Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Kuumetta, keuhkoputkentulehdusta, flunssaa jnejne jo 12 päivää eikä oikeen tunnu helpottavan.. Alkaskohan piisaamaan. -.-"

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja Styroks Näytä viesti
      Lääkärin kanssa keskustelu, kaikki tähän astiset kokeet näyttää että mitään isompaa vikaa ei löydy, tuloksena ajokielto jatkui 4 viikkoa, ajokiellon pituus tulee täysin siitä milloin pääsee seuraavaan kokeeseen.
      Ja siis ajokieltoa koskee kaikkia korttiluokkia mikä närästää vielä enemmän.
      Samaan syssyyn hukkasin vielä bussikortin, stna mikään mennyt tänään kohtuudella.
      :/ Toivotaan, että asia kääntyy parhain päin - ja hienoa, että otit kopin tästä Joutsassa!

      Comment


      • Kaunis päivä tänään ja ihan aurinko paistaa...mukavaa..olisin kyllä mieluummin tällä hetkellä Meksikon auringon alla viettämässä 2 viikon lomaa, mutta ei Audi jumalat halusivat uhrilahjansa ja vaihdelaatikko jysähti vika tilaan.. ei suostu liikkumaan mihinkään...eli auto korjaamolle ja laatikon lähetys recrolle..riittikö tämä Audi jumalille...no ei...ilamastoinnin kompura menee myös vaihtoon...vähän joutuu tutkailemaan ohjaustehostinta ja lämppärinkin vittuilee..ei riittänyt vielä tuokaan..vaan sain ystävänpäivä lahjaksi 520 bemarin, jotta pääsisin liikkumaan..no 6 päivää tuo pommi kone toimi,enemmän tai vähemmän hienosti...kunnes kytkimen työsylinteri antautui..no ei sitä tähän päivään mennessä ole keritty kunnolla ilmaamaan..onneksi siinä on avustavasti kytkin...vähän on kyllä sorvausta, mutta etenee kuitenkin...nyt odotellaan pakoputken tippumista...

        Comment


        • Meillä seisoo parhaillaan tallissa traktori ja minun audi remontissa. Pihalla odottaa kaks seuraavaa Vaggilaista remonttiin pääsyä.:)

          Comment


          • Taas tuulilasi halki, kolmas kahden vuoden sisään...

            Comment


            • Vttu teidän kanssa, ite yritän saada halki eikö tunnu mikään auttavan :D

              Comment


              • Mulla ei ole tuulilaseja mennyt missään aikaisemmassa autossa tähän tahtiin, eikä mulla niitä kilometrejäkään tule kovin paljon. Selvästi auton keulan muoto "imee" kiviä/nastoja tuulilasiin, vaikka välimatkaa edellä ajavaan yritän pitääkin. Lisäksi tuohon taitaa kohdistua korista aika hyvä jännitys, jolloin ei paljoa vaadi että halkee. Olen myös miettinyt tuon "tuuletuskanavan lämmitysvastuksen" merkitystä, alkaa nopeasti puhaltamaan lämmintä ilmaa kylmään tuulilasiin, joka tuo oman lämpövaihtelun lasiin.

                Comment


                  :/ Toivotaan, että asia kääntyy parhain päin - ja hienoa, että otit kopin tästä Joutsassa!
                  Sitähän tässä toivotaan, mitä tässä työkavereiden kanssa asiasta keskusteltu niin aika helpolla joutuu nykyään ammattikorteista luopumaan eikä asiasta edes liiemmin keskustella lääkärien kanssa. Samaan aikaan liikenteessä tulee kuitenkin vastaan miltei sokeita seniorikansalaisia... Eniten tässä ottaa päähän tämä odottaminen, Joutsan jälkeen mulla oli puoltoista viikkoa työnantajan keksimää diipailua, sen jälkeen on ollut 3 päivää sairaanhoidon määräämää ohjelmaa, muuten on mennyt täysin kivien potkimiseksi, aika vaan tulee pitkäksi kun tätä on vielä (ainakin) 2 viikkoa edessä.
                  No, tuleepa ainakin suoritettua 30-vuotis tarkastus perusteellisesti.

                  Comment


                    Alkuperäinen kirjoittaja haraldh Näytä viesti
                    Kuinkakohan kaukaa noi sitten mittaa nopeutta ennen kuvausta? Kerkesin hyvin painaa jarrua, ja meni pari kolme sekuntia ennen kuin välähti.
                    Noin laitoin 29.01.2016, 10:21. Vielä ei ole lappua tullut, taisi selvitä?

                    (huomenna tipahtaa varmaan luukusta, tai kohta vaimo huutaa "sulle on joku kirje tässä")

                    Kehtaako Styroks kertoa missä mennään? Aika paljon tässä on jutusteltu asian vierestä, ja taidat olla paranemaan päin?

                    Comment


                      Aika nopeesti ne laput näköjään lähtee liikkelle. Tahkon reissulla tuli aika hyvin testattua selfiekeppejä. :D Menomatkalla kattelin että 5-tien tolpat kovin tyhjän näköisiä ja Siilinjärven jälkeen rupesin miettimään, että missäs tolpassa sen pitikään olla... Just kun tajusin kameran, räpsähti. 80 rajoituksella 86 GPS:n mukaan. Paluumatkalla 21.2. just kun oli päässyt pumppaajan ohi ja normaaliin matkavauhtiin taas räpsähti. GPS 87 ja sama rajoitus. Jälkimmäisestä tuli huomautus, joka postitettu 23.2. ja saapui to tai pe. Vähennyksen jälkeen "todettu" 84 km/h.

                      Comment


                        Juu, pari kolme viikkoa ne laput viipyy matkalla, meille töihin niitä yleensä toimitetaan isompi nippu kerralla, vähän riippuen kuinka tiuhaan ollaan räpsytelty. :D

                        Ei mulla ole oikeastaan mitään ollut ennen kohtauksia sitten Joutsan, olo on ihan terve, toki sekin nyt vaikuttaa että on nukkunut ja liikkunut normaalia enemmän. Testejä on otettu, epilepsiaa etsitty mutta tällä erää kaikki verikokeet ja testit on olleet normaalit, jopa EEG. Ainoa erikoisuus on ollut erikokoiset pupillit. Unideprivaatio vielä otetaan, katsotaan nyt mitä sen jälkeen sanotaan.

                        Comment


                        • Pienet on ongelmat, mutta Selectan automaatti"kahvi" ottaa päähän ja näköjään parin viikon tauon jälkeen myös vatsaan. Mistä minä nyt saan kofeiinia!? ES-Jonneksi en rupea ja sokeriton Colakin mädättää hampaat...

                          Comment


                            Jos välttämättä kofeiinia haluat ni apteekista purkki pillereitä.

                            Comment


                              Kolmatta viikkoa lomalla. Ottaa päähän kun pitää ensi maanantaina mennä taas 5 päiväksi töihin ennen seuraavaa 9 päivän lomapätkää. Oh well, first world problems. Pelannu vapailla Candy Crushia niin paljon kännykällä että oikea ranne alkaa jo ilmoittelemaan jostain karpaalitunnelista, pitää vissiin hakea ensi viikoksi saikkua?

                              Ja laitetaan nyt varmuuden vuoksi että tämä oli sarkasmia. Ainakin osittain ;)

                              Comment


                              • Aurinko paistaa

                                Comment


                                  Aurinko ei paista.

                                  Comment


                                  • Topfield tallentava digiboksi ruikulla. Vähintään kerran päivässä kesken katsomisen musta ruutu. Tämän jälkeen tulee menu ruutu ja kanavien haku pitää tehdä että näkee kanavia. Tuossa äsken huomion kun teki tempun että aika kuuma tuo kone.

                                    Comment


                                      Oisko Tinolla kondensaattorirumba edessä? Nimimerkillä BTDT.

                                      Comment


                                      • Jippii kuulostaa kivalta. Juuri 2 viikkoa sitten ostin laatu juotosaseman parkside merkkisen. Siinäpä niitä konkkia iso läjä. :-/ Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1456951962933.jpg
Views:	1
Size:	255,4 Kt
ID:	1631493

                                        Comment


                                        • Jos tinaamaan rupeat niin todennäköisesti sieltä virtalähteen suunnalta löytyy ne kuivahtaneet konkat. Netti taitaa olla täynnä Topfieldin korjauskertomuksia ja jossain varmaan näkyy uusittavien konkkien määrä ja arvotkin suoraan jos ei viitsi piirilevyltä katsella. Virtalähteen malli lienee kirjoitettu siihen piirilevylle, sen googlaamalla on varmasti viisaampi.
                                          Kustannukset onneksi jäänee noin 5 euron luokkaan.
                                          Viimeksi muokannut teuska; 2.3.2016, 22:17. Perustelu: typojen korjausta

                                          Comment


                                            Tuolla juttua konkkien vaihdosta ja hyvät ohjeet jännitteiden mittaamiseen. Ei kannata paljon boxia käytellä, jos noin pahasti oireilee, voi tulla kiintolevystä entinen. Tuolla 5 eurolla ei sitten saa mitään kunnollisia hakkurivirtalähteeseen tarkoitettuja konkkia. Kannattaa vaihtaa ne kaikki 11-15 konkkaa riippuen mallista, poislukien tuo iso konkka.

                                            Comment


                                            • En tiiä hämääkö kuva vai onko tuolla oikeassa raunassa ylhäällä yks konkka jo pullistunut.

                                              Comment


                                              • Hyvän jutun Kimmo Mäki kirjoittanu asiasta. Tidustelua sisään 15kpl vaihtoon. Oikealla ainakin vihreä konkka hatusta pullistelee 16v 1000uf.

                                                Comment


                                                • Alkuperäinen kirjoittaja teuska Näytä viesti
                                                  Kustannukset onneksi jäänee noin 5 euron luokkaan.
                                                  Alkuperäinen kirjoittaja KimmoL Näytä viesti
                                                  Tuolla 5 eurolla ei sitten saa mitään kunnollisia hakkurivirtalähteeseen tarkoitettuja konkkia. Kannattaa vaihtaa ne kaikki 11-15 konkkaa riippuen mallista, poislukien tuo iso konkka.
                                                  Olit oikeassa, muisti petti.. Noin 15e/kerta on virtalähteeseen konkat ollut mitä Partcon tilaushistoriaa selailin. Ja tosiaan kannattaa kyl kunnolliset kerralla laittaa kun rupee tekemään, ei se kuitenkaan niin hauskaa ole, että sitä montaa kertaa haluaisi tehdä.

                                                  Comment


                                                  • Ääni täältäkin sille, että kaikki konkat paitsi se isoin vaihtoon. Ei nuo elkokaupan sarjatkaan tappokalliita ole, ja lie noissa käytetty jotain ajatusta komponentteja valkatessa. Itse vaihdoin perussarjan ja pitäis varmaan vielä joku lisäsarja vaihtaa kun temppuilu jatkui parin vuoden tauon jälkeen.
                                                    Topparista kannattaa pitää huolta. Luulin että nuo 5100 sarjalaiset ovat nykyisin jo ihan köröjä vehkeitä, mutta kun olen tuota HDthunder 6500:sta kotvan nyt käytellyt, niin on siinä topparissakin muutamia todella fiksuja juttuja jotka thunderista puuttuvat.

                                                    Comment


                                                      aikoinaan 5100:seen oli 30eur ne kaikki konkat mallia laadukkaat suomesta kirjekuoressa. sen jälkeen ei ole ollut ongelmia.

                                                      Comment


                                                      • Piti olla ihan normaali kausihuolto. Legendaarinen puhelu kesken huollon tarkoittaa tälle asiakkaalle myös likipitäen täydellistä etupään jarruremppaa Q5:seen. No, osittain oli aikakin - ja onpa sitten ainakin täydessä iskussa. Heti harmittaa vähemmän.

                                                        Comment


                                                        • Alkuperäinen kirjoittaja To87 Näytä viesti
                                                          Hyvän jutun Kimmo Mäki kirjoittanu asiasta. Tidustelua sisään 15kpl vaihtoon. Oikealla ainakin vihreä konkka hatusta pullistelee 16v 1000uf.
                                                          Vastaus tuli 32€ sisältäen kaikki 18kpl. Mikä parasta kuvalliset ohjeet tulee mukaan.

                                                          Comment


                                                            Laakereita vaihtaessa katoin et takalaikat ja palat on siinä kunnossa ettei enää viitti laittaa alle. Pitää nyt samalla nekin sitten vaihtaa.

                                                            Comment


                                                            • Vekoylta hain konkat digiboxiin joitain vuosia sitten. Yksi kerrallaan kun vaihteli niin ei tarvinnut arpoa eikä layout-kuvia. Jäänyt vain tarpeettomaksi koko boxi watsonin myötä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X