Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mitäs näit tänään liikenteessä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tuo venäläisten säätäminen liikenteessä on täälläpäin niin arkipäivää ettei jaksa enää tuollaisista ressata.

    Comment


    • 3 veli venäläisen autoa ajoi letkassa VT 12 tiellä lahdesta hollolan suuntaa. Siinä rengasliikkeen ja kaupan risteyksessä mistä pääsee myös päiksiin päättivät keskellä risteystä sitten mennäkki sinne kaupalle eikä ajaa suoraa niikuin olivat eka suunnitelleet.

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja kapaz
        Moottoritiellä itäystävät (kolme autoo) pysäyttivät motarille neuvottelemaan, että minnepäin ajellaan, kädet vain heilui ja hätävilkut läppäsi. Kyllä olis jollekin työkalulle töitä.....ele.
        Tän motarille pysähtymisen nostattamia tunteita meikä usein ihmettelee. Kotimaan kävelyvauhtisilla väylillä sinne viivan taakse pysähtymisestä ei mielestäni koidu vaaratilannetta edes talvikelissä. Varsinkin kun huomaavat laittaa nelivilkut päälle, toisin kun lyhytkilpiset lasinskrabaajat. Eri asia jos siinä konetiellä lasketeltaisiin oikeasti kovaa, niin että näkyvä tieosuus olis nopeuteen nähden lyhyt.

        Suomalainen mieshän ajaa Moskovasta vaikka Pietariin ennen kuin myöntää saatika pysähtyy kysymään/miettimään ettei se Minsk tästä suunnasta taida löytyäkään. ;-)

        Comment


        • Eilen tuossa Loviisan kohdilla ajelin letkan mukana 110km/h mittarinopeutta satasen alueella.
          Takana oleva bussi päätti lähteä ohittaman vaikka 300metrin päästä tulee autojono vastaan. Ehti just saada keulan siihe vierelle kun alko näyttämään vilkkua takas oikeelle ja änkee mun kaistalle takasin.
          Mitä Vitt*a? Eipä siinä auttanu ku valo/tööttishow kera antaa tilaa bussille.

          Arvatkaapa minkämaalaisilla kilvillä tää bussi oli varustettu..

          Comment


          • Tänään aamulla vanha 700-sarjan Volvo ajeli vastaan arviolta 40km/h ilman minkäänlaisia valoja valtatiellä. Takana 3 autoa, joista ensimmäinen väläytteli Vollelle valoja jatkuvasti sen matkan mitä ko. porukkaa näin. Itsekin väläytin pitkiä niin, että varmasti huomasi, mutta ilman minkäänlaista vaikutusta. Kiitokset tälle iäkkäämmälle herralla törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta!

            Comment


              Arvatkaapa minkämaalaisilla kilvillä tää bussi oli varustettu..
              Arvaisin "From Russia With Love" ?

              Comment


                Koittakaa kestää. Ne tuo kuitenkin sinne paljon kaivattuja euroja ja ovat mahdollinen tulevaisuuden kulta jos oikein osataan luksusta niille tyrkkiä. Köyhiä tänne ei tietenkään kaivata.

                Mitään en ole nähnyt kun alkaa olokin vasta parantuun.

                Comment


                • Venäjällä perusigorin autoiluhistoria on vielä niin tuoretta ettei voi tietenkään olla kovin kehittynyttä liikennekulttuuriakaan. Keskusteluissa näkee kuinka ihannoidaan sitä että moottoritien liikenne voidaan laittaa poikki jos pari tyyppiä haluaa kisailla keskenään. Minä en ainakaan sellaisessa mielivaltaisessa yhteiskunnassa haluaisi elää enkä toivoisi sitä Suomeenkaan.

                  Tännekin turisteja mahtuu paikkoja sotkemaan mutta kyllä itse yritän ulkomailla liikkuessani kunnioittaa maan tapoja, sääntöjä, ihmisiä, luontoa ja kulttuuria.

                  Comment


                    Tuli nähtyä kolari vähän turhan läheltä.. Oltiin ruokatunnilla käymässä kaupungilla kaverin isän Audilla, melkein jo takasin koululla. Valo-ohjattu X risteys jossa valot vilkku keltasta. Me tultiin kolmion takaa ja kerettiin jo pysähtyä väistämään vasemmalta tulevaa autoo. Vastakkaisesta suunnasta tuli mersu c coupe tjsp. Mersu ei hirveemmin pysähelly vaan tuli suoraan risteykseen. Vasemmalta tullu (etuajo-oikeus) vanhempi vw sharan päjäytti suoraan tuon mersun takakulmaan, siitä se sitten kerkes pyörähtää 90 astetta liikenteen jakajaan ja toisella takakulmalla tökkäs B8 A4:sta lokarin sisään. Volski kuski ei kerenny tekemään mitään ja vauhtia oli sen 50 kun se mersuun osu. Volkkarista taittu rekkari ja naarmuja, mersusta meni taka ripustukset, molemmat taka kulmat ja vasen kylki kun se kaato suojatiemerkin ja oikee sivu bägi laukes. Kellekkään ei onneks sattunu mitään joka on pääasia.

                    Comment


                      http://yle.fi/alueet/pohjois-karjala...tml?origin=rss

                      Nähtäväksi jää oliko tässä kyse itäturistin kädetyksestä.

                      Comment


                      • Kaimalle senverran vastaisin, että kunpa olisivatkin olleet siellä viivan takana.
                        Irtolunta tai sellaista lumipöllyä oli muutenkin tiellä sen verran älyttömästi, että näkyvyys oli aika huono.

                        No olihan siellä loppujenlopuksi neljä autoa pamauttaneet yhteen, mutta ei liity tähän tapaukseen.
                        Oli vaan yksi naapurikansalainen päättänyt lyödä motarilla jarrut yhtäkkiä pohjaan, kun näkyvyys oli hieman heikentynyt.

                        Comment


                          Nähtäväksi jää oliko tässä kyse itäturistin kädetyksestä.
                          Vitostiellä Juvalla sattui vime viikon torstaina samankaltainen kolari. Molemmat kuolivat.

                          Comment


                            Jos se on tommosta kuolemanrallia niin pitänee vetää takas toi niiden hyödyllisyys.

                            Comment


                              Koskien tuota aikaisemmin mainittua hamsteria, niin jotain yritystä oli havaittavissa kodin ulkopuolella äsken. Puhallus-suunta vain väärä, mutta eiköhän se siitä.
                              Attached Files

                              Comment


                              • Vantaalaisena usein miettii mihin kaikki verotulot tuhlataan. Tällä kertaa täytyy vähän kehua, koska meidän tie on ollut todella hyvin aurattuna koko ajan. Tänään kävi sitten vielä lumilinko/kuorma-auto systeemi putsaamassa tien. Todella sileää jälkeä tulee , postilaatikoita hipoen. Noita pitäisi olla paljon lisää.
                                Eli tuollainen: http://www.autokanta.com/urakointi_u...136489=1612124

                                Comment


                                  Melkoisen puhdasta jälkeä tuo em. hamster-kaivuriyhdistelmä kyllä tekee. Vaikkei kovinkaan nopeasti teekkään. Ihan jees näin ensimmäisiä suojakelejä pariin kuukauteen odotellessa. Edellisen kuvan 2 metrin korkuinen lumikasa meni om-nom-nom menetelmällä hitaasti mutta varmasti.
                                  Attached Files

                                  Comment


                                  • Parit pyörätuoliheebot.

                                    Eilen valkeakosken ralleissa yhtä sellasta työnnettiin pisin pätkää ku nolla-auto tuli täyttä kyytiä mutkan takaa. Onneks ei jääneet auton alle.

                                    Ja tänään yks vastaavanlainen veijari päätti ylittää nelikaistaisen tien autojen seassa autokaistaa pitkin, ku ei ollu suojatietä vieressä. Näytti aavistuksen pelottavalta touhulta, mut pääs kuitenki ehjänä tien yli...

                                    Comment


                                      Eilen päivällä lumipyryn keskellä tuli kolmostiellä vastaan musta Lamborghini Gallardo. Kyllähän silläkin toki pystyy talviautoilemaan, mutta on mahtanut Modenan härkä ihmetellä tuuriaan... Keli oli nimittäin melko kamala.

                                      Comment


                                      • Alkuperäinen kirjoittaja Wisa Näytä viesti
                                        Eilen päivällä lumipyryn keskellä tuli kolmostiellä vastaan musta Lamborghini Gallardo. Kyllähän silläkin toki pystyy talviautoilemaan, mutta on mahtanut Modenan härkä ihmetellä tuuriaan... Keli oli nimittäin melko kamala.
                                        Mikäs se nelivedolla on pyyhkiessä :-)

                                        Comment


                                          Eilen tuli Lahdessa vastaa Porsche.. avo sellainen (katto ylhäällä :D ). Tais olla joku uuden karhea turbo, valkoinen väriltään. Eli siis mikä se on nelivedolla pyyhkiessä :)

                                          Comment


                                          • Täällä päin näyttää olevan suurimmat vaaranpaikat keskustassa, kun 2 kaistaa menee samaan suuntaan ja toinen kääntyy oikealle ja vasenta saa ajaa suoraan. Nää matti myöhäset, kun näyttää menevän paniikkiin et meidän kaista näköjää loppuu ja sit suojatien kohilla ilman vilkkua väkisin kolinalla tai ilman vasemmalle kaistalle. Prkl...

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja PaSilba Näytä viesti
                                              Täällä päin näyttää olevan suurimmat vaaranpaikat keskustassa, kun 2 kaistaa menee samaan suuntaan ja toinen kääntyy oikealle ja vasenta saa ajaa suoraan. Nää matti myöhäset, kun näyttää menevän paniikkiin et meidän kaista näköjää loppuu ja sit suojatien kohilla ilman vilkkua väkisin kolinalla tai ilman vasemmalle kaistalle. Prkl...
                                              Samanlainen paikka on Helsingissä Teollisuuskadulla Pasilan päässä. Monesti ruuhka-aikaan vasemmalla kaistalla on pitkä jono joka osin johtuu siitä, että oikeaa kaistaa ajavat koittavat päästä loppupäässä vasemmalle kaistalle "muiden edelle". Tietenkään tämä ei aina onnistu, joten tämä sankari tukkii oikeaa kaistaa ajavien etenemismahdollisuuden.

                                              Linkki kohteeseen: kliks
                                              Viimeksi muokannut TeroPee; 8.1.2011, 15:12. Perustelu: linkki

                                              Comment


                                                Meidän tuppukylästä löytyy samanlainen miina turisteille.

                                                Normi q-käytös vaatii oikealta kaistalta edellisistä valoista lähtöä, vilkku vasempaan kun on pari autonmittaa varaa ja normisti siitä eteenpäin.

                                                Sit joskus tulee näitä p-päitä jotka muka eivät hoksaa että kaista päättyy ja vilkku vasemmalle tarkoittaakin yhtäkkiä etuajo-oikeutta.

                                                Comment


                                                  Meidän tuppukylästä löytyy samanlainen miina turisteille.
                                                  Ikävä kyllä noita löytyy joka kylästä ja kaupungista.

                                                  On sinänsä melko outoa, että noita tehdään, koska pitäisi kulkea aina oikealla olevaa kaistaa. Monessa läpiajopaikassakin pitäisi vaihtaa oikealta vasemmalle, vaikka olet ns. pääväylällä.

                                                  Comment


                                                  • Oltiin virka-autolla matkalla Hämeenlinnassa. Sairaalan mäestä liukui valkoinen korealainen munakuppi V70 farkun takakylkeen. Katsottiin, että kohta rysähtää. Ajettiin jo sivuun kun pamahti. Mentiin sitten ohjaamaan liikennettä ja keräilemään romuja pois ajoradalta.
                                                    Kamerasta katsottuna nainen oli pysähtynyt jo risteykseen ja sitten kiihdytti etuajo-oikeutettujen tielle, vaikka näkyvyys risteyksessä oli erinomainen, mutta vajaaveto ei kiihdykkään niin nopeasti liukkaalla. Mikä lie ajatuskatkos tullut naiselle.
                                                    Viimeksi muokannut harrastelija; 9.1.2011, 06:17.

                                                    Comment


                                                    • Jyväskylän keskustassa tosiaan 2 noita pommeja. Molemmat tietty keskustan läpi menevistä teistä jos toisesta suunnasta ajaa. Yliopistonkadulla ja hannikaisenkadulla. Paikallisille ei ongelmia koska tietävät, mutta nyt kun venäläisiä liikenteeessä paljon niin jostain syystä töötti on kuulunut noilla kulmilla, kun niistä liikkuu.
                                                      Viimeksi muokannut PaSilba; 10.1.2011, 17:10. Perustelu: typo

                                                      Comment


                                                      • Kehä I, juuri ennen Leppävaaraa itään päin ajettaessa, siinä kohtaa jossa kaksi kaistaa jatkaa suoraan ja yksi kaista erkanee erilleen jossa bussipysäkit ja liittymä Vermoon tai Turuntielle.

                                                        Mazda 6 ei ilmeisesti ollut osannut päättää että kumman puolen ottaa ja oli sitten suht lahjakkaasti ajanut siihen keskelle jakajaan. Tuossahan on semmoinen reipas metri lunta niin sinne se oli kiivennyt kasan päälle.

                                                        Onneksi oli osunut tasan keskelle, olis muuten varmaan katollaan jommalla kummalla puolella.

                                                        Paikka siis tämä.

                                                        Comment


                                                        • Tämän olisin halunnut nähdä :D

                                                          Comment


                                                          • Samoin. Tilanteesta sen enempää tietämättä, pystyn kyllä hyvin samaistumaan kuorma-autokuskiin jos joku oikee jäärä on henkilöauton kuski ollut. Uskoisin että sen henkilöauton peruuttaminen kapealla kadulla onnistuu helpommin kuin kuorma-auton, ja vielä se että tää rekka on ollu siellä oikeasti töissä...
                                                            Monasti miettinyt minkälaista tyydytystä saisikaan jos joskus jonkun vammaisesti pysäköidyn auton voisi kylmästi työntää pois silmistä...

                                                            Comment


                                                              Alkuperäinen kirjoittaja T.Hell Näytä viesti
                                                              Monasti miettinyt minkälaista tyydytystä saisikaan jos joskus jonkun vammaisesti pysäköidyn auton voisi kylmästi työntää pois silmistä...
                                                              Sama vika. Männäviikolla olin jo kaivamassa kontista köyttä koulun parkkiksella nyppästäkseni yhen päin aukkoa pysäköidyn auton keskelle pihaa. Vei silleen ronskisti 2-3 auton tilan. Hienoo pysäköidä tuolleen kun on muutenkin lumikasojen takia ahdasta.. Luovuin ajatuksesta, koska rupesin epäilemään oman auton vetokykyä ja tyydyin parkkeeraamaan penkkaan kun sinne se ainakin meni.. =)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X