Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Konepellin pumppu otti ja petti, no ei sinä mitään tilasin motonetistä uuden (varmaankin sen väärän, oli kahta mallia tarjolla), no sitten rupes konepellin aukaisu temppuilemaan, nippanappa sain pellin auki, ilmeisesti se vaijeri tarttes säätöä siitä nipasta loppupäästä.

    Vaimoa pyysin kaveriks peltiä ylhäällä pitämään ja virittelin pikku prikan siihen vaijerii jotta pelti aukeais.
    Kyllä meinas vaimolla voima loppua,kun asennusta tein, mutta kyllä se nyt siihen asti toivottavasti toimii, kunnes uusi pumppu tulee.

    Ei muuten arvaa kuinka paljon c4:sen konepelti painaa.(paljon)

    Comment


      Vaimoa pyysin kaveriks peltiä ylhäällä pitämään ja virittelin pikku prikan siihen vaijerii jotta pelti aukeais.
      Kyllä meinas vaimolla voima loppua,kun asennusta tein
      Olisin korvannut vaimon tässä tapauksessa laudan pätkällä. :) Sori oli pakko...

      Comment


      • Pari kertaa olen vaihtanut T4 pakun nosto-oveen pumput -kaikkine kilkkeineen melkoisen raskas viritelmä sekin, jos ei muista ensimmäisen pumpun irrotuksen jälkeen tukea luukkua hyvin.

        Comment


        • Samille täytyy sanoa, että kyllä vaimo laudanpätkän voittaa.

          No aatteleppa vaimo siinä hajareisin ja kädet suorana paikat jännittyneenä kannattelee konepeltiä. Oikeastaan asennuksella ei niin hirveetä kiirettä enää olekkaan;) Tulee ihan muut asiat mieleen.

          Comment


            Hienosti alko tämäkin viikko. Lähin peruuttamaan ruudusta poikkeen parkkiksella. Katoin taakse että ei mitään esteitä, sitten kerkesin vilkasta etukulmaa ettei ota viereiseen lötköön kiinni. Sen kun kerkesin kattomaan uuvelleen taakse näin sitten tumman rellun klöntin lähenevän pakilla. Kerkesin jarrut iskee pohjaan ja sovitella ykköstä silmään ja kops. Siinähän se oli perseessä kiinni. Onneks auto tuli sen verran loivassa kulmassa että meni takapuskuria pitkin ja pysähty vetokoukkuun.Puskurista lähti vähän lisää maalia ja takakontin alareunaan tuli melkoset jälet maalipintaan, hivenen saatto peltikin suoristua. Relluun tarttu maalia puskuriin. Vastapuoli vaan kysy että taijettiin molemmat peruuttaa.. Hmmm, ilmeisesti ei pahemmin taakseen katellu kun siitä peruutteli.... Onneks en kerenny viime kesänä maalaamaan uusiks just tuota kontin alareunaa.. =) Eli siis tosiaan kerkesin sen laittamaan. Olin vielä hakemassa tarvikkeita että oisin ruvennu maalaamaan ovien alareunoja, hyvä motivaatio meni ainakin 3x miinuksen puolelle, ei kiinnosta taas mikään..

            Comment


            • Voi v*ttu ihmisiä jotka pysäköi miten sattuu. Meidän autohallin oven edessä, kadun toisella puolella, ei ole ruutua mutta silti siinä seisoo hyvin usein auto. Tämä taas aiheuttaa hirveetä veivaamista kun ajaa auton halliin, se kun ei enää taivu sinne suoraan. Tänään sitten juhannuksen vietosta palattua, oli joku v*tun k*sipää jättänyt pakunsa oven eteen -> veivasin autoa ja raavin oikean takakulman seinään. Komeat valkoiset naarmut punaisessa autossa.

              Comment


                Nämä nykyajan perkeleen mikropitsat, eihän nuo oo kun murto-osan tuosta paketista.. Joutuu kohta 2 aina ostaa yhelle syöntikerralle.
                Attached Files

                Comment


                  Klassikko.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Ruuasta puheen ollen Juvan ABC:eellä oli eka ja vika käynti kerta. Muutenki koko ABC:ee ketju on syvältä. Ostin itelle pahimpaan nälkään kerros aterian jahka pääsin takas vaunulle ja avasin pussin tuli huomattua että ostin siis ilmaa reilu 7:eellä...Ranskalaisia oli pieni kourallinen ja ihan vittuuksissani ne laskin nii kokonaiset 26kpl. hampparin pihvi oli ihan musta ja kovaksi palanut. Ja kooltaa tuo "kerros" hamppari on pienempi ku mäkkärin tavallinen hamppari.Jos en olis näin väsy marssisin takas palauttamaan nuo safkat...

                    Comment


                    • Muutenki koko ABC:ee ketju on syvältä
                      Jos vain on vaihtoehtoja, itsekin valitsen jonkun muun.

                      Comment


                        Mullakin sattui huono kokemus paikallisen ABCn hampurilaisaterioden kanssa. Ostin sapuskat mukaan ja molemmat ateriat jäi kahdelta syöjältä kesken järjettömän suolan käytön vuoksi.
                        Puhelin kauniiseen käteen ja soittoa kokille. Esitin asian nätisti, että ruoka oli aivan liian suolaista.
                        Sain 2 lahjakorttia hyvityksenä.

                        Mitä opimme tästä.
                        Ei enää ABCltä hamppariaterioita, siellä on paljon parempaakin ruokaa tarjolla!

                        Comment


                        • Pääkaupunkiseudulla abc on mielestäni selkeästi kallein bensassa, oheistuotteita en ole kokeillut enkä kokeile.
                          Selkeästi asiakkaan kannalta huonoin vaihtoehto, kuten myös työntekijän, maksavat huonosti (tes) palkkaa pääsääntöisesti.

                          Comment


                          • Juu onhan noita muitakin mutta ku tää prkleen monsteri hässäkkä pitää aina ollu jonkun V*tun abc:een pihalla. Tänää sitten ollaan varkaudessa ja aattelin kävästä siin apsin kaupan puolella hakee pari kolmio leipää, noh hyllyt tyhjänä ja kysäisin koska tulee lisää, hienoja kesä duunareita siellä ku vastaus kuulu "on ne tullu jo mutta mä en saa niitä laittaa sun pitää ottaa et nuo toiset tulee töhin" Marssin suoraan myymälä vastaavan luokke vaihtaa pari sanaa nii yllättävän nopee se kesäduunari kiikutti sinne kassalle pari leipää ja pyyteli anteeksi...

                            Comment


                              Niin perus juttu Varkaudessa.. =) Nälkä jos yllättää kantsii enemmin kipasta vastapäätä olevalle teboilille.

                              Comment


                              • Nämähän ne ottaa aina päähän.

                                Huokaisin helpotuksesta, kun auto selvisi juhannuksesta vaurioitta, mutta tietysti heti juhannuksen jälkeen...

                                No, kamala skraidu oikeanpuoleisessa takaovessa, kunnon painauman kera. Eikä mitään tietoa tekijästä, ajankohta nyt noin suurin piirtein tiedossa. Ma klo 23:30 - Ti 18:30 -välisenä aikana tapahtunut. Tämä siis taloyhtiön parkkipaikalla.
                                Attached Files

                                Comment


                                • Huomasin tänään että vasen eturenkula on kulunut lähes tulkoon sileäksi oikeasta reunasta. Ei mitään havaintoa että millä aikavälillä tapahtunut. Ei kai ne pari ripeämpää lähtöäkään tuota ole aiheuttanut... Ehkä kulunut pyöränlaakeri sit on päästänyt renkaan väärään asentoon. Ensi viikolla auto huoltoon. Toivottavasti kestää lapinreissun viikonlopuna.

                                  Comment


                                  • Ei nyt varsinaisesti itseä ota päähän, muuten kuin myötätunnosta.
                                    Mummo oli lähtenyt käymään kaupassa polkupyörällä, oleili kaupassa noin tunnin verran jonka jälkeen palasi polkupyörän luo ostosten kanssa. Ostokset koppaan ja liikkeelle, mutta eipä sittenkään. Tuon tunnin aikana joku/jotkut oli saanu jonku vitun älynväläyksen, ja oli väännetty pyörätelineessä kaupan seinustalla sisäänkäynnin vieresä vanteet, siis molemmat niin vinoon etteivät enää päässeet pyörimään. Kuka helevetin mulukku tälläästä harrastaa? nyt mummoni ei pääse liikkumaan millään kun ei ole ajokorttia.

                                    JA itteäni ottaa päähän nuo ysikympin puskurit. Ne pitäis saada alaosista kiiltäviksi, ja pakkeli tuntuu olevan ainut ratkaisu.

                                    Comment


                                      Aika monissa vähänkään isommissa kaupoissa on jonkunlaiset kamerat sisäänkäynneillä. Voisihan sieltä kysyä josko vaikka jotain olisi jäänyt narulle. Noi pikkuäpäröiden säätämiset itteänikin vituttaa eniten. Kun ei toisten muksuja voi oikein pieksämäänkään mennä vaikka kiinni saisikin.

                                      Comment


                                      • Aamulla ois oltava valmiina pikku yhdistelmän rattiin mutta nukuttua ei saa ku paikalliset mopo pojat päristelee täällä stunt show kentän ympärillä. Jos nuo ei kohta katoa huomenna saatte lukea lehdestä ku pari kymmentä mopoa lunarissa ku joku kyllästy niiden ääniin prkl.Missäs se crash rauta ja leka oli...

                                        Comment


                                        • Päähän ottaa nykyinen A6. Ollut 2 kk omistuksessa ja juuri hain neljännen kerran pajalta, nyt tosin selvis aika halvalla, vain 270 e + perästä varmaan tulee vielä n. 150 e hinauslasku. Ei se kunnossa ole vieläkään, merkkaa reviiriä niin maan perusteellisesti ja käry haisee. Mutta lähtee sentään käyntiin. Mutta taloa rakentaessa olis muutakin tekemistä kun kuskata autoa pajalle ja takaisin, kärryäkin pitäis välillä kiskoa.

                                          "Jos ameriikanautoilu tuntuu kalliille, osta Audi" -lausahduksen merkitys alkaa pikkuhiljaa valjeta...

                                          Niin ja eilen katsastusmies löi vanhuksen ovilasin säröille. Tämä nyt ei erityisemmin ota päähän, sopiipahan hyvin yhteen toisen puolen ikkunan kanssa, ja varmaan siitä jonkun korvauksenkin saan. Leimaakin olis taas 4 vuotta eteenpäin - onkos tämä se "pitkä leima"?
                                          Viimeksi muokannut Pertti K; 1.7.2010, 11:24.

                                          Comment


                                          • Kyllähän 15 vuotta vanha runsaasti varusteltu auto vaatii jatkuvaa ylläpitoa, jos ei tuota itse voi tehdä alkaa helposti miettimään pitäisikö siirtyä harrasteautosta helpommin ylläpidettävään. Ei omaa harrasteautoakaan olisi mitään järkeä kuskata jatkuvasti korjaamolle jokaisen pikkuongelman takia, käyttöautot on erikseen ja 15 vuotias kaipaa päivittämistä eikä vain vikojen korjaamista. Näissä harrastepeleissä on se ongelma että jotkut muut ovat niitä turanneet ja menee oma aikansa ennen kuin yksilö tulee tutuksi. Moni vaihtaa autoaan useita kertoja vuodessa ja ongelmat siirretään muiden huoleksi.

                                            t.nimim. "Syy kadonneeseen nopeussignaaliin löytyi epämääräisistä radion kytkennöistä"

                                            Comment


                                            • Syy kadonneeseen nopeussignaaliin löytyi epämääräisistä radion kytkennöistä
                                              Talvella pakuun asentelin cruisea ja ihmettelin, miksi niin helposti koodattava juttu ei ala toimia. Antoi vikakoodia tyyliin "intermittent speed signal".
                                              Asentaessani radiota oli ihmetellyt, kun iso-liittimen remote-karva menee jonkun erivärisen johtimen kautta alkuperäisen johtonipun sinivalkoiseen johtimeen. Ei siinä vaiheessa muistunut mieleen, että sinivalkoinenhan on GALA-johdin, johon nyt meni radion ollessa päällä jatkuva +12V. Ei ihme, ettei vakkari pelannut.

                                              Comment


                                              • Alkuperäinen kirjoittaja sami Näytä viesti
                                                Kyllähän 15 vuotta vanha runsaasti varusteltu auto vaatii jatkuvaa ylläpitoa, jos ei tuota itse voi tehdä alkaa helposti miettimään pitäisikö siirtyä harrasteautosta helpommin ylläpidettävään.
                                                Onpa noita 15...60-v autoja ollut useampia, sekä harrasteautoja että käyttiksiä, mutta kyllä tämä on aivan omaa luokkaansa. Enkä minä tuota kovin runsaasti varustelluksi haukkuisi. Taloa kun rakentaa niin ei
                                                a) joutaisi käyttistä ruuvata
                                                b) haluaisi laittaa 20-50 ke uuteen autoon, eikä edes ole sellaisia rahoja juurikin edellä mainitusta syystä.

                                                Ja se ei uusi auto raksaprojektin jälkeen ole enää kovin uusi "käytön jälkiä" tuppaa tulemaan, ja on aika iso asia, ettei niitä tarvi kovin paljoa varoa.

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja Hannu Kulju Näytä viesti
                                                  Mikä hammas? Mulla oli vähän saman tyyppinen ongelma aikoinaan yhden kulmahampaan kanssa, sitä koetettiin kunnallisessa juurihoitaa. Jututin yhtä erotuomarituttua, joka on myös varsin pätevä hammaslääkäri, hän sanoi tehtävän olevan luultavasti toivoton. Kulmahampaan juuria on 3 tai 4 ja ovat todennäköisesti ristissä. Pois vaan ja silta tilalle. Konsultointi yksityispuolelle lienee usein viisas valinta jos vähänkin alkaa tökkiä.

                                                  Sehän on sama juttu Audien kanssa. Maahantuojan (kunnallinen) huolto tekee sitä ja tätä ja toteaa, että voidaan vaan vaihdella osia. Konsultointi foorumille (yksityinen) tuottaa usein jopa vaihtoehtoja homman korjaamiseen. :-)
                                                  Hieman myöhään huomasin kysymyksesi, mutta:
                                                  Vasemmalta ylhäältä takaapäin laskien toinen hammas. Yksityisellä paikkaaminen kesti ~15min ja ihmetteli vielä että minkä takia terve ja hyvä juurinen hammas pitäisi poistaa :)

                                                  Tällä hetkellä ottaa päähän taas yllättäen Laakkonen. Onnistuivat toimittamaan väärät vauhtipyörän pultit vaikka ne oli rekisterinumeron perusteella tilattu. Nyt auto sitten seisoo korjaamolla kun ei pääse kasaamaan, oli asentaja hyvillään kun meni aikataulut täysin uusiksi.

                                                  Comment


                                                  • Jarrunesteet piti vaihtaa nyt ennen Ahvenistoa ja homma tyssäs tietty ekaan ilmausmutteriin, joka meni pyöreäksi..

                                                    Comment


                                                      Jarrunesteet piti vaihtaa nyt ennen Ahvenistoa ja homma tyssäs tietty ekaan ilmausmutteriin, joka meni pyöreäksi..
                                                      Kannattaa käyttää hylsyavainta niihin, ja vielä 6-kulmaista.

                                                      Comment


                                                        Lukkopihdeillä kiinni ja varovasti nitkutellen auki ilmausmutterit.

                                                        Comment


                                                        • Otin vähä matsia subarun kanssa ja jäin :(

                                                          Comment


                                                            1.8T:n perusvitsaus, eli puolavika, taisi iskeä töihin lähteissä. Eniten tässä ottaa aivoon se, etten ole saanut aikaiseksi ostaa sitä kuuluisaa varapuolaa paksiin. Pentujen istuimien vaihtoon jne jumppaankin sai taas palamaan aikaa.

                                                            Toisaalta onni onnettomuudessa, vika ilmaantui kilometri kotoa, jolloin oli helppo kääntyä ympäri ja körötellä kolmeakymppiä kotipihaan ja vaihtaa Wanha ja luotettava eliittilötkö alle. Nyt kun tarkemmin ajattelee, eihän mua edes harmita.. =)

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja Pertti K Näytä viesti
                                                              Päähän ottaa nykyinen A6. Ollut 2 kk omistuksessa ja juuri hain neljännen kerran pajalta, nyt tosin selvis aika halvalla, vain 270 e + perästä varmaan tulee vielä n. 150 e hinauslasku. Ei se kunnossa ole vieläkään, merkkaa reviiriä niin maan perusteellisesti ja käry haisee. Mutta lähtee sentään käyntiin. Mutta taloa rakentaessa olis muutakin tekemistä kun kuskata autoa pajalle ja takaisin, kärryäkin pitäis välillä kiskoa.
                                                              Ja tarina jatkuu. Kuukausi sitten huolletun ilmastoinnin kompura alkoi eilen pitämään ihan järkyttävää meteliä - ei voi pitää päällä.

                                                              Eli ostetaan '95 A6 2.8 kaypanen kompura. No nyt kompuutteri hukkas ''kk;setkin t't' kirjoitettaessa. H;h.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X