Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Selkävaivat ovat siksi "mysteerisiä" kun ne eivät ole monestikaan johtuvia selkärangan selkänikamista. Ongelmat kaula- ja rintarangassa heijastuvat ensimmäisenä selkään selkäytimen muodon takia ja terveeseenkin selkään voi tulla välilevyn pullistuma jos selkäytimen paine ei pääse tasaantumaan aivojen suuntaan. Toki jos selän nikamissa ja välilevyissä on jo vikaa, niin sieltä tulevat akuutit oireet.
  Selkärangan kokonaistilanteen hallinta on valkonutuilla hakusessa, oireita vaan hoidetaan.

  Comment


  • Enterorokko on mailman paskin tauti. Viikon tätä jo jatkunut ja kaikki mahdolliset oireet mitä tauti voi vaan sisältää, käyty läpi. Ekat päivät ripulia, sitten kuume ja järkyttävä päänsärky, kuume ja kurkkukipu jota en ole ennen kokenut (niin raju). Eilen huomasin, että kuume laskenut lähes normaaliin ja kurkkukipu hellittää.. Aamulla Sitten lämpö 38 ja töihin pitäs lähteä, työmatkalla sitten meni kädet rakkuloille ja nyt ollaankin jo takas kotona, kun ei tuu mitään.

   Comment


    Toivo ettei tule jälkitautina ykköstyypin diabetes kuten mulle tuli. Selkävaivoista voisin sanoa että kannattaa lueskella si nivelen virheasennoista. Mulla myös lantio viturallaan joka vetää selän kieroon ja aiheutta kramppeja ja jumeja jatkuvasti. Jotku jäsenkorjaajat noita osaa laitella mutta ei läheskään kaikki vaikka muuta väittävät.

    Comment


     Näköjään voi briteistä kestää kirjeen tuleminen suomeen yli viikon. Ja taas saa alkaa selvittelemään missä se luuhaa. Eipä ole onnistunut itella(posti) toimittamaan koskaan yhtäkään ulkomaan lähetystä ongelmitta perille.

     Comment


     • On siellä pullistumakin, joka välillä kiukkuaa.
      Pullistumat lähtee puukolla, jos vain kirurgi suosittelee moista operaatiota.
      No, puhunkin omasta kipuhelvetistä joka hävisi puukottamalla. Kaks oli paskana.

      Comment


      • Olen tainnut kerran jo sanoa sen mitä selkäkirurgi mulle sanoi: Yksikään ihminen ei selviä elämästä ilman pullistumaa, se ei vaan kaikilla aiheuta oireita.
       Mulla pullistuma ei aiheuta oireita, ongelma on toi kuluma joka ei korjaannu millään. Ainoa apu olisi nivelen jäykistäminen, mutta puukko on riskien takia ihan viimeinen vaihtoehto.

       Comment


       • Ymmärrän hyvin, meikän oli vaan pakko ottaa se riski, ei sitä muuten olis suostunut. Motto onkin meikällä aina ollut: jos riski on olemassa se otetaan. (tai sitten kärsitään kahta kauheemmin).

        Comment


         Selkäkipukierteessä myös, mutta kyllä tämä tästä. Alaselän magneetissa ei ollut yhtään tervettä välilevyä. Ortopedi tuumasi magneetin jälkeen, että hänellä on hyviä ja huonoja uutisia, joskaan huonotkaan uutiset eioo oikeesti huonoja. Hyvät uutiset oli se, ettei tarvii leikata ja huonot hyvät uutiset oli se, että ranka on ~30v itseäni vanhempi. Hyvä juttu tossa oli se, että tuo huomattiin jo nyt, ennen kuin mitään aitoa pahaa on ehtinyt tapahtua. Eli jumpalla ja treenillä se pysyy hallinnassa ja degeneroituminen pysähtyy, otetaan sitten rangan ikää kiinni vuosi kerrallaan.

         Comment


         • Selkävaivoista voisin sanoa että kannattaa lueskella si nivelen virheasennoista. Mulla myös lantio viturallaan joka vetää selän kieroon ja aiheutta kramppeja ja jumeja jatkuvasti. Jotku jäsenkorjaajat noita osaa laitella mutta ei läheskään kaikki vaikka muuta väittävät.
          Alaselän kierous ja si nivelen virheasento johtuu hyvin monesti siitä että lonkkanivel on pois paikaltaan. Valkonuttu väittää että se ei ole mahdollista, mutta on se. Pahimmillaan aiheuttaa pituuseroa jaloille kolmisen senttiä ja selkärankaparka joutuu parhaansa mukaan kompensoimaan tuota eroa. Lisäksi tuo lonkkanivelen luiskahtaminen paikaltaan aiheuttaa lonkkanivelen ennenaikaisen kulumisen. Tuon pituuseron näkee kun asettuu selinmakuulle ja avustaja katsoo ovatko kantapäät samalla tasalla.
          Päällepäin ihmisten kävelystä näkee tuon ongelman lievästä "mara-walkista"

          Comment


           Mutta lonkka menee tai joutuu ottamaan uuden asennon sen takia että si on luiskahtanut ja jumiutunut väärään asentoon. Mä olen kiertänyt aika monella OMT/osteopaatti/kiro/jäsenkorjaajalla ja ainoastaan jäsenkorjaaja sai sen kohdallee. Ei toisin pysynyt kauaa paikallaan mutta muija polkas sen taas vikonloppuna korkeussuunnassa suht paikalleen. Sivuttaista vinoumaa vielä jäi mikä näkyy polvien pituuserona istuessa. Noi lonkat saa jopa itse potkaistua kohdilleen selällään maaten, mutta ei se SI:n asentoa muuta. youtubessa toni tööt:llä on noita hoitovideoita ja pätkiä TV:Stä joissa mm. akuutissa selitettiin tuon fiksaamista manupulaatiolla. Lääketiedehän ei tunnusta SI virheasentoa koska se on ihmisen vahvimpia liitoksia joka ei voi mennä väärään asentoon, huoh.

           No, turha näistä on väitellä. Jokainen hoitaa itsensä parhaaksi katsomallaan tavalla.

           Comment


           • Selkä- ja niskavaivoihin niin kiropraktikko ja OIKEA Kalevalainen jäsenkorjaaja on isoksi avuksi ja uskallanpa väittää, että jopa osa leikkaukista pystyttäisiin välttämään, kun osaa mennä oikeaan paikkaan hakemaan apua.

            Ja itse aiheeseen, niin aavistuksen ketuttaa, kun ostin kesällä passatin ja en ostotilanteessa tutkinut autoa tarpeeksi tarkkaan, kun osa auton omista työkaluista, talvivanteiden keskikupit ja jopa roikkajohto on häipynyt edellisen omistajan tai autoliikkeen toimesta.

            Ei nyt isoja juttuja, mutta kuitenkin.

            Itsellä oli onneksi ylimääräinen johto ja uudet oem-keskikupit saa huomenna noutaa matkahuollosta.

            Ja tarpeeksi kauan, kun katselen sitä puuttuvien työkalujen lokeroa, niin eiköhän nekin tule jossain vaiheessa tilattua, kun mukamas häiritsee...

            Comment


             Soitin huoltomiehelle toissapäivänä että autopaikan pistokkeen kello ei pyöri. Nyt oli laitettu lappu että sähköä tulee, vika varmaan autossa?
             Öö? Käyty joskus päivällä ja kello edelleen siinä kahden tunnin slotissa. Toimiikohan se kello sillon?

             Comment


              No ei kai se sinun päänsärky ole jos sähkö juoksee yötä päivää. Eipähän tarvi säätää.

              Comment


               Hihnavetoinen kello, kun pyöriminen autosta riippuvainen? :D

               Ei se jatkuva lämmittäminen varmaan autollekaan ole hyväksi. Tai riippuu vähän lämmittimen tyypistäkin.

               Comment


                Mahdoton B5 S4 -kuume vaivaa, mutta lompakossa asuu vain koi... Ostetaan b5 ässä ja vaihdossa annetaan cabrio + b5 a4 :D

                Comment


                 Aloitin talvirenkaiden vaihdon aamulla sillai vaiheittain. Kun lähdin pihasta ihmettelin kun auto rullasi huonosti, toinen takarengas täysin tyhjä. Ei kun työvaatteet päälle ja talvirengas alle (Focuksessa kun ei ole vararengasta)
                 Illalla pitäsi sitten katsoa miksi kumi oli tyhjä ja tuliko damagea kun 100 metriä ajoin karkealla sepelillä, samalla kai vaihtaa loputkin talvirenkaat alle

                 Comment


                  Iloinen asia - Huomasin talvirenkaita vaihtaessa, että A2:sta on toisen takajousen alakumi karannut ja toinenkin aivan loppu, eli syy oudoille kolinoille ehkä löytyi ja osat eivät maksa marmorillakaan kuin 11€/kpl.
                  Ottaa päähän - Samaisen auton kuskin puolen takapyörän laakeri ääntää. Uusi on jo tilattu, mutta olisihan tuonkin rahan voinut laittaa johonkin muualle.

                  Comment


                   Oli sitten viime keväänä hankittu kesärengas sökö. Pieni reikä kulutuspinnan reunassa, renkaan sisällä kaksi kourallista kumirouhetta , säännöllisin välein sisäreunassa (renkaan sisällä) runkokankaat esillä. Eipä viitsi 80 euron vuoksi urheilla tuollaisella renkaalla. No nyt sitten mennään kitkoilla

                   Comment


                    Jauhanut itsensä tyhjänä rikki. Tuo on aika perseestä, jos et joka liikkeellelähdössä huomaa katsoa onko renkaissa ilmaa niin siinä vaiheessa kun ajaessa tuntee, että jotain on pielessä, rengas on jo tyhjänä ajamisesta pilalla. Varsinkin kun sen alkuperäisen reiän olisi saanut helposti korjattua.

                    Comment


                    • Mulla on gsm kauko-ohjattu lämmitin autossa, enkä muista käyttää sitä. Ei paljon lämmitä kun muistaa sen laitteen kylmään autoon istuessa

                     Comment


                      Tuohan pitäis jo melkein moden toimesta siirtää Webasto ongelma -ketjuun. Mitähän siellä sanottais user errorista.

                      Comment


                      • "ylläpitäjien" pitkäjänteisyys myyntipalstalla. Laitetaan kommentti, että jotain tietoa puuttuu. Menee 1-2 tuntia niin ilmoitus poistetaan... Olettaako ne P****le, että ilmoitusta itse kytätään. Parempi keino voisi olla vaikka yksityisviesti, niin sattuisi sen jopa ilmoittaja huomaamaan.

                       Comment


                        Vielä parempi keino on tehdä käypänen ilmoitus.

                        Comment


                        • Eikai sitä aina voi onnistua vai? Kuitenkin jos vaivautuu kirjoittamaan kommentin myynti-ilmoitukseen, niin eikö se olisi sama?
                         Viimeksi muokannut okkim; 19.10.2016, 07:38. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                         Comment


                          Ei ne säännöt ole niin vaikeita lukea ja ymmärtää.

                          Comment


                           Alkuperäinen kirjoittaja Whitebe Näytä viesti
                           Eikai sitä aina voi onnistua vai? Kuitenkin jos vaivautuu kirjoittamaan kommentin myynti-ilmoitukseen, niin eikö se olisi sama?
                           Palataan siis vanhaan, jossa sääntöjen vastaiset ilmoitukset lähti suoraan luiskaan ilman ennakkovaroituksia. Parempi?

                           Comment


                           • Ei ne ohjeet ole vaikeita lukea ja ymmärtää. Lähinnä tuossa annoin kehitysidean, joka olisi parempi (minusta) vaihtoehto tuolle ilmoitukseen kirjoitukselle. Niin jos tuotakaan kirjoittelua on pakko tehdä?

                            Comment


                             Entä jos ennen myynti-ilmoituksen tekoa lukee ne ohjeet ihan muistin virkistykseksi? Kyseessä on kuitenkin ihan oma vika ja siinä kohtaa vaihtoehtona on vain muistaa ne säännöt. Helppoa.

                             Comment


                             • Tuostahan tässä ei ollutkaan kyse, vaan siitä että jos ilmoitusta oli kommentoitu ja pyydetty korjaaman. Tästä annettiin aikaa muutama tunti korjata ilmoitus. Eikö se olisi tuossa vaiheessa sama poistaa. Tässä on menty oletuksella että ilmoittaja kyttää omaa ilmoitustaan 24/7. YV tavoittaisi myyjän heti ja saisi korjaukset tehtyä pikaisesti. Mutta joo ilmoitushan oli ihan ketuiksi tehty ja vastoin sääntöjä.

                              Saakos noita poistettuja viestejä palautettua jotenkin=? :D

                              Comment


                               Jatketaan yksityisviestein. Asia loppuun käsitelty nyt.

                               Comment

                               Working...
                               X