Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Selkään ottaa siinä määrin myös täällä, että dosetti oli hankittava. 19 pilleriä päivässä menee. Välillä riittää taltuttamaan kivun, aina ei. Työterveys sentään onneksi on kunnossa, vaikka pieni vahinko kesälomien takia heilläkin kävi.

    Mulla selkä on jo geneettisesti huono, viime syksynä ortopedi totesi, että kivutonta tästä ei enää taida tulla, tämähän on vanhempi kuin 70-vuotiailla keskimäärin. Mikäpäs siinä, onko se sitten 70-vuotiaana yhtä hyvä kuin 110 vuotiailla..

    Ja mikä ottaa päähän, pihassa on puu, joka olisi kiireisestikin kaadeltava pätkinä, mutta tämä ruoto ei vaan kestä tehdä tuota. Onneksi ei vielä tänään käynyt vahinkoa.

    Comment


    • Itse otin punttia helvetin kovaa vielä rauhanturvajoukkojen jälkeen. Polvissa nivelrikko ja selkä paskana nykyään. Näin jälkiteen ajateltuna olisi voinut valita toisinkin. Mutta mitä näitä märehtimään, kun joskus on oikeasti ollut vahva. Sitä saa mitä tilaa.

      Comment


      • Eilinen kevyt kesäsade teki autosta taas kahluualtaan. Vedenpoistotulppakin oli jo poistettu edellisen kerran jäljiltä, mutta eipä riittänyt aukon koko. Vesi tuli sisään ilmeisesti raitisilmasuodattimen läpi. Eli kyllä sitä vettä jo vähän ripotteli.

        Pilssipumpunko tuonne akkukaukaloon seuraavaksi tungen? Ja siis viemäröinti vetää täysin varmasti, avasin sen alle viikko sitten.

        Comment


          Eikö niitä ole kaksi? Toinen akun alla, toinen tehostajan?

          Comment


            Sama ongelma sama auto. Se raikkarin kotelo vuotaa sieltä juuresta. Vähän kun nostelet sitä niin huomaat että tiiviste on todnäk paskana ja muutenkin syntyy rakoa pellin ja muovin väliin. On muuten sitten kolmella mutterilla kiinni, kahdella apparin puolelta ja yhdellä siitä suodattimen alta. Olen juuri lähdössä marmorille uutta tilaamaan...

            Comment


              Posti, paketti on saapumassa Euroopasta ja alunperin tänään piti olla toimitus klo 14 mennessä. Klo 14 jälkeen seurannassa olikin muuttunut tekstiksi, että kuljetus viivästynyt, toimitetaan parin päivän kuluessa... Miksi sitä ei voinu sitten suoraan laittaa parin päivän päähän sitä toimitusta, paketti kuitenkin on saapunut Suomeen lauantaina.

              Comment


                Saikkua oikeaan käteen viikko. En olisi tätä ihan just nyt kaivannut.

                Comment


                • Nakuteltu ja hakattu laattoja irti seinistä. Jotakin uuttakin pitäisi kuulemma pistää. Ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta minkäs sitä taaskaan voi. Kaikki tuokin aika on pois "omista" projekteista.

                  Comment


                  • Varaosien nettikauppa perseilee: Ostin Lesjöfors-merkkiset konepellin kaasujouset, joita markkinoitiin yhteensopivaksi sen OEM osanumeron kanssa joka autooni kuuluu. Asennus paikoilleen ja mitä ihmettä, konepelti ei mene kiinni asti. Piti sitten ihan laittaa OEM jousi ja tuo uusi mittaukseen, pullotunkki-mallisella prässillä sai ne painettua kasaan mittausta varten. Tarvikemallin vapaa pituus on sama mutta isku 7mm lyhempi, siksi ei toimi. Liike ei kuitenkaan hyväksy palautusta koska osat ovat olleet asennettuna! Pelkästään katselemalla tuota eroa iskunpituudessa ei näe, ja johonkin ne on asennettava kokoon painamista varten. Haluaisinpa nähdä sen tyypin joka puristaa 440N kaasujousen käsissään kasaan ja mittaa samalla pituuden. Kyseinen pulju ei siis vastaa mistään jos osa poikkeaa alkuperäisen spekseistä ja on sen takia käyttökelvoton, jää omaksi tappioksi. Ei merkannut mitään että olen tilannut tuolta noin 15 kertaa viimeisen 3v aikana ja nyt vasta tuli ekan kerran reklamaation paikka, pyyhkivät mielummin asiakassuhteella pebaa alle 20€ takia.

                    Comment


                    • Nakuteltu ja hakattu laattoja irti seinistä. Jotakin uuttakin pitäisi kuulemma pistää. Ei voisi vähempää kiinnostaa, mutta minkäs sitä taaskaan voi. Kaikki tuokin aika on pois "omista" projekteista.
                      Voisko laminaattilevyn laittaminen laattojen tilalle olla vaihtoehto? Ite just remppasin oman uuden kämpän ja siinä ohessa laitoin keittiönkin kokonaan uusiksi. En edes ajatellut enää laattoja välitilaan, vaan selkeesti tasainen (helposti puhtaana pidettävä) pinta laminaatilla.

                      Comment


                      • Satapäiset naakkaparvet alkaa ottaan aivoon. Sitä paskan ja melun määrää kun tulevat tontille pyörimään.

                        Comment


                        • Kylläpä se vastustaa nokilekan kans! Ensin pakoputki tuli öljyttyä turbon takia sisäpuolelta ja nyt vaihelaatikon takia ulkopuolelta. Mikälie hajos kun auto toimii ihan oikein eikä äännä mitenkään, ajossa rupes vain öljy haisemaan ja öljyvana jäi parkkipaikalla.
                          Attached Files

                          Comment


                            Johan se TT otti ja kehitti taas uuden vian. Ei jaksa edes lukea vikakoodeja. Tiedän lukemattakin. Piru vieköön.

                            Comment


                            • Poliisien nopeuksien tehovalvonnan liikkuva kamera osui matkanvarrelle töihin mennessä, ja saatoin ottaa pikavoiton.
                              Olihan tuosta juuri 5 minuuttia aikaisemmin radiossa mainittu, mutta sillä hetkellä kun vähän kiihdytti, niin eipä sitä yhtään ajatellut. Toivottavasti ehdin jarruttaa edes sen verran ettei sitä sen hetkistä huippuvauhtia osunut kameraan.
                              Pari viikkoako siinä nyt sitten menee, jos on napsahtanut?

                              Harmittaa kyllä siinä mielessä, että satunnaisia kiihdytyspyrähdyksiä lukuunottamatta ajelen melko nätisti...

                              Comment


                              • Monesti on ainakin nettipostiin tullut muistutus ihan reilusti alle viikossa. Etanapostille sitten pari päivää lisää :)

                                Comment


                                  Viimeisin kuvio Puolan paketista: 17.7. lähtenyt Puolasta kohti Suomea, sen jälkeen ei havaintoa. Lähetys on ilmeisesti kadonnut. Melko lahjakasta, kun ottaa huomioon, että kyseessä on etulokasuoja...

                                  Plussana erittäin hyvä asiakaspalvelu myyjältä, hyvää yhteydenpitoa ja selvittelyä. Lupasi myös palauttaa rahat, mutta katsotaan miten käy.

                                  Comment


                                    Alkuvuodesta Skodan puikkoihin hypänneenä aatoksella että kyllä tähän tottuu... mutta ei totu... Nyt hatuttaa aika vietävästi kun ei silloin pitänyt päätänsä ja hommannu sitä Audia kuten tarkoitus oli. Nyt sitten vaikeeta päästä tuosta eroon tai ainakin välirahat karkaa pilviin kaikiin vähänkään haluttaviin vaihtoehtoihin. Elämä on!

                                    Comment


                                      Itse huomannut saman ilmiön, että Skodan rattissa ei vain viihdy. Liikaa tullut ajettua Audeilla ja Volkkarilla. Sehän harmittaa myös, kun ei budjettiin sopivaa bensa quattroa ole vielä osunut kiikariin.

                                      Comment


                                        Oma valinta kohdistunee A6 Allroad 2009 --> 3.0TDIq... Tuollainen peli navilla, webastolla ja miksei myös ilma-alustalla niin avot. Q5 muuten, mutta todella muovinen ja pieni... Q7 karkaa käyttökulut, kiitos Suomen verotuksen... ottaa päähän!

                                        Comment


                                        • Vähän samahko riivaa. Tulevaisuudessa tarvetta olisi uudelle kiesille. Saisi olla bensa-nelikko-farmari.
                                          Taipuisiko riittävän uuteen A4:seen. Niissä kummittelee ketjut ja öljyongelmat takaraivossa. Mutta on kuitenkin sellainen kutina että kun nyt ainakin B8 faceliftin laittaisi oltaisiin kuitenkin aika turvallisilla vesillä. 14 vuoden B5 kokemuksella sellainen tuntuu kuitenkin eniten omalta. Koeajettua on uutta Seat Leonia ja Opel Insigniaa, mutta ei ne tunnu omilta. Japanilaiset tai Ranskikset tippuu ihan samantein rosterista. Ehkä sit VW Passattia mutta 1.4TSI hihnalla kuulostaa todella pieneltä tuonhon koriin vaikka kuulema silläkin liikkuu. Saa jopa nelikkona, mutta sekin on Haldex. Jos oikein puristi haluaa olla. Aaargh.

                                          Comment


                                            Tossa reilu viikko sitten oltiin faijan C4 ABC-koneisella aavelaivalla kaveriporukalla Mikkelissä mökkireissulla. Pari kertaa kone kuoli menomatkalla, mutta mökille selvittiin. Seuraavana päivänä kuoli sitten lopullisesti yhteen risteykseen, josta työnnettiin viereiselle Teboilille. Alkuviikosta sitten Amarokilla ja lavetilla hakemaan. Koodia antoi G40 hall anturilta ja G4 sytytyksen ajoituksen anturilta. Molemmat tuli vaihdettua, oli päässyt ottamaan G4 kiinni kampuraan ja mennyt särki. Vaihtelin samalla sitten vaihteistoöljyt, niin tietenkin tuli yhdestä vaihteiston pinnapultista kierteet mukana. Ei muuta kuin sopiva pultti tilalle, mutta jotenkin vastusti vaihteeksi tämä laite. Helsingissä viikonloppuna vietiin vielä puhelin, tää on välillä tätä :)

                                            Comment


                                            • Intake Manifold Runner Control Circuit Open Bank 2

                                              Comment


                                              • Tilasin teknisen urheilutakin M-kokoisena. Sain kyllä kyseisen takin, mutta XL-kokoisena.

                                                Comment


                                                  Pitäähän sitä kasvunvaraa olla :)

                                                  Comment


                                                    Kauhee projekti vaihtaa pikku ässään tuulilasin pesurin pumppu ja sitten on lopputulos, että välillä takalasia pestäessä vettä tulee täydellä paineella myös etulasille. Taitaa alkaa sota siitä kuka maksaa takuuvaihdon...

                                                    Comment


                                                      Etujarrujen korjaussarjassa oli vääränkokoiset liukutapit :(

                                                      Comment


                                                        Jukan avautumiseen voisin sen verran yhtyä, että vaihdon pappafarmariin takalasin pyyhinmoottorin ja aluksi näytti että takalasin pesuri on eturauhasvaivainen. Sitten haiston kabiinissa lasinpesunesteen hajun. Ei sitä mikään eturauhanen vaivaa, letku vuotaa jonnekin auton sisälle.

                                                        Comment


                                                          Takaluukun saranan kohdilta alkaisin ekana tutkia vuotopaikkaa pesurin letkusta. BTDT.

                                                          Comment


                                                          • Kyrsii katella näitten saksalaisten kalustoa. Päässy edes Dusseldorfin kentältä veke kun silmissä vilisee ässää ärrää ja kaseja jne. Ja sit tos on vieressä Possu-liike. Mistähän se Räty joskus höpötti...

                                                            Comment


                                                              Kari, se vuotaa muun muassa useammasta kohtaa, mutta myös peräkontin saranan tienoilta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X