Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nettiauto yms -thread

Collapse
X
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Hei,
  Sattuisiko kenelläkään olla mitään taustatietoa ilmoituksessa mainituista remonteista tai muuten?
  https://www.nettiauto.com/audi/s4/10550401

  Comment


   Rahamiehet hop! Varustelu ei jätä paljoa toivomisen varaa..

   https://www.nettiauto.com/audi/s8/10594027

   Comment


    Noista muuten hajoaa turbot usein eli rahamiehille toki :)

    Comment


     Ei kai 75ke autossa pari tuboa ja muuta perushuoltoa paljoa enää maksa. Tekee vaikka 100tkm ketjunhuollon samalla ja vaihdelaatikolle täyskunnostus, niin auto on kuin uusi taas!
     Viimeksi muokannut Ihmemies; 14.7.2019, 10:53.

     Comment


      Juu kaikkineen kilkkeineen, jotta ei uudet turbot heti hajoa, maksanee jonkun verran alle 10 kiloa. Toki huonolla tuurilla hajoaa muutakin.

      Nämä siis olleet tuon konemallin juttuja, s/rs7, rs6 myös mukana siis. En tiedä missä vuosimallissa puutteet on korjattu.

      Comment


       No, onko viimeisen 15 vuoden aikana ylipäätään ollut yhtäkään mallia jossa ei ole jotain läpi malliston ulottuvaa fataalia vikaa? Tai ei vikaa, vaan ominaisuutta tyyliin tfsi männänrenkaat jotka kyllä varmasti vähensi moottorin sisäisiä kitkahäviöitä joitain prosentin osia mutta pilasi samalla koko moottorityypin nimen ja maineen ikuisiksi ajoiksi. TDI koneet jauhaa öljypumppunsa paskaksi, 5.2 koneista kieroontuu sylinterit, ahdetuista menee ahtimet ennen aikojaan ja hajottaa just muutakin mennessään. Vuosikymmeniä jatkuvia jakoketjujen ja kiristinten vikoja. Eikä sovi unohtaa korin ruostumista, B8 ja 4F ruostui jo alle viiden vuoden iässä.

       Harmillisia yksittäistapauksia kaikki. Harmillisesti minkä tahansa noista, suoraan sanoen tyyppivioista, korjauskin on aina usemman tuhannen euron hintalapulla.

       Comment


        Tässä vielä tuon 4.0 tt koneen taustat, jos joku noita meinaa ostaa. Ennalta ehkäisevä huoltopakettikin maksaa toista tonnia, toki hyrrät kannattaa tarkastaa ennen sitä jne.

        Kivoja nämä perusviat :)

        https://www.audiworld.com/forums/att...bo-failure.pdf

        Edit:
        mites ihmeessä saa liitettyä pdf tiedoston viestiin ? Näkyy kirjoitettaessa liitetiedostona mutta ei enää valmiissa viestissä....
        Attached Files
        Viimeksi muokannut vayne; 14.7.2019, 10:11.

        Comment


         Onneksi noiden autojen pyyntihinnat estävät sortumasta heikollakaan hetkellä moisiin motteihin. Ja kuinka ollakaan ensimmäisenä etsitään merkkejä optimoinnista, että saadaan syyttää asiakasta turbojen rikkoontumisesta:
         Check the hardware version of the
         engine control unit. An X version
         indicates that the engine control unit
         was replaced/or is modified

         Ehkä se suurin kysymys on, että miten tällaista sutta ja sekundaa pääsee ulos Audin insinööriosastolta? Ilmeisesti tuotekehitysvaiheessa ei enää ajeta tarpeeksi kilometrejä sisään, että tämänkaltaiset turbon voiteluongelmat tulisivat esiin ennen tuotantoon pääsyä.
         Viimeksi muokannut maileri; 15.7.2019, 08:49.

         Comment


          Juu onhan noissa kalliita autoja mutta aika monessa on tuo 4.0tt motti, sama vika kun niissä kaikissa, vaikka eri kokoista ahdinta jne.

          Comment


          • https://www.huutokaupat.fi/autot/hen...-hyvakuntoinen

           Siitä kohtuuhintainen Coupe

           Comment


            Varaosiksi ehkä, melkoiselta rytöläjältä vaikuttaa.

            Comment


             Eikös tuo ole ihan OK-kunnossa 31-vuotiaaksi? Ei mitään kovin raflaavia tuunauksia, päällisin puolin ei ruostetta ja sisusta siisti pl. kuskin penkin päällinen.

             Comment


              Kuskin penkki oli eri värinen, eli jotain sinne on aikanaan vaihdettukin. Omaan silmään hyväkuntoinen ulkoakin, parempi kuin oma S8 :)

              Comment


              • Ei ruosteessa, mutta etusuoja ruosteessa. Maalipinta aika appelsiinia ja mikähän noita kylkilistoja vaivaa? Sisustan paneelit nauraa ja penkit eriparia sekä rikki. Sanoisin tosiaan kohtuukuntoiseksi.

               Comment


                Bongasin tuon Coupen alkukesästä Kajaanissa. Silloin sitä ei ollut vielä myllytetty, katselin vaan että onpa kulahtaneessa kunnossa. Toi "ikäisekseen hyväkuntoinen" on myynti-ilmoituksissa niin loppuun käytetty ilmaus, pitäisi kieltää. Toinen on "pientä käytön jälkeä löytyy" ja "eihän tämä uusi ole" jne.

                Comment


                • https://www.nettiauto.com/audi/s4/10119186

                 Tästä omistajalle soittelin ja puhelimessa kuulosti hyvällä. Oulusta vain hieman matkaa auton tykö niinpä ajattelin kysästä onko joku käynyt autoa katsomassa / onko jotain tietoa mitä olisi hyvä tietää?

                 Kaikesta tiedosta olisin kiitollinen. Taikka jos jollakin foorumilaisella kohtuuhinnalla ässä myynnissä taikka miettinyt myymistä niin viestiä tulemaan. b6 / b7 kopat kiinnostaa. Sedan plussaa.

                 Comment


                  Eikös tuossa Virolahden sinisessä b7-ässässä ollut ilma-alusta? Ainakin aiemmin tässä ketjussa (vuosi-pari sitten) oli samaisesta ässästä juttua, kun joku oli käynyt katsomassa sitä liikkeessä. Tuomioina taisi silloin olla hivenen huono ylimaalaus ja pohjan muovit ym. rikki.

                  Comment


                   https://www.nettiauto.com/audi/a5/10603814

                   Audi A5 Sportback 2,0 TFSI 155 kW quattro S tronic-autom. 15000€

                   Moottoriin ei ole tehty "öljynkulutusremonttia" mutta voidaan tehdä, mutta silloin auton hinta nousee 4000 €.

                   EI VAIHTOA !!!!
                   Ilmeisen helppo myydä noita TFSI-moottorisia nykyään.

                   Comment


                    Niimpä. Asiasta paremmin tietämättömät ei osta kun pelkää öljynkulutusta. Asiasta jotain tietävät vois muuten ostaa mutta ei osta koska jatkossa ei saa eroa. Autoliikkeethän ei oo noista enää pariin vuoteen hyvittäny juuri mitään jos nyt on edes ylipäätään kelvannu vaihdokkina.

                    Comment


                     Tuon pyynti nyt ei täsmää ikään ja laitteeseen. Kaikki menee kaupaksi kun hinnoittelee järkevästi. Kahdeksan vuotta vanha sb kuitenkin.

                     Comment                      ​​​https://m.nettiauto.com/audi/a4/10640150

                      EDIT: tämä näköjään löytyy tuolta myyntiosastoltakin, admin poistakoon tän jos siltä tuntuu!
                      Viimeksi muokannut TTH-80; 19.7.2019, 20:00.

                      Comment

                      Working...
                      X