Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ei noita tietyömaarajoituksia tunnu kunnioittavan kaikki alalla olevat kuljettajatkaan. Eilen bongasin tilanteen, jossa saman tien varressa olevalta työmaalta lähti kuorma-auto tarvikkeineen liikenteeseen eikä välittänyt hidastella kilpailevan firman työmaan kohdalla nopeusrajoituksien mukaisesti.

    Comment


      Jaa se olisi tarjolla keikkahommia Tuulokseen. Työnantajan mielestä siellä pitää yöpyä, eikä suostu siihen, että sinne ajetaan päivittäin, paitsi tietysti omalla ajalla ja omilla polttoaineilla. Vaihtoehtona on kuulemma olla palkatta kotona...

      Comment


        Työnantajalla kun on direktio-oikeus ja työntekijällä kuuliaisuusvelvoite. Kun nuorena miehenä kapinoin työnantajan määräyksiä vastaan, niin silloinen esimieheni vain totesi että "pakko se on Sakarin tanssia kun soitethan".

        Comment


        • T5 laatikon vaihdossa. Kytkimen olin ostanut jo aiemmin kun halvalla sai. Soittivat että myös kaksoismassavauhtipyörä tiensä päässä...
          Yli 1k€ marmorilla, örumilta 650€... No toivottavasti kestää hetken edes...

          Comment


            On toki työnantajalla oikeus.
            Vaan ärsyttää se, että meillä on lapsettomiakin työntekijöitä isot kasat ja ensimmäiseksi kysytään minua reissuhommiin. Sen tietää jokainen, kuinka iloinen rouva on kun sen jättää viikoksi hoitamaan 3kk ja 9v lapsia, sekä saksanpaimenkoiraa. Asiasta vielä puhuttiin eilen ensimmäisen kerran ja lähtö olisi maanantaina, eli varoaikaakin on ruhtinaallisesti.
            Tai sitten ne haluavat minun vaihtavan työpaikkaa...

            Comment


              Tai sitten oot vaan tehnyt hommat liian hyvin ja kun tarvitaan isot pyssyt paikalle niin soitetaan sinulle. Se on kato parempi vaan pitää pää alhaalla, tehdä hommat just ja just riittävän hyvin ja sulautua harmaaseen keskimassaan eläkepäiviä nakkisuojassa odotellen.

              Comment


                Ei tuossa mun mielestä mitään kummaa ole, ettei työnantaja suostu maksaan, joka päivä kilsakorvauksia ja matka-ajan korvausta.
                Hotelli+päiväraha ei välttämättä ole se halvempi vaihtoehto, jos puhutaan lyhyehköstä matkasta.
                Se on oma asia tietysti mitä vapaa-ajallaan tekee, mutta kustannukset tietysti menee itselle.

                Mua ottaa päähän autot ja autokauppiaat. Olin lähellä vaihtaa Passatin johonkin paljon hauskempaan laitteeseen, mutta eihän kukaan osta liikkeestä eksoottista autoa ilman takuuta? Kehtasivat ehdottaa välirahaa, joka ei edes ollut hyvä tarjous, ja ilman mitään takuuta.

                Comment


                • Virhevastuu taitaa olla olemassa, vaikka miten myyjä myisi ilman takuuta, eli sinällään anna palaa. Ei se präntti siellä kauppakirjassa mitään meinaa käsittääkseni.

                  Käykö sille työnantajalle, että maksaa siulle sen hotellin ja päivärahat tms. ja käyt sitten omine kustannuksinesi kotoa käsin? Meillä ainakin voi tehdä kuten tahtoo, mutta korvaus tulee firmalle edullisimman mallin mukaan monesti.

                  Comment


                    Varattu aika tälle päivälle ja vielä koko päiväksi kun on tutkimista tiedossa. Potilas tuodaan klo17.15. " En ehtinyt tuomaan aiemmin, en tarvitse autoa loppuviikkoon, joten voi olla täällä kunnes saat kuntoon".
                    Se vaan että kalenteri on täynnä varauksia seuraavat kolme viikkoa. En tee töitä viikonloppuisin ellen korjaa omaa mokaani, en myöskään klo 17 jälkeen koska muutakin elämää on. Etenkään nyt kun on uusi halli kesken.
                    Anteeksipyyntö, mikä se on? Ilmoitus ettei ehdi tuomaan autoa, edes tänään aamulla, niin olisin kyllä keksinyt tekemistä, no ei kuulunut.
                    Voin sanoa että v*tuttaa.
                    Ehkä jonkun mielestä ei ole korrektia tänne aiheesta avautua, mutta pidän foorumia kuitenkin sen verran tuttuna paikkana, että voin avautua aiheesta.

                    Comment


                    • Tuo on kyllä nykyään valitettava totuus, eli sovitusta ei pidetä kiinni ja se tuntuu yleistyvän koko ajan.
                      Kuvittelisin tuntiveloituksen "pompsahtavan" tuon urotyön takia. Ihme perseilyä...

                      Aiheeseen: neljättä päivää/yötä päänsärkyä ja kutosen apulaitehihnan kiristimen/pyörijän/jonkun muun rallatus, jonka lähde ei ole varmasti tiedossa...

                      Comment


                      • Tossa Jeren tapauksessa olis hyvin voinu sanoa, että kattellaan hommaa seuraavan kerran sitten 3 viikon päästä. Auton voit jättää tänne jos haluat...

                        Comment


                        • Tuo on kyllä perssiistä ja toinen on kun auto luvataan vaikka perjantai illaksi niin asiakas soittaa jo aamulla, jotta joko se on. Pahimmat tulee palloilemaan heti aamusta pihaan.

                          Comment


                            Tai sitten ne haluavat minun vaihtavan työpaikkaa...
                            Jos kovin voimallisesti vastustaa työnantajan työnjohto-oikeutta, niin sitä pian huomaa etsivänsä uutta työpaikkaa ihan tahtomattaan. Onhan tuossa nyt varoaikaa melkein täysi viikko, meillä tahtoo olla varoajat parhaimmillaan tuntien luokkaa.

                            Comment


                            • Hain T5 merkkiliikkeen korjamolta; soittivat että kaikki sovittu oli tehty ( vaihdelaatikon vaihto, kytkimen vaihto, työsylinterin vaihto ja yllärinä kaksoismassavp) ja auto kunnossa. Menin sisälle, maksoin, hyppäsin autoon, meinasin käynnistää--> kytkin jäi pohjaan. Takaisin sisälle ja kerroin tilanteen ja lupasivat korjata asian. No ilmaahan sinne oli jäänyt. Sain auton klo 14, ensimmäinen haun yritys oli klo 9...
                              Ei siinä mitään, vahinkoja sattuu, ymmärrettävää. Mutta nyt ajellessani huomasin että ratti ei ole enään suorassa vaan vinossa. Ilmeisesti ihan mahdollista kun on ollut etukelkka ja ripustukset purettuna?...
                              Saas nähdä tekevätkö homman ns takuuna vai yrittävätkö saada myös rahaa pyörien suuntauksesta?..

                              Comment


                                Minulla lienee on viikon päästäkin perhe joka vähän vaikeuttaa lähtemistä. En oikein koe järkeväksi alkaa maksamaan esimerkiksi koiran hoitamisesta sen takia, että saan olla töissä jossain hevonvitussa, niin etsitään sitten uutta työpaikkaa. Onneton päiväraha ei tule kattamaan työssäkäymisestä aiheutuvia kuluja.

                                Meillä olisi lapsettomiakin asentajia, niin niitäkin voisi tuupata tuonne maailmalle töihin yhtälailla.

                                Comment


                                • Sillon kun tein reissuhommia oli selkeät pelisäännöt milloin yövytään ja milloin ajetaan kotoa käsin. Lahesta se oli 100km säde, eli pääkaupunkiseudulle ajeltiin joka päivä jos vaikka viikon keikka oli. Muuten aina yötä. Ei tullut yllätyksiä tai vääntöä tästä aiheesta ja homma oli oikeudenmukaista reppureiden kesken

                                  Comment


                                    Täältä päin löytyy kyllä ymmärrystä Jukan tilanteeseen, eihän tommonen sadan kilsan matka voi olla ihan mahdoton matka firman autolle. Kompromissina sanot että ajat firman autolla omalla ajalla joka päivä himaan ja takas duuniin. Jos ei käy niin pitäköön tunkkinsa, teillä varmaan tulee kilsoja ihan täälläkin päin töitä tehdessä päivän aikana.

                                    Comment


                                    • Joku pyyhkässyt parkkiksella jäljen kuskin oveen. Tuo pölyvana ei haittaa, mutt kun sen kohdalla menee ympäri valkoinen naarmu.. Toivottavasti sais myllyttämällä piiloon.
                                      Attached Files

                                      Comment


                                        Varattu aika tälle päivälle ja vielä koko päiväksi kun on tutkimista tiedossa. Potilas tuodaan klo17.15. " En ehtinyt tuomaan aiemmin, en tarvitse autoa loppuviikkoon, joten voi olla täällä kunnes saat kuntoon".
                                        Se vaan että kalenteri on täynnä varauksia seuraavat kolme viikkoa. En tee töitä viikonloppuisin ellen korjaa omaa mokaani, en myöskään klo 17 jälkeen koska muutakin elämää on. Etenkään nyt kun on uusi halli kesken.
                                        Anteeksipyyntö, mikä se on? Ilmoitus ettei ehdi tuomaan autoa, edes tänään aamulla, niin olisin kyllä keksinyt tekemistä, no ei kuulunut.
                                        Tätä sattuu, mulla joutuu nykyään helposti jonon hännille tai mustalle listalle näistä.

                                        Comment


                                          Puhelimessa on blacklistillä muutama "asiakas" joille tuuttaa automaattisesti varattua. Jos sattuvat ovesta kävelemään sisälle niin pitää vaan todeta kautta rantain että "juuri teille meillä ei ole mitään tarjottavaa."

                                          pullan tapauksen lisäksi toinen varma tapa päästä boikottiin on soitella henkilökohtaiseen numeroon vapaa-aikana tai, kuten yksi isäntä, tulla kotiin asti soittamaan ovikelloa perjantai-iltana kun ei osannut kännykästä lukea sähköposteja. Olisi kai nekin saanut koneelta luettua ja lauantaina aamulla tullut firman aukioloaikana asiansa kanssa.
                                          Viimeksi muokannut hopsis; 11.9.2014, 08:51.

                                          Comment


                                          • Pakettiauton peilin sarana antautui. Saranassa oli pientä klappia ja sitä ihmetellessä purin saranan. Selvisi että peileissä on sähkömoottori taitto-ominaisuutta varten. Klappi hävisi, kun moottorin ajoi laidasta laitaan. Kasatessa sitten lukitusprikka meni päreiksi ja nyt ei peili pysy kasassa. Uusi runko vaan 160€. Kun taas olisi kokeillut sitä sähköllä edes takaisin ajoa ennen purkamista. Autossa ei siis tuota taitto-ominaisuutta ole varusteena.

                                            Comment


                                              Tuo on tuota jännää idioottimaisuutta mitä aika ajoin pääsee kohtaamaan.
                                              Reiluna miehenä vasta palveluksena vois seisottaa auto pihassa sen aikaan että omistaja soittaa sitten joskus mikä tilanne....

                                              Todellisuus on vain tuo mitä Jani kirjottaa, joko uusi aika tai sitten jättää mustallelistalle. Itsellänikin on parit henkilöt muistissa jotka ovat useamman kerran perseilly oman osuutensa, eli sovittuna päivänä ei oo näkyny/kuulunu. Ja se on ihan varma että saa mennä todella heikosti että niiden soittoihin reagoisin.

                                              Comment


                                                Työnhaun motivaatio alkaa oleen jo melko nollissa. Sitä joko on ylikoulutettu tai sitten puuttuu sitä kokemusta koulutuksen edellyttämiin työtehtäviin ilmeisesti. Tässä nyt on töitä haettu kolmenkin läänin alueelta, mutta ei niin ei. Työpaikkoja on kyllä ollut haussa, ettei johdu siitä. Kai se työnhaku sit joskus palkittee..Ottaa päähän.

                                                Comment


                                                  Joutuu tälläisellä ilmalla olemaan kesämökillä!
                                                  Viimeksi muokannut Nuijari; 7.2.2016, 19:02.

                                                  Comment


                                                    Ottaa päähän tommoset mökkikuvat. (Koulu alkoi taas vaihteeksi aika intensiivisellä otteella ja kesälomakin jäi viikon mittaiseksi.)
                                                    No, ei pidä valittaa näinä aikoina. On sentään jotain hommia opiskeluajan rahoittamiseksi.

                                                    Comment


                                                    • Dieseli vaihdettu 1.6 tdi cr poloon ja reilun 100km:n jälkeen ilmestyi motarilla hehkun merkkivalo tauluun, joka poistui virrat pois käyttämällä. Vag-com antaa vikakoodiksi: 7329 - Mass Air Flow Sensor (G70), P0101 00 [096] - Implausible Signal.
                                                      Hyvin lähti tämäkin homma käyntiin.

                                                      Comment


                                                        Tylsä kuva Nuijari, ei tuolta varmaan tule edes mitään kalaa. :-p

                                                        Comment


                                                        • Ei firma olevinaan pysty hankkimaan sivuleikkureita kahdelle asentajalle, kaksi kuukautta sitten pyydetty ja tänään muistutettiin, vastaus oli jottei tässä kuussa hankita mitään työkaluja. Ei kai se auta kuin ostaa omat, pieni asia mutta ei voi noin huonosti mennä.

                                                          Comment


                                                            Myytinmurtajissa ammuskelevat 40 mm pistoolilla mahtaa olla kiva ranteille!
                                                            Hirveitä nuo suomentajien virheet.

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja pykiz Näytä viesti
                                                              Ei firma olevinaan pysty hankkimaan sivuleikkureita kahdelle asentajalle, kaksi kuukautta sitten pyydetty ja tänään muistutettiin, vastaus oli jottei tässä kuussa hankita mitään työkaluja. Ei kai se auta kuin ostaa omat, pieni asia mutta ei voi noin huonosti mennä.
                                                              Tämä! Joskus se on kyllä niin kauheen vaikeeta hommata yhtikäs mitään!

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X