Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Kiitän. Se on huomenna kokeiltava.
    Sokeri toimii myös, tulee lisää sitkeyttä kupliin.

    Comment


      Pakko vuodattaa tänne, kopio toisaalta:
      Vartiokylän pizza express, kiitos huonosta palvelusta, en enää ostaa teiltä koskaan. Ei liene asiakkaan vika, jos pizza- online palvelu on teille huono bisnes. Siitä ei kannata asiakkaalle sanoa, etenkään sanoin " sinä et ole meidän asiakas" jos viimeiset 4v on tilannut pizzat samasta paikasta. No nyt en enää ole. Ja yrittäjän vielä yksi vinkki, ei kannata sanoa " en tarvitse teitä asiakkaaksi, minulla on tarpeeksi asiakkaita"
      Siis eiköhän tossa pizza-online palvelussa se pizzeria saa määrätä ne boonuksien määrän. Siis kun jossain toisessa mestassa on pienemmät bonarit kun toisessa. Eikä siinä online palvelussa kaiketi ole pakko edes olla. No, en tilaa minäkään tuolta kyllä mitään jos näin palvellaan sitten ovella.

      Comment


      • Se sama jo tutuksi tullut kaahari ohitti taas sikamaisesti ja kivet tuulilasiin. Pysyis nyt edes hetken toisella kaistalla ohituksen jälkeen niin vois jäädä muiden lasit ehjäksi.

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja quattro20v Näytä viesti
          Siis eiköhän tossa pizza-online palvelussa se pizzeria saa määrätä ne boonuksien määrän. Siis kun jossain toisessa mestassa on pienemmät bonarit kun toisessa. Eikä siinä online palvelussa kaiketi ole pakko edes olla. No, en tilaa minäkään tuolta kyllä mitään jos näin palvellaan sitten ovella.
          Tarkastin vielä miten bonarit toimii ja tosiaan, ne on liikekohtaisia. Eli noi 9,xx€ jotka nyt käytin, on kertynyt juurikin ko. lafkasta.
          Eikä noi bonarit kaikkea kerro, kun mesta on hyvinkin vieressä, niin useimmiten tulee haettua kotimatkalla/ ihan kävellen ne lätyt. No mut ei se mitään, onneksi on Puotilan Pizza ja Vuosaaren Pizza& Kebab.

          Vaimo veti niin herneet, että laittoi vielä perään meiliä niin ko.lafkaan kuin Pizza-Onlinelle.
          Ei passaa suututtaa naista joka on raskaana, nälkäinen ja juuri matkustanut koko päivän ulkomailta kotiin. :D

          Comment


          • Mä en edes tilaa noista lafkoista koskaan mitään. En ne pääasiassa ole mistään kotoisin noin yleisesti, takertumatta mihinkään ketjuun tms.. Tästä on kokemusta kun joskus tehdään ylitöitä ja firma tilaa lounaat ties mistä, niin siltä pohjalta jätän itse tilaamatta.

            Comment


            • Pitäs hakea jostain motivaatiota vaihtaman molempiin autoihin kesärenkaat.. Pitäs tilaa etu renkaat kauppakassiin ja pasuuna oottelee maalaria koska se kerkee maalaamaan niin jos siitä saisi vihdoin motivaatiota kun se on maalattu. :)
              Viimeksi muokannut Samii-; 22.4.2013, 14:42.

              Comment


              • etu renkaat kauppa kassiin
                Silmiin sattuu. :D

                Comment


                • Ei suoranaisesti mun elämään vaikuta, mutta kokonaisuutena kenties.

                  Ei oo kunnan pojat vielä ehtiny imuroimaan kaikkia hiekkoja katujen varsista pois, nii tänäänki näin kymmeniä kertoja kun autolla ajetaan sielä reunassa missä sitä ruutikuivaa pölyä on.

                  Onko siinä sama jännitys kuin tienreunassa olevaan vesilammikkoon ajamisessa?
                  Aikamoinen pilvi vaan nousee....

                  Comment


                    Piti hakea moottorinosturi naapuripitäjästä kaverilta mutta eipä tuo vastannut koko päivänä puhelimeen kun makasi krapulassa.
                    Noin kirjoitin eilen illalla. Nyt ei anna luonto myöten olla korjaamatta puheitani. Mies makaa kyllä muttei krapulassa vaan Taysissa teholla. Ihan oikeassa ketjussa ollaan edelleen.

                    Comment


                      Jaa, sillä on iso krapula :)

                      Comment


                      • Joo, viikon odottli elin uutta puolaa audiin ja tänään se tuli ja huomenna lähtee takaisin. toivottavasti reklamaatio onnistuu viron poikien kanssa.

                        Comment


                        • Mehän voitaisiin perustaa Itä-Helsingin Mafia pullan ja quattro20v:n kanssa... Kun minä asustan tässä Mellarissa....

                          Me olemme tilanneet lätyt yleensä Länsärin Antepista, mutta viimeeksi oli kyllä sellainen laadun (jos noiden osalta laadusta voi puhua) rimanalitus, että Antep saa nyt vetää hetken henkeä.

                          Comment


                            Nyt vituttaa tilasin sumarin ja lampunpesimen jetin niin molemmat on B7 malliin vaikka olin tilaavani B6 8e oma moka kun ei katsonut tarkasti,kyllä ihminen osaa olla tyhmä.Hyvä minä.

                            Comment


                              Taas meni rengas puhki ja paskaksi tällä kertaa. Jo 5. kerta vuoden sisällä, prkl saisivat lopettaa tuon saatanan kalliomurskan ajamisen tielle. :mad:

                              Comment


                              • A4:n piti olla tänää peltikorjaamolla valmiina. Eipä ollut ja vastauksena kysymykseen "miksi" sain epämääräistä mutinaa ja hitaassa maalarissa kuulemma vika.

                                Comment


                                  Tuleva entinen työnantaja, toiset yt:t tänä vuonna ja kaikille yksikön ihmisille kenkää. Ja toiminnot myytiin henkilöstöriistoa harjoittavalle yritykselle. Eivät aloittaneet edes tappiollisesta osasta eli 4 kertaisesta hallinnosta, vaan yhdestä eniten tulosta tekevästä yksiköstä.

                                  Comment


                                  • Täältä ilmoittautuu myös yksi itä-helsinkiläinen. Myllikässä asustellaan ja lätyt olen tilannut Itiksen Pizza Servicestä ton pizzaonlinen kautta.

                                    Jos nyt itse aiheeseen niin huomenna taasen autoa pajalle.

                                    Comment


                                    • Taas meni rengas puhki ja paskaksi tällä kertaa. Jo 5. kerta vuoden sisällä, prkl saisivat lopettaa tuon saatanan kalliomurskan ajamisen tielle.
                                      Täälläpäin on kanssa hiekkatielle levitelty semmosta tosi ruffin oloista mursketta. Mitään ei onneksi ole sattunut, mutta vähän pahaa tekee siitä ajella.

                                      Ja enempi päähän ottava juttu on vaimon passatin uuden öljypohjan pikku vuoto. Tiivistepintojen välistä vähän vuotaa, vaikka koitin tiivistesilikonia ihan kunnolla kauttaaltaan laittaa.
                                      Kait nää on näitä kantapään kautta -juttuja... :/

                                      Comment


                                        Nyt ottaa päähän päähän toi kasi. Siinä on alusta saakka ollut sellainen mielenkiintoinen ominaisuus, että välillä vaihteiden vaihdot ->2 tai ->3 tai niiden turbiinin lukitus on melkonen nykäys. Tämä ei ole kuin välillä päällä. TSB:n mukaisesti tuohon päivittiin softa ja tämä nykäys muuttui oikeastaan rykäyksestä lievemmäksi nykäykseksi. Siis tekarit ei lennä enää suusta. Mutta tässä tuli sitten lieveilmiönä, että joskus tuo nappaa pienistä nopeuksista kolmosen päälle niin, että koko auto hyytyy hetkeksi.

                                        Tänäänpä tuo hyytyminen sattui juuri sillai kivasti, kun katsoin juuri sillai kivasti kiihdyttämällä ehtiväni risteyksestä. Lopputulema oli, että piti vaan jarruttaa siihen keskelle risteystä ja naamapunaisena kuunnella kanssa audistin torvenhuudatusta. Hävetti ja vitutti.

                                        Ja ongelmahan on semmonen, että nyt kun olen sopinut ajavani heti marmorille kun vika on päällä, että se saataisiin kiinni, niin eikös jumalauta se tapahdu joko iltaisin, viikonloppuisin tai juuri kun en pääse käymään. Eilen auto nykiskeli ja tänään ei mitään tuota pikkuepisodia lukuunottamatta.

                                        Kaikista autoista tulee vanhemmiten audeja, tämä vaan perhana on alunperkinkin jo sellainen.

                                        Comment


                                          Go-Pro päähän, dataloggeri OBD:hen ja iso vino pino G-antureita autoon, niin pystyt todentaa vian marmorille :)

                                          Jos ne sitten pistäisivät vaikka muuallekkin loggeria, mistä näkis, että mitä autos tapahtuu noina aikoina. (ei muuten mutta isommis koneis näin toimitaan, niin miksei henkilöautoskin :))

                                          Comment


                                            Alkuperäinen kirjoittaja Cid Näytä viesti
                                            Taas meni rengas puhki ja paskaksi tällä kertaa. Jo 5. kerta vuoden sisällä, prkl saisivat lopettaa tuon saatanan kalliomurskan ajamisen tielle. :mad:
                                            Vaatikaa tienpitäjältä keskipakomurskattua mursketta niin ei mene kumit puhki :D

                                            Comment


                                              Aamulla, Helsingistä Lappeenrantaan ajellessani, vähän ennen kahdeksaa Keltinkosken kohdalla Kouvolassa napsahti edessä ajaneen punaisen B5 avantin renkaasta kivi bemarini tuulilasiin tehden siihen euron kolikon kokoisen häränsilmän.
                                              Pysähdyin heti Keltinkosken jälkeen ja laitoin tarran häränsilmän päälle, joten toiveita on että puoli vuotta vanhan lasin saa vielä korjattua. - Huomenna se selviää.
                                              Muussa tapauksessa menee lasivakuutukseen (150€ omavastuu). Eipä ainakaan tällä menolla pääse kilometrikorvauksilla rikastumaan...

                                              Comment


                                              • Tänään laitettiin ensi kertaa alle auton mukana tulleet kesärenkaat. Renkaat Vianorissa kausisäilytyksessä, joten sinne varattu asennusaika. Talvirenkaiden pultit eivät sopineet, joten Vianor avusti uusilla pulteilla vaatimattomaan 100 euron hintaan (5€ kpl). Pakko olla laatutavaraa ...

                                                Comment


                                                • Re: Nyt ottaa päähän!!!

                                                  Kova kilohinta :confused: sillä ois saanu jo härän sisäfilettä...
                                                  Viimeksi muokannut okkim; 24.4.2013, 21:34. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                                                  Comment


                                                    Saman verran pyydettiin romuttamolla ruosteisista käytetyistä pulteista, kun kaverin autoon haettiin sopivia... Jouduttiin jopa lopulta sieltä ne ostamaan kun muualta ei saa :/.

                                                    Comment


                                                    • Pitää laittaa pihaan kiveä. Jää berttakasin vanteet sun muut syssymmälle.. :[

                                                      Comment


                                                        Multa voi sitten kysyä tyhmiä kysymyksiä kiveyksiä koskien, jos ei itse tekijältä kehtaa . Noin 15v. noita tullut tehtyä. :)
                                                        Viimeksi muokannut okkim; 24.4.2013, 21:35. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                                                        Comment


                                                          Pitää kyllä olla jo jotaki kullattua mallia kun itselle kävin hakee pitempiä pultteja vianorilta niin 2€/kpl ja toiset vähä vielä pitemmät oli 2,5€/kpl

                                                          Comment


                                                          • En tiiä mihin tämän laittais, joten tuupataan tänne. Meinasin eilen pyöräyttää kesävanteet alle ja ajattelin huuhtaista vanteet säilytyksen jäljiltä ennen alle laittoa. Tuli pari muuttujaa...

                                                            Onneksi naapurilla oli lainata noi markan vanteet, niin saa jotain alle kunnes uudet renkaat tulee.

                                                            Mutta mikä helvetti noissa renkaissa on? 4vuotta vanhat ja pintaa tasaisesti n.6mm mutta toi reuna näyttää siltä kun se olisi jotain 20v vanhaa hapertunutta kumia. Mikä sen on voinut aiheuttaa? Ärsyttää ostaa uudet kun pintaa noissa tosiaan olis ollu vielä vaikka naapurillekin...
                                                            Attached Files

                                                            Comment


                                                              Hate to break this to You mutta tyhjänä ajettu. Vanteen ja maantien välissä hieronut ittensä rikki.

                                                              Sisältä löytyy irtonaista kuminpurua joka on jauhanut renkaan kyljestä irti.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X