Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nettiauto yms -thread

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Rahaa tuohon on ainakin upotettu samaan tahtiin kuin Maisan Torppaan.

    Ei vaan heru ymmärrystä nuille hätähousuille, jotka pistää kamppeet myyntiin edellisen myyjän kuvilla ja myyntitekstillä.

    Comment


      Trafi ainakin tekee tuolla autolla tiliä.

      Comment


        Eikös tätäkin ole täällä käsitelty tasaiseen tahtiin?

        https://huutokaupat.com/1602876

        Sitkeää kaupantekoa ja tuohon voi laskea jonkun 5ke puuhaseteleitä kansiin ja jakopäähän mielestäni.

        Comment


          Sama laite nettiautossa myynnissä:

          https://www.nettiauto.com/audi/s4/10903096

          3000€ aivan maksimi, mitä tuollaisesta kannattaa maksaa. Jakopään joutuu varmasti tekemään, pelkät materiaalikustannukset noin 1000€ ja siihen päälle koneen irroitus.

          Comment


            Samat rikkinäiset pommit kiertää vuodesta toiseen. Aina niitä onnenonkijoita löytyy ja aina löytyy se yksi onneton tietämätön joka tarttuu täkyyn. Tuokin B6 menee jossain vaiheessa jollekin lippisjonnelle 10 vuoden santanderin pätkällä eikä tuu koskaan kuntoon kun selviää ettei ollukkaan ihan pikkujuttu laittaa kuntoon.

            Comment


              Olisi hauska tietää, missä menee nykyisin se sininen 4f S6, jonka kalkattavan koneen Ranta-Juopon autoliike korjautti halvalla. Sittemmin se oli AVK:lla konevikaisena ja jotenkin runneltuna ja päätyi lopulta jobbarille myyntiin saatesanoilla 'kunnostettavaksi'.
              Jokohan sekin pirulainen olisi stenattu :)

              Comment


                Sama laite nettiautossa myynnissä:

                https://www.nettiauto.com/audi/s4/10903096

                3000€ aivan maksimi, mitä tuollaisesta kannattaa maksaa. Jakopään joutuu varmasti tekemään, pelkät materiaalikustannukset noin 1000€ ja siihen päälle koneen irroitus.
                Nettiautossa kaverilla on neljä autoa, huutokaupan mukaan kahdeksan :) Sekä "Korjaaja sanoi että kolme pyttyä pimeenä, hyvällä tuurillla puolat uusiks." Kannattaisikohan korjaajan ensin kokeilla nuo puolat ennen kuin laittaa myyntiin... Veikkaan että on kokeiltu, ja todettu että ei auttanut.

                Comment


                  Vastaavilla tiedoilla hankin tuon oman S6:n edelliskeväänä. Hintapyyntö liikkeessä Forssassa oli 5990e ja myyntitekstissä maininta vikavalosta. Lupasin 3ke, jos tuovat kotiin Tampereelle ja sillä sain sen. Eikä tuohon tarvinnut tehdä kuin jakopää, pakoputkisto pakosarjoista taaksepäin lambdoineen yms, laikatut jouset tehdasvastaaviin, RS6 jarrut uusia eteen ja S6 jarrut taakse, niin sai leimattua. Onneksi oli sisustat yms silleen kunnossa, että omalla puhdistamisella ja muutaman kytkimen vaihdolla sai ihan hyvän. Olisikin ollut toinen laulu itsellä, jos olisi ollut vielä paljonkin muuta.

                  Toki silloin tiesi mihin ryhtyy, niin ei hulluna kannata maksaa "muutaman puolan uusimisesta". Ne olisi tuossa S4 tapauksessa jo tehty, jos siitä olisi kiinni.

                  Comment


                    Odotan kuukauden ja tarjoan 2000€... :D

                    Tallissa on palasina yksi BBK, josta saa jakoketjusarjalla ja kannentiivisteillä tehtyä ehjän koneen.
                    Viimeksi muokannut Randomi; 18.11.2019, 19:58.

                    Comment


                      Naurattaa tama milleniaalien autonpito, tuo B5 S4 kun tuli taas vaihteeksi projektiosioon, niin meinasin laittaa kysymyksn topikkiin, etta myydaanko auto taas viikossa, kahdessa vai kolmessa. En sitten ehtinyt, kun topikki onkin jo lukossa.

                      Hopsis kylla kiteytti aika hyvin, mita tod nak kay tuolle B6 S4:lle :D Jos se nyt ei ite satu ostamaan sita pois kuleksimasta… ;)

                      Comment


                        Parilla kolmella tonnilla vois kuvitella sekaantuvansa mutta toisaalta sillä rahalla saa viis ehjää autoa niin en näe kovin todennäköisenä että tarvii koskaan tuollaiseen miinaan astua.

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja Randomi Näytä viesti
                          Tallissa on palasina yksi BKN, josta saa jakoketjusarjalla ja kannentiivisteillä tehtyä ehjän koneen.
                          Jaa, tekisitkö siitä B6 S4 3.0tdi:n?


                          Erikoisen paljon on kyllä ehtinyt ajaa jo tuolla, kun heinäkuussa Kamuxin myynti-ilmossa (josta kuvatkin 'lainattu') kilsoja oli 254tkm. Eikä ole radion safe-koodiakaan saanut nollattua, lie nauttinut rämisevän V8:n soundeista niin paljon :)

                          Comment


                            Tulipas ajatus-/kirjoitusvirhe. BBK kone löytyy siis, B7 S4 keulalta.

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja vV8m5 Näytä viesti
                              Rahaa tuohon on ainakin upotettu samaan tahtiin kuin Maisan Torppaan.

                              Ei vaan heru ymmärrystä nuille hätähousuille, jotka pistää kamppeet myyntiin edellisen myyjän kuvilla ja myyntitekstillä.
                              Sanopa muuta. Tässä nyt jo toisella omistajalla minun jälkeen käytössä kirjottamani myyntiteksti (miinus muutama varuste) ja kuvat (jotka saatu näemmä vituilleen).
                              Harmittaa tuon myynti edelleen. Eiköhän tämäkin ole vuoden parin sisään ryllätty huolella tai paalattu...

                              Comment


                              • Vaikkei VAG-klaania olekaan, niin tästä vois olla iloa... jos ei muuta niin rengaskauppiaalle: https://www.nettiauto.com/volvo/960/10826143

                                Comment


                                • Onko täällä kokemusta? Jokin aika sitten ostettiin Toyota Auris Toyota Kaivokselasta. Tarkoitus oli ostaa Subaru XV toiseksi autoksi, mutta se oli juuri myyty. No liikkeessä vaimo ihastui ko. Toyota Aurikseen , koska se oli punainen ja kiiltävä ja siinä oli ilmoitettu olevan parkkitutka edessä ja takana . Itse en autoa paljon katsonut, vaan tehtiin kaupat aika nopeasti. Ajettiin auto kotiin ja aloin vähän tarkemmin tutkia autoa, koska mitään piippausta pysäköitessä ei kuulunut... siinä ei ollut ko. parkkitutkia. Reklamoin myyjää asiasta, hän katsoi myyntiesitettä ja sanoi, että ne tosiaan puuttuivat. Hän lupasi järjestää asian ja soittaa minulle... mitään soittoa ei kuulunut. Aloin tutkia autoa vielä tarkemmin ja huomasin, että suuri osa ilmoitetuista varusteista puuttui. Sähköpostiin myyjä kerran vastasi ja sanoi, että parkkitutkien asentaminen maksaisi minulle lisää 500 eur, en suostunut siihen ja ilmoitin, että paljon muitakin varusteita puuttui. Nyt ei myyjä enää vastaa sähköposteihin eli pitäisikö tehdä valitus kuluttajaasiamiehelle, jos teekee mitenköhän näissä tapauksissa päätökset on menneet? Ko. Toyota-liike on netin mukaan hyvämaineinen , onhan se Toyota Corporation omistama, outoa, että pitää tällaisesta asiasta lähteä kovasti riitelemään.
                                  Viimeksi muokannut vepek; 23.11.2019, 20:58.

                                  Comment


                                  • Muistaakseni vastaavanlaista keissiä puitiin jokin aika sitten foorumilla ja lopputulema taisi olla se, että kyllä ostaja on velvollinen selvittämään auton varusteet ennen ostoa. Toki myyjän pitää tarjota siihen mahdollisuus, mutta jälkeenpäin voi olla aika ohkasta ruveta vaatimaan korvauksia "puuttuvista" varusteista. Useinhan autoliikkeiden myynti-ilmoituksissakin sanotaan että "tarkista varusteet myyjältä" tjsp.

                                    Comment


                                      Mulla oli ainakin se keissi kun kävin auton koeajamassa, en erikseen keskittynyt tarkistamaan vaan myöhemmin kysyin myyjältä onko autossa xenonvalot vai halogeenit. Noissa kun on siinä nimenomaisessa automallissa aika merkittävä ero. Toiset on hyvät, toiset täysin kelvottomat.

                                      Myyjä vastasi että joojoo on siinä xenonit. No seuraavana päivänä tehtiin kaupat enkä asiaa tarkistanut siinäkään vaiheessa vaan se selvisi vasta kun muutaman päivän päästä ajoin ensimmäisen kerran pimeään aikaan. Sain siihen lopulta hiukan cashbäkkiä joilla sain sitten omaan lukuun asian korjattua

                                      Tuossa keississä kannattaa varmaan tehdä ihan kirjallinen reklamaatio, perustelee asian hyvin ja lähtee neuvottelemaan kaupan purusta. Kuluttaja-asiamies on täysin ulkopuolinen. Kuluttajariitalautakuntaan asian voi viedä jos ei mitään muuta kautta asiaan saa tolkkua mutta kovin kova kiire ei saa olla. Helpompaa ja vähemmän vittumaista on jos vaan saa asian hoidettua suoraan liikkeen kanssa. Tuossa kun kirjoitat "jokin aika sitten", jos asia on huomattu heti samana päivänä, se helpottaa käsittelyä huomattavasti. Jos aikaa on kulunut viikkoja tai kuukausia niin pitää ottaa jo huomioon että vaikka kaupan saisi purettua niin täyttä kauppahintaa ei voi vaatia takaisin koska autoa on kuitenkin saanut tämän ajan käyttää. Sitä en osaa laskea millä kaavalla tuolta aikaa sitten lasketaan kuluja. Mahdollisesti jonkin yleisen vuokra-auton hintatason mukaan.

                                      Comment


                                      • Kaveri osti muutama vuosi sitten autoliikkeestä auton, ilmotuksessa sanottiin että autossa olisi vakionopeuden säädin, kaveri huomas muutama päivä kaupanteon jälkeen ettei sellaista varustetta löydy autosta ja soitti myyjälle ja myyjä sano että vie auto X paikkaan sellasen asennukseen ja lasku meille..
                                        ja oli myyjä vielä sanonut että meidän piikkiin menee ehdottomasti kun sellainen varuste on ilmoitukseen lisätty..

                                        Comment


                                        • Katselin vähän noita valituksen päätöksiä, vähän niitä löytyy, mutta kyllä aika selvästi on sanottu, että myyjää sitoo myynti-ilmoitus. Kuluttaja ei ole velvollinen tarkastamaan auton varusteita. Tämähän on selvää, koska esim. xenonien erottaminen halogeeneista on salapoliisityötä ainakin ko.Toyotassa. Varusteita puuttuu ainakin ko. xenonit, kaarrevalot , home going-toiminto , parkkitutkat , mäkilähtöavustin ehkä vielä isofix-kiinnitys turvaistuimelle sekä navigoinnin puhe-toiminto, ehkä vielä joitain kromilistoja yms. ,mielestäni aika paljon .
                                          Reklamoin heti toisena päivä parkkitutkista ja noin viikon päästä muista eli mielestäni reklamointi oli ajallaan, mutta aika vaan kuluu eikä mitään ei tapahdu. Seuraavaksi täytyy ottaa yhteyttä vähän ylempään johtoon ja kuulla heidän mielipiteensä. Meillä juuri nyt tarvitaan autoa päivittäin eli kaupan purku ei oikein kiinnosta ehkä vaihtaminen johonkin toiseen autoon kävisi.

                                          Comment


                                            Jos ei ole nyt suoraan valehdellut ja lisätty olemattomia varusteita ilmoitukseen niin kuinka ammattitaidoton myyjän täytyy olla, ettei huomaa, että autossa ei kyseisiä varusteita oikeasti ole?

                                            Comment


                                            • Tästä yksilöstä olisin kyllä mielelläni tehnyt kaupat, mutta meni näköjään saman tien. Suosikkivärilläni varustettu upea A6:
                                              https://www.nettiauto.com/audi/a6/10931938

                                              Comment


                                                https://www.nettiauto.com/audi/a6/10939989

                                                Tulipa käytyä kokeilemassa elämäni ensimmäistä kertaa tuollaista. Suu hymyssä kyllä kun polkaisi kaasua, mieletön kaasun vaste, tehot käytössä heti ilman odottelua. Todella siisti sisältä, ulkoa oli vähän likainen ettei ihan kunnolla maapintaa voinut syynätä. Ainakin perus kiveniskemää oli keulassa. Alikokoiset renkaat alla, tuskin edes kantavuus riitti (235/35 19" tmv). Keulassa oli jotain väljänä, kuopissa ja töyssyissä ihan järkyttävä kolina ja kontti ei auennut kuin puoliväliin ja painui takaisin kiinni. Myyjä meinas käydä kokeilemassa itsekkin kunnolla ja viedä sitten pajalle :D

                                                Kone kävi nätisti ja ylimääräisiä ääniä en havainnut. Tuossa oli valittavissa erilaisia moottorin murinoita. Kuuluuko siihen äänimaailmaan keinotekoinen turbon vihellys? Kuulosti ihan kuin se olisi tullut kuskinpuolen diskantista, mutta en ole varma...

                                                Comment


                                                • Mobile.de: 1976 Audi 80 GTE

                                                  Sikaharvinainen B1 80 GTE, taitaa olla useampi vuosi kun tuollaista on ollut myynnissä missään päin eurooppaa. VW nappasi tuosta aikoinaan ruiskukoneen GTI Golffiin. Taisivat olla haluttuja purkuautoja samasta syystä. Tuo musta konepelti merkkasi muuten Rallye-varustepakettia jonka mukana tuli myös kaasuiskarit ja aluvanteet.

                                                  Comment


                                                    no nyt olis kaikkea tarjolla https://huutokaupat.com/1608963, ei puutu kuin tyyli ja järki

                                                    Comment


                                                    • Liittyen tuohon keskusteluun puuttuvista varusteista niin itse ainakin sain aikanaan myynti-ilmoituksen perusteella ihan tuntuvasti rahaa takaisin perustuen puuttuvien varusteiden hintaan ja siitä laskettiin sitten pienellä kertoimella "kulutusta" pois. Muistaakseni puuttuvien varusteiden hinta oli n. 2900€ ja sain 2000€ hyvitystä. Ei ollut Audi tosin tämä.

                                                      Comment


                                                      • https://m.nettiauto.com/audi/a6/10964600

                                                        onko tästä tietoa? Ajattelin ostaa huomenna

                                                        Comment


                                                          Kunnosta ja huoltolappusesta päätellen ollut jollain harrastajalla, ei varmastikaan huono ostos tuohon hintaa ja noilla varusteilla. Recarot lienee laitettu jälkikäteen.

                                                          Halpa, mutta ei niin hyvä, eikä oikeastaan halpakaan B7:
                                                          https://www.nettiauto.com/audi/a4/10945752
                                                          Halpa Quattro myynnissä!
                                                          -Tiputtaa jäähdytin nestettä, sisälle ei tule lämmintä tyhjäkäynnillä mutta ajamalla tulee
                                                          -Tiputtaa öljyä HUOM EI SYÖ ÖLJYÄ...
                                                          Kuvista päätellen myyjä tykkää kytätä ovisilmän läpi rappukäytävään:
                                                          https://www.nettiauto.com/audi/a4/10945454

                                                          Comment


                                                          • Mulla AOI sarjan Audeista 202... Vaikea uskoa että tommosia rahoja näistä kukaan maksaa

                                                            Halpa, mutta ei niin hyvä, eikä oikeastaan halpakaan B7:
                                                            https://www.nettiauto.com/audi/a4/10945752

                                                            Comment


                                                              Saati sitten rikkinäisestä. Ehkä tuosta tuossa kunnossa sen 4-5t maksais.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X