Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Miten voi olla hälytin mykkä vaikka piirilevy on noin ehjä.. Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1408803578122.jpg
Views:	1
Size:	178,5 Kt
ID:	1620526

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja pipo_esa Näytä viesti
      Kävin tallin katolla laittamassa sikaa kun oli mineriittilevyssä halkeama ja oli satanut sisään niin eikös mennyt jalat läpi viereisestä levystä, eli nyt on sitten hieman isompi reikä
      Nyt on rikkoutunut levy vaihdettu, joutu turvautuu talkooapuun kun ei tunnut levyt kestävän mun painoa :D

      Comment


        Nettiautoholismi, piti taas perkele mennä tutkimaan valikoimaa. Olihan sinne yksi kiva peli ilmestynyt. Maanantaina ostohousut jalkaan?? Koska jos sinne liikkeeseen eksyy, niin itseäni sen verran tuntien, en lähde ilman sitä autoa kaupasta. Pitänee vetää huomenna perseet, niin ei pääse kaupoille.

        Comment


        • Perhanan mafi kyykkäsi juuri maili hommissa, lappuun jäi taajama-alue nopeus 252kmh. Eka veto, sivupeilin lasi irtosi, toinen veto parkissa lämppärin pikaliitin irtosi ja viimisin vetarin kumi poikki.

          Comment


            Vituttaa väestärekisterikeskus. Oltais voitettu torstaina 50€ veikkauksen naapurit pelistä kun naapurikin(10m päässä) voitti muttei meille tullut mitään ja käytännössä on mennyt ihan hukkaan tuo 20€ kuponki. Syyksi ilmeni että meidän koordinaatit näyttää saatana johonki suomussalmelle vaikka asutaan kempeleessä :D Ja koordinaattien muutos ottaa sen 2-3kk... Kai siellä on joku heittäny tikkaa ku on merkannu meijä koordinaatteja kartalle. Huh tulipaha avauduttua :)

            Comment


            • Useampaan kertaan ajettu kiviin ja kantoihin tontinlaitaa siistiessä ja pari terää on ajettu pysyvästi mutkalle. Eli odotettavissa oli, että jossakin vaiheessa joutuu tekemään remonttiakin. Taisi olla syntynyt väsymysmurtumaa, kun tänään pitkässä heinässä sammui ja pudotti terän. Teräkotelon läpiviennin kohdalta murtui poikki. Eniten kait tässä tympäisee se, että nyt jo on päässyt ruoho pitkäksi ja ensi viikolle se vielä kasvaa lisää.

              Jos ei osat montaa kymppiä maksa, niin täytyypä poiketa pienkonekorjaamolla. Kiitoksia tiedosta.

              Comment


              • Mitä noilla teillä lentelee? Autoon ilmestyy naarmua naarmun perään vaikka sillä ajaa vain minä, se on parkissa erillisessä ruudussa pihalla ilman naapureita... Enkä edes pese sitä harjoilla. Perskele sanon minän, menee maalaushommiksi kun muutan mäkeen täältä pääkaupunkiseudulta.

                Comment


                • Onkohan maikkarilla jotain ongelmia tuon kisalähetyksen kanssa, kun en sitä voi jälkikätten katsoa sillain niinkun olen normaalisti voinut. Nyt vain koko kisan kuvaketta klikattaessa näyttää viimeisen puoli kierrosta ja väittää, että koko kisan pystyy katsomaan maxilta vasta klo 01.00 alkavasta uusintalähetyksestä.
                  Katsomossa näkyvät jännityksen pilaavat kohokohdathan on jo tuttua huttua, mutta tämmöiseen en ole ennen törmännyt.
                  Olen kuitenkin maksanut koko kaudesta ja siitä, että pystyn kisan katsomaan netistä kokonaisuudessaan myös jälkikäteen haluamani ajankohtana... Sahaa maikkari aika tehokkaasti omaa oksaansa tämmöisellä perseilyllä.

                  Comment


                  • Ei toiminut tänään livenäkään katsellessa kunnolla.. Otin tuon nettikatsomon loppukaudeksi, mutta tällä esityksellä pitää ensi kausi katsella taas kaapelista.

                    Comment


                    • Joo sama täällä. Kessken kisan pyys asentamaan silverlightin, että voi katsoa lähetystä. Niin johan minä katoin sitä lähetystä niin yhtäkkiä koneesta puuttuu silverlight. Yritimpä sitten asentaa sen niin tyssäsi kun ilmotti, että koneessa on jo silverlightin uusin versio. No eikun bootti koneelle ja taas toimii, tosin jostain syystä en saanut aloituskohtaa enää siihen mihin jäin vaan 6 kierrosta eteenpäin. Sama kävi sitten uudelleen ja taas menttin 8 kierrosta eteenpäin joten kisasta jäi näkemättä 14/44 kierrosta. en siis ihan ehtinyt suoraan lähetykseen mukaan. Jäi koko kisan ratkasuhetket näkemättä. Kele tana ttu!

                      Comment


                        Jep, täällä kusi kanssa. Etenkin lopussa kun piti jännää ehtiikö rosberg saada aussin kiinni. Ei tarvinnut jännää kun pätkäs katki ja seuraavaksi oltiinkin jo maalissa ja ei päässyt takas siihen kohtaa mihin jäi... ¤#%¤%#¤%"#

                        Comment


                        • Vettä, vettä aivan tusti urssin vänkärin jalkatilassa, matossa oli jopa päällä vähän hometta. Joten varmaan aika pitkään vedet lillunu siellä.

                          Comment


                          • On kyllä tosiaan ollut pettymys tuo nettikatsomon toiminta. Tarjontaa on hyvin, mutta pitäis kyllä saada ne perusasiat kuntoon. Ite ottanu tän nettihomman, koska pystyy kattoon, kun ite ehtii ja on halvempi mitä telkkarin maksukanavapaketi.
                            Ens kaudelle kylläkin täytyy harkita uudelleen asioita.

                            Comment


                            • Pärkkele, nyt meni sitten perhevankkurista (V70 D5) vissiin turbiini... No johan siinä onkin 262tkm lasissa.

                              Comment


                              • No saatiin sentään hyvitys tuosta katsomon viasta :) 1 kk koodi jolla saa filmnetin käyttöön. Tosin mielummin ois kelvannu 1 kk sport pakettia ilmasiks.

                                Comment


                                • Jatkoa eiliseen viestiin: Vettä aivan tusti myös kuskin jaloissa.

                                  Comment


                                    No saatiin sentään hyvitys tuosta katsomon viasta :) 1 kk koodi jolla saa filmnetin käyttöön. Tosin mielummin ois kelvannu 1 kk sport pakettia ilmasiks.
                                    No, mä sain sport paketin päiväksi. :(

                                    Comment


                                    • Päivä sporttipakettia tääläkin. Täytyy vaan kattella, että koska on ittee kiinnostavaa sporttia tarjolla. =D

                                      Comment


                                        Töistä lähtiessä huomasin, että joku saatanan tunari epäonnistuneen taskuparkkiyrityksensä aikana oli yrittänyt viedä autostani takakulman. Puskuri syvillä naarmuilla ja tekijästä ei tietoakaan. Vituttaa ihmisten välinpitämättömyys tänä päivänä prkl!

                                        Comment


                                        • Alkuperäinen kirjoittaja maspe Näytä viesti
                                          Useampaan kertaan ajettu kiviin ja kantoihin tontinlaitaa siistiessä ja pari terää on ajettu pysyvästi mutkalle. Eli odotettavissa oli, että jossakin vaiheessa joutuu tekemään remonttiakin. Taisi olla syntynyt väsymysmurtumaa, kun tänään pitkässä heinässä sammui ja pudotti terän. Teräkotelon läpiviennin kohdalta murtui poikki. Eniten kait tässä tympäisee se, että nyt jo on päässyt ruoho pitkäksi ja ensi viikolle se vielä kasvaa lisää.
                                          Nyt voisi olla 3,5 hp moottori ylimääräisenä. En ole kuntoa vielä tutkinut tai käyntiin yrittänyt.

                                          Comment


                                          • Eilen koitin soittaa osista jotka viimeviikon tiistaina tilasin, ei vastausta. Viesti tuli hetken päästä: Olen kiireinen, soitan myöhemmin takaisin. Eipä ole vielä kuulunu takasin soittoa, taidan ruveta soittelemaan pari kertaa päivässä, jos joskus olis vapaa.

                                            Comment


                                              Jätin aamulla auton erään korjaamon pihaan, pestynä. Menin toimistoon aikaa tappamaan ja jauhamaan paskaa, asentaja haki auton halliin, teki hommansa ja ajoi ulos. Hyppäsin pihassa käynnissä olevaan autoon ja ajelin töihin.

                                              Nyt kun hain muutaman paketin auton kyydistä niin huomasin konepellissä vissiin paskaisesta hanskasta tulleet naarmuiset jäljet. Mikä saatana siinä on ettei ammattimiehellä ole sen vertaa ylpeyttä työn jäljestä ettei vasiten tekisi vahinkoa asiakkaan autolle. Nuo nyt lähtee varmaan vielä kiillottamalla. Niin lähti muuten asiakaskin eikä periaatteesta mene uudestaan.
                                              Attached Files

                                              Comment


                                                Reklamaatiota perään vaan.

                                                Comment


                                                • Voi olla hankala näyttää toteen että tullut heidän käsittelynsä yhteydessä. Kävi samalla tavalla joskus muinoin kun oli liikaa kesälaatua tankissa ensimmäisten pakkasten yllätettyä. Hinaus korjaamon pihaan sujui mallikkaasti, mutta olivat työntäneet audin sisään niin, että tuloksena oli kontin täydeltä naarmua. Ammattimiehet olisivat voineet nostaa vaikka luukun pystyyn ja työntää jostain muualta kuin maalipinnasta. Eivät myöntäneet mitään, joten myllyttelin sitten omaan piikkiin.

                                                  Comment


                                                  • Itse olisi kannattanut nuokin naarmut tehdä, niin voisi olla varma, että ei ole ammattimiehet käyneet konepellin alla sorkkimassa ja sössimässä.

                                                    Comment


                                                      Sen verran paljon on naarmuja autossa ennestäänkin että voi olla vaikea todistaa noiden tulleen juuri tällä kerralla. Näkee vaan hyvin kun konepelti on ympäriltä puhdas mutta pienellä alalla santaa ja naarmuja. Itse tiedän varmuudella ettei noita naarmuja vielä eilen illalla autossa ollut kun konepellin alla itse touhusin.

                                                      Vaikka tuon nyt reklamoisi ja saisi sieltä jonkun kiillottamaan naarmut pois niin aina jäisi kalvamaan ajatus siitä että noinkohan samalla pieteetillä siellä hoidetaan muutkin hommat ja toisaalta 14 vuotta vanhan auton alkuperäiseen maaliin tulleiden pienten naarmujen vuoksi valittaminen jättää otsaan hiukan sellaisen nipottajan leiman. Varsinkin kun auto ei todellakaan ole missään priimakunnossa muualtakaan.

                                                      Silti jäytää tuollainen varomattomuus tai välinpitämättömyys, olkoon sitten vahingossa tai tuottamuksellisesti tullut.

                                                      Comment


                                                        Jos pitäisi veikata, niin jutellessa on lonkkalevossa nojailtu keulaan, ja asennushaalarin taskussa/lenksussa oleva työkalu on tehnyt naarmut. Toinen vaihtoehto, että pellillä on lepuutettu laukkua, laatikkoa tms.

                                                        Comment


                                                          Vatuttaa jatkuva auringon paiste!
                                                          Juuri joutuu lähtemään valasretkelle pohjoisatlantille.

                                                          Comment


                                                            Alkuperäinen kirjoittaja ramp Näytä viesti
                                                            Töistä lähtiessä huomasin, että joku saatanan tunari epäonnistuneen taskuparkkiyrityksensä aikana oli yrittänyt viedä autostani takakulman. Puskuri syvillä naarmuilla ja tekijästä ei tietoakaan. Vituttaa ihmisten välinpitämättömyys tänä päivänä prkl!
                                                            Itselleni vastaten. Aamulla töihin tullessani ajattelin kävellä korttelin ympäri ja katsoa jos jossain autossa olisi etupuskurissa minulta lainattua valkoista maalia. Ja kappas, mustassa 300sarjan benarissa tismalleen sopivat jäljet. Kepillä jäätä että myöntääkö suoraan vai? Lappu siis ikkunaan että nähty suorittamassa epäonnistunutta parkkeerausta. Laitoin vielä että voidaan selvittää keskenään tai poliisin avustuksella. Vastapuolen vakuutusyhtiöstä otettiin yhteyttä ja auto menossa huomenna korjaukseen. Heh oikeus voitti sittenkin.

                                                            Comment


                                                            • Tänään tuli mailia siitä seosmittarista mistä oon nyt purnannu.

                                                              Ei olekaan varastossa ja ei varmaan tulekkaan, kiitos tästä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X