Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

RS 3

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Uuden Audi RS 3 mallin myynti alkaa tänään keskiviikkona 13.10.2021.

    Jotta uudesta Torque Splitter -järjestelmästä saa kaikki mehut irti, kannattaa tilata myös lisävarusteinen RS urheilualustan sähköisesti säädettävällä iskunvaimennuksella (PDE), jotta Audi Drive Selectiin saa RS specifit RS Invidual, RS Performance ja RS Torque rear -ajotilat.

    HUOM! Suomivakiona on RS urheilupakoputkisto, joka tuo hienosti esille viisisylinterisen syvimmätkin murinat.

    Koitan saada mallin audi.fi sivujen konfikseen perjantaiksi.

    https://news.cision.com/fi/audi-finl...saato,c3432497
    Viimeksi muokannut kaleido; 14.10.2021, 09:04. Perustelu: lisätty linkki lehdistötiedotteeseen

    Comment


    • Lainataan vanhaa ketjua.

      Onko täällä foorumilaisilla ajossa noita vuoden 2019 RS3 malleja mistä löytyy tuo OPF- suodatin?

      Oletteko saanut niihin mitenkään helposti noita kaikkia ääniä takas mitä 2018 malleissa tulee pakoputkesta?

      Tuli koeajettua tommosta 2018 mallia missä oli Audin RS Sport Exhaust. Ne äänet on ihan mahtavia mitä sieltä tulee esim. alasvaihdoissa ja noita kuuluisia dsg "pieruja".

      Muualla maailmassa ovat saaneet noita takas ihan pelkällä softalla, mutta nähtävästi meillä täällä jotain erilaista meidän autoissa ettei onnistuisi ihan yhtä helposti?
      Viimeksi muokannut Haldex; 12.4.2022, 09:29.

      Comment


        OPF-filtteri vaimentaa ääntä, mutta myös softassa on eroa. Saastelaitteet pois välistä, niin kyllähän sitä ääntä tulee. Pre-opf DAZA-moottorisiin TT RS:iin on tullut tehtaan takaisinkutsu nyt talvella, koska eivät ilmeisesti edes vakiosoftalla täytä Saksan viranomaisen speksiä. Pitää katsoa miten tuon omalta osaltani hoidan. Luultavasti marmori saa ajaa korjaussoftan sisään, ja päivitän perään heti sitten sen virimallin ohjelman takaisin.

        Suoraa ”apua” DNWA äänien parannukseen en osaa sanoa, mutta Audizinellä on kyllä monta triidiä ollut aiheesta. Jos löydät reseptin, niin jaa ihmeessä muillekin.

        Comment


        • Joo, kävin liikkeessä kesällä kysymässä RS3 ja toimitusaika olisi 11kk, eikä myyjä kyennyt lupaamaan sitäkään. Eipä oikein innostanut. Uusi käynti marraskuussa, RS3 ei voi tilata lainkaan ! Myyjä kertoi uuden mallin A3 facelift tulevan markkinoille 2024 ja RS3 mahdollisesti 2025 aikana. Lisäsi vielä, RS3 valmistus päättyy 2026 (?!) jolloin Audi siirtyy täysin patterikärryihin ja silloin tulee uusi, joku vastaava kuin RS3 mutta patterivetoinen, nimeltään e-tron...

          Comment


          • Myyjä on puhunut ihan asiaa. Audi A3 ja sen myötä Audi RS 3 uudistuu tulevan vuoden aikana.
            Tulevaa RS 3 -mallia mainostetaan valmistajan toimesta "last of it's kind" -teemalla, joten tulee olemaan viimeinen 5-sylinterinen malli. On sitten sellanen tuote, että kannattaa pistää tilaukseen jos yhtään mietityttää.

            Comment


            • Toi toimitusaika pisti ekaksi miettimään koko RS3:n ostoa ja sen järkevyyttä, varsinkin kun ajatus takuun jälkeen pumpata motista tehoa yli 700hp. Mottihan on hyvä! Mutta lootaongelmat (dsg), jotka eivät ole mitenkään ihanteellisia juttuja poikittaiskoneellisissa, sitten perän heikkous, enkä edes tässä vaiheessa tiedä kaikkea. Vanhan RS3:n osto ei innosta, hinnat lähes tulkoon samat kuin uudessa, jos vertaan vaikka 2018 mallia pyynnit noin +- 60'e ja uusi 12/2023 oli 88'e +tietenkin varusteet maun mukaan. Lisäksi, en tiedä millaista monoa käytetty kärry saanut, oletettavasti aika reilulla tennarilla poljettu kärryn luonteen vuoksi. Tuskin löytyisi tallissa pidettyä eläkeläisen omistamaa käytettyä RS3:a heh. Tuossa perustelut itselleni.

              Siirryn suosiolla otollisempaan merkkiin. No tulipa RS3 selvitettyä aikaisessa vaiheessa.

              Comment

              Working...
              X