Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja Zoml Näytä viesti
    Samaan rappuun pesiytynyt jotain pilvenpolttelijoita. Ei muuten itseä kiinnostaisi, mutta koko rappukäytävä lemuaa ja omassa olkkarissa haisee kans tämä "luonnontuote".
    Kuulostaa ihan opiskelijakylältä. Otaniemessä kun asu, niin siellä kärysi millon mikäkin "luontaistuote". Ilmanvaihtokanavaa pitkin kaikkien iloksi. Jossei ruoho, niin sitten mitä eksoottisimmat ruoat. Jossei mitä eksoottisimmat ruoat, niin joku hoilasi Brian Adamsia ~täysiä.

    Comment


    • Jonaksen kommentista tuli mieleen, kun aikanaan Rannassa joltakin naapurilta meni hermo vappupäivän yönä, kun kuunneltiin 00-01 välissä suunnilleen pitkän kuuman kesän tätä kohtaa kohtuullisella volkalla:https://www.youtube.com/watch?v=hn7pqoYVFp8

      Siinä ois voinu Adams kuulostaa ihan hyvältä monen mielestä jo :)

      Comment


        Mikkelissä pitäisi olla motonet.

        Comment


          Kyllä on sokea oikeusvaltio voi perse! Tuon tyypin asunnosta löytyi suunnitelmia uusista kohteista, joten ei olisi ihme jos alkaisi uusi tuhopolttojen sarja nyt kun tuo seinähullu on vapaalla jalalla.
          http://www.ksml.fi/kotimaa/Hovioikeu...%C3%B6n/765366

          Ei varmaan olis tuokaan päässy näin helpolla, jos olisi lisäksi ollut syytettynä liikennerikkomuksesta, esim. ylinopeudesta.

          Comment


            Aamulla autossa möllötti apparinpenkillä veroilmoitus, prkl!

            Comment


            • Mun perjantai 13. oli näköjään tänään. Tuli tuossa viikolla tehtyä autokaupat liikkeen kanssa niin, että tuleva auto käy huollossa ja kun valmista niin ajelen autonvaihtoon. No tänään sitten oli tarkoitus vaihdella autoa, muttä minä sitten ajelin aamupäivästä vielä omalla vanhalla autolla täydellisen blackoutin seurauksena syylärin täysin hajalle. Älkää kysykö miten tässä, onnistuin :D no siinä sitten nolona ajoin kotiin ja soitin automyyjälle, että vahinko oli tapahtunut. Hyvää tässä oli se että, kaupat syntyvät edelleen samalla välirahalla kunhan toimitan uuden syylärin autoon (176€) pitäs vaan keksiä millä ajan auton liikkeeseen kun nesteet eivät pysy sisällä vaikka yritin tehdä yhden matkan kestävää hätäpaikkausta. Kaveri onneksi saattaa saada autotrailerin huomiselle jos tuuri käy.

              Comment


              • Lasten kissan on nyt ilmeisesti kettu lahdannu. Kissa ollut yli viikon poissa nyt. Keskiviikkona kun tulin kotia illalla näin ketun tuossa missä kissa yleensä liikkui...

                Comment


                • Maalautin kesävanteet ja oikein hyvät tulikin kun melkein 5vkoa meni. Oli vielä maalari muistanut maalata keskireiänkin niin ettei vanne edes navalle kiivennyt. Ekan vedin pulteilla väkisin ja kyllähän se meni ja näyttää että siinä on ikuisesti. Muista sitten pulveri keskireiästä puukolla ja hiomalla pois. Oikein mukava yllätys oli

                  Comment


                  • Lasten kissan on nyt ilmeisesti kettu lahdannu
                    Eppäillä soppii, kevät se kissoja kulettaa viikon tai kaksikin;).http://yle.fi/uutiset/kissa_tai_koir...stalle/5411008

                    Comment


                    • Yli 1,5 tuntia jo oottanut taksia täällä S-marketin pihalla. Taitaa hinausauto ehtiä ensin

                      Comment


                      • Se toka googlen osuma ylen sivuille. Kertoi nähdyn esimerkin että on kettu syöny kissan...

                        Comment


                        • Ei tullut taksia, hinausauto tuli reilun 3 tunnin odotuksen jälkeen. Nyt ottaa päähän se, ettei Miatalla pääse huomenna puunauspaikalle ja se, etten saanut vielä ohjaustehostimen pumppua herkistettyä jotta saisin hihnan irti.

                          "Mää oon käyny välillä tankilla ku on tarvinnu ja oon ajanu vaan" Oli myyjä hankintahetkellä

                          Comment


                          • 2v vanha samsung smart tv ja katsomo appi ei toimi. Kirjautuminen ei onnistu tällähetkellä. Yritä myöhemmin uudelleen. Eipä ole toiminut kolmeen päivään.

                            Comment


                              80 veden lämpömittari lakkasi toimimasta. Mikähän sille nyt tuli..

                              Comment


                                Kylmäjuotos tai hapettuma niissä vastinpinnoissa mittarin takana, joihin ruuveilla mittari maadottuu. Vähän rapsuttaa puhtaaksi ja ruiskii jotain elektroniikkapuhdistussprayta niin saattaa lähteä pelittämään.

                                Comment


                                • Vuoden vanha kesärengassetti ja tollanen sit yhdessä renkaassa.. Prkl! Noh, jos ei paikkaus pidä niin ainakin on tekosyy tilata kapeemmat nakit..
                                  Attached Files

                                  Comment


                                    Kyllä tuo varmaan vielä pitää. Näyttää hyvin vahvasti tulleen joko vanteelle laittaessa tai pois otettaessa, asennusvirhe.

                                    Comment


                                    • Joo ei se onneks mahottoman iso vekki ole, 8baria piti testipaineita sisällä. Aika näyttää.

                                      Comment


                                      • Jaaha, pääsee tukivarsia vaihtelemaan. Odotan jo innolla. :)

                                        Comment


                                        • Poliisin toiminta... Tässä maassa se on häiriköinti mahdollista kun sen tekee laillisesti, eli poliisi ei puutu.

                                          Avataan tilannetta hieman, kaveri tuijottaa tieltä ts. juuri askeleen päässä oman tonttimme rajaa ikkunasta sisään ja tehnhyt näin jo useasti, tieltä matkaa n.10m ikkunalle. Eilennäkin kahdesti noin 15 min kummallakin kerralla. Ja kaverin tausta on sellainen, että parempi pysyä kauempana, kun on täysin arvaamaton. Mitä tässä nyt osaa tehdä vastaisuudessa. Rikosilmoitus varmaan, mutta uskon että se ei tämän tyypin mieltä paljon hetkauta. Niin ja kävihän tuo kerran ovellakin, mutta sain käännytettyä pois ja heti soitto häkeen ja vastaus silloinkin sama. uusi soitto jos tulee takaisin. Näitä uusia soittoja on tehty jo neljä ja ei vielä riitä

                                          Comment


                                          • Rosvot ja raiskaajat ovat valtion suojeluksessa, samoin juopot ja muut luuserit.

                                            Comment


                                            • Näin valitettavasti taitaa asia olla. Ei vaan musta ole kiva kun tollanen kaveri joka nimeltä tunnetaan ja toisinpäin tulee tänne tuijottelemaan kun Kuuleman mukaan on välillä psykoosissa ja muista aineista sekaisin. Poliisin tulkintahan on se, että ei tarvitse puuttua kun ei tee mitään laitonta. Mutta en perheellisenä halua, että tollasia liikkuu päivittäin tästäkin ohi kun ei saada hoitoon, kun vasta sitten kun on tehnyt jotain. <-- pitää siis odottaa kunnes tulee sisälle asti ja se lienee vain ajan kysymys.

                                              Comment


                                                Niinkuin tämä tapaus. Uskomatonta että tuollaisia päästetään vapaalle jalalle.http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016...41036_uu.shtml

                                                Comment


                                                  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/ar...001176198.html oli löytyny näköjään. Miks ylipäätään päästetään vankeja jms. "lomalle" jos jotain asioita tarvii hoitaa niin ne varmasti järjestyy sieltä käsin.

                                                  Comment


                                                    Ei nyt varsinaisesti ota päähän, mutta kolmonen kävi tänään Kamuxilla fiksauksessa kun sitä ei oltu tehty vielä. Jälki on niin karmeaa että repesin. :D Kyllähän tuon nyt tiesi että nuo aika perseestä on, mutta että oikeasti.
                                                    Attached Files

                                                    Comment


                                                    • Nyt on pakko tänne kirjoitella. Yleensä pyrin aina välttämään turhaa vittuuntumista, kun siinä ei voita kukaan, mutta tänään vähän korpeaa.
                                                      Tässä rouva puhui yli, että alettiin syksymmällä katselemaan kämppää. Kriteerit oli melko tiukat, kun nykyistä parempi, uudempi, hintakin vaikutti ja tietyllä alueella oleva talo oli hakusessa. Aika pitkälti olin vastentahtoinen vielä asian suhteen tyyliin "Pärjää tälläkin".
                                                      Viimein löytyi paria pientä juttua lukuunottamatta täydellinen(myös varastotilat ja talli oli varsin ok ;) ) ja toinen osapuoli jäi jahkailemaan tarjouksen päivityksessä, kun pienet makkarit, vaikka asiaa paristi kyselinkin.
                                                      Noh, tänään tuo poistui myynnistä ja ongelma sinällään hävisi. Jäi korpeamaan, ettei tullut enempää painostettua asian suhteen. Oma näkemys kun oli, ettei makkarin koolla ole paljon väliä, ei siellä asuta. Toisella kun tuntuu olevan ylivarovainen ote kaikkeen rahaan liittyvään ja kaikkea pitää miettiä niin maan pirusti.
                                                      Lisäksi tyttö kävi ilmaisissa futisharkoissa. Noh, itsehän pysäköin esimerkin mukaisesti vasemmalle puolelle ja sain lippumäessä 50€ pikavoiton. Noh, ei kait tässä. Vähän Caol Ilaa ja huomenna töissä aamukahvin kanssa hermorööki.

                                                      Comment


                                                        Tein osakauppaa foorumilaisen kanssa. Ensin tilattiin väärä osa ja palautettiin, lähetin uuden. (Tämä ei ota päähän, hoitui erittäin asiallisesti vaikka pientä vaivaa tietysti postituksessa) Mutta samaan syssyyn sitten käytiin kauppaa toisesta osasta ja nyt minä lähetin väärän. Huoh. Ei kellään olis käyttöä -95 A6:n farkun oikean puoleiselle ulomalle takaumpiolle? Sais lähes postikulujen hinnalla, en ehkä uskalla pyytää palauttamaan sitä itelle, saattaa pian mennä vielä väärään osoitteeseen :D

                                                        Comment


                                                        • Vasemmalle sisemmälle olisi käyttöä :)

                                                          Comment


                                                            Sakot ottaa päähän, erityisesti tapa jolla ne sain.
                                                            Olin liikenteessä profiilin harrasteautolla, portteri ajoi edellä 60 alueella normaalisti, mutta kun rajoitus vaihtui 80km/h niin jatkoi samaa menoa.
                                                            Ajoin pienen hetken perässä, mutta kyllästyin sitten ja päräytin ohi mielestäni hyvässä paikassa. No eikös sopivasti ollut jäänyt vastaantulija kuolleeseen kulmaan, pääsin kyllä ohi mielestäni "heittämällä" ~6 autonmittaa jäi vastaantulijaan enkä vetänyt heti keulan edestä ohitetun eteen.
                                                            No portterissahan välähti valot samantien, totta v....a sen täytyi olla poliisi ja 14 päiväsakkoa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
                                                            Ylinopeutta ei ollut prkl, tarkoituksella ihan ajoivat hiljaa, taakse kerkisi jo tulla 2 autoa. Ei kyllä lisää tämmöinen yhtään luottoa virkavaltaan, verottajan käsikassaroita...

                                                            Comment


                                                            • 28.8.2013 Kirjoitin:
                                                              Alkuperäinen kirjoittaja Mxwll Näytä viesti
                                                              En tiedä meneekö tämä jo ohi aiheesta mutta annan silti palaa.

                                                              Vaimon syöpä uusiutui vuoden tauon jälkeen. Hoidoilla saadaan onneksi lisää aikaa mutta parantamaan ei pystytä. Ottaa vahvasti päähän. Ahdistaa jo siis ihan fyysisesti. Voi vain toivoa että lapset ehtivät aikuisiksi.
                                                              No eivätpä ehtineet lapset aikuiseksi, pojat ovat nyt 6 ja 7v. Olen ollut tässä viikon leskenä vaimo kuoli 6.5.2016, 36-vuotiaana. Olihan tätä jo tavallaan osannut odottaakin mutta kyllä se silti kolahtaa.
                                                              Viimeksi muokannut Killeri; 13.5.2016, 18:43. Perustelu: Lainaus suoraan näkyviin

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X