Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Eilen yritin raivaussahan kanssa kiertää tonttia. Ensimmäinen raivuri lähti käyntiin vanhoilla bensoilla, uudet tankkiin ei käyntiin sitten millään. Seuraava raivuri käsittelyyn vanhat bensat tankissa siinäkin. Tämän sain käyntiin ja kerkesin 1/4 ojasta niittämään kun kahva meni poikki. Tässä kohtaa muistin että viikate roikkuu katoksessa. Viikatteella lähdin ojaa niittämään alle 10 heilautusta ja sain terän poikki. Jos kauppa olisi ollu illalla auki niin olisin kyllä hakenu uuden raivurin.
    Viimeksi muokannut To87; 8.8.2017, 10:10.

    Comment


    • Aiemmin hyvin toiminut rahan siirto paypal-tilille ei nyt meinaa ilmestyä perille millään. Yleensä mennyt se pari päivää, mutta nyt jo kuusi päivää mennyt. Toki viikonloppu välissä, mutta silti...

      Aiemmin mainittu autokuume ei itsellä nyt hirveästi ahdista, mutta toissapäivänä tuli overdriven palstalta privaviesti, jossa onniteltiin 10v linjoilla oloa. Eli aika pitkään on jo ollut takaraivossa halu saada jotain amerikan valmistetta kesäajoon.
      Toki valinnoista tuokin olisi periaatteessa kiinni, mutta talous ei millään veny siihen, että normikäyttiksenä olisi joku "kiva" (esim. tämä nykyinen B5) quattro, ja kesäksi sitten joku perus pikkulohko höpötin.

      Comment


      • Miksi sinne paypal tilille pitäisi siirtää rahaa?

        Comment


          Huoh.
          A8 on seisonut 1,5 kuukautta käyttämättä pihassa (koska nyt on kalenterin mukaan avoautokausi). Tänään otin auton ajoon ja perustarkistuksia tehdessäni huomasin jäähdytysnesteen paisuntasäiliön olevan melkein tyhjä. - Kaiken "kiireen" keskellä pitäisi varmaan löytää sen verran aikaa, että yrittäisi löytää vuotojälkiä jostakin (vastahan tuohon 2 vuotta sitten uusittiin öljynjäähdyttimen muoviputki kansiremontin yhteydessä...)

          Comment


            Jos ei halua linkittää luottokorttia PayPaliin, niin silloin ei ole oikein muuta keinoa kuin tilisiirto. Ennen tilisiirtoon meni muutamia päiviä mutta nykyään tilisiirtonakin rahat näkyy PayPal-tilillä muutaman tunnin sisällä.

            Comment


            • Alkuperäinen kirjoittaja ilyx Näytä viesti
              Miksi sinne paypal tilille pitäisi siirtää rahaa?
              Tykänny paypalia käyttää ebay-ostoksia tehdessä...

              Comment


              • Senttiäkään ei ole ollut rahaa paypal-tilillä ja satoja ostoksia tehnyt ebaysta. Visa-electron linkitettynä paypal-tiliin ja maksut lähtevät suoraan pankkitililtä.

                Eri asia sitten jos ei halua linkittää korttiaan paypal-tilille, mutta mielestäni paljon helpompi ja kivuttomampi vaihtoehto näin.

                Comment


                  Suosisin kuitenkin luottokortin linkittämistä PayPallin tilille. Sillä saa vielä yhden lisäturvan härdellitapauksissa, vaikka PayPalli itse aika hyvä jo onkin.

                  Comment


                  • Jos "ei halua" linkittää maksukorttiaan, luotollista tai luototonta, Paypal-tiliin, niin mun mielestä ei kyllä lunasta pelimerkkejä ulista tilisiirtojen hitauksistakaan... Oli se syy haluttomuuteen mikä tahansa, niin on tuo melkoisen erikoinen kanta. Paypalissa kuitenkin liikkuu parikolmekuusi transaktiota päivässä, kaikki onnistuneesti.

                    Comment


                    • Noh, enpä ole vain viitsinyt korttia tuohon linkittää, kun perinteisellä tililtä siirrolla on hommat toiminut aiemmin niin hyvin. Tuossa oman projektin aikana tuli tuo siirtohomma tehtyä melko monta kertaa kun jotain tarvetta ebaysta tuli, että nyt vaan ottaa päähän, kun jostain syystä ei homma rokkaakaan...

                      Eli kyllä mä nyt v*ttu saan "ulista" jos rahat ei perille löydä...

                      Comment


                      • Aika paljon helpommalla, jopa pelottavan helpolla pääset jatkossa kun linkität korttisi. Jos viive on normaalista poikkeava niin kannattaa soittaaa pankkiin ja kysyä että missä rahat menevät.

                        Comment


                        • Alkuperäinen kirjoittaja ilyx Näytä viesti
                          Senttiäkään ei ole ollut rahaa paypal-tilillä ja satoja ostoksia tehnyt ebaysta. Visa-electron linkitettynä paypal-tiliin ja maksut lähtevät suoraan pankkitililtä.

                          Eri asia sitten jos ei halua linkittää korttiaan paypal-tilille, mutta mielestäni paljon helpompi ja kivuttomampi vaihtoehto näin.
                          Juuri näin, vuodesta 2009 käyttänyt PayPalia nettiostoksissa ja satoja ostoksia niin että rahat lähtevät suoraan visalta joka sinne liitetty. Mukavaa kun saa turvan jos tuotetta ei tulekkaan tai on väärä

                          PayPal myös antaa 5(?) ilmaista palautusta vuodessa jolloin lähetät kuitit heille ja maksavat takautuvasti rahat tilille.

                          Kumpaakin yllä olevaa olen joutunut käyttämään ja ongelmia ei ole ollut.

                          Nykyään en suostu edes käyttämään ulkomaalaisia kauppoja jolla PayPalia ei ole.

                          Comment


                          • Tuohon paypal tilille siirto ei näy- epistolaan vähän erikoinen päivitys. Käynti nettipankissa paljasti jostain kumman syystä, että tätä edellistä käyntiä ei näköjään ollut ikinä tapahtunut. Miten ihmeessä se on mahdollista?
                            No, uusi yritys jos nyt vaikka oikeasti tuo siirto (ja nettipankissa käynti) rekisteröityisi järjestelmään...

                            Ehkä mä joskus likkaan sen kortinkin tuohon, mutta nyt kun ostoksia tulee tehtyä suht harvoin ja harkitusti, niin mennään nyt tällä kankealla tyylillä...

                            Comment


                              Sama selkä kesät talvet. Panacod, Tramal ja Sirdalud, ei tarvi alkoholia tänä viikonloppuna että saa pään sekaisin. Ei oliskaan kun hallin järjestämistä tiedossa että maanantaina voi homma jatkua taas 100 lasissa. Nyt ei järjestetä kuin sopivaa asentoa ettei sattuis ihan niin paljoa.

                              Comment


                              • Sympatiahali. Tiedän tunteen. Eritoten kun on miettinyt tekevänsä jotain ja sitten ei kertakaikkiaan pysty tekemään mitään muuta kun kiemurtelemaan ja hakemaan vähiten huonoa asentoa. Viimeksi meni kun olin nostamassa hansikasta lattialta ja sitä tuskailua kesti puolisen vuotta välillä parempana ja välillä pahempana. Nyt taas pari kuukautta ollut lähes ok. Viheliäinen kun ei varottele etukäteen eikä tarvi todellakaan olla kummonen pyllistys kun napsahtaa.

                                Comment


                                • Alkuperäinen kirjoittaja ilyx Näytä viesti
                                  Senttiäkään ei ole ollut rahaa paypal-tilillä ja satoja ostoksia tehnyt ebaysta
                                  Joskus aikoinaan tuli joku "vahvistus" vai mikä lie, joten 1€ on siellä. Vuosia ollut Visa linkitettynä ja toimii tosi hyvin. Itse käytän aina ulkomaan ostoksissa.

                                  Comment


                                    Alkuperäinen kirjoittaja protoni Näytä viesti
                                    Sympatiahali. Tiedän tunteen. Eritoten kun on miettinyt tekevänsä jotain ja sitten ei kertakaikkiaan pysty tekemään mitään muuta kun kiemurtelemaan ja hakemaan vähiten huonoa asentoa.
                                    Luulin aluksi että tämä on vastaus tuohon paypal "ongelmaan" ja mietin että vähän vittuileva mutta ihan aiheellinen.

                                    Comment


                                    • Alkuperäinen kirjoittaja pulla Näytä viesti
                                      Panacod, Tramal ja Sirdalud, ei tarvi alkoholia tänä viikonloppuna että saa pään sekaisin.
                                      Nyt ymmärrän moderoinnin :) No leikkiä, selkäkipu on tuttua tännekin ja lääkitys. Tosin annostuksesta en tiedä.

                                      Comment


                                        Selkärangattomilla voi olla helpompaa...

                                        Tässä itse olen kiemurrellut yhden lomaviikon miettien Sirdaludin sopivaa annostusta. Lääkärin mukaan 4 mg illalla on sopiva, mutta kun se ei tunnu missään. En tiedä uskaltaisiko suurentaa, kun kaverilla 2 mg riittää täyteen veltostumiseen. Viru Valge 80 % tuntuu toimivan paremmin - ja on ainakin mukavampi potea :D

                                        Hatuttaa, kun aiemmin 2 kpl Norgesic-nappia auttoi kertahoitona (ja antoi kaupan päälle hyvän unen), mutta nyt jostain kumman syystä lääkäri määräsi Sirdaludia vaikka Norgesiciä pyysin. Luulin tämän olevan korvaava lääke, mutta nämähän ovat aivan eri kamaa.

                                        Sitten kun vielä tietäisi onko parempi mennä saunaan (antaa lämpöä) vai mennä uimaan (= kylmähoito). Eilen kokeilin molempia ja tänään vain järveä. Järvivesikin lämpeni jo pinnalla 20 asteeseen, joten se siitä kylmähoidosta.

                                        Comment


                                          Isossa kivussa mun annostus yöksi on 1x4mg Sirda ja 1x Panacod.
                                          Jos pukkaa oikein pahaa niin tuplataan Panacod.
                                          2mg Sirdoja joutuu syömään useita, 2x4mg niin se on 30min ja hyvää yötä tuon Panacodin kanssa.
                                          Tramal on uusi tuttavuus itselle, tiedän kyllä varsin hyvin mistä myrkystä on kyse muiden kokemuksesta. Se on vain varalla jos ei tämän hetkinen särky hellitä noilla muilla myrkyillä. Tällä kertaa ei tullut opiaattipiikkiä haettua.

                                          Comment


                                          • No perkele. Ei ole tosissakaan roppa kunnossa. Tämä ei ole vittuilua.

                                            Comment


                                              Veikkaan kyllä, että Pulla on käynyt setä tohtorin luona? Ja muistan ehkä jopa lukeneeni vaivoista ennenkin. Eikö puukkoa tarjota lääkkeeksi noihin? Vai oliko siellä jotain tosi pahaa mitä ei voi silpoa kuntoon?

                                              Comment


                                                Nelos nikaman ympärillä rappeumaa niin nikamissa kuin välilevyissä. Tästä voisi kertoa tarinan miten työterveydenhuolto asiasta oli kiinnostunut kun olin vielä palkkatöissä. Lopulta yrittäjänä maksoin itseni magneettiin ja kappas, mitä löytyi.

                                                Comment


                                                  Jännä juu. Vttu mitä paskaa kyllä välillä tämä "ilmainen" terveydenhuolto yms...

                                                  Comment


                                                  • No miten aiot asian hoitaa? Meikäläinen arvostaa sinua yrittäjänä, vaikka ollaan monesta asiasta eri mieltä.

                                                    Comment


                                                      Tuosta työterveyslääkärin kanssa keskustelemisesta olisi kyllä pitkä tarina, onneksi löytyi sen sortin spesialisti jonka sana painoi enemmän entä työterveyslääkärin.

                                                      Comment


                                                      • Vauvaposki kyyhkynmetsästäjät hieman kyrpii, en minä tietty lauantai aamuna klo 5 olis halunnutkaan nukkua.

                                                        Hermosärkyä ja tulehdusta vois kokeilla lievittää kunnon b vitamiinikuurilla. Ja kaularankaa kannattaa yrittää rentouttaa, se on se syypää kun selkäytimen paine ei pääse tasaantumaan ja se sitten taas aiheuttaa alemmas selkään ongelmat. Tuota yhteyttä ei valakonutut ymmärrä eivätkä halua myöntää, kun eivät osaa asialle mittään tehdä.

                                                        Comment


                                                          Joskus aiemmin kirjoitinkin että palkkatöissä lekuri lykkäs vaan relaxanttia ja pari päivää saikkua mutta ei koskaan mitään sen isompaa tutkimusta.
                                                          On mulla kuntoutusohjeet jne. mutta ei ne enää tuota rappeumaa ja kulumaa korjaa. Tähän olisi pitänyt puuttua 10v sitten mutta eipä puututtu.
                                                          Nyt sitten maksetaan omasta pussista fysiot yms. jotta pysyy paikat kunnossa.

                                                          Comment


                                                            Sain omaan selkään arcoxia nimistä lääkettä, se toimi minulla hyvin eikä pistänyt päätä kovin sekaisin.
                                                            Panacod, sirdalud ym ei tehnyt juurikaan muuta kuin nukutti ja pyörrytti.

                                                            Comment


                                                              Vierestä tuota nappien syömistä seuranneena uskon ja tiedän ettei ole hääviä. Kun ei ne korjaa sitä alkuperäistä vikaa vaan auttaa pelkästään oireisiin. Jotenkin masentavaa ajatella että joutuisi lopun ikäänsä syömään jotain särkylääkettä joka päivä että pystyy edes jotenkuten toimimaan. Meillä rouva söi ennen selkäleikkausta monta vuotta Tramalia sellaisia määriä että minä olisin ollut aivan katollaan. Perus tk-lääkärit ei ymmärrä hevon vittua noista ja uusi reseptin sitten aina tyyliin viikoksi kerrallaan. Kai ne kuvitteli että isompi määrä kerralla menisi myyntiin tai viihdekäyttöön. Tuollaista opiaattijohdannaista kun ei usemman vuoden päivittäisen käytön jälkeen ole ihan yksinkertaista saati terveellistä lopettaa yhtäkkiä. Aika raskasta vaan kun samaa asiaa sai hoitaa vähän väliä uudestaan.

                                                              Kyllä saa olla tyytyväinen että omat satunnaiset selkäsäryt johtuu lähinnä paskasta sängystä ja huonosta yleiskunnosta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X