Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Jalkapallo

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Vääntävät paljonkin tuosta onko "maalivahti" "pelaaja" vai ei. Neuerille minäkin olisin tuon suonut.

  Comment


  • Naisfutiksen puolelta Ada Stolsmo Hegerberg, fanitan. Mimmi vasta 20v -> https://www.youtube.com/watch?v=KwYwGTv8s9E

   Comment


    Elvytetäänpäs vanhaa ketjua kun itsekin on tullut foorumille palattua.

    Valioliigassa on kyllä tänä vuonna suomalaisnäkökannasta mielenkiintoinen kausi. Mitä veikkaatte, kantaako PukkiParty koko kauden läpi? Vai tullaanko näkemään siirto Norwichistä muuhun seuraan?

    Comment


     Minusta Pukin ei kannata lähteä Norwichista johonkin Valioliigan/muun liigan huippuseuraan. Nykyisessä seurassa peliaika on taattu mitä ei välttämättä huippuseurassa tapahdu ja penkillä istuessa ei muutkaan asiasta edisty vaikka muhkea palkka juoksisi. Toki pitää myös huomioida Teemun ikä ja jäljellä olevien kausien määrä mietittäessä mitä tehdä jatkossa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hänellä on jäljellä 5-6v huipulla, jos pahoja loukkaantmisia ei tapahdu. Tämä huomioiden voisi olla hyvä lähteä rahakentille seuraavien parin vuoden kuluessa.

     Suomifutiksella menee muutenkin aika lujaa nyt :) EM-kisat lähestyvät ja näillä näkymin on hyvät mahdollisuudet lopputurnaukseen joko karsintojen tai Nations Leaguen kautta.

     Comment


      Samoilla linjoilla itsekin Pukin suhteen. Parempi olisi tosiaan pitää se oma hyvä taso yllä ja vahvistaa sitä, ja katsoa sitten vaikkapa ensi kesän siirtoikkunassa, jos ostohaluja joltain seuralta löytyy. Valioliiganhan Pukki on tainnut mainita omaksi unelmaliigakseen jossain haastattelussa.

      Kyllä, todellakin! Kavereiden kanssa ajateltiin varata liput joihinkin peleihin, jos ja kun Suomi paikkansa EM-kisoissa varmistaa. Pitkästä aikaa voi olla aidosti ylpeä Huuhkajien kannattamisesta.. :D

      Comment


       Fudisviikonloppu edessä, kun lauantaina on seuraava karsintapeli Bosnia-Hertsegovinaa vastaan :) FIFA-rankingin perusteella kova vastus mutta voittihan Suomi edellisen osaottelun. Minullakin on mielessä mennä katsomaan joku Suomen peli, jos unelma toteutuu ja Suomi pääsee lopputurnaukseen.. Lippujen kanssa pitää vain olla tarkkana. Ne myydään loppuun todella nopeasti.

       Valioliiga on Euroopan kovin ja tasaisin fudisliiga. Siellä on Pukin hyvä olla ja seurata tilannetta.

       Comment

       Working...
       X