Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Perkule keskiviikkona ostin talliin tommosen loisteputkiroikan, niin enköhän nyt tallissa värkätessä vahingossa astunut päälle ja tuli entinen lamppu.. No ei onneksi ollut kovin kallis.

    Comment


    • Susipaska nesteen harjaton pesu, oli ensimmäinen ja viiminen! ruskea paskakalvo vielä autossa, ikkunoissakin. mitähän harjallinen olisi saanut aikaseksi? Kenties "kauniin" mattapinnan maaliin. 20e aivan hukkaan (pesu kaikilla herkuilla), ois tuon ny voinu vaikka lahjottaa hyväntekeväisyyteen ennemmin, #Q¤#Q¤*. Pesuvinkkejä otetaan vastaan, ei kai se pakko ole talven kylmyydessä palella ja itse pestä, palkkais vaikka jonkun tupakkarahan puutteessa olevan.

      Tein munakasta ja paistilasta suli (jo toinen kuukauden sisään) kun unohdin pannulle, ***#"¤. Uusiks meni, lähes kaikki... niin joo ja poltin sormeni.
      Pitäs vissiin panostaa tuonne hellan puolen vehkeisiin välillä.

      Niin ja tässä rytäkässä sitten unohtui nuo kinkutkin munakkaasta.

      Murossa oli hyvä ketju
      http://murobbs.plaza.fi/autot-ja-muu...misen-abc.html
      Viimeksi muokannut Jargo; 1.11.2010, 18:51. Perustelu: sensuuri iski

      Comment


      • Jargo älä panosta paistinlastaan, panosta naiseen!

        Comment


        • No vittu on jo mutta seki muutti vähän aikaa sitten jyväskylään opiskelemaan ja itellä alkais täällä oppisopimus hyvässä työpaikassa että niin että.. Nyt on panostettava lastaan tai kuollaan nälkään, ulkoruokinnalla ei viitti kauaa olla, tahtoo käydä kukkaron päälle :(

          Comment


          • Tänään oli auton haku helsingistä, ensin 4.5h junassa sitten 500km autolla takas, aika puutunut olo oli. No pojalle ostin tuliasiks semmosen pelin jossa kasataan semmossia puupaloista torni ja sieltä pitäs välistä aina ottaa yks palikka pois ettei se tornikaatus "kaikki tietää mitä tarkoitan" no ne vitun puut on niin kieroja, että eihän toi torni pysy pystyssä saatika sieltä jotain pois välistä ottas... Meni takkaan toikin viritys..

            Comment


              Isäukko aikanaan totesi tuon saman pelin liian kalliiksi ja semmoinen tehtiin sitten ite puusta. Ihan paskahan siitä tuli mutta olipahan kiva sahata ja maalata niitä paloja ja noppia.

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                Isäukko aikanaan totesi tuon saman pelin liian kalliiksi ja semmoinen tehtiin sitten ite puusta. Ihan paskahan siitä tuli mutta olipahan kiva sahata ja maalata niitä paloja ja noppia.
                reps :D


                Ottaa päähän tuo autotallin siivoaminen. Nyt olis coupe siellä, mutta romut on ysikympin paikalla, minnekkäs fittuun mä noi laitan, olis kiva saada auto katosalle. Vois kyllä purkaa tuon paloiksi... Ostakaa palat?

                Comment


                  Kirjaimellisesti VITUTTAA, joutuu työkaverin "salamaniskun" jälkiä korjaileen ilman schemoja/layoutteja, kun tuo stanan valopää ei anna niitä. Pian lentää jotain ikkunasta läpi...

                  Comment


                    Ottaa pattiin autoilijat joiden xenonit on suunnattu miten sattuu... häikäisee aika pirusti B(

                    Erityisesti tämä koskee pakuja sekä citymaastureita, joissa valot muutenkin korkealla. Tuollainen kun ajelee perässä, niin on taustapeilin häikäisyasennolla käyttöä.

                    Osa näistä aikamme sankareista lienee jälkiasennusxenoneilla ajelijoita joilla säädöt päin peppua, mutta siksi paljon noita näkee, että monella lienee orkkisxenonien säätömoottorit hajalla. Olisi katasatusmiehille työsarkaa tässä.

                    Comment


                      Vaan kun vasta 3v vanhana katsastukseen joutuvat, ja siinä kohtaa on jo ALD:n käytettyjen rivissä

                      Comment


                      • Kymmenen vuotta huutonetin asiakkaana ja satoja kauppoja tehty. Viikolla yksi ostaja palautepistemäärällä neljä pisti ostokrapuloissaan negatiivisen.
                        Olisi halunnut rahat takaisin tuotteesta, jonka oli ehtinyt jo purkaa ja osin asentaakin ja vasta sitten huomannut, että tuote ei kuvauksistani huolimatta sopinutkaan hänen tarkoituksiinsa. En suostunut.

                        Comment


                          Taas joku vajakki oli jättänyt romunsa minun parkkipaikalle kotipihassa. Tuo taitaa olla joku Ford kuskeja yhdistävä tapa. Viimeksi oli Mondeo, nyt Focus. Nimenomaan tuo minun paikka imee vierailijoiden autoja magneetin tavoin, vaikka on hyvin selkeästi merkitty varatuksi. Taas teki mieli hinata kottero läheisen ostarin pihaan, mutta siitä taitaisi saada sanktion.
                          Jätin tuulilasiin "ystävällisen" viestin jossa pohdin hänen älynlahjojaan.

                          Comment


                            Vetoköysi kiinni ja rännnnn...quattrolla rauta siirtyy...

                            Comment


                              Komppaan. Tallini oven edestä läksi viime talvena LR Disco 2 niin, että heilahti. En edes vaivautunut soittelemaan, kiskaisin heti.

                              Sitten olisikin ollut tietäminen, jos olisin tallistani ulospäin halunnut, alkuvauhtia ei olisi samalla lailla saanut :)

                              Comment


                                Jep, miten järkevästi mielestänne tuo ranskalainen paskalaatikko on pysäköity? Aika tehokkaasti vie neljän ruudun käytettävyyden.

                                Kaiken huippu on että akka tuli pihaan 20 sekuntia ennen minua ja katsoi suoraan silmiin kun käveli vastaan eikä siirtänyt vaikka huusin perään ja painoin torvea. Vallan mainiosti tietää että minun ruutu on tuolla vasemmalla viimeisenä. Jätin sit oman lullan niin että ranskanpaskan kuskinovi ei mahdu aukeamaan. Sieltä se läski sit pomppi repsikanpuolelta autoonsa tunnin päästä.

                                Tuon episodin jälkeen nostin varastosta hinausköyden auton kyytiin. Ensi kerralla vedän pihasta kadulle.
                                Attached Files

                                Comment


                                • Näitä riittää, työpaikalla pahimpia ovat venäläiset asiakkaat, jotka tulevat potilaiksi naapurissa olevaan sairaalaan.

                                  Eräskin pakkasaamu sellainen pikkuinen kia itänaapurin rekisterissä oli saanut parkkeerattua siten, että vei reilusti kaksi paikkaa.

                                  No niistä toinen sattui olemaan omani ja eikun akka ylös sairaalan sängystä ja autoa siirtämään. Joku laki se olla pitää. ...kele.

                                  Comment


                                    Jep, miten järkevästi mielestänne tuo ranskalainen paskalaatikko on pysäköity? Aika tehokkaasti vie neljän ruudun käytettävyyden.
                                    Aika älypää, kun ei ole tajunnut tolpankaan perusteella vieneensä paikkaa.

                                    Comment


                                    • Taas yllätti talvi autoilijan. Eihän niillä kesärenkailla oikeasti ollut mitään sivuttaispitoa lumella vaikka eteenpäin liikkuikin nätisti. Mutka pitkäksi ja vanne solmuun.

                                      Mitä muuta tuossa voi mennä rikki kuin vanne? Tärähti aika kovaa. Pitää varmaan viedä jonnekkin näytille.

                                      Comment


                                        Mitä muuta tuossa voi mennä rikki kuin vanne
                                        Rengas, tukivarsi, alapallo jne...

                                        Comment


                                        • Kardaanin puute ottaa päähän ja kovaa. Ehkä loistava keli, ja kesäkumit vielä alla... :(

                                          Comment


                                            Ihan vähäsen nyt ottaa päähän, kun meinasin mennä hallille vaihtaa talvivälikumit alle, mut ei. Joku oli päättänyt sitten katkaista avaimen oven lukkoon. Toivottovasti ei sit heti huomen aamul o kauhea tuiske. :|

                                            Comment


                                            • Taksi oletti ehtivänsä kääntyä edestä sen verran ahtaasta välistä että itse ei edes jarrupolkimeen ehtinyt koskemaan :( nopeutta noin 40-50 km/h bagit naamalla ja auto ... hmm ... Nyt sitten olisi varmaan uuden auton metsästys alkamassa...

                                              Comment


                                                Sääli hyvännäköstä audia..

                                                Comment


                                                  Meinasin jo kirjoittaa tänne, että ottaa päähän, kun ääni hävisi totaalisesti eilen ja tänään on kurkku tulessa (ja pitäisi olla muualla pitämässä kurssia vielä kolme päivää). Mutta näitä kun lukee, niin eihän tässä oikeasti ole mitään ketutuksen aihetta.

                                                  Comment


                                                  • Tänne mitään lunta tule, vettä ja räntää. :((

                                                    Comment


                                                    • Taksi oletti ehtivänsä kääntyä edestä sen verran ahtaasta välistä että itse ei edes jarrupolkimeen ehtinyt koskemaan :( nopeutta noin 40-50 km/h bagit naamalla ja auto ... hmm ... Nyt sitten olisi varmaan uuden auton metsästys alkamassa...
                                                      Toivottovasti sulle ei käyny pahasti. Sääli hienoa audia mutta kyllä se oman hengen säilyminen on tärkeämpää.

                                                      Comment


                                                      • Eihän se C4 A6 oven alasarana sitten ollutkaan oikea, mikä ebaysta tuli. Ilmeisesti 100 / A6 on erilaiset, vaikka myynti infossa toisin sanottiin. Useampi tunti turhaa työtä, ennenkuin asian huomasi todeta. Käytetty osa onneksi oli halpa, vaikka täysin ehjä. Jos vaikka oluen ottaisi..

                                                        Comment


                                                        • Riemastuttavaa ajaa töistä jonossa suola-auton perässä.. Ihana suolan ropina jokapuolella. Ajastaan siitä sentää pääsi ohi. Ihmettelin kovasti edellä ajaneen tuoreen ML mesen logiikkaa ajaa n. 10m levityslautasen takana. Sitä suolanp****ahan on silmät ja korvat täynnä (noin kuvainnollisesti sanottuna).

                                                          Comment


                                                            Toivottavasti ei tuu vilu varpaisiin, saatana!

                                                            http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010...62631_uu.shtml

                                                            Comment


                                                              Löyty sitten coupen koneen kilinän aiheuttaja, ruuvi männän päällä. Vähän niinkuin hiiri juuston päällä... Ja ensi vkolla taas loppuvuoden kestävälle pakkolomalle, eikä tulevasta vuodesta tietoa.

                                                              Vois melkein sanoa että kaikki menee päin ***tua, paitsi muna :)
                                                              Viimeksi muokannut vV8m5; 10.11.2010, 15:16.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X