Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Huijari liikkeellä!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Olet oikeassa, en tullut ajatelleeksi kuin itse noudettavia paketteja, joissa kyllä yleensä vaaditaan henkkarit, vaikka kirjaamista ei olisi tilattukaan. Kotiin toimitettavien pakettien tapauksessa väärinkäytösten riski on huomattavasti pienempi, kun ne kerran toimitetaan jo suoraan tilattuun osoitteeseen, joten henkkareiden vaatiminen olisi usein turhaa. Tässä kyseisessä tapauksessa se olisi tietysti ollut hyödyllistä, jos tilaus olisi toimitettu huijarin ovelle.

    Ainakaan Postista ei muuten saa kirjaamista kotiin toimitettaviin paketteihin ollenkaan. http://www.posti.fi/liitteet/hinnatj...fi.pdf#page=13

    Comment


    • Mutta mulleppa on käyny aikoinaan niin että ihmettelin (aluksi iloisena), kun ei ollut laskuja tullut melki kahteen viikkoon ja asiasta tiedusteltuani postissa, olikin käynyt niin että mun nimellä oli MAISTRAATISSA??? Käyty tekemässä osotteen muutos(eikä kysytty henkkareita???) ja tilailtu ainakin kahesta eri postimyynnistä kaikkee kivaa elektroniikkaa slummialueen tyhjään asuntoon, jossa rikollinen oli vaan käyny päivittäin tarkistamassa postilaatikon...

      Jouduin siis tekemään uuden osotteenmuutoksen ja tekemään rikosilmoituksen, jolloin maksukehotukset lakkas tulemasta postissa, oli se konna vissiin tonnin kerinny tuhlaamaan :P

      Comment


      • VAROITUS! Ebay.de myyjä Mparts2013, eli CarParts Hilmar Otten Saksasta myy kopio Philipsin polttimoita. D3:ssä valoteho aivan surkea ja väri mitä sattuu, sekä tarrat ja esim. pistehitsit erilaiset kuin alkuperäisissä.

        Comment


        • Kilu7: Jotenkin tuo matkahuollossa itsepalveluna tapahtuva paketin hakeminen hyllystä ei tunnu oikein luotettavalta.

          Alkuperäinen kirjoittaja Wisa Näytä viesti
          Ovatkin nähtävästi luopuneet siitä ainakin Tampereella.
          Näköjään Lahtikin toimii nykyään samoin. Ihan mukava yllätys.

          Comment


          • Tulispa ouluunkin tuo tapa.

            Comment


              Allekirjoittanut 1 - 0 Taskuvarkaat. Tällä kertaa.

              Eli varoituksena opettavainen tarina tältä iltapäivältä:
              Istuimme rouvan kanssa Helsingin keskustan ravintolassa. Allekirjoittaneella takki suomalaiskansalliseen tyyliin tuolin selkänojalla. Annokset tulivat nopeasti pöytään ja aloimme nauttimaan maukkaista antimista hyvillä mielin.

              Eipä aikaakaan, kun ravintolaan saapuu kaksi noin 30-vuotiasta, hyvin siistiä ja trendikkäästi pukeutunutta miestä. Tarjoilija ottaa miehet vastaan ja sanoo kaikkien pöytien olevan vapaasti valittavissa. - Ja seuraavaksi saman englanniksi, sillä parivaljakko ei tunnu ymmärtävän suomea.
              Jostakin syystä miehet haluavat asettua poikittain takanani olevaan pöytään, jolloin vaimo-kulta haukkana varoittaa minua potentiaalisista rosmoista. - Itse en kiinnitä toistaiseksi asiaan kummempaa huomiota, vaan jatkan ruokailua normaalisti.

              Tarjoilija tuo miehille ruokalistan, jota he selaavat hetkisen. Sitten he pyytävät juomalistan. Vaimo on hiukan rauhattomana, joten valpastun itsekin varmuudeksi. Eikä sitten aikaakaan, kun jokin nykäisee hiukan takkiani.
              Pureskelen suupalani loppuun, avaan takkini povitaskun vetoketjun ja siirrän kännykkäni farkkujen etutaskuun, sekä vilkaisen sekunnin olkani yli. Toinen mies, ei se takanani istunut, katsoo minua silmiin ja hymyilee. Jatkan syömistäni miesten poistuessa saman tien tilaamatta mitään.

              Olkaa varovaisia pikkujouluissa ja väentungoksessa.

              Comment


                Just kymmenen minuuttia sitte joku hiippari kansioineen tuli pimpottaan. Näin ikkunasta että joku tuli, en ollu varma oliko sisko ja menin avaan. Lykkäs käteen lapun että on kuuro ja tarvii rahaa leikkaukseen. Ei onneks yrittäny sisälle ängetä. Pudistin päätä ja vedin oven kii. Avaamatta ois jääny jos oisin kunnolla nähny kuka tulee.

                Comment


                  Tuosta tuli mieleen kun entisessä asunnossa(kerrostalossa) asuin niin tuli joku noin 10-13v tyttö just tollasen olen kuuro lapun kans kinuaa rahaa. No en tietenkää antanu ja lähetin matkoihin ja jäin oven rakoon stalkkaa et meneekö naapuriinkin niin ei, vaan kaivo taskusta puhelimen ja rupes jonkun kans puhuu niitä näitä :D

                  Comment


                    Liikkeellä on myös aitoja Phillipsin xenoneja, jotka tulee valkoisessa laatikossa ja siinä vain yksi tarra jossa merkki. Nämä ovat siis aitoja, mutta eivät ole jm-markkinoille tarkoitettuja vaan ensiasennus käyttöön. Oli Phillipsin mies ihmeissään, miten ne on varaosamarkkinoille päätynyt.

                    Comment


                      Mulle tuli just postissa kotiin nimellä ja osoitteella lasku netanttilasta, olen sen perusteella ostanut kaksi kpl JVC autosoittimia (samanlaisia), hintaa reipas 500€ yhteensä... sillälailla
                      Tästähän tein rikosilmoituksen ja se on nyt saatu onnellisesti päätökseen:

                      "Esitutkinta lopetetaan, kustannusperusteinen rajoittaminen, Esitutkintalaki 4 § 4. Syyttäjän määräys."

                      Eli onnellinen päätös petosta yrittäneen osalta. Tästähän ei itsellekään nyt sen enempää vahinkoa tullut, kuin mitä joutu juoksemassa tuon rikosilmoituksen teossa. Mutta tuntuu vaan kummalta, että rikos se on joka kannattaa. Todennäköistä on että tämän nettikaupan tiedoista ei päästä kenenkään jäljille, joten on mahdoton saada tekijää selville. Tietoa ei ole siitä, saiko noita mankkoja kukaan, vai jäikö yritykseksi.

                      Comment


                        "Pieni petos kannattaa" kuuluu vanha totuus. Tarkoittaako tuo syyttäjän määräys että asian vähäisyyden vuoksi sitä ei tutkita lainkaan? 500€ petoksia voi siis tehtailla peräjälkeen vaikka kuinka paljon kunhan ei koita kerralla kupata kymppitonnia jostain?

                        Comment


                          Tuon tarkemmin siinä ei sanottu, asia näkyykin tosin olevan "Petoksen yritys", joten epäilen että rikoshyöty on jäänyt saamatta.

                          Comment


                          • Jahas, Misha halusi ostaa autoni nettiautossa ja oli juuri muuttamassa Venäjältä Suomeen ensi viikolla...ensi hätään olisi tarvinnut kopiot huoltokirjasta ja kaikista asiakirjoista ja kyseli jopa viimeistä hintaa. Lähetin tietysti ja kopion omasta passistakin!:)

                            Comment


                              https://www.riemurasia.net/kuva/Sill...eriassa/136803

                              Comment


                              • Kas kas.

                                Törmäsin tuotteeseen huutonetissä, mikä oli hieman halpa ollakseen totta, ajattelin että mikäpäs tässä, kun ajattelin tuotteen hakea reilun 100km päästä ja maksaa käteisellä.

                                Toimitusehdoissa luki:
                                "Vakioviesti käytössä, tilitiedot saapuvat meklarin viestissä.
                                Mieluiten nouto, mutta postituskin käy!"


                                Ilmoitus varsin uskottava ja sen puoleen fine, ei siis googletranslated.

                                - Tein tuotteeseen kysymyksen (että onko suomitakuu) klo 17:52, sit ajattelin että äh, ostanpa pois koska vuorokauden voimassa, hinta sopiva ja vain osta-nyt nappi.

                                - Painoin buy now nappia klo 18:14, laitoin samantein meiliä ja tekstaria huudosta tulleisiin yhteystietoihin että passaako ehtoolla olla noutamassa.

                                - Klo 18:31 myyjä vastaa julkiseen kysymykseeni että kyllä on.

                                Tässä kohtaa aloin ihmettelemään, että miksen ole saanut vastausta meiliin ja tekstariin noutoon liittyen, että vastaillaan vain ns epärelevanttiin asiaan.


                                - Klo 18:59 saan ilmoituksessa olevasta numerosta viestin että taitaa olla väärä numero kyseessä.

                                Tässä vaiheessa tarkistin numeron tiedot, sukunimi sama kuin ilmoituksessa, kaupunki sama kuin ilmoituksessa.

                                Lähetin takas että koitin tavoitella etunimeltään eriä ihmistä mitä em liittymän omistaja on.


                                Noh, kohtahan hämmentynyt rouva soittaa, aikamme juteltuaan tulimme siihen tulokseen: ilmoituksessa oleva numero on rouvan, ilmoituksessa oleva nimi on hänen tyttären, ilmoituksessa oleva osoite on heidän vanha.

                                Hetken sanoja vaihtelin tyttösen kanssa ja tultiin siihen tulokseen, että tässä nyt koitetaan fiilata linssiin vähän useampaakin ihmistä.

                                Itse olin ravintolassa syömässä ja en joutanut googlailemaan, mutta tyttönen oli selvittänyt googlesta aihetta ja sieltä tuli eräs nimi vastaan ja huutonetin ilmoituksessa oli liettuaan menevä tilinumero ( LT347044060007935638 ), nyt kun ajatuksen kanssa aloin katsomaan.


                                Em huutotunnuksella oli pari muutakin huutoa vetämässä, spämmäsin sinne kysymys-osastolle ja käyttäjälle palautetta että koijari kyseessä.

                                Nyt enään saada luotua huutoon yhteys (0600 ainoastaan...) ja tarviiko jonkun polliisillekki ilmoittaa jotain.
                                Viimeksi muokannut jesi; 30.1.2014, 20:51.

                                Comment


                                • Kah, mun Huutonet sotku eteni, yöllä puol yks joku mamu soitteli salaisella numerolla ja meuhas miksi olen antanut negatiivista palautetta yms huudossa.

                                  Comment


                                    Aika röyhkeetä, mut niin noi tarkotuksella vedättäjät näyttää olevan. Viimeseen asti pitää vedättää.

                                    Comment


                                    • Ilmoitus poliisille vaan samantien. Ei niistä muuten pääse eroon ikinä!

                                      Ebayssa en ole huijariin törmännyt kuin kerran kun Saksasta tuli "Philipsin" D3s:t, eli kiinakopiot. Myyjä vakuutteli kovasti, että ovat aidot, mutta ebay antoi onneksi rahat takaisin.

                                      Comment


                                      • En jaksa postata facesta, mut paikallinen poliisi sanoi että nou kän duu, ei täyty kriteerit miltään osalta.

                                        Comment


                                          Tällainen sattui tulemaan vastaan, olkaapa tarkkana: http://irc-galleria.net/user/MadChild/blog/53608262

                                          Comment


                                            Sattuneesta syystä kuullostaa hyvin tutulta...

                                            Comment


                                              Olen sanaton. Nyt ymmärrän tämän ja tämän!

                                              Comment


                                              • Jep, Ebaysta aika paljon kaikkea ostellut ja yksi Texas Instrumentsin laskin on jäänyt jenkeistä tulematta.Paypalilta tuli parin viikon selvittelyn jälkeen $60 takaisin.
                                                Ebay+Paypal+Luottokunta on aika hyvä puskuri kaikenlaista vastaan.

                                                Comment


                                                • Numerosta 0466867313 Harri kaupittelee minulle kaiuttimia, kuvia ei saa ja 150 haluaa heti tilille. Asuu kertomansa mukaan Oulussa mutta google löytää hänet myymässä Galanttia Suonenjoella. Aika selvä huijari.

                                                  Comment


                                                  • En suosittele kauppoja galantin myyjän kanssa,taetaa olla koppiin lähtö kaverilla lähellä. eikä tuo mitsu oo ies sen oma...
                                                    Viimeksi muokannut 8866; 10.2.2014, 18:36. Perustelu: Poistettu turha lainaus.

                                                    Comment


                                                      Tällainen sattui tulemaan vastaan, olkaapa tarkkana: http://irc-galleria.net/user/MadChild/blog/53608262
                                                      Joo, harmi että itsellä on ihan puhdas rikosrekisteri ja tuo blogi vieläkin tuolla haamuilee.
                                                      Joku on ilmeisesti nimelläni joskus perseilly tai muuten keksiny levittää tollasta juttua missä ei ole totuuden ripaustakaan.

                                                      Täytyy tästä alkaa täyttämään rikosilmoituksia kun ei tuo näytä loppuvan, täyttää nähdäkseni Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen tunnusmerkistön.

                                                      Edit: näyttää myös että linkit on aika vanhoja ja muutenkin keksittyjä.
                                                      Viimeksi muokannut Legitti; 10.2.2014, 13:46.

                                                      Comment


                                                        Jepjep

                                                        Comment


                                                          Ja varmasti olisin niin tyhmä että tännekkin omalla nimellä ja samalla nimimerkillä rekisteröitysin.


                                                          JepJep.

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja jussi1967 Näytä viesti
                                                            en suosittele kauppoja galantin myyjän kanssa,taetaa olla koppiin lähtö kaverilla lähellä. eikä tuo mitsu oo ies sen oma...
                                                            Ei ole tarkoituskaan tehdä kauppaa. Pyysi lopuksi tilinumeroani ja pankkia :)

                                                            Comment

                                                            Working...
                                                            X