Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alkuperäinen kirjoittaja kapaz Näytä viesti
    Jostain huomasin, että semmosia suojakumeja vetareihin, jotka liimataan siitä saumasta, ikään kuin helepolla pääsis, mutta taitavat kuitenkin olla enemmän huuhaata?
    Voisin kuvitella että liimaamisen kanssa saa olla tarkkana kun sinne suojakumin sisään joutuu rasvaakin laitamaan. Aika hankalaa on myös yrittää puhdistaa sitä niveltä kun se on autossa kiinni.

    Comment


      Varmaan liimalla kiinnitys (vetaria irrottamatta, ymmärsin) aika haastavaa kun itse pelkäsin joskus urssiin kumeja vaihtaessa, että miten ne siellä pysyy kun se rasva tuppasi siirtyilemään vähän sinne sun tänne ihan irralliseen vetariin niitä venytellessä.

      Comment


      • Ei oo näköjöön otettu egr rää pois käytöstä, täytyy ottaa pois 362tkm mittarissa mitä imusarjasta löytyy :-(
        Attached Files

        Comment


        • Alkuperäinen kirjoittaja Weskuu Näytä viesti
          Rosteri klemmari alumiinisen bensansuodattimen kiinnityksenä lisättynä teillämme olevalla suolavedellä... Terveisin nimimerkki: suodattimessa reikä ja bensat tiellä
          Vaihe 2 tässä jutussa.... Aloin viikonlopun ratoksi pesemään audii, sitä bensaa oli sitten sumuna pölynnyt koko takapäähän se ei sit lähteny vaahdolla eikä normi shampoolla pois , piti liuotinta käyttää... hyvästi vahat , pikapuolin pesu ja vahaus sessiota tiedossa.

          Comment


            Nämä kaiken maailman sähköruiskuvehkeet. Jotain 10h tapellut Coupen kanssa ilman tulosta. Taidan polkea sen suohon ja pysyä suosiolla k-jetti-ruiskullisissa ilman turboa olevissa laitteissa. Ovat sentään yksinkertaisia ja vianhaku on helppoa, kun ei mitään läppäriä ja vikavaloja tarvitse vilkutella.

            Comment


              Audin lasinpesurin suunnittelija pitäisi hirttää munista. Motonetistä ostettu pesurinpumppu oli valmiiksi halki, ja tietenkinhän tuon huomasi vasta kun koko paska oli kasattu. Nyt ei sitten vanha (luultavasti ehjä) pumppu enää suostu pysymään kunnolla vaan vääntyy aina jotenkin auki kun ruuvaa säiliötä kiinni...

              Comment


                Elykeskus/palkkaturva/työkkäri. "Juujuu tulee rahat noin kk sisään. Ei oo näkynny. Nyt kun soitin, niin vastaus oli että, jooo on täs puolenvuoden jonot. Mut kuitenki ovat saaneet hienosti kirjekyyhkyllä lähetettyä postia saneeraajalle ja työnantajalle.

                Comment


                • Suomalaiset jetin osia myyvät firmat.. Selvitelty tammikuusta lähtien, että josko sais yamahaan männät, mutta ne kun ei ole kovin yhteistyöhaluisia. Kielitaito sittentaas vähän rajottaa tuota ulkomailta tilaamista..

                  Comment


                  • jünther: Kysyppä tuolta http://www.atlanticjetsport.com/
                    Itse aikoinaan tilannut Jimin kautta ihan alkuperäisiä Yamahan lohkoja yms... Kaikki toiminut takuuta myöden ihan täysin :)

                    Comment


                      Kyllä taas on joku valopää suunnitellut telewellin tw-eav510 käyttöliittymän. Osaa olla yks porttien uudelleenohjauski vaikeeta. Ois vaan pitäny ostaa se turvallinen d-link.. Josko huomenna uudella motivaatiolla saisi servun pystyyn viimein.

                      Comment


                        Asuksesta ei myöskään mitään pahaa sanottavaa. Ollut kolmisen vuotta käytössä niin kiinteällä kuin mokkulallakin.

                        Comment


                        • Etippäs käsiin intenon modeemi niin tiiät miksi alkoholisteja syntyy.

                          Comment


                          • Pikkumies, 10kk... Ennen joulua alkoi avautua syy unettomille öille: Paha korvatulehdus.
                            6 kuurin jälkeen laitettiin korviin putket vajaa 2 viikkoa sitten ja haaveena oli että sen jälkeen sais nukkua. Ei saa!!! Vielä pahempi tilanne. Huutaa n. 10 minuutin välein niin että herätään, sitten 2-4h putkeen, ja nukahtaa pidemmäksi aikaa ehkä klo 5-6 aamulla. Laskettiin että yli 100vrk ajanjaksoon mahtuu yksi "normaali" (2 herätystä) yö.
                            Alkaa olla voimat vähissä, varsinkin vaimolla jolle nuo herätykset omien aamuherätysten vuoksi on langenneet.
                            Jokainen voi osaltaan veikata mistä kaikesta tuo on sitten pois... Huokaus ja kyynel :(

                            Comment


                              Alkuperäinen kirjoittaja LauriJT Näytä viesti
                              Etippäs käsiin intenon modeemi niin tiiät miksi alkoholisteja syntyy.
                              Mulla oli n. vuoden käytössä intenon modeemi eikä kyllä ollu yhtään mitään valittamista. Mikä noissa sitten on vikana? Asetuksia en joutunu tosin muokkaamaan, muuta kuin palomuurin otin pois päältä, että onko siellä sitten jotain ihmeellistä jos pitää enemmän säätää?

                              Ei ole siis enää käytössä, koska muutettiin talouteen, jossa netti tulee kaapeliverkon eikä valokaapelin kautta.

                              Comment


                                Koittakaa Riku jaksaa pikkumiehen kanssa. Toivotaan että helpottaa kesään mennessä.

                                Comment


                                • Jaksamisia Rikulle ja etenkin vaimolle. Vähän samanlainen tilanne meilläkin, mutta hampaat ovat valvottaneet nyt kun muutoin nukkuminen jo tuntuisi sujuvan vähän paremmin. Vuoroöin ja korvatulpin eteenpäin!

                                  Comment


                                  • Riku, voimia. Meillä valvottiin esikoisen kanssa 8kk. Sitten nukuttiinkin 12h. yöunia kunnes prinsessa syntyi 010114. Vajaa vuosi meni parin tunnin heräämisvälillä. Ja kun hän alkoi nukkua koko öitä, siirsimme hänet nukkumaan isoveljen kanssa yhteiseen huoneeseen, niin johan alkoi isoveikka könytä meidän sänkyyn.. :| Huoh, koskahan sitä saisi nukkua sikeästi. Edes sen 7h.

                                    Mukulat siis 3v. ja 1v.2kk.

                                    Mut asiaan. Nyt ottaa päähän tämä; Auton myynti-ilmossa lukee näin:

                                    "HOX HOX! Vaihto max. 4000€ ilmastoituun ja oikein hinnoiteltuun farkkuun. Mieluiten Audi A6 C5 tai VW Passat 3b, 3bg."

                                    ja sitten tulee näitä: Käyttäjän P...i Ra...... vaihdokin tiedot ovat seuraavat :

                                    Merkki: BMW
                                    Malli: 530d E60
                                    Mittarilukema: 253 000 km
                                    Vuosi: 2004

                                    Comment


                                      En omia autoja uskalla enää laittaa mihinkään netin palveluun myyntiin tai täytyy ainakin jotain Zanaxia hakea jo etukäteen kuuri valmiiksi.

                                      Comment


                                      • Ei mua hierrä nuo nettiauton kyselyt. Jos tulee sähköistä kyselyä eikä kiinnosta vastata, niin jättää vastaamatta. Usein itsekin lähestyn ensimmäisen kerran sähköpostitse jonkun tyhmän kysymyksen kera. En kuitenkaan semmosen mikä käy jo ilmoituksesta ilmi. Samoin on käynyt edellisten myymieni autojen kera. Ostaja on lähes poikkeuksetta ollut joku nettikyselijä.

                                        Comment


                                        • Mä suosin ensimmäisessä yhteydenotossa s.postia puhelujen sijaan, mut ois tosiaan kiva jos yhteydenottaja olisi lukenut ja sisäistänyt ilmoituksen..

                                          Comment


                                            Oulun kaupunki. Terassin lasituksen lupien piti olla kunnossa, mutta nyt tuli muutos asiaan. Terassin yksi seinä on lähellä naapurin tonttia (<2m). Nykyisten säännösten mukaan tuon seinän tulee olla EI30 palosuojattu. Tuossa kohtaa ei ole naapurinpuolella minkäänlaista rakennusta lähelläkään, mutta Oulun kaupungin mukaan siihen voi kenties/ehkä/joskus tulla sellainen. Naapurilla ei tosin itsellään ole minkäänlaista halua/aietta tehdä siihen kohtaan mitään.

                                            Vaihtoehtoja on 2. Tehdä tuosta terassin seinästä kiinteä eli 2x kipsilevy ilmavälillä tai sitten laittaa ei30 luokituksen omaava lasiseinä esim.

                                            http://www.lasiliiri.fi/tuotteet/palonsuojalasit/

                                            Jööses...

                                            Comment


                                            • ...tai sitten sen vain rakentaa kuten haluaa, ja tod.näk. useampaan sukupolveen kukaan ei huomaa mitään. Pahimmassa tapauksessa käynee kuten aiemmalle naapurilleni, joka rakensi 2-kerroksisen omakotitalon tontille, johon oli annettu lupa vain yhdelle kerrokselle... Valmista taloa katsoessaan joku tarkastaja totesi että "jaa.. no tää nyt on jo tässä" ja antoi jonkin sakkolapun. Saattoi tietysti myös liittyä siihen, että talon rakentajana oli bättrefolkin jäsen sipoossa.

                                              Comment


                                                Kyllä ne nykyään purattaa tai määrää tuntuvan sakon. Päädyttiin jo siihen, että rakennuskuviin muutettiin tuo seinä niin, että se on EI30 luokituksen mukainen.

                                                Melko hankalaa saada lupia enää mihinkään. Tuota terassia varten piti hommata vastaavamestari, arkkitehti joka teki kuvat ja lujuuslaskelmat. Kaikilta naapureilta piti pyytää lupa/tehdä tiedoksianto ja kaiken lisäksi 2 naapuria oli taloyhtiömuotoisia eli he joutuivat käsittelemään asian omassa yhtiökokouksessaan ja näitä kokouksia piti odotella kuukausia =(

                                                Ajattelin tuossa aloittaa autotallin laajennuksen (~30neliötä lisää tilaa). Joutuu nyt miettimään muutaman kerran asiaa.

                                                Comment


                                                  Kurkkasiin Golfiin sisälle. Pääsee taas kesän alussa sisustanpesu puuhiin, ei kyllä yhtään huvittais mutta pakkohan se on...

                                                  Seissy siis koko talven samassa paikassa niin päässy noin käymään.
                                                  Attached Files

                                                  Comment


                                                    Tuli tilattua reilu viikko sitten läppäriin akku Saksasta, muistit Englannista ja SSD-levy Suomesta. Kuka arvaa, mikä ei ole vielä tullut? :P

                                                    Ei voi myyjää moittia, mutta levy on tällä hetkellä maannut Postin logistiikkakeskuksessa viisi päivää. Onneksi postimaksut nousee, niin jospa sitä vielä joskus saisi Suomen sisällä paketin nopeammin kuin ulkomailta.

                                                    Comment


                                                      Epäilen vahvasti. Tosin silloin voi olla mahdollista jos posti hoitaa sen loppujakelun siinä ulkomaan paketissa :D

                                                      Comment


                                                        Tänään oli tarkotus matkustaa Oulusta Trondheimiin kun sain sieltä halvat liput. No eilen aamulla luin uutisia ja huomasin että Norwegian lakkoilee. Siitä sitte pomolle puhelua että saan kruunupyystä lennot, mitkä on kyllä paljon kalliimmat, mutta onneksi firma kustantaa nämä. No sitten eilisiltana huomasin että vatsassa on jotain häikkää. En välittäny siitä, aloin paremman puolison kanssa nukkumaan, mutta tunti sen jälkeen sainkin ravata vartin välein vessassa kun ei edes vesi meinannut pysyä sisällä. No täällä nyt toista lentoa ootan tukholmassa, maha sekasin. Parastahan tässä on se että viiminen kuukausi norjassa ja pääsiäisen jälkeen alkaa vakkarityö suomessa, joka ei vaadi pitkiä komennuksia ulkomailla. :)

                                                        Comment


                                                        • DHL:n kautta ohjattu paketti noudettavaksi postin pakettiautomaatista, lähti postille tiistaina. Postin lähetysseurannasta ei löydy mitään lähetystunnuksella edelleenkään, eikä tekstiviestiä ole kuulunut, vaikka tuon olisi pitänyt olla perillä jo keskiviikkona. Asiakaspalvelun numerot soittaa hissimusiikkia ja nettipalvelu on jonottanut ties kuinka pitkään. Olisi varmaan vain sittenkin pitänyt uhrata päivä kotona ovikellon kyttäämiseen "helpon" noudon sijasta...

                                                          *edit* no nyt sain netin kautta kiinni:

                                                          *** (10:29): Lähetys vaikuttaa saapuneen postin käsittelyyn 3.3, mutta sen jälkeen ei näy mitään merkintöjä. Mm. lajittelumerkinnän pitäisi jo näkyä. Tästä johtuen en valitettavasti pysty paikantamaan lähetystäsi.
                                                          *** (10:29): Suosittelen ottamaan yhteyttä lähetyksen lähettäneeseen yritykseen. Kuluttajasuojalain mukaisessa etäkaupassa myyjä on aina vastuussa tuotteen kuljettamisesta kuluttajalle, joten heidän velvollisuutenaan on selvittää asiaa puolestasi.
                                                          *** (10:31): Toimitusaika postin kuljetuksessa voi tosin olla 0-3 työpäivää, joten on mahdollista että paketti saapuu vielä tänään.
                                                          Käyttäjä (10:31): Onko nyt siis tosiaan niin, että ostamani tavarat on tällä kuitattu kadonneiksi, ja korvausvastuista taisteleminen jää täysin minun kontolleni?
                                                          *** (10:32): Myyjä vastaa sinulle tuotteen kuljetuksesta ja ovat tarvittaessa korvausvelvollisia sinulle. Odota vielä tämä päivä ja jos lähetystä ei kuulu, käänny lähettäjän puoleen. Olen pahoillani sinulle aiheutuneesta harmista.
                                                          Että näin taas postilla. Viimeinen kerta kun käytän kyseistä lafkaa yhtään mihinkään taas vähään aikaan. Mistä lyödään vetoa, että alkuperäinen myyjä heittää pallon DHL:lle, joka taas takaisin postille. Ainoa häviäjä lienen minä, jolla ei nyt ole ostettuja tavaroita EIKÄ niistä maksettuja rahoja. Varsinkin, kun olisin tuon paketin tarvinnut jo tällä viikolla. Vituttaa.
                                                          Viimeksi muokannut hattis; 6.3.2015, 12:12.

                                                          Comment


                                                            Nyt kyllä rupee kiristään vähän liikaa!

                                                            Uudesta hienosta saksinosturista vuotaa yksi sylinteri. Sain vaihteistonosturin, jonka avulla pitäis saada tuettua saksi siten, että saa sylinterin irrotettua ja toimitettua korjattavaksi.

                                                            Olen nyt neljä tuntia yrittänyt saada tota vaihteistonostinta imattua. Ja ei, ei sitten millään. En kertakaikkiaan tajua mikä menee pieleen. Jotainhan mä kai teen väärin, mutta en kyllä osaa noita ohjeita oikein muutenkaan tulkita.

                                                            Onko kekään ilmannut moista laitetta? En edes netistä löytänyt mitään aiheesta. Pää räjähtää....

                                                            Comment


                                                            • Ikkunannostimen muoviset liukukappaleet ilmeisesti päätti antautua. Ensin kuului ikkunasta rahinaa ja sitten hyytyi. Kuskin puolen sivuikkuna ei suostunut enää edes käsin auttamalla nousemaan ylös asti ja korvan vieressä kuului miellyttävä suhina ja vinkuna Lahti-Espoo -välin.
                                                              Ei loppujen lopuksi ota ees hirveästi päähän muu kuin tuulen pistävä vinkuna.

                                                              Jos jollain sattuu löytymään pääkaupunkiseudulla sattumalta noita muoviklipsejä pari kappaletta b6:een kuskin puolelle niin lähestykää YV:llä. Ois tuo ihan mukava saada täsä viikonlopun aikana kuntoon.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X