli 40 km/h ja joka paikka haisee ihan vanhalta Opelilta.

                          Comment


                            Kuten oon aikaisemminkin sanonut, osaa taas arvostaa omaa autoa kun välillä kokeilee jotain näitä ei niin laadukkaita autoja :) Mikolle tuli varmaan hyvä motivaatio saada ässä kuntoon mahdollisimman pian ;)

                            Comment


                              Kunhan täältä töistä taas kotiudun niin talli kutsuu. Tuommoinen Ooppelikokemus on Richard Hammondia lainatakseni "slightly better than walking."

                              Comment


                                Touaregin takaripustus petti. Onneksi sain sen korjattua pihdeillä ja ruuvimeisselillä. Tuo olisi varmaan pitänyt laittaa iloisiin asioihin, mutta en usko kovin kauan kestävän, että korjaustoimia saa taas hahmotella.

                                Comment


                                  Lampiselle sympatia pisteet :)
                                  Tähän yksi symppis lisää, aina ei voi onnistua jne ;-)

                                  Comment


                                    Lampiselle viellä yks sympatia piste lisää.
                                    Jäähytysnesteet häviää, b5 1.8tq. Termostaatin koteloa vaihtelemaan?

                                    Voi PRKL!! Jäähytysnesteet vaihettu ja järjestelmä ilmattu... Nosti lämmöt sen jälkee ku polkas vähä enemmä... Ei ollu hävinny nesteitä.
                                    Mitäköhän pitää alkaa vaihtelemaa? Pumppu menossa? Termari jumissa?
                                    Viimeksi muokannut Hege; 16.9.2012, 19:03. Perustelu: Viellä kovemmin ottaa päähän...

                                    Comment


                                      Eilen pitkästäaikaa viihteellä ja överiksihän se meni..

                                      Comment


                                      • Meinasimpa rikastuu. Saan nimittäin Ilmariselta työeläkettä 865€ kk, puhtaana ja kelalta 53€ kk, puhtaana. Ilmariselta tuli ilmoitus, että eläkkeesi nousee 1.9.2012. 5euroo ja 21 senttii kk. No samalla kelalta tuli kysely, että eläke tuloista selvitys, ovat kuulemma muuttuneet. No laitoin selvityksen Ilmariselta tulleesta tiedosta (mikä tieto on kai mennyt suoraan kelallekin). No kelalta tuli päätös, että eläkkeenne pienenee 7€ .Eli tuli takkiin vajaa 2 euroo kk. Lukipa vielä kirjeessä, että kela luopuu liikaa maksetun eläkkeen takaisinperinnästä, tarkoittaa vajaata 2:hta euroo yhdeltä kk, minkä kerkisivät maksaa. Pistää miettimään, kun kuulee noista kymmenientuhansien eurojen eläkkeistä ja kultaisista kädenpuristuksista, että olis vähän kirveelle töitä! Mutta kyllä se siitä.

                                        Comment


                                          Tää on näitä asioita joista ei kannata täristä tuulimyllyjä vastaan. Kukaan tai mikään ei estä lukemasta itseään lakimieheksi tai professoriksi, sitten vaan ministeriöön tai isoon yritykseen ylimpään kerrokseen tammipöydän taakse eläkkeitä kerryttämään. Meidän muiden on vaan kestettävä se paska ja toivottava että menevät nekin rahat parempaan tarkoitukseen. Vaikka Kreikkaan.

                                          Comment


                                            Kukaan tai mikään ei estä lukemasta itseään lakimieheksi tai professoriksi, sitten vaan ministeriöön tai isoon yritykseen ylimpään kerrokseen tammipöydän taakse eläkkeitä kerryttämään.
                                            Aivan. Ei ole kateuden voittanutta.

                                            Comment


                                              Ei perkele noita ulkomaan pellejä. Olen nyt kaksi kertaa saanut väärän osan eBaysta. Vieläpä samaan laitteeseen joka siis edelleen jatkaa makaamista purettuna pöydällä. Kuvat ja kaikki muut tiedot on oikeasta osasta mutta paketissa on jotain ihan muuta. Ekalle jaksoin vielä lähetellä kuvia ja sähköposteja väärin tulleesta osasta mutta toisella kerralla ilmoitin vain että rahat takaisin, ei jaksa enää.

                                              Tilasin nyt kolmannen kerran saman osan, kolmannesta paikasta. Jos se vielä tulee väärin niin joku saa muovikassissa irtopaloina 700$ HTC:n puhelimen josta on 20$ digitizer paskana.

                                              Comment


                                                Ei mikään ihme, kun käyttävät osasta noin hämmentävää nimitystä. Minkähän takia tuota "digitointilaitetta" ei vaan kutsuta nimellä "touch screen/panel", sehän se kuitenkin on?

                                                Comment


                                                  Siihen en ota kantaa mutta jos varaosanumero on ilmoituksessa ja tilausvahvistuksessa oikein mutta tulleessa tavarassa jotain muuta niin lähettäjän perseilyähän se on.

                                                  Comment


                                                  • Hieman ottaa päähän, kun olettamuksena on itselläni ollut, että muutoskatsastus maksaa n. 60-70e paikasta riippuen mitä nyt katsastusasemien sivustojen hintoja katellut. Noh lähin sitten viemään autoani tiettyyn paikkaan muutoskatsastukseen ja siellä ei ollut aikoja enään siksi päiväksi. Ei muuta, kuin seuraavaan katsastuspaikkaan ja "tervetuloa meille". Vaan enpä muistanut kysyä sen paikan hintoja. Hinnaksi muutoskatsastukselle (vanteet+alusta) 111e ! Ja ainoa mitä katsuri teki oli mittasi autosta parkkipaikalla auton korkeuden edestä ja takaata + lisäsi rek.otteeseen uusien vanteiden ja renkaiden leveyden:o

                                                    Onko tää nyt ihan normaalia, että katsuria ei kiinnosta edes mikä alustasarja autossa on kiinni, vaan ainoastaan tuv-laput? Mullahan olisi voinut olla vaikka mikä kiinaihme-alustasarja autossa kiinni...

                                                    Comment


                                                      Siinähän kusee tuntipalkat alle 500€ jos niitä alkaa tarkemmin tutkimaan.

                                                      Comment


                                                        Itsellä päinvastainen kokemus, kun jokin aika sitte muutoskatsastin oman pirssin alustamuutoksen + vanteet&renkaat. Piru, että kesti kauan. Oli vielä kiire työhaastatteluun, niin alkoi jo tuskastuttaan. :D Auto tosiaan nosturille, tarkka syynäys osiin ja lappuihin, mittaus kaaresta keskiöön ja auto alas. Sitten minun piti alkaa täyttämään lappuja, mitä on vaihdettu, mihin ja mistä ne on peräisin. Samalla inssi tutki tietokoneelta yli puoli tuntia jotain. Välillä palasi kysymään vanteiden tarkempia speksejä, jopa ET-luvun. Hintaa taisi tosiaan olla joku 60e, eli tuntipalkat putosi roimasti, kun kyllä tuolla yli tunti vierähti kaikkinensa. :)

                                                        Comment


                                                        • Ei perkele noita ulkomaan pellejä. Olen nyt kaksi kertaa saanut väärän osan eBaysta.
                                                          Luulin, että säästän, kun hankin ykkösgolfiin vetonivelen Saksasta. Ensin kesti maksusta kaksi viikkoa, että myyjä sai tuotteen lähetetttyä ja nyt paketti on viikon seilannut DHL:n (Itella?) kyydillä edestakaisin Turun ja Tampereen väliä, vaikka sen pitäisi olla jo Joensuussa. No, säästöä sekin, kun ei uskalla rutisevan vetonivelen kanssa ajella, eikä ostaa uutta suoraan kylän kaupasta, kun tilattu osa jäisi silloin käsiin.

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                                            Kunhan täältä töistä taas kotiudun niin talli kutsuu. Tuommoinen Ooppelikokemus on Richard Hammondia lainatakseni "slightly better than walking."
                                                            Kolme viikkoo ja kaks päivää ooppelikuskina and counting...enää ei jaksa oikeen vituttaakkaan, minkäs teet, kai ne siellä marmorilla parhaansa yrittää.
                                                            Kovasti tuntuu kaikki lotjakkeen ohjainlaitteet olevan toistensa kanssa riidoissa.

                                                            Uuden digiboxin ostin eilen ja opetin logitechin kaken ymmärtämään sitä, ompahan yksi vitutuksen aihe vähemmän. (=katellaan sitten telkkaria, kun ei tarvi audilla ajella)

                                                            Comment


                                                            • Itsellä päinvastainen kokemus, kun jokin aika sitte muutoskatsastin oman pirssin alustamuutoksen + vanteet&renkaat. Piru, että kesti kauan. Oli vielä kiire työhaastatteluun, niin alkoi jo tuskastuttaan. :D Auto tosiaan nosturille, tarkka syynäys osiin ja lappuihin, mittaus kaaresta keskiöön ja auto alas. Sitten minun piti alkaa täyttämään lappuja, mitä on vaihdettu, mihin ja mistä ne on peräisin. Samalla inssi tutki tietokoneelta yli puoli tuntia jotain. Välillä palasi kysymään vanteiden tarkempia speksejä, jopa ET-luvun. Hintaa taisi tosiaan olla joku 60e, eli tuntipalkat putosi roimasti, kun kyllä tuolla yli tunti vierähti kaikkinensa. :)
                                                              Noin minäkin uskoin asian menevän, mutta ei näköjään omalla kohdallani:d! Mahtaakohan tolta asemalta saada helposti leiman myös normi katsastuksesta...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X