Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Joo kyllähän se automaatti pitäs olla, jos sellanen on oma.
    Ite sain aikoinaan V8:n ollessa puskorifiksauksessa sijaisautoksi Focuksen.

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja Bierdie Näytä viesti
      Niin enintään. Viimeiks sanottiin, että sen on pakko olla halvin. Nyt on liikkumavaraa... Esim. omassa on automaattivaihteet ei paljoo nappaa tankoa vatkata. Antakoon edes tomaatti yariksen. (jos niitä nyt on olemassa)
      Muista sitten sanoa että pitää mahtua sijaisautoon parit lastenistuimet ja kaksosten rattaat :) Siis vaikka sulla ei sellaisia olisikaan, ei kai ne tollasia rupea tarkastamaan :D Sais ainakin yariksen pelattua pois pelistä heti alkuunsa.

      Comment


        Faija ajeli juuri viikon vakuutuksen korvaamalla sijaisautolla. Volvon V70 vaihtui Fiat Puntoon (sentään uuden karhea), että mopo sieltä aina tulee. Lähtevät aina siitä, että vain ykkös-kokoluokan auto annetaan.

        Propsit kyllä Fiatille siitä, että saaneet ihan ok näköiseksi ulkoa ja sisältä. Ei nyt herkku, mutta ihan siedettävä ja varsinkin ulkonäkö ei lainkaan hävettävä. Tehonpuute tosin ilmeisen huutava. Toooosi pitkällä motarin rampilla alamäkeen ei ollut saanut 120km/h lasiin ennen kaistan päättymistä, vaikka kuinka yritti.

        Comment


        • ilmeisesti on peltikolissu. 30.11 sain ajan :D

          Comment


          • Kyllä minulle sanoivat ja myös antoivat vv-auto espoosta vastaavan auton kuin silloinen oli.
            Autohan tuli heidän tiloissa olevalta vuokraus firmalta
            Oma oli B5 avant quattro ja vastaava heidän mukaan B7 avant quattro.

            Comment


            • Mulle kun taas tammikuussa on tulossa sijaisauto, niin peltipuolen kaveri tuumasi että sen auton hinta on kokoluokasta riippumatta heille ihan sama, joten mulle voi tulla Polo tai Passat. Riippuu mikä on vapaana.

              Comment


              • Alkaa jo pikkuhiljaa ottamaan pannuun noi jälkiasennus xenonit. Miksi helvetissä suomen valtio haluaa kieltää paremman valotehon. Edellisessä vessassa oli orkkis xenonit ja voi kuinka näki ajaa pimeelläkin. Nyt tuntuu ettei nää mihinkään.
                Ymmärrän kyllä että väärin asennettuna noi häikäisee vastaantulijoita. tänäänki joku vitun invamopo tuli vastaan nii tuntu ku päivä ois koittanu. Luulis noitten nykyteinienkin löytävän sen säätöruuvin siitä umpiosta. Vielä ku noi törkkää siihen umpioon missä on se prkleen rihlattu lasi nii on se ihanan kirkasta.
                Mutta jos laittaa ihan kirkaslinssiseen dot hyväksyttyyn umpioon jälkiasennussarjan ja säätää sen korkeuden niin kuin katsastuksessa vaaditaan niin mitä väärää siinä on? autoilija näkee paremmin jolloin syntyy vähemmän vaaratilanteita. Vai haluuko toi hallitus että saadaan vähän tota ihmiskantaa harvennettua liikenneturmilla?

                Comment


                  Takavanne parkatessa 30cm korkeaan katukiveen. *ittu mä vihaan kaupungissa liikkumista. Onneksi ei ole 18v vanhat talvivanteet vielä alla.... PRKL!

                  Comment


                    Joo, perinteiset. Korjausoppaissa lukee maskin irrotuksesta, että nosta ylöspäin irti kiinnikkeistä. Katoppas kun on tiukassa... No nostamallahan tän pitäis tulla pois...

                    Kyllä nostamalla tuli pois, tosin puolet kiinnikkeistä hajos, %&¤#!!!. Miks ei voi kirjoittaa, että vapauta kiinnikkeet ennen nostamista.

                    Nyt loppuu kyllä julkaisu kelpoiset ilmaisut!!!!

                    Comment


                      precisionista vissii antautu pakopesä tai pakosiivet. Kauhiana ujeltaa. Prkl!

                      Comment


                        Kävin tallilla ja piti vaihtaa talvikumit alle. Oli yksi iso ongelma - niitä ei löytynyt. Kuukausi sitten kun kaveri tuli aamulla tallille oli ovi auki, bensaa tuolta oli viety kanisterillinen ja nähtävästi sitten audin aluvanteet 5000 km ajetuilla Hakkapeliitta 7:lla. Hiphei!

                        Comment


                          Toinen näytönohjain toimi näköjään savulla... valitettavasti en kerenny ottaa savuja talteen et ois saanu laittaa takas :D
                          Noh mennään hetki sit yhellä ohjaimella

                          Comment


                          • Avaudutaas nyt tänne.

                            Pe ilta ja olen parille kaverille kuskina. Istumme paikallisessa itse siemaillen kahvia. Juttelen pihalla tupakan ääressä tutun poken kanssa kun sisälle yrittää eräs vakio asiakas todella heiluvassa kunnossa. Noh sisälle hän ei pääse. Tämä henkilö jää siihen pihalle sitten ja kaatuilee lähes koko aika.Hänellä on pieni haava kädessä josta tippunut muutama pisara verta housuille. Taksi tulee ja kieltäytyy ottamasta kyytiin veren takia.

                            Tämän huojuvan kaveri ja baarin yksi työntekijöistä pyytelee että viitsisnkö käydä hänet kotiin nakkaa ja tarjoavat bensa rahaa. Hyvää hyvyyttään sitten suostun. Huojuva kävelee kaverinsa avustuksella audin takapenkille ja sammuu. Perille päästyämme huojuvan vaimo tulee pihalle vastaan ja herättelee miestään mutta ei onnistu. Aloitamme kanto operaation ja...

                            Huojuvan kaveri nappaa kainaloiden alta kiinni ja itse tartun jaloista. Samalla sekunnilla tunnen ku jotain tahmeaa alkaa valumaan käsiäni pitkin. Päästän irti ja katson. VERTA!! ja todella paljon. Huudan siinä sitten kurkku suoraa että nyt se huojuva ulos autosta ja heti. Saatuamme hänet rappu käytävään käärin hänen lahkeensa ylös ja mitä huomaan. Todella syvä ja iso avo haava reidessä josta pulppuaa verta. Revin kengän irrti josta tulee lorinalla lisää verta.

                            Noh siinä sitten kiristys sidettä asentelemaan ja ambulanssia paikalle. Lopulta oli kaikki ok ja pääsen jatkamaan matkaa takaisin paikalliseen.

                            Kävelen ovesta sisään yltä päältä veressä ja kerron saman tarinan pokelle,baarityöntekijälle sekä kavereilleni. pestyäni veret pois käsistä,naamasta yms siirryn tutkimaan autoa.

                            Takapenkit,matot,verhoilut,ovet,etupenkkien selkänojat yms. ihan veressä. Ja se haju! Siinä nousi vitutus huippuunsa. Noh ei ihme että ei ollut taksi kuski suostunut oli luultavasti huomannut miehen tilan mutta itse en sitä huomannut eikä huomannu kukaan muukaan.

                            Lohduttavinta on se että seuraavana aamuna menin tämän huojuneen juttusille joka suostui samantien maksamaan koko sisäpesun. Vaikka periaatteessa kaikki ok kyllä vitutti koko vkl ajella utolla jossa haisee ajoittain veri,wc-raikastin,teepussi,deoderantti yms mitä nyt tuli mieleen sinne laittaa peittääkseen veren hajun.

                            Comment


                            • talvi lähestyy ja auto viel korjattavana.. alkaa kyrsii tää

                              Comment


                                Piskistä loppui virta..

                                Comment


                                  Apinalauma tai känniremmi, tai joku yhdistelmä näistä päätti halata perhelossin muodot uusiksi... ei mitään isoja jälkiä, mutta vituttaa silti kun suorakylkinen 17v autovanhus on pitänyt teloa. Olisko kattoluukku ainut enää suora pelti. Katotaan saisko meneen lunnaiks

                                  Comment


                                    Ajotietokone alkoi herjaamaan rekkarikilven valoja ja takaikkunan jarruvaloa. Kilven valot oikeasti palaneet, jarruvalo ei.

                                    No polttimoa vaihtamaan. Toinen kilven valo jo aiemmin kiinnitetty sikalla, kun piti ruuvinkanta porata.
                                    Nyt purin koko paneelin irti suosista ja yritin ruuvipenkiiin kiinnitettynä saada toisen puolen kantaa paskomatta auki -> kanta paskaksi. On pakko ollut käyttää tuossa jotain hlvt räkäruuveja. Lisäksi aiemmin korjatusta sisuskalut myös romuna.
                                    Joten nyt vaihtoehtona ostaa kokonaan uusi paneeli tai korjata molemmat puolet sikalla. Taidan suosista ostaa uuden paneelirungon, mutta räkäruuvien tilalle ruostumatonta olevat kuuskolot.

                                    Saas nähdä mistä tuo takaikkunan jarruvalon herja sitten johtuu.

                                    Comment


                                    • Oli mennyt terävä pikkukivi renkaasta läpi ja aamulla oli rengas siitä syystä tyhjänä.
                                      Jos nyt jotain hyvää, niin työkalupakissa oli "koiranpaskoja" ja muutaman metrin päässä sähköttömässä varastossa täyteen ladattu kompressori. Saa nähdä, pitääkö paikkaus.

                                      Comment


                                      • Nyt alkaa loppua lääkkeet autokuumeeseen.. Ensiks löysin ruotsista just täydellisen s-line a4:sen ja varasin sen, no myyjä oli kaupannut sen pois vaikka auto oli mulle varattu ja kauppapäivä oli sovittu, tässäkin kaupat oli sovittu myyjän menojen takia n,viikon päähän, mutta tuntuhan tuota aikaa olla myydä se muille..

                                        No suomesta tai ruotsista ei löydy mitään sopivaa yksilöä ja jostain kumman syystä 2003-2005 vm 1.8tq a4:sten hinnat ovat jotain aivan poskettomia ja s-linet niin kovia että suuhun koskee sanoa niitä summia..

                                        Comment


                                        • Alkuperäinen kirjoittaja helmut Näytä viesti
                                          Nyt alkaa loppua lääkkeet autokuumeeseen.. Ensiks löysin ruotsista just täydellisen s-line a4:sen ja varasin sen, no myyjä oli kaupannut sen pois vaikka auto oli mulle varattu ja kauppapäivä oli sovittu, tässäkin kaupat oli sovittu myyjän menojen takia n,viikon päähän, mutta tuntuhan tuota aikaa olla myydä se muille..

                                          No suomesta tai ruotsista ei löydy mitään sopivaa yksilöä ja jostain kumman syystä 2003-2005 vm 1.8tq a4:sten hinnat ovat jotain aivan poskettomia ja s-linet niin kovia että suuhun koskee sanoa niitä summia..
                                          Olenpa muuten itsekin katsellut aivan samaa. Lahden toisella puolella hintoja, siis.
                                          Ei tuo kurssi enää niin kovin houkuttelevakaan ole, ja omat kuumeet on aika pitkälti kuumeiltu, mutta hyvähän noita on aina välillä vilkuilla. Taitaa hyvät käyttikset olla sielläkin arvossaan.

                                          Comment


                                            Aijai, makiata makiata.

                                            Ensin tietokone porsii... No ei siinä mitään, pitäny uusia hilut muutenkin.
                                            Verkkokaupasta kotiin ajellessa coupesta porsii laturi.

                                            No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä, onneks mikapetterillä oli auto lainata millä pääs töihin :D

                                            Comment


                                              Mikäänhän ei siis yllätä, mutta ei taas mennyt laakkoselta hommat niin kuin strömssöössä.
                                              Josko ens viikolla saisivat kaikki osat laitettua autoon kiinni.

                                              Comment


                                                Uusavuttomat liikenteessä. Joku korealainen shitboxi maantiellä aamun työmatka-aikaan reilua 60km/h koko matkan. Ilmeisesti sitä kansanosaa joka kattoo hesarin sääennusteen tai lämpömittarin lukeman ja päättelee että nyt on varmasti liukasta. Mikä saat*na pakottaa sitten lähtemään liikkeelle jos ei uskalla ajaa.

                                                Aivan rutikuiva suora maantie ja monenkymmenen auton letka perässä. Myönnetään, provosoiduin "All-Audis-are-driven-by-cocks"-ohitukseen mutta niin teki moni muukin, jopa niillä vähän vähemmän premium merkkisillä autoilla.

                                                Comment


                                                  Mikä saat*na pakottaa sitten lähtemään liikkeelle jos ei uskalla ajaa.
                                                  Veikkaan syyksi, että henkilöauto on ainoa järjellinen tapa päästä paikasta A paikkaan B ko. tapauksessa. Jos ajaminen on niin pelottavaa, niin ei kai se huvikseen aamuruuhkiin lähde ajamaan.

                                                  Ei sikäli, kyllä mullakin on (ihan liian) matala ärsytyskynnys auton ratissa.

                                                  Comment


                                                    Ja tuo kynnys alenee aina paljon, jos on istunu jo valmiiksi pari tuntia auton ratissa ja tietää, että istumista on edessä vielä monta tuntia... (ai kuinka niin päreet lopussa jalasjärvi-tampere-välillä aina...)

                                                    Comment


                                                      Voi luojan kiitos ei ole kuin 300km viikossa joka sekin onneksi muuttuu ensi kuun alussa ~50km viikossa lukemiin. Jotenkin vaan vituttaa ihan suunnattomasti tuo liikenteen sujumattomuus yhden mädän omenan takia.

                                                      Comment


                                                      • Utin ABC:n risteyksen tolpassa on muuten kamera, sain kuvani epähuomiossa muistiin. Kaivoin aurinkolaseja samaan aikaan ja johan välähti, prkl..!
                                                        Nyt muistettiin jo kirjeellä, 80km/h alueella mitattu 89km/h ja 85? sakkoa.. Mit vit!! Saako nykyään 9km/h "ylinopeudesta" jo sakon, eikö se olekkaan enää 11km/h?!

                                                        Comment


                                                          Utin ABC:n kohdalla on 70 rajoitus.

                                                          Comment


                                                          • Jaa. Viime viikon Torstaina(14.10) oli vielä 80. Mulla on siitä todistusaineistoa.:)
                                                            Viimeksi muokannut Laurimtm; 22.10.2010, 14:13.

                                                            Comment


                                                            • Solisluu pois paikoiltaan 5:dennen kerran ton kolarin jälkeen. Ei vaan asetu niin ei. Lisää nappeja ja hoitoon ei pääse. "syö nää kyl se ohi menee" kiitos ja ****

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X