Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Jalkapallo

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • #91
  On taas Englanti totisen paikan edes, Ranska sai kyl ansaitsematonta hyvää, miettii vaan tota arvontasysteemia, kun COL ja Sveitsi eka ryhmis...
  Englannista ei tule olemaan vaaraa kenellekkään pelaa perus 0-0 tai 1-1 pelejä. Arvonta systeemi on simppeli menee world ranking:n mukaan Kolumbia siinä 4 ja Sveitsi 8. Omasta mielestä tuo koko lista on yhtä tyhjän kanssa. Brasseilla kyllä todella kovat paineet, saa nähdä miten päät kestää. Riippuu paljon ensinmäisestä pelistä, jos tulee voitto kansa on takana jos taas tappio niin...

  Comment


   #92
   Aika mielenkiintoiset lohkojaot.

   Äkkiseltään tutkittuna D-lohko (Uruguay, Englanti, Costa Rica, Italia) näkyy olevan varsinainen kuolemanlohko. Siinä on joka joukkueella tekemistä lohkovoiton ja jatkopaikan eteen. F-lohko (Argentiina, Bosnia-Herzegovina, Iran, Nigerai) näyttäisi olevan pedattu Argentiinalle, tosin Nigeria saattaa pistää pahasti vastaan.

   Edit: typoja korjattu lohkojen suhteen
   Viimeksi muokannut Ilkka L; 6.12.2013, 21:42.

   Comment


    #93
    Ranskalla kävi tuuri. (Ilkka meinasit vissiin D-lohkoa etkä G-lohkoa?;D) D-lohkosta tulee jännä, eikä tunnetta tule puuttumaan B-lohkostakaan.

    Saas nähä kuinka paha tuo Robbenin loukkaantuminen loppupeleissä on. Oranjen voitto on epätodennäköinen, mutta lämmittäisi mieltä. Puolustus vain tahtoo tulppaanimaalaisilla olla hanukasta.

    Comment


     #94
     Erittäin nopea pika-analyysi värillisillä laseilla, huomioiden Alkulohkot ja 1. pudotuspelikierros:
     1:llä pudotuspelikierroksella odotettavissa huikee juttu: joko BRA-ESP tai BRA-HOL, eli jo tässä vaihees lähtee yksi ennakko suosikki kotiin.
     C ja D: ITA ja URU D:n ennakkosuosikit, mutta jos ENG voittaa avauspelinsä ITA:a vastaan, on koko D:n pakka sekaisin ja siinä lienee ENG mahdollisuus jatkoon, mutta oletan, että ITA;URU/ENG hoitaa 1. pudotuskierroksel C:n alkulohkon jatkajat, pieni ?-merkki on kuitenkin Norsunl.r.:n peli, jota johtaa Droghba, taitoa on.
     Siis A - D-lohkoista nämä 4 jatkoon: kaksi näistä kolmesta: BRA,ESP tai HOL, sitten ITA ja URU tai ENG.

     E:n ja F:n kohdalla ootan FRA ja ARG jatkoonpääsyä (tietysti selvinneet alkulohkoistaan jatkoon ja 1. pudotuspelikierrokselta), jos yllätyksiä tulee niin NIG tai ECU vois sellaisen tarjota.
     G ja H: POR ja GER niin vahvoja että hoitavat itsensä alkulohkoista ja voittavat kumpikin 1:n pudotuspelikierroksen, BEL ei sittenkään pärjää kun vastas GER tai POR 1:llä pudotuspelikierroksel.
     Joten E - H-lohkot: Nämä 4 puolivälieriin: FRA;ARG;POR ja GER.

     Täs nyt toteutuis se ajatus, että joku iso eurooppalainen tai E-Amerikkalainen futismaa pokkais World Cup:n, lienee useimpien oletusarvo, vai?

     Että näin, ihan pieni mahdollisuus muutoksiin, mutta niitähän ei juuri MM:ssa tule ;-) Ja kannattaako kisoja enää pelatakaan, kun on näin selvää pässinsitä?
     Lisäksi E-Amerikan kuumat ja kosteat olosuhteet tulee vaikuttamaan ehkä eniten joihinkin euroop. joukkueisiin.

     Kaavioista kattelin, että Messi/Ronaldo pääsis toteutumaan aikaisintaa Semifinaaleis, korjatkaa jos oon vääräs; että hyvin pitäis POR ja ARG pelata, että sinne asti selviäis.
     Oma toiveeni MM-Finaalipariksi olis POR-BRA/URU, mutta jäänee haaveeksi.
     Viimeksi muokannut calacucco; 8.12.2013, 01:06.

     Comment


      #95
      Täs nyt toteutuis se ajatus, että joku iso eurooppalainen tai E-Amerikkalainen futismaa pokkais World Cup:n, lienee useimpien oletusarvo, vai?
      Juuri näin, historia tulee toistamaan itseään tässä. Turnaus on pitkä ja finaaliin ei ole mitään asiaa joukkueilla, jotka ei pelaa huippuluokan futista tasavahvasti läpi koko turnauksen. Edellisen kerran yllätysvoittaja tuli vuonna 1950, kun Uruguay riisti mestaruuden Brasilialta. Sen jälkeen pytyn on vieneet vain suurten jalkapallomaiden joukkueet. Tosin pieniä futismaita (Unkari, Ruotsi, Tsekkoslovakia) on päässyt finaaliin 1954 -1962, mutta finaalissa ne ovat aina kohdanneet voittajansa.

      Ei kuitenkaan pidä unohtaa EM 2004 ihmettä, kun Kreikka vei mestaruuden. Ihmeitä voi tapahtua myös futiksessa vaikka kohtuu harvinaisia ne on...

      Kautta aikojen useimmiten finaalissa on olleet seuraavat maat:
      Brasilia 7
      Saksa 7
      Italia 6
      Argentiina 4
      Hollanti 3
      Muilla mailla 2 tai vähemmän finaalipaikkoja.

      Pitäisin melkoisena ihmeenä, jos 2014 finaalin toinen osapuoli ei löytyisi tuon listan viiden parhaan joukosta. Jos tuohon listaan lisätään vielä Espanja, niin luulenpa kasassa olevan joukon, josta 2014 finaalipari löytyy.

      ps. EM 2012 veikkaukset meni minulta aivan penkin alle.

      Comment


       #96
       Näin se tahtoo olla. Hollanti on ollut muuten melkoinen Bad luck Brian, kolme finaalipaikkaa mutta hoppeeta vain. Jännityksellä ensi kesää odottamaan. Pelit vain taitavat tulla yöllä, joten taitaa mennä kesä valvomiseksi...:D

       Brazucakin taitaa olla pakko-ostos, edellinen kisapallo on niinkin kaukaa kuin v. 06 Teamgeist replica.

       Comment


        #97
        Joo, kyl surkeus on joidenkin pelien aamuyöllinen pelaaminen meidän aikaa, vaik ollaan näin iso futismaa eivät kuitenkaan FIFA:ssa huomioineet meitä ajallisesti...no seuraavis kisois paranee kun tulee pelejä intervision välittämänä jo puolitapäivin taigalta.
        Joo, kolme kertaa on Hollannin pelaajat nähneet MM-pokaalin niin läheltä mutta kaukaa. Melkein vois olettaa, että jos nyt selvittävät tiensä 1. pudotuspelivaiheen läpi, on pokaali lähellä, mutta siinä tapaukses Semeissä olis ehkä ESP tai BRA vastas.
        Viimeksi muokannut calacucco; 9.12.2013, 22:24.

        Comment


         #98
         Brazucakin taitaa olla pakko-ostos, edellinen kisapallo on niinkin kaukaa kuin v. 06 Teamgeist replica.
         Kyllä vain, virallinen mini -kokoinen kisapallo hankitaan Tango 12 sekä Jabulanin seuraksi. Aloin keräämään noita fudiksen EM/MM-kisojen virallisia minipalloja pojan synnyttyä 2009. Meinasin antaa pallot hänelle 18v lahjaksi, jos hänestä yhtään fudiksen päälle ymmärtävä aikuinen kasvaa. Mahtaa olla ihmeissään yhdeksän kisapallon keräilysarjasta :)

         Comment


          #99
          Toivotaan parasta Hollannin kannalta. Isoista maista se on se, jolla on paras mahdollisuus mustaan hevosteluun.

          Ei hullumpi idea ollenkaan tuo pallohomma :D kannattaa vaan poitsua kysellä jalista kahtomaan iskän kanssa niin eiköhän se siit iskostu mieleen. Kavereilla muuten on ollut noita Tangoja, ovat olleet aika heikkolaatuisia. Suunnilleen puolet on puhjennut.

          Comment


           Tais olla Roteiro viimeinen, kohtuu hyvä pallo, vaik sekin jo pikkuisen leijaili. Mun nuoruudessa näitä ongelmia ei ollut kun Kuopios aikanaan jalista pelattiin: oli niitä ruskeita rusinoita tai sitten se kuuluisa täplikäs "tv-pallo". Ja jos sattuivat vettymään painoo ehkä kilon verran :-)
           Ajax'lla ja Hollannilla oli Rinus Michels'n tuoma tyyli, jolla Saksa oli kaatua -74 kisois. se pelitapa kehittyi Ajax'ssa ja siirtyi sitten Michels'n Cruyff'n ja van Haalin mukana Barcaan ja siitä Espanjan maajoukkueseen.
           Parissa viime MM.ssa tyyli on vähän muuttunut, aattelin että yksi muutoksen syy oli, kun paitsiosääntöä muutettiin. Se sallii vaik yhden ukon jäädä "roikkumaan" puolustuslinjan taakse ja passiivisesti hämäämään puolustusta. van nistelroy oli täs erityisen hyvä.
           Pikkusen kattelin noita pelipaikkakuntia: saattaapi puskee rajusti hikee vaikkapa Cuiaban tai Manaus'n areenoilla, tämä vois puoltaa E-Amerikan joukkueiden menestymistä "kotikisois".

           Comment


            Täplikäs TV-pallo eli Telstar muistaakseni ;) Ajat ovat muuttuneet kyllä potkupallossakin. Mutta hauskaa se kyllä on siitä huolimatta ollut aina. Ja sateella erityisen hauskaa, kun liukujakin saapi tehdä.

            Jep, juuri tuossa van Nistelrooy on hyvä, ei ihme että kaveri oli niinkin kova maalintekijä aikanaan. Kuuluu ehdottomasti omiin suosikkipelaajiin.

            Veikkaan samaa, FIFA ehdotellut että otteluissa pidettäisiin välillä juomataukoja. Kuuma tulee, mutta samoin luultavasti Qatarin kisoissa.

            Onneksi pelataan kaverien kesken "Kylienväliset MMät" (eli kaljaa, futista, kaljaa ja futista yömyöhään) ihanassa Lapin kesässä, jossa on ainakin tarpeeksi viileä eikä tarvi yksin olla ;)

            Comment


             Ja sateella erityisen hauskaa, kun liukujakin saapi tehdä.
             Ja erityisen hauskaa sankassa lumisateessa, kuten tämän illan Mestareiden Liigan pelissä :)

             Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja Ilkka L Näytä viesti
              Ja erityisen hauskaa sankassa lumisateessa, kuten tämän illan Mestareiden Liigan pelissä :)
              No, eiköhän ensi kesän lämpö noiden kentällä olleiden MM-kisapelaajien tämän illan lumen sulattele :-P

              Comment


               Jep jep. Nyt katson tuota ottelun jatkoa niin melko surkean näköinen kenttä kyllä. Jännä nähdä kun ammattilaiset eivät olekaan niin hyviä kuin luulisi ;D

               Comment


                Mestarien liigan jatkoarvonta. Herkkupaloja Arsenal-Bayern sekä ManC-Barca.

                Veikkaanpa, että kahdelle jättiläiselle ei tule ihan helppo jatkoon meno.

                Comment


                 Toivottavasti Arsenal-Bayern parista Bayern menee jatkoon. Pistin rahat likoon jo kesällä Bayernin mestaruuden puolesta.

                 ManC on ollut hyvässä vedossa viime aikoina, toivottavasti pudottavat Barcan jatkosta.

                 Comment


                  Itse en voi tuota Tykkimiehenä oikein toivoa... Sitä kutsuttaisiin petturuudeksi :D Kova sana se kyllä olisi, jos Münchenilaiset kaksi kertaa putkeen voittaisivat.

                  Mutta Cityn menestystä toivon. Ei Barcan tarvitsisi aina olla niin helkatin kova joukkue.

                  Comment


                   No en minäkään jaksa tosissani uskoa Bayernin voittavan mestaruutta kaksi kertaa peräkkäin, mutta ennen turnauksen alkua kertoimet sille suhteessa riskiin oli mielestäni sen verran hyvät, että piti laittaa pientä rahallista lisäjännitystä turnaukseen.

                   Barca on kyllä niin vahva joukkue, etten oikein usko heidän pelin vielä tässä vaiheessa päättyvän vaikka sitä toivonkin.

                   Helmikuun jälkeen ollaan viisampia. Kahdeksan parhaan joukkoon selvinneistä joukkueista jokaisella lienee realistinen mahdollisuus pytyn pokkaamiseen. Toiveena olisi myös Sami Hyypiän näkeminen pitkään turnauksessa. Olisikin varsinainen yllätys, jos suomalaisen valmentajan luotsaama joukkuei voittaisi Mestareiden Liigan.

                   Comment


                    Aikanaan "Hihgbury'n huuman" kokeneena toivoo tietysti Gunners'ien jatkoa, silti CL:n voittaja löytyy nelikosta Bayern, Barca,Chelsea, Real M.

                    Comment


                     Alkuperäinen kirjoittaja Ilkka L
                     Helmikuun jälkeen ollaan viisampia.
                     Helmikuun jälkeen tarvii vielä jännittää nuo toiset pelit maaliskuussa, vai meinaatko homman olevan selvä jo ekoissa peleissä?
                     Olisihan tuo kova setti jos Bayern veisi tuplan, olishan se jo kolmas kerta peräkkäin finaalissa.

                     Comment


                      No joo, pelit todellakin alkavat helmikuussa ja jatkuvat maaliskuulle. En tarkoittanut homman olevan selvä helmikuun pelien jälkeen. Sorry vain, tahatonta harhaanjohtamista.

                      Comment


                       Joka tapauksessa voidaan sanoa, että jännä Mestarien liiga on tulossa. Taas kerran.

                       Toiveena olisi myös Sami Hyypiän näkeminen pitkään turnauksessa. Olisikin varsinainen yllätys, jos suomalaisen valmentajan luotsaama joukkuei voittaisi Mestareiden Liigan.
                       Tätä toivon itsekin! Leverkusenilla on yllättävän hyvä pelaajamateriaali, ja onhan joukkue toisena Bundesligassakin.

                       Comment


                        Mainostetaan täälläkin. Joulun kunniaksi PlusTv näkyy ilmaiseksi antennitalouksiin:

                        http://www.plustv.fi/Asiakaspalvelu/...-joulunpyhina/

                        Jalkapallon ystäviä kiinnostanee Mtv Sportin ja Nelonen Pron näyttämät Valioliigan matsit, joita parhaillaan tulee tv:stä ja Mtv Sportilta alkaa klo14:00 Liverpool - Cardiff.

                        Hyvää joulua kaikille.

                        Comment


                         Kiitosta. Katsoin itsekin suunnilleen jokaista peliä. Mukavaa sulatella kinkkua ja katsella laatujalista ;)

                         Comment


                         • Tulipahan taas käytyä paikan päällä katsomassa matsi. On se vaan mahtava kokemus kerta toisensa jälkeen. Vaikka oon käyny jo 7-8 matsia paikan päällä katsomassa, niin on se joka kerta tuntunut upeelta. Se tunnelma ja ne laulut.... Matsikin onneks päätty voitokkaasti, 2-0 kaatui Swansea. Vaikkei tänä vuonna mestaruutta tuulekkaan.

                          Comment


                           Pakko nostella kun on pari juttua.

                           UCL knockout ekakierros aivan sairaita pelejä. Vain kaksi paria "auki" vai mitä tuumitte? Chelsea galatasaray ainoa tasuri ja ManU varmaan taistelee himassa ihan eri tavalla. Muuten taputeltu vai onko?

                           Huuhkajat ja arpaonni. Voi että mikä hillomummo meillä kävi HELPOIN lohko ja kovimmat kotipelit heti alkuunsa. Stadikka lokakuussa ei ole lämmin paikka. Lohkon kovin fifa ranking jengi kreikka pelaa meitä vastaan ekan pelin uuden valmentajan komennossa. Ai ai ai... Ja Pohjanpalo on tehnyt häkkejäkin ja saanut vastuuta joten voisi olla aika heivata se Pukki joka ei ole maajoukkue kotipeleissä iskenyt yhtään. Anyway nyt on hemmettisoikoon parhaat mahdollisuudet kisoihin ikinä! Vai?

                           Comment


                            Jos nyt ei onnistu, ei onnistu ikinä. Lopputurnaukseen pääsee enemmän joukkueita kuin jää ulos :P

                            Comment


                             Helvetti jäätyy toistamiseen, jos Suomi jalkapallon arvokisoihin miesten joukkueella pääsee. Kaikki varmaan muistaa, miksi helvetissä oli koleat kelit joitamia vuosia sitten...

                             Comment


                              No nyt näyttäisi olevan kohtalaiset mahdollisuudet päästä 2016 EM-lopputurnaukseen mukaan. Tosin, jos UEFA-rankingin puitteissa katsotaan lohko F:ää niin, ei lopputurnaukseen selviytyminen läpihuutojuttu tule olemaan:

                              Kreikka: 12
                              Romania: 33
                              Unkari: 44
                              Suomi: 65
                              Pohjois-Irlanti: 85
                              Färsaaret: 172

                              Lohkosta menee suoraan jatkoon kaksi parasta ja kaikkien lohkojen kolmanneksi parhaista paras. Lisäksi muut lohkojensa kolmanneksi sijoittuneet pelaavat kaksiosaisen jatkokarsinnan, josta jokaisen otteluparin voittaja pääsee lopputurnaukseen.

                              Jos realistisia ollaan, niin Suomi luultavasti tulee taistelemaan lohkon kolmannesta sijasta ja sitä kautta mahdollisuus jatkokarsintoihin.

                              Jännittävät karsinnat joka tapauksessa edessä.

                              Comment


                               Toihan on FIFA ranking. Miten monta Euroopan ulkopuolista on noissa väleissä? Ja eikös Romania sekä Unkari ole vähän laskusuunnassa ja vanhemmilla meriiteillä tuolla korkeudella? Sanoisin, jalkapalloa sen syvemmin tuntematta, että noista Kreikka on paha, Romania ja Unkari täysin voitettavissa sekä Pohjois-Irlanti ja Färsaaret ilman muuta kepitettäviä. Kakkossija hyppysissä.

                               Comment

                               Working...
                               X