Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alkuperäinen kirjoittaja ilkkapoika
    Vituttaa kun aikuinen mies ei pidä sanaansa. "Myin" viimevuotisen jääratapelleilyvolvon kaverille viime keväänä ja silloin sovittiin että maksaa piakkoin sen tililleni. No, nyt on vajaa 9kk kulunut eikä rahoja ole edelleenkään tilillä
    Tiedän tunteen. Yt:t käynnissä töissä, lomautusuhka päällä ja 1500€ saatavia passatista, mitkä piti olla vuoden loppuun mennessä tilillä.
    Aina sitä oppii luottamaan ihmisiin yhä vähemmän ja vähemmän.

    Comment


      Eräskin aasiakas taas. Yleensä yritän olla mahdollisimman neutraali ja ammattilainen mutta jos tiskin toisella puolella on ihminen joka (rusketuksesta ja murteesta johtuen) ei ymmärrä suomen tai englannin kieltä lainkaan mutta olettaa minun ymmärtävän sitä heimokieltä mitä itse kovaan ääneen käyttää niin mitäpä siinä teet kun ei ole työkaluja? Ei minua kiinnosta olla mikään Dr. Livingstone tutkimassa syvän Afrikan salaisuuksia. Nyt tuossa huoltopöydällä on sitten puolitoista kuukautta vanha Win8 kannettava, ilmeisesti ongelmana on toimimaton/hidas nettiyhteys. Sitä en tiedä johtuuko siitä että on vedetty mokkulaliittymän datamäärä cappiin vai siitä että kone on täynnä matoja, molemmat ehdot täyttyy.

      Lähdin sen kummemmin surematta jyräämään tehdas restorea. Saapa nähdä minkälainen molotus huomenna tulee kun hakee koneen pois ja waretusohjelmat ja skypet on poissa.

      Comment


        Emännältä tippui Pösöstä takakilpi toisesta reunastaan. Ei se sitä ite osannut korjata niin lähetin Oulun Pörhölle pikahuoltoon. 2min työ niin 42 euroa!! Laittoivat uuden ruuvin paikalleen...sylettää. Olis saanut riippua paikoillaan siihen asti kunnes ite palaan paikalle.

        Comment


        • Tervetuloa Jari Ouluun! That´s how we roll in here. Tulee nuo tilanteet tutuksi aikaa myöten.. :)

          Comment


            Lähdin sen kummemmin surematta jyräämään tehdas restorea. Saapa nähdä minkälainen molotus huomenna tulee kun hakee koneen pois ja waretusohjelmat ja skypet on poissa.
            Ai että haluaisin olla näkemässä hulihulin ilmeen kun se tajuaa mitä olet tehnyt, etenkin jos koneessa oli paljon henk.koht. kuvia yms :)

            Comment


            • Mäe oikee tiä mikä olis hyvä termi, sokeuden, tyhmyyden ja jumiintuneiden tapojen suhteen, mutta syleettää ihan oikeasti:

              Esimerkki tilanne, olen satoja metriä (tms, vatun iso) pitkällä parkkipaikalla auraamassa, joko väyliä tai ruutuja nykimässä.
              Em parkkikselle on muistaakseni 6kpl sisääntuloja ja kaksi ajoväylää, pituussuunnassa.

              Jos oon vaikka kaukaisemmassa päässä duunaamassa ja lumet pitkin ajoväyliä levällään ja kone on valaistui kuin nasan raketti jalustallaan, niin pitää sieltä alkupään rampista tulla ja ajaa sitä pitkin omaan ruutuunsa juuri sitä samaa väylää mitä viimesen 15 vuotta ajanut, vaikka näkee kaukaa että sielä on tivoli pystyssä ja tietää että sinne pääsee kuudesta eri sisäänmenosta plus tyhjien ruutujen läpi ajoväylää vaihtamaan.


              Tänään myös ruutuja ottaessa takaani lähti auto ruudusta, niin piti sinne mun perään lähtee tukkimaan sitä fiiattiaan vaikka toiseen suuntaan ajoväylä täysin vapaa ja aurattukkin.

              Sama kans koskee jalankulkijoita, josso vaikka lastaus meneillää ja hän on koiransa kanssa tästä kävellyt niin kävelee nytkin, vaikka vaihtoehtoisia reittejä matkaa pisentämättä on.


              Moon kypsyny tähän aivan täysin, kun tuntuu että melkeen kiusallaan tehdään.
              Oon muutamalle käyny sanomassa että nyt hei ihan oikeesti.

              Tätä kun tapahtuu kymmeniä kertoja päivässä niin alkaa lanka oleen ohut.
              Parhaiten toimii homma omalta osalta kun se asenne että en väistä tai tee lumesta kesken työn ajoväylää muutakuin hälyajolle, jos vaihtoehtoisia kulkureittejä on 10metrin päässä.


              Toki vielä boonuksena ne ääliöt jotka autoillaan tai jalan "kyllä mää ehdin luikahtamaan ton pyöräkuormaajan takaa ja kyllä se väistää!"
              Muutaman kerran käyny sanoo että moon tässä hommissa, koitan pihaas sutia ja oot väistämisvelvollinen ja ei paljoa naurata ketää ku on koneen takapyörä tulipeltiä myöten tuvassa / jalankulkeva renkaan alla pitoa antamassa., että kuka on oikeassa ja väärässä.

              Comment


              • Just, aikoinaan kun noita lumitöitä tein suurelle taloyhtymälle täällä Kuopiossa, niin jos sattui olemaan parkkis tyhjä, niinkuin tolppalinjaan nähden, niin eikö joku pukannu autonsa siihen eteen omalle paikalleen, kun ei ehtinyt sitä viittä sekuntia odotella, että olis päässy puhtaaseen ja jääpolantettomaan parkkiin.

                No vekslaa siinä sitten traktorilla auran kera ahtaita välejä.

                Toiset oli nuo sankarit, jotka lumipyryn (siis kauhee kiire saada kulkuväyliä nopeesti auki, jotta ihmiset pääsee töihinsä lähtemään) jälkeen jopa aamuyöllä tulivat autojaan siirtämään pois ruudusta ja anelemaan: ottaisitko tuossa ohimennen tuon minun paikan puhtaaksi.

                Kyllä otti pattiin kyseiset tyypit.

                Sitä eräskin talvi kun oltiin ajossa sen joka hiivatin aamuyö, niin ei paljon jaksanu enää moisille tyypeille hymyillä.

                Pitäis varmaan jokaisen kokeilla tuota talviaurausta taajama-alueella joskus, mulla ainakin lumimiehille lapanen heilahtaa, vaikka niitä hommia en enää teekään.

                Comment


                • Juu toijo pravuuri että viereistä ruutua ottaa kun tumpataa siihe viereen parkkii.
                  Mää oon selittäny noille kyselijöille että tässä o vähä tehteellisempää virkaa kun yhden peltilehmän yösija, ja että ruudut Oletuksena aurataan sateesta seuraavana päivänä, eli jos viikon sataa nii kattellaa viikon päästä.

                  Onpahan tuola toki ihmisiä, niin ikää ja sukupuolta katsomatta jotka osaa arvostaa, tervehtii iloisin naamoin jne.
                  Yleensä heidän parkkiruudut on aurattu ja hiekoitettu vaikkei tarviskaan :)

                  Comment


                  • Sitähän se on. Sitä saa mitä tilaa ja joskus jopa hieman extraa. Ihminenhän sitä konettakin kuljettaa, vaikka välttämättä monelle se ei tule mieleen;))
                    Voimia.

                    Comment


                      I Feel your pain Jere, Töölönlahdenkadulla on stadi pistänyt jalankulun poikki kun on kolme raksaa vierekkäin. Korvaava jalkis kulkee 15m päässä ja ei muuta kuljettua matkaa varmaan metriäkään, stara hoitaa tätä jalkista mielestäni ihan hyvin. Kuitenkin todella paljon näitä sankareita kulkee sitä "vanhaa" hyvää reittiä kaikkien lippusiimojen ja tötteröiden lapi umpi hankeen kiroilemaan kun ei hoideta edes jalkakäytäviä. Itse olen jopa kasannut tahallaan valleja että siitä ei käveltäisi mutta ei....

                      Sitten viikonloppuna katoaa kaikki lippusiimat ja tötteröt on heitetty pusikoihin. Ei hirveesti kiinnosta enään.

                      Comment


                      • se on semosta nykyään, kun mennään kiireellä, laput korvissa ja nenä kiinni siinä I-lelussa..

                        Comment


                        • Aina ollu sitämieltä, jotta kiire menee ohi, kun istuu perseellään hieman ja jatkaa sitten. Tehotkin on paljon paremmat, turha stressaaminen vain hidastaa suoritusta:) (tee työtäs laulellen).

                          Comment


                          • Tojota tallissa...

                            Comment


                            • Muista päivittää tuo profiilisi. ;)

                              Comment


                                Nämä liikenteessä ajavat pelkurit. Alinopeutta koko ajan, 40km/h:ssa vauhdissa pidetään 100m:n turvavälejä jne. ja jostain syystä näitä tulee eniten vastaan juuri täällä Valkeakoskella. Samanlailla pitäisi kyllä sakottaa noita liian varovaisia kuskeja, ne ovat toisinaan jopa vaarallisempia kuin nämä vähän ylinopeutta ajavat.

                                Comment


                                  Mua ei oikeastaan nuo alinopeutta ajavat harmita niinkään, pääseehän niistä yleensä jostain kohti ohi. Täälläpäin vain tuntuu olevan tapana, jotta noilla mutkaisilla teillä ajellaan mutka osuudet 80-alueella 55-60 ja sitten isketään niille kolmelle ohitukseen kelpaavalle suoralle se reilut 90 lasiin jotta ei kukaan pääse varmasti ohi. Varsinkin jos siinä viimeisessä mutkassa ennen suoraa erehyt vähän kärkkymään jotta ohi pääsisi.

                                  Comment


                                    Eipä tässä kaupunki alueella paljoa ohitella :). Ja kun tosiaan ajaa saisi 50km/h niin oikea nopeus on siinä 20-40km/h:ssa kerran jopa niin ettei mun mittari noussut yhtään (alkaa 20km/h:sta).

                                    Comment


                                      Tämän tulo kesti 20. päivää koska paketti vähän unohdu UPS:lta. Ja lopputuloskin kuvien mukainen.
                                      Attached Files

                                      Comment


                                        Onkohan sekin kulkenut tässä? http://www.wimp.com/amazonpackage/

                                        Comment


                                        • Ja työntekijä vaan kuvasi.. :/

                                          Comment


                                          • Hattua nostan korkealle auramiehille jotka aukovat kaupungeissa noita parkkipaikkoja ja jalkakäytäviä ja tekevät työtään autojen ja kaupunkilaisjalankulkijoiden ja pyöräilijöiden seassa. Itte aurailen lähinnä pihoja ja metsäteitä, siellä on vähän eri haasteet kuin kaupungissa jossa vois ylimääräinen silmäpari takaraivossa olla hyödyllinen ominaisuus.

                                            Comment


                                            • Tiedä sitten onko minussa vika vai johtuuko vain urakoitsijan vaihdosta, mutta edellinen urakoitsija tai sen renki kääntäessään traktoria meidän pihaliittymässä pyyhkäisi liittymän samalla puhtaaksi, nykyinen kääntää kanssa, mutta peruuttaa takaisin kääntöpaikalle (jossa ei mahdu traktoria kääntämään) ja puskee lingolla tai lanalla liittymän täyteen. Ei tuo puuterilumi haittaa, mutta loskamuuri on vähän ikävämpi, jos pääsee jäätymään yön aikana.

                                              Jatketaan vielä toisesta aiheesta:

                                              Ostin kesällä Makitan akkukonesetin, kaksi konetta ja 2kpl 1,3Ah akkuja. Kun muuta pakkausta ei kaupassa ollut, niin myyjä laittoi esittelysetin laatikkoon ja otin sen. Manuaalit yms. jäi saamatta, mutta eihän niillä kukaan tee mitään. =) Nyt sitten huomasin tänään, että tuotteen tunnustarrassa paketissa lukee 3x1,3Ah-akkuja, eli yksi akku puuttuisi. Täytynee varmaan lähteä kysymään kaupasta miten toimitaan vai nauravatko pihalle samantien. Ongelmanahan tässä on se, miten todistaa tuo puolen vuoden päästä ostotapahtumasta.
                                              Viimeksi muokannut maspe; 29.1.2013, 20:36. Perustelu: jatkoa

                                              Comment


                                                4f suunnitellut insinööri. Miten onkin noin isoon autoon saatu tehtyä nii pienet tilat huoltaa. Kyllä TT on sentään tilava työskennellä. Perushuoltoon tuhrautu toista tuntia aikaa vs. TT alta puol tuntia.
                                                Kaikkien ideoiden idea on ollu tunkea ne raikkarit sinne hanskalokeron taakse..

                                                Comment


                                                • Jos on Mondeon etutuenta hanurista, niin niin näyttää olevan takapääkin. - Takajarrusylinterit kiinni ahtaassa kolossa 8mm kannalla olevalla pultilla. Eli porataan toiselta puolen. Jarruletku on melkein kiinni ylätukivarren kiinnityspisteessä, niin ei ole tilaa muuta kuin kiintoavaimelle. Pirun kauan sai tapella jarruputkienkin kanssa, että sai ne pujoteltua paikoilleen. Katsimies sanoi, että jarruputkia ei saa jatkaa. Joo, lyhennetään sitten, että saa liitoksen kiristettyä ilman tankin irroitusta. Liitosten määrä kuitenkin pysyy vakiona. Ja takajarrujen rakenne, hoh hoh. Kivan näköiset kasailla. Tuon vehkeen kanssa taistellessa palaa kyllä aina käpy.

                                                  Comment


                                                  • Aamulla sain kaverin takakonttiin risteyksessä.

                                                    http://wonderer.kuvat.fi/#/kuvat/Audin+vauriot+BEC-855/
                                                    Harmitttaa vietävästi kun jokapäiväisessä ajossa moitteetta toiminut vanhus näin meni tärviölle.
                                                    Viimeksi muokannut wonderer; 31.1.2013, 11:07.

                                                    Comment


                                                      Tulostin ei muka tunnista, että värikasetti olisi paikallaan. Ei suostu tulostamaan ollenkaan, vaikka mustan kasetin tunnistaa ja tunnistaa, että se on täysi. Ei tohon oikeen uutta värikasettiakaan viitsisi ostaa jos se ei sitten tunnista sitäkään... Prkl, joutuukos sitä lähtee etsimään jotain erittäin halpaa, mutta toimivaa tulostinta.

                                                      Comment


                                                      • Mikäpä tulostin? Ja jos mahollista, niin laitappa kuva kasetista, sieltä kontaktipinnoiltapäin niin katellaan.

                                                        Comment


                                                          Eli kyseessä on n. 4v vanha Canon Pixma iP2600 tulostin, johon ostin siis juuri tuon mustan kasetin kun herjasi, että se tyhjeni. Pistin sen kiinni, mutta nyt valittaakin, että ei tunnista värikasetti ja ei suostu tulostamaan, vaikka asetuksista määritin käytettäväksi vain mustaa kasettia. Tuosta värikasetistakin koitin jo puhdistaa tuota tunniste pintaa, mutta se ei auttanyt mitään.

                                                          Kuvissa näkyy siis tuo kasetti mitä tuo ei tunnista + sen asennuspaikka tulostimessa.
                                                          Attached Files

                                                          Comment


                                                          • Omassa kotiCanonissa herjas vähän samaan tyyliin, kun oli käyttämättä jonkin aikaa, siis kasetti tyhjänä.
                                                            Puhdistusohjelmalla sain kuitenkin muutaman session jälkeen toimimaan.

                                                            Siis olet kevyesti alkoholiin kastetulla vanupuikolla puhdistanut kontaktipinnat, eikä auttanut?
                                                            Kokeilepa niitä asetuksia nyt silleen, että annat käyttää kaikkia väreja, josko voisi auttaa.
                                                            Ja tietenkin olet kasetin muutamankerran irroittanut ja laittanut paikalleen.

                                                            Noitten suihkujen kanssa, tosin hieman leveämpien tulee töissä myös joskus samanlaisia probeja.

                                                            Kerrohan miten kävi, sillä saattaa se kasettikin olla maanantaikappale.

                                                            Edittiä, eikös se kasetti pitäis kuitenkin olla pg37, kuvassa näkyvä olis pg38, eli moniväri (ilman mustaa), vai olenko ihan hakoteillä??
                                                            Viimeksi muokannut kapaz; 30.1.2013, 17:37.

                                                            Comment


                                                              Tuo kasetti siis mitä tuo ei tunnista on alkuperäinen 4v vanha kasetti, mikä on ollut tyhjänä jo jonkin aikaa. Aina se on ennen sen tunnistanut, mutta ilmoittanut sen vain olevan tyhjä. Nyt sitten yhtäkkiä lakkasi kokonaan tunnistamasta sitä... En putsannut alkoholilla kun ei sellaista ole nyt kotona vaan ihan kuivalla paperilla otin siitä pinnalta roiskuneita musteita pois.

                                                              Koitettu kaikkilla väreillä asetuksella sekä tuolla vain musta asetuksella. Suutin testi sekä suutinten putsaus testi koitettu ajaa läpi, mutta ei anna suorittaa kumpaakaan, vaan heittää errorin, ettei voi tunnistaa värikasettia. Koitettu myös asentaa koneelle tuo mustekasettien nollaus ohjelma, mutta jostain syystä se ohjelma kaatuu heti käynnistettäessä. Kasetti on tietenkin monta kertaa koitettu irroittaa ja pistää takaisin, sekä tulostinta on sammuteltu ja otettu kokonaan pistokkeesta pois myös useita kertoja.

                                                              Kuvassa on juurikin moniväri, eli se kasetti mitä tuo ei nyt tunnista. Tuon PG-37:n joka on uusi niin tunnistaa kyllä hyvin.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X