Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Mää en joutanut oottelee kun piti joka päivä autolla ajaa, jonkun kaksiviikkoa ajelin ennenkuin pultti tuli ja kerkesin vaihtaa. Sinänsä ihmetytti kun aurauksen säädössä samankokoisessa pultissa on tämä epäkeskoprikka erikokoinen, eli sitä ei voinut käyttää vaikka sellanen oli
    Viimeksi muokannut okkim; 18.3.2014, 15:13. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

    Comment


    • Ottaa päähän se, että takana tuleva hitsaa perseessä kiinni. Lähes joka päivä töistä tullessa joku pölvästi tekee niin, miksi? 60 rajoitus ja ajan itse noin 70km/h, joten en ainakaan liian hitaasti aja.

      Comment


        Kato kun Suomessa on tapana ajaa tasanopeutta. 80km/h on sopiva nopeus myös satasen ja kuudenkympin alueella.

        Comment


        • Ja sitten kun saa ajaa 80km/h, mennään 100km/h.
          Rajoituksen vaihtuessa 100km/h tai 120km/h jatketaan toki 100km/h taulussa, tietenkin vasemmalla kaistalla jos on vaihtoehtoja. Juuri hetki sitten taas kerran todistettu...

          Hatuttaa tuon lisäksi, kun ei meinaa vanteita löytyä tuohon kutoseen.
          Vielä malttaa etsiä ja odotella, mutta kohta täytyy rengastaa nykyiset uudestaan.

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja pipo_esa Näytä viesti
            Jos ei oo hyllyssä niin pistää normipultin prikkoineen, kärsii hyvinkin ajaa sellasen kanssa
            Tuollaisella patentilla käytin katsastuksessa, kun oikea pultti oli matkalla Suomeen. Kulmia ei saa patentilla oikein mitenkään kohdilleen, eli oikea pultti kannattaa laittaa heti kun mahdollista. Ajelin kyllä pultti+prikka virityksellä sellaisen 1500 km.

            Comment


            • Quattro-kuume. Haussa B5 1,8TQ, mutta oikeen mikään myynnissä oleva ei tunnu sopivalta. Joko ovat loppuunajettuja ja huonosti pidetyn näköisiä tai sitten ovat ihan törkeesti ylihintaisia. Ei vähintäänkin 14 vuotta vanhasta ja 300tkm ajetusta autosta voi pyytää hunajaa ja mansikoita vastaavia lukemia. Kai se haluttu moottori ja vetotapa vaan nostaa päätään hinnoittelussa. Ja onhan sitte toi omakin turboton ja kardaaniton pihalla vielä...
              Viimeksi muokannut Buuhiz-; 18.3.2014, 17:09.

              Comment


              • Buuhiz: Kysynnän ja tarjonnan laki.. Pitäskö kattoa tuoreempia? Vois saada jopa järkevämmällä hinnalla?

                Merisielu: Ei se katso ikää eikä kuntoa. Mulla todettiin nelosen ja vitosen välissä pullistuma intissä 20-vuotiaana ja elämäni kunnossa.. 4 viikkoa venytystä, hierontaa ja jumppaa tilkassa, eikä ole sen koommin vihoitellut, ellen päästä selkää kylmettymään.. Ikää nyt 35.

                Comment


                • Voisi kai sitä uudempiakin katsoa, mutta oon liikaa tykästyny B5 koriin ja B6 kori ei istu niin paljoo silmään että sillaisen ostaisin ja kai tuo kukkarokin yskii B6 koristen kohdalla. Täytyy pitää silmät auki jos löytyisi itseä miellyttävä yksilö, hiljaa hyvä tulee!

                  Comment


                    Kuikelo, helpottavaa kuulla, että tilanne ei ole mahdoton :). Olen vähän apealla mielellä, sillä olin ajatellut hakea opiskelemaan liikunta-alaa (fysioterapia) ja nyt joudun pohtimaan asian järkevyyttä. Tuki- ja liikuntaelinsairauksia pidetään kuitenkin enemmän ja vähemmän esteenä ko. alan opiskelulle.

                    Comment


                    • Tilkka oli erinomainen sairaala, sentakia kai se pitikin lopettaa :(
                      On sitä saanut kirota monta kertaa kun valkonutut ovat niin ollakseen lääkäriä ja rangan- ja varsinkin kaularangan ongelmista eivät tajua juuri mitään.
                      Hermokimput voi pitkittyneessä ärsytystilassa napata kiinni lihakseen tai jäädä pinteeseen johonkin ahtaaseen paikkaan. Särky ja hermon ärsytys ei aina johdu rangan ongelmista, vaan vika voi olla muuallakin.
                      Hopsiksen tytön tapauksessa vois kuvitella tukipantakuurin olevan paikallaan. Toivottavasti joku valkonuttu tajuis sellaisen määrätä myrkkyjen sijaan.

                      Comment


                        Kultsukan korvien puhdistus 97€,
                        Ja miksei korvia voi puhdistaa itse?

                        Comment


                          Hervast, näinhän se tuntuu olevan. Kävin aikaisemmin yksityisellä fysiatrilla tuloksena paha mieli ja passitus fysioterapeutille vahvistamaan syviä vatsalihaksia. Mainittakoon, että jatkuvasti treeniohjelmaan on kuulunut lankut yms. staattiset pidot. Työterveyslääkäri laittoi sitten lähetteen, että pääsen magneettikuvaan ja ortopedille. Ortopedi sanoi, että ehkä säteilevä särky/vihlonta johtuu välilevypullistumasta, ehkä ei. Passitus koskifysioon urheilijoihin perehtyneelle omt-fysioterapeutille. Kylläpä vain nämä vaivat tuntuvat olevan hankalia ja kun eri koulukunnan asiantuntijatkin vaikuttavat olevan erimielisiä rangan asioista =/. Olen käynyt myös hierojalla, josta ei apua tähän nimenomaiseen ongelmaan. Noin muutoin hieronta on toki osa kehonhuoltoa. Kävin myös asianmukaisen koulutuksen saaneella kiropraktikolla, joka lopulta joutui myös nostamaan kädet ylös. Tukipannasta en ole kuullutkaan, google ei paljon informaatiota tarjonnut. Ehkäpä fysioterapeutti osaa antaa lisää tietoa, kunhan nyt sinne asti pääsen.

                          Comment


                            Tukipantaa tarjottiin varmaan sille pienemmälle tytölle :)

                            Comment


                            • Kaks peräkkäistä viikonloppua töitä, viime vklp aamusta yömyöhään. -.- Viime keskiviikosta asti joka arkipäivä 7-21 välinen aika töitä. Nyt vihoviimein ansaittu iltavapaa. Ens vklp pitäis viel jaksaa, ja tää sekä ens viikko läpi päivän.. :S
                              Iltasin tehään tuttavan neliöön lattiasta kattoon remonttia sisältäen extrana keittiön uusimisen, vaatehuoneen makkareiden väliin ja kaikki sähköt keskusta myöten. Aikatauluna seisoo karvaa vajaa 3 viikkoa, eikä miehitys oo kummonen. Välillä on kai joustettava ja vedettävä ittensä loppuun? Toivottavasti saa näitä avunantoja viel joskus takaskinpäin.. :)

                              Comment


                                Voi helvetin perse. Urssin lohkosta korkkasi jakopään rissan pinnapultti pyörimään ja kierteet lohkon päästä mukaan. Kyllä voi tämäkin homma vastustaa. Meni helicoilin kanssa nutaamiseksi vissiin.

                                Comment


                                • Tänää tuli ilmotusta mamasanilta että alusta olis täälä. Noh lähdimpä töistä hakemaan alustaa ja pääsinki pitäjänmäen liikenne ympyrää ja eikös ohjaustehostin ruvennu ulisee. Hupparissa on kiva venailla kyytiä alppilan autohuollon pihassa, jää audi tänne ja alusta sinne. Olihan ne öljyt sielä minimissään mut tuskimpa korjaantuu vika öljyä lisäämällä. Saas nähdä paljo tulee hintaa, 300 vaiko 3000. Ja tosiaan ohjaustehostin oli kokonaa poissa pelistä kun parkkiin pääsin.

                                  Comment


                                  • Audi loihe lausumahan: Random missfire detected

                                    Comment


                                      Nyt ottaa ihan kirjaimellisesti päähän. Poikia hoidosta hakiessa kumarruin kohtuu rivakasti laittamaan vanhemman turvavöitä ja komia kopsahdus otsalla oviaukon yläreunaan. Sitä on oppinut olemaan sopivasti hilkulla kaikissa oviaukoissa ja normaalisti ei osu, mutta nyt kun olikin lunta tossujen alla muutama sentti, niin kolahti.

                                      Comment


                                      • Saas nähdä paljo tulee hintaa, 300 vaiko 3000.
                                        Tiedämpähä nyt miksi käyn töissä, kalleimman mukaan mennään ja reilu viikko odotellaan. Ihaillaan nyt tota alustaa tossa sängyn vieressä.

                                        Comment


                                          Kullastako se tehostin on tehty? Ässän orkkis maksaa 330€ enkä usko että A4 tehostin kovin paljon ihmeellisempi voi olla. Vaihtotyö nyt toki on heti äkkiä toisen mokoman.

                                          Comment


                                            Taitaapi olla vähä muutakin kun tehostaja kyseessä ;) Itsellä odottaa tukivarsisarja tuossa olohuoneessa, selkä vaan jatkaa kipua.
                                            Attached Files

                                            Comment


                                              Mun mielestä autossa on ohjaustehostimen pumppu ja tehostettu ohjausvaihde. Ainakin mulle jää epäselväksi että mikä osa on viallinen jos puhutaan pelkästä tehostimesta.

                                              Comment


                                                Sisäpiirihaistelua. Haiskahtaa ohjausvaihteen vialle. On muuten kalliita nuo osat.

                                                Onko muuten millaine homma vaihtaa ohjausvaihde?
                                                Viimeksi muokannut skige; 21.3.2014, 11:26. Perustelu: Kysymys

                                                Comment


                                                  eikös ohjaustehostin ruvennu ulisee
                                                  ...
                                                  Olihan ne öljyt sielä minimissään mut tuskimpa korjaantuu vika öljyä lisäämällä
                                                  Itse ulina voi hyvinkin johtua tehostinöljyn vähyydestä (pumpun kavitointi), ja korjaantua tilapäisesti pelkällä öljyn lisäyksellä. - Jos öljyä kuitenkin häviää tasaisesti, täytyy vuodon syy selvittää ja korjata, mikä luonnollisestikin aiheuttaa kustannuksia. Ja kustannusten tasoon taas vaikuttaa korjauksen laajuus, eli selvitäänkö jonkin Stefan vaihdolla, vai meneekö esimerkiksi koko hammastanko uusiksi.

                                                  Comment


                                                  • Siellä on vuotanu ohjaustehostimen nesteet vissii hammastangon tiivisteistä, en nyt muista mitä sieltä sanottii mutta ainaki toi hammastanko menee vaihtoon. Ja se pumppu olis maksanu 800-1000e töineen että ei sekää halpaa olis ollu. Ja tosiaan ohjaustehostimesta puhuttiin siksi että se lakkasi toimimasta, tänään sain vasta kuulla mikä oli vikana.

                                                    Comment


                                                    • Ei jumalauta, mitä tähän sanoa... Otin vanhemmilta mersun lainaan ja eikös siinä syttyny keltanen moottorivalo? Prkl koske enää ikinä yhteekää autoon -.-

                                                      Comment


                                                        Elä missään nimessä lähde ainakaan polkupyörällä...

                                                        Comment


                                                        • Ajattelin rullaluistimia...

                                                          Comment


                                                            Töissä tippu rannekello jonnekkin ja nyt sain vielä parkkisakon siihen päälle...

                                                            Comment


                                                              Perjantai-ilta, kello melkein kuusi ja minä istun toimistolla vielä ajamassa viimeistä testikeissiä, joka tuntuu kestävän puoli ikuisuutta. Olo alkaa olla kuin tällä sedällä Kainuun metsissä
                                                              [ame]http://www.youtube.com/watch?v=xuywUEdkvTM[/ame]

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X