Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Joo, kitkat piti ostaa tälle "talvelle" ku noilla nastoilla täällä tee mitää, eikä sitä rahinaa sulilla teillä jaksa kuunnella. Harkitsin myös jo bemarin (takavedon) ostoa kun nelivedostakaan mitään iloa ole enää näillä leveysasteilla..

    Comment


      Lunta kyllä riittää täälläpäin vaan minä tuota jäätä järveen.. Tai jäätäkin itseasiassa on, mutta kahdessa liian ohuessa kerroksessa.

      Comment


      • VanhaRouva otti ja paloi, tosin vain toinen ovi. pitkä oli yhteinen matka kuitenkin. Huomenna Joensuuhun hakemaan vastaavaa tilalle. Kuusakoski taitaa olla määränpää, ellei joku halua romutuspalkkion toivossa hyvin halpaa vaihdokkia;). Toki ihan ajokunnossa, jos joku varaosiks haluaa kilohinnalla. Itsellä ei oo säilytyspaikkaa.
        Viimeksi muokannut kapaz; 9.1.2018, 19:52.

        Comment


          Saat/sait siis uuden lemmityn :). Sun viesti on väärässä ketjussa vaikka luopumiseen liittyy suruakin.

          Comment


            Audiin tuli hankittua syksyllä ebaysta kumimatot. Huomasin katkun jo uutena, mutta nyt käry on lähes silmiä kirvelevä, kun auto oli käyttämättä melkein pari kuukautta. Mitä lie kierrätyskumia. Viimenen kerta, kun ostan tarvikematot.

            Comment


            • Poloon taas pukkaa uutta vikakoodia ja ei ole itsellä aikaa pelleillä. Täytyy viedä korjaamolle hehkutulpan yms. vaihtoon. Sitten katsastukseen ja varmaankin tuulilasin vaihtoon. Tämä vag-harrastus maksaa taas lisää.

              Comment


                Katsastus ja tuulilasinvaihto nyt koskettanee ainakin joitakin muitakin kuin konsernin merkkejä. Vaan hankippa ranskalaisia autoja. Niihin et löydä korjausohjeita interwebsistä kuten Audiin tai Volkkariin eikä niitä osaa korjata edes merkkarin asentajat.

                Comment


                  Sehän se hienoa olisikin olla ranskalaisella merkkarilla mekaanikkona töissä.

                  Comment


                  • Ei minua vag-ropaus harmita, päinvastoin, mutta tällä kertaa syy on ikävä. Nyt kun on aika ja tilat kortilla, niin jurppii maksaa korjaamolle työstä, jonka jopa minä "uskoisin" kykenevä tekemään. Aikaisemmin vaimo on jo kommentoinut, että jospa huoltaisin hänen autoa samalla "innolla", kuten omiani eli vag-harrastus koskee lähinnä passattia.

                    Comment


                    • Alkuperäinen kirjoittaja To87 Näytä viesti
                      Aamulla olin siinä toivossa että ajelisin tänään mönkkärillä liikenteessä. Ensi töikseni otin vakuutuksen ja tämän jälkeen kytänny trafin sivuja että saisin liikenteeseen. En tiedä kumpi tässä munii If vai trafi mutta ei 5h odotuksella ole trafille oma asiointiin vakuutus tietoja ilmestyny. Pitäköön tunkkinsa molemmat.
                      Tänään kirjauduin taas trafin sivuille eikä vieläkään näkyny. Hopsiksen neuvosta suoraa ifin sivuilta liikenteeseen otto. Kappas toimi välittömästi ja oli ok trafin sivuilla.

                      Comment


                      • Pulla, sait mailia..

                        Reipas 3tkm huuhtelun jälkeen laatikko porsi täysin yllättäen. Motarilla vakkari päällä kuului kova pamaus ja laatikko vikatilaan. Ainakin pakki puuttuu ja nollauksen jälkeen arpoi vaihteita miten sattuu. Taisi tulla Recrolle asiaa. Kohta alkaa olla auton hinta triplaantunut, kun vielä eteen laittaa uudet pussit.

                        Comment


                          Rumpu halki, veikkaan.

                          Comment


                          • Todennäköisesti ainakin se. Saavat laittaa kerralla kaiken uusiksi. Mielenkiintoista kääntää autoa parkkihallissa ilman pakkia. Tuo ei antanut edes työntää taaksepäin jos auto oli käynnissä.

                            Comment


                              Auton alta pöllitty vanteet. Noh, ehkä tulee vastaan tai sit ei. Onhan noit noil spekseil ihan ehkä yksi sarja peräti Suomessa.
                              Attached Files

                              Comment


                                "¤%"%"#%"#%"#% tana, toi on kyl niin väärin kun vain voi olla. :(

                                Comment


                                • Voi helkkari kyllä ne viittii tehdä kiusaa.

                                  Comment


                                    diffas, ja taitaa sulla lahden eteläpuolellakin olla jotain verkostoa ;)

                                    Comment


                                      Kyllä asiasta on huhuiltu eteenpäin, mut en henkeä pidättelis asian suhteen että noit ikinä näkis. Kyttiä asia tuskin kiinnostaa. Toki ilmoitus tehty. Kattoo saako perinteiset 50euroa vakuutusyhtiöstä kun löytyy aina joku syy miksei korvata...

                                      Comment


                                      • Pistäppä tähänkin vielä tarkempi merkki ja malli/koko, niin osaa katsella ilmoituksia sillä silmällä porukka.

                                        Comment


                                          Olisko se taas syytä vähän antaa sikaa postille. Viime viikolla tilattua telkkaria ei oo kuulunu. Kotiinkuljetus maksettu ja postin kulin pitäis soittaa ja sopia jakeluaika. Ompa kiva lukea näin iltasella että tänään klo 10 on seurantaan päivitetty ettei ole sovittu kun ei ole tavoitettu.

                                          Puhelinnumero on tilausvahvistuksessa ja asiakastiedoissa (itse asiassa koko kotiinkusetusta ei edes saanut tilattua jos ei antanut puhelinnumeroa). Ei oo puhelin paljoa pirissyt. Katoin noi jakeluehdot, maksettuun kotiinkuljetukseen sisältyy kaksi soittoyritystä jonka jälkeen paketti menee postikonttoriin ja sieltä jaetaan pakettikortti. Onhan siitä tietysti vähemmän vaivaa jos ei turhaan asiakkaille soittele, hakekoot sieltä k-kaupan kassan takaa sitten sen vitun ison paketin. Tässä vaan käypi niin että myyjä menettää kaupat postin perseilyn vuoksi, ehkä sillä joskus on jotain merkitystä kun seuraavan kerran miettivät sopimuskumppaneita.

                                          Mikä siinä on että sitä paskaa firmaa ei vaan vuodesta toiseen kukaan saa toimimaan. Kun olis edes ollut joku vaihtoehto kuljetukselle mutta kun ei. On synkintä veristä ripulioksennusta ikinä koko postin pakettipuoli.

                                          Comment


                                            Itse taas tämän päiväisen Postin palvelun perusteella jakelen kehua. Tosin paketti ulkomailta ja tuotiin kotiin. Soitettiin (2krt kun ekaan en pystynyt vastaamaan) ja sovittiin mihin voi jättää paketin.

                                            Comment


                                              Se on aika jännä juttu että miten Postin ongelmat kasaantuukin joillekin ihmisille. Paljon olen lähettänyt ja vastaanottanut paketteja Postin välityksellä eikä toistaiseksi ole ollut mitään valittamista.

                                              Comment


                                                On jännää tai ei, miten tuon voi perustella että väitetään yritetyn tavoittaa kun tosiasiassa näin ei ole tehty. Aivan silkkaa valehtelua ja välinpitämättömyyttä. Huomisen aikana lähtee reklamaatio. Siitä olen 100% että siitä ei mitään hyötyä ole.

                                                Comment


                                                • Tulee mieleen tapaus, kun asuin vielä porukoilla. Olin tilannut kotiinkuljetuksella jotain. Ikkunasta katselin kun postiauto kaartaa pihaan. Aloin ihmettelemään, kun ei ovikello soikkaan. Katsoin uudestaan ikkunasta ja nään loittonevan postiauton. Laatikosta löytyi lappu, että yritetty toimittaa. Pyysin pikkupaikkakunnan postissa kertomaan tutulle kuskille terveisiä, että saa seuraavalla kerralla tulla ihan ovikelloakin soittamaan.

                                                  Comment


                                                    Johtuisiko ongelmin kasaantuminen siitä, että kuitenkin loppujakelusta vastaa aina joku paikallinen postin jakelukeskus tms. ja silloin siellä on samat ihmiset vuodesta toiseen tekemässä päin persettä, kun aina ennenkin on tehty?
                                                    Itse olen myös paininut valtavasti postin kanssa, mutta toisaalta niitä hyviäkin kokemuksia löytyy, mutta niistä ei vaan jaksa aina intternetissä valittaa :)

                                                    Comment


                                                      Alkuperäinen kirjoittaja Ugemi Näytä viesti
                                                      Pistäppä tähänkin vielä tarkempi merkki ja malli/koko, niin osaa katsella ilmoituksia sillä silmällä porukka.
                                                      Tollainen inter action b9 black/red edition. Eli koko mustat, mut punainen juova kehällä. Hiilikuituteipit lipoissa. 9.5x19 et35 ja bränikät linglongit Greemaxit 225/35/19.

                                                      Comment


                                                        Jotain tuollaista se varmaan on mitä Jukka sanoi. Ihmiset Postissakin töitä tekee ja jos ei kiinnosta tai ei osaa, niin ongelmiahan siitä tulee.

                                                        Comment


                                                          Eihän tuo tavallinen posti ole vielä mitään. Tulliposti se vasta hauska laitos on. Ilmoittavat vaan että, lähetys maasta x ja postin oma numero sille. Ei mitään apuja mistä voisi itse nähdä mikä paketti kyseessä. Sitten jos kyselet sieltä lisää tietoja niin tyrkyttävät vain omaa tullauspalvelua, joka kyllä selvittää kaiken kunhan ensin maksaa siitä enemmän, kun tavarasta mikä on tulossa.

                                                          Comment


                                                            No niin, eli ratkaisu huonosti toimivaan postiin on muuttaa toiselle paikkakunnalle. Täältä se apu aina löytyy :)

                                                            Comment


                                                              Kyllä ei apuja ja huonoja neuvoja puutu :)

                                                              Valittaa kannattaa aina mutta siinä on se vaara, että palvelu vain huononee jos ja kun saa hankalan asiakkaan maineen. Mutta eipä se tilanne taida valittamattakaan parantua.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X