Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kyllähän noiden 8V koppaan pitäisi upota kun 9,5 et40 menee. 235 rengastuksen kyllä vaatinee
    Viimeksi muokannut Killeri; 18.6.2017, 23:20. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

    Comment


      Tässä ajellaan litraiselle ooppelilla, kun kaksi kuukautta sitten jakohihnaremontissa vaihdetun pumpun hihnan kiristimen pultti meni lennossa poikki. BAU-kone. Ensi viikon aikana selviää, mitä - jos mitään - muuta on mennyt. Ainakin siinä hammaspyörässä, missä tuo hihna oli, on kirkkaita naarmaisuja ....

      Comment


      • Juhannuksena varastettu pyörä lukitusta pyörävarastosta, jonne ei pitäisi muiden päästä kuin talon asukkaiden. Pitänee työntää muita pyöriä vaan syvemmälle sängyn alle piiloon, jos ne vaikka siellä säilyisi..

        Comment


        • VAG-valot mittaristossa ja limp mode. Lisäksi yks rengas vuotaa venyn välistä, eli nyt on taas mukava wintermode alla.

          Comment


          • Wintermode on parasta. Nimim. 2vk jo kitkoilla kurvaillut kun molemmat kesäsarjat on vähän vaiheessa. Eipähän pääse talvi yllättämään.

            Comment


              Kyllähän noiden 8V koppaan pitäisi upota kun 9,5 et40 menee. 235 rengastuksen kyllä vaatinee
              9x19 et33 215 renkaalla, tuli edessä sen sentin verran yli, taakse en edes pettymyksissäni jaksanut testata.

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja aajii Näytä viesti
                Wintermode on parasta. Nimim. 2vk jo kitkoilla kurvaillut kun molemmat kesäsarjat on vähän vaiheessa. Eipähän pääse talvi yllättämään.
                On ainakin mukava ajaa eikä pahemmin tarvi mitään varoo. :D

                Tarina jatkuu, vikakoodia antaa "boost pressure regulation, lower limit exceeded" eli ei anna tarpeeksi ahtoja. Ajossakin huomaa, että ei mitään vetoja alle 3500rpm. Sit kun ahdin tulee mukaan, niin tuntuis vetävän ihan normaalisti. Vaikuttaa mukavan halvalta. Huomenna vaihdan N75:n ja kurkin ahtoputket ja alipaineletkut läpi. Toivottavatsi sieltä löytyy, ettei tarvitse turbokaupoille lähteä. Johan se vajaa pari vuotta sitten uusittiin... Akselissa ei ainakaan klappia tuntunut, kun sitä muutama viikko sitten tutkin imusarjan irrotuksen yhteydessä.

                Comment


                  Ostin kaverin kautta pappatunturin, kuulemma oikeen viimesen päälle ja kone tehty vasta uusiksi yms. ihan sillä ajatuksella että suoraan ajoon vain. Nyt kolmatta iltaa koettanu saada sitä käymään kunnolla ja mitä sitä... Kai se pitäs jo tässä iässä ymmärtää että mitään et voi ostaa "vaan ajettavaksi" jos et mee ja tilaa tehtaalta uutta. Ei tässä muuten mitään vaan kun ois muutenkin rojekteja jo tarpeeksi.

                  Comment


                  • Alkuperäinen kirjoittaja Zeronine Näytä viesti
                    9x19 et33 215 renkaalla, tuli edessä sen sentin verran yli, taakse en edes pettymyksissäni jaksanut testata.


                    Erikoista. Tuolla on paljon agressiivisempaakin settiä alla mm. juurikin rotorit. http://www.audizine.com/forum/showth...ad-(S3)/page30

                    Itsellä 19x9 et40 ja ei lähellekään kaaria

                    Comment


                      Taipuuha ne alle viimestää ku madaltaa :) vai joko on laskettunna? Ja tuollaki on 9.5 245/255 kumeilla kuvissa ja kaaren hollilla ovat

                      Comment


                        Vielä se on ihan vakioalustalla ja en tiiä miten se niin paljon jäi ulos. Uskoin kyllä mahtuvan ihan reilusti ilman madaltamistakin.

                        Comment


                          Joku pitää töyssyissä ääntä oikeassa takakulmassa. Otin eilen pyörän irti ja kokeilin mutta ei löytynyt mitään hälyyttäviä välyksiä mistään. Iskaritkin on ihan uudet.

                          Comment


                            Koiranluu voisi olla, osaa pitää veemäistä lonksatusta.

                            Comment


                              Tämä viikonloppu menee töissä, tapahtumaruuhka aiheuttaa hitusen ongelmia. Eihän tänä viikonloppuna ole kuin Gunnarit Hämeenlinnassa, Helsingissä Tuska ja The Weeknd. Sen tietää että kansaa on liikkeellä. Olis jo syyskuu...

                              Comment


                                Provinssi, Puistoblues, Iskelmä Himos, jne onhan näitä.

                                Comment


                                  Iskelmä on noista ainoa, joka kuuluu meidän palvelualueeseen ja se on selvästi aikuisemman väen tapahtuma, kulkevat omilla autoilla. Muut ei ole meidän ongelma, onneksi.

                                  Comment


                                    Joku kaljamahaparvekekyttääjä veti perjantai-alkuillasta kuorma-auton sulat joiterille, kun parkkeerasin päiväksi työaikalain takia kotiparkkiin lailliselle paikalle ja illasta taas liikkeelle. Olis jättänyt esim. lapulle mieluummin harmituksen aiheensa. Kait se pitää riistakamera hankkia noita satunnaisia kotiparkkeerauksia varten. Ei siis ollut mitenkään lesosti jätetty mutta pyörät 1/3 jalkakäytävällä, jotta liikenne mahtuu toiselta puolelta helpommin. Liekö se sitten rekkavihan syynä? Pitää toivoa sateettomia lähipäiviä.

                                    Comment


                                      Vasemman haukkarin distaalijänne napsahti irti reuhtoessa. Ei tule vanhuus yksin. Haukkari kainalossa tällä hetkellä ja käsi melkolailla toimintakyvytön. Huomenna lääkäriin ja leikkausta odotellessa.

                                      Comment


                                      • Viikko lähtee hyvin käyntiin, kun silmät ristissä töihin lähtiessä jättää kulkukortin olohuoneen pöydälle.

                                        Comment


                                          Maanantai.

                                          Comment


                                            Oman sormen veistely kirveellä. Positiivisena puolena se, ettei hajonnut mitään tärkeää.

                                            Comment


                                              Omassa ammatissa joutuu/pääsee työskelentemään erillaisissa ryhmissä, jengi voi olla ihan eri seuraavana päivänä jne. Yleensä tulen kaikkien kanssa toimeen ja toisinpäin. Nyt ryhmässä on pari täysin sietämätöntä kaveria, mitään ei voi tehdä ihan niinkuin sovittu ja ohjeita ei pysty kuuntelemaan, tai ainakin ne kyseenalaistetaan joltain osalta. Lisäksi tästä asenteesta johtuva pään aikominen meikäläiselle ottaa pataan. Lisäksi myös välillä meikäläisen hommissa tulee vastaan tilanteita kun joku on kiukkunen kun väsyttää.. Ei ole minun syy jos oot ottanu välipäivät täyteen toisen firman hommia ja oot nukkunu 4tuntia… Aikuinen ihminen osaa pitää mölyt mahassaan… osaiskin..

                                              Comment


                                              • Liikennejärjestelyt Matinkylässä. Aivan toivottoman onnetonta. Joka saakelin katu on revitty auki. Joka paikassa on todella isoja kuoppia, kun ei viitsitä kunnolla peittää tekosiaan. Saa varoa todella paljon jos ei halua vanteita ja renkaita rikki. Käsittämätöntä että mitään ei saada loppuun. Tai jos saadaan niin siihen tehdään joka tapauksessa kuoppa kohta uudestaan.
                                                Sitten kun yritetään joku paikka korjata niin se joko jää kuopalle tai siihen tulee töyssy. Ei osata ollenkaan arvioida täytteen määrän tarvetta. Jos on 20L kuoppa siihen viskataan joko 30L tai 10L asfalttia, mutta se 20L on ihan mahdottomuus.
                                                Ja sitten vielä se että joka saakelin tyämaa aloitetaan sillä että otetaan kaistoja pois käytöstä vaikka siihen ei olisi mitää tarvetta. Ja tyämaasta jäljelle jätetyt nopeusrajoitukset. Esim Turun motarilla tuomarilan kohdalla oleva 60n rajoitus missä sille ei ole mitään tarvetta. Siinä ne merkit vaan seisoo.

                                                Olikohan tässä tarpeeksi nyt vähäksi aikaa. :]
                                                Viimeksi muokannut makelja; 5.7.2017, 11:42. Perustelu: Lisää aiheita mikä ottaa päähän

                                                Comment


                                                  Pyöränlaakeri

                                                  Piti äkkiä vaihtaa pyöränlaakeri pakettirakettin. Jarrusatula pitää irrottaa ja sen pulttia ei saanut pois ilman ABS-anturin irrottamista. Jumissahan se siellä reiässään oli vaikka kaksi päivää sitä liuottelin irti. Kiva tunne, kun tietää vasaran iskun maksavan 212 euroa. Sen verran meni marmorille, kun hain uuden anturin.

                                                  Eikä tässä vielä kaikki. Homma jäi yhä puolitiehen, kun uusi laakeri oli susi jo paketista pois otettaessa: hirveä ura rullassa! Eikä sitä vanhaakaan kehdannut enää takaisin laittaa.
                                                  Attached Files

                                                  Comment


                                                    Voi stana tota postia! Pelkkää tuskaa ja paskaa, mikään ei toimi. Pakettia ei voida toimittaa, kun alaovessa on ovipuhelin, mutta ei siitä myöskään osata ilmoittaa vastaanottajalle, jotta paketin osaisi hakea itse postista. Nyt paketti on takaisin lähettäjällä ja se pitäisi saada uudelleen Puolasta Suomeen.

                                                    Joku vois pistää postin pomot vaihtoon, kun ei tosta toiminnasta tule yhtään mitään...

                                                    Comment


                                                    • Itse yllätyin kun aamulla katsoin saksan paketin seurantaa ja oli jaossa klo14 mennessä. Klo 12 soi ovikello ja loota tuli perille. Ovikoodista huolimatta mutta postin se pitääkin tietää. Satuin olemaan lomalla. Muuten ois pitäny käydä hakemassa lähikaupasta.

                                                      Comment


                                                        Dpd kävi eilen tiputtamassa yritetty toimittaa lapun postiluukusta tai sitten en ollut herännyt ovikelloon. Kävinpä tänään heidän "logistiikka"keskuksesta hakemassa paketin. Nyt ymmärrän että miksi on paketit välillä hukassa ja toimitukset miten sattuu.. huhhuh minkä näköstä toimintaa

                                                        Comment


                                                          Toimituksiin liittyen, tilasin 5 kpl 6 teran levyjä (+paristoja + muistikortinlukijan ym sälää.) kun on yksi RAID-pakka hajoamassa. Tai siis yksi levyhän siitä vasta on rikki. Kaikki muut (=tarpeettomat/lähikauppaostokset) tuli tänään, paitsi ne levyt. No, optimisti sanoisi että viikonloppuna ei hajoa enää yhtään levyä. Kun ei vaan realismi iskisi...

                                                          Comment


                                                          • No voi vittu. Mummo ajo risteyksessä audia päin ja puskuri ja lokari vituiks. Just sain rotit alle päivällä ja ehdin 70km ajaa. Taidan sihauttaa pari kaljaa.

                                                            Comment


                                                              Joku kusipää pyöräilija räkäs aamulla pestyn auton kylkeen limansa kun bensapumppu hajos ruuhkassa perjantaina ja sain auton kävelytielle lava-autoa odottamaan. Jäi siihen 1.5 metriä tilaa ajaa ohi mut pitäähän sitä mieltään osottaa kun autoilija rikkoo sääntöjä. On meinaa ihan sairaan ruuhkanen paikka toi mäkelänkadun ja koskelantien risteyksen liikenneympyrä

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X