Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja Ugemi Näytä viesti
    Eipä ole sama homma. Itsellä oli saksan katsastus voimassa, joten rekisteröintikatsastus sisälti tasan runkonumeron tarkastuksen tuohon hintaan paperitöineen.
    Itellä oli sama homma Ruotsin tuonnin kanssa. Miten niin rahastusta?

    Comment


    • Tilasinpa ebaysta saksalaisesta merkkiliikkeestä orkkis tavaratilan kumimaton 8K9 061 180. No eiköhän paketissa ollut 8K9 061 160, toki kyllä myöskin B8 Avantin tavaratilamatto mutta ohut solumuovinen telttapatjaversio..

      Comment


        Alkuperäinen kirjoittaja RistoEe Näytä viesti
        Itellä oli sama homma Ruotsin tuonnin kanssa. Miten niin rahastusta?
        Riston olisi kannattanut valita asema jossa saa rekisteröinnin ilman kunnontarkastusta. Eihän tuolla paljon säästä mutta kymppejä kuitenkin:
        Koodi:
        EU alueelle tarkoitettu automalli, ilman kunnontarkastusta		120€
        EU alueelle tarkoitettu automalli, sis. kunnontarkastuksen		150€

        Comment


        • T4 paku oli eilen pajalla, kun ei viitsi tuolla loskassa ja pimeässä vaihtaa alapalloa. Hieman hirvitti, kun kuuntelin hallin puolelta nuoren asentajan toistuvaa pulttipyssyn paukutusta. Pitänee pikimmiten tarkistaa etupyörän pulttien momentit, ettei tule tien päällä vahingon sattuessa ongelmia.

          Renkaanvaihtosesonkikin on ajankohtainen. Yksi tärkeimmistä mukana kuljetettavista työkaluista on teleskooppivartinen rengasavain, säästää pultteja avatessa monelta ärräpäältä.
          T4 pakussahan tunnetusti pulteilla on tapana kiristyä itsestään.
          https://www.karkkainen.com/verkkokau...4nmutteriavain

          Comment


          • Mersussa tullu käytettyä tunkin vartta jatkovartena jos tienpäällä tarvinnu renkaita vaihtaa tai kiristää.

            Ja päähän ottaa se kun aamulla pääsin 5km kotoa ja sprinteristä tuulilasi hajalle. Vastaantulevasta sorarekasta lensi jostain kivi ja suoraan tuulilasiin, Ja järkyttävän kokonen häränsilmä suoraan kuskin kohalle.
            Tästä kuulee monenlaista, mutta onko siis niin kun moni tuolla väittää, että näillä olis vakuutukset tämmösien varalle, ja niillä on asiasta jotain vastuuta vai onko vaan kärsittävä nahoissaan, ja vaihdetava itse tuulilasi. Ja mentävä vakuutusyhtiöön ottamassa vakuutus vastaiduusen varalle.

            Comment


              Jos autosta tai kuormasta on jotain irronnut ja se särkee toisen osapuolen tuulilasin niin ilman muuta korvataan vakuutuksesta. Ongelmana tuossa on se todistustaakka, lensikö se lasin rikkonut kivi sorarekan lavalta vai nousiko renkaan mukana maasta vai putosiko taivaalta meteoriitti juuri sopivalla hetkellä.

              Comment


              • Olin yhteydessä, Putsaa kuulemma aina reunat niin huolella, ettei ole mahdollista että lentäis sieltä jotain. Kuitenkin puoltuttu kuski kyseessä ja päästiin asiassa molempien kannalta kohtuulliseen kompromissiin, ja molemmat varmaan tyytyväisiä. Tuohan tuossa aina ongelmana onkin, kun jonkun pitäis näitä olla todistamassa ja kuka hemmetti näkee mistä se kivi lentää.

                Comment


                  Itsellä on kyllä ollut tapana pitää lasivakuutusta.. kutosessa tais mennä 4 lasia viidessä vuodessa. Eipähän tarvi pahemmin ihmetellä, sen kun ilmoittaa että on lasi halki ja varaa ajan vaihdolle.

                  Comment


                  • Tilasin osia edellis päivänä nyt tuli vahvistus että tavarat on lähetetty, vahvistuksessa näkyy vanhan kämpän osoite... Paypaliin vahvistettu osoite oli oikein sen muistan.

                    Comment


                    • Eipä ole postilla ennen kirjeen saapuminen viikkoa kestäny. Ei nyt päähän ota kun viimein saapui. Voin vain kuvitella mitä postissa tapahtuu.

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja RistoEe Näytä viesti
                        Itsellä on kyllä ollut tapana pitää lasivakuutusta.. kutosessa tais mennä 4 lasia viidessä vuodessa. Eipähän tarvi pahemmin ihmetellä, sen kun ilmoittaa että on lasi halki ja varaa ajan vaihdolle.
                        Sama täällä. Kun enimmäkseen ajelen moottoritiellä, niin kuutosesta on mennyt tuulilasi vaihtoon reilun vuoden välein.

                        Comment


                          Se kivi on hyvinkin voinut lähteä paripyörien välistä. Niitä kun ei välttämättä näe sieltä vaikka koittaisikin katsella.

                          Comment


                          • Ei ollut valtiolla halua tukea reumasairaalaa, mutta nyt löytyy rahaa ja halua urakalla. Mistäköhän tuo raha sitten säästetään, kun velkaa ei oteta vai otetaanko?

                            http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/20...eskus?ref=luem

                            Comment


                              Voi v#%&u tama on kuin narulla tyontaisi...
                              Muutama neuvo:
                              - ala ikina lahde tietotekniikka-alalle, no jos nyt kuitenkin lahdet niin...
                              - ala mene maailman suurimpaan konsulttiyhtioon toihin, ...
                              - ala nyt ainakaan tule valinneeksi lahtea toihin ulkomaille, ...
                              - ala missaan nimessa lahde yhdysvaltoihin, ...
                              - ala vaihda projektia toiseen osavaltioon, ...
                              - ala vaan halua muuttaa sinne uuteen osavaltioon, ...
                              - ala aloita temporary relocation prosessia.
                              Monta kymmenta emailia, useita eri managereja ja kolme allekirjoitusta tarvitaan. Ja kyseiset maakarit istuu kasiensa paalla, eika mikaan etene ei sitten millaan. Sunnuntaina pitaa olla asunto tyhjana San Diegossa, mutta uutta en voi ottaa taalta Seattlesta, ennenkuin vaaditut allekirjoitukset (eli maksaja muutolle) loytyy. Tama on hieman stressaavaa :(

                              Comment


                              • Siirretty oikeaan ketjuun.
                                Viimeksi muokannut Kilu7; 12.11.2015, 12:45. Perustelu: Siirretty oikeaan ketjuun

                                Comment


                                • En käsitä, lääniä on vaikka muille jakaa niin pitää työntää siihen kylkeen kiinni. Ja ovista ulos nelihenkinen naisporukka ulos vähintäänkin huolimattomaan tyyliin.
                                  Attached Files

                                  Comment


                                  • Alkuperäinen kirjoittaja jannekk Näytä viesti
                                    Postilla on yli 20 000 työntekijää, paljonko Kilu7 arvelet että siinä porukassa on välimallin isopalkkaisia tyhjäntoimittajia?
                                    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015...56685_uu.shtml

                                    Comment


                                      Tuon IL:n sivuilla olevan listan kuukausipalkat kun laskee yhteen niin näiden johtajien palkoista tulee yhteensä 474 000€/kk. Jos postilla on 20000 työntekijää ja keskibruttopalkka vaikka 2000€ niin siitä tulee 40 000 000€/kk. Ei taida johtajien palkoilla olla mitään merkitystä kun puhutaan noin 1% osuudesta.

                                      Aivan sama kuin ikuinen rutina kansanedustajien palkoista. Vaikka etujen jälkeen jokaiselle Arkadianmäellä nappia painavalle jäisi 200000€ vuodessa niin pääluku on kuitenkin niin pieni että koko valtion kannalta merkitys on lähinnä symbolinen, jos sitäkään.

                                      Comment


                                      • Pitäisikö se palkka jotenkin suhteuttaa osaamiseenkin. Jos tienataan 50K€ kuussa ja firmalla menee päin persettä, onko palkka ansaittu? Noilla taidoilla ymmärrys on samaa tasoa, kuin beduiinin tietämys vesiklosetista.

                                        Comment


                                        • Tuossahan juuri se pointti lieneekin. Ei ole sinänsä väliä, että kuinka pieni osa yhtiön hallituksen ja toimarin palkkiot ovat palkkakustannusten kokonaismäärään verrattuna. Ne 20 000 duunaria kuitenkin näkevät nuo yksittäiset luvut, vertaavat niitä omaan liksaansa, suhteuttavat itse arvioituun työmäärään, ja v*ttuuntuvat lopputuloksesta ihan kohtuuttomasti. Käytännössähän tuo on vain periaatekysymys, joka pätee käytännössä mihin tahansa puljuun, jossa kravattiportaan ja pohjatason tuloero on monikymmen-satakertainen. Kyllähän se ottaa itseäkin päähän, että oman työnantajan sikariporras nostaa aika hulppeaa tiliä tekemättä käytännössä mitään sen rahan eteen. Ei auta kuin purra hammasta ja pitää pää kylmänä.

                                          Ja aiemmin usean vuoden Itellalla/Postilla töissä olleena voin todeta, että tuossa firmassa on vähän muutakin pielessä, kuin vain johtajien palkat.

                                          Comment


                                          • Mielestäni on hyvä, kun postin duunarit menevät lakkoon. Sitä en tiedä hyödyttääkö se mitään, mutta parempi päivä leijonana, kuin koko elämä lampaana. Suomalaisilla on yleensä tapana istua, kuin mykkä paskalla ja niellä kaikki säästöt mukisematta. Sikariportaaseen nuo säästöt ei kuitenkaan yllä.

                                            Tuossa linkki tyypistä, joka tulee työhaastattelusta ja varmaankin paikka johtoryhmästä tuli :)
                                            http://mvlehti.net/2015/11/09/muslimi-ja-lasiovi-video/

                                            Comment


                                              Minä en jaksa murehtia parempituloisten palkoista. Eihän ketään kai ole kielletty lukemasta itseään lakimieheksi tai erikoislääkäriksi ja sitten vaan nostamaan kovaa palkkaa. Kirjailijat ja esiintyvät artistit saavat myös ihan kohtuullisia tuloja, kynä käteen vaan niin ei tarvi olla keekille tai Kyrölle kateellinen.

                                              Comment


                                              • Jos minua tarkoitat, niin tienaan sen vuodessa, mitä tuo johtaja kuukaudessa. Minä tulen sillä toimeen ja ei ole tarvetta olla kateellinen parempituloisille. Kritisoin tuota järjetöntä säästöjen jakamista, joka kohdistuu aina pienituloisiin duunareihin.

                                                Comment


                                                  En tarkoittanut sinua sen kummemmin kuin ketään muutakaan henkilökohtaisesti, yleensä vaan joka kerta kun julkisuudessa mainitaan YT tai irtisanomiset niin ensimmäisessä kommentissa kerrotaan johtoportaan palkkataso.

                                                  Postin sisälläkään ei liene enää epäselvää että paska on osunut tuulettimeen ja nyt on aika siivota. Se tapa miten työnantajapuoli toimii, ainakin julkisuudessa esitettyjen väitteiden mukaan, eli komentamalla työntekijöitä pois työpaikalta on kyllä yksiselitteisesti väärin. En tiedä kuka senkin on keksinyt mutta lopulta kaikki tuollainen kiukuttelu tulee kuitenkin Postin itsensä maksettavaksi.

                                                  Comment


                                                    komentamalla työntekijöitä pois työpaikalta on kyllä yksiselitteisesti väärin.
                                                    Yleensä annetusta tehtävästä kieltäytymisestä seuraa jonkinlainen sanktio. Pitäisikö työnantajan katsoa sormien läpi sellaista toimintaa?

                                                    Comment


                                                      Riippuu siitä mitä työsopparissa lukee. Ei työntekijät orjia ole, eli ei voi mitä tahansa teettää.
                                                      En tiedä tosin yhtään mikä Postissa nyt närästää. Luulin, että se on vain tuo vuokratyön käyttö.

                                                      Comment


                                                        Tarkoitin että se on väärin meitä asiakkaita kohtaan. Nythän tilanne on se että posti ei kulje ajallaan koska vakityöntekijät ovat joko itse lakossa tai työnantajan asettamassa työsulussa eikä töiden tekemättä jättäminen tai niiden teettäminen vuokratyövoimalla Postin kilpailukykyä ainakaan paranna.

                                                        Vuokratyövoimaa kun ei voi vain kadulta kerätä ja laittaa tekemään vaan hommiin pitää perehdyttää. Siitä työn osasta nyt on sitten joku tai kaikki työntekijäpuolelta kieltäytynyt josta syystä työnantaja on komentanut poistumaan työpaikalta.

                                                        Comment


                                                          Riippuu siitä mitä työsopparissa lukee.
                                                          Olet aivan oikeassa, sopparia tuntematta en kommentoi enempää.

                                                          Comment


                                                          • Maanantaina lähetetty 2-luokan tavallinen kirje ei ole vielä tänäänkään saapunut perille.

                                                            Comment


                                                            • Itseäni ei haittaa, verolaput lähetetty pe, joten jos kestää, niin ei ole minun ongelma :D
                                                              Rouva tosin odottelee verokorttiaan uuteen työpaikkaan, joten hänellä taitaa vähän kiireempi olla(no joo, printatkoon, mutta kun verottaja oli niin ystävällisesti alunperin sanonut lähettävänsä kyllä kotiin).

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X