Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Loma loppui aivan liian aikaisin - vielä olis ollu 10 päivää viisumissa jäljellä, mutta ei niin ei... Notta jotain positiivista, niin tulihan rusketus, gekko-tatuointi niskaan ja ylimääräinen matkalaukullinen kamaa kotio.

    Comment


    • Ajattelin säätää ässään pyöränkulmia, käytin kuitenkin näytettävänä ensin, josko olisi jotain löysiä tukivarsia, joita samalla vaihtaisi. Olihan siellä. Satasen säätö muuttuu noin tonnin säätöön. Eipä ihmekkään kun hieman veteli!

      Comment


        Kappas, sitä on liikkeellä. Mulla löyty myös vaan 6 väljää puslaa yhteensä molemmista päistä :) erikoista sinänsä ettei millään tavalla ajossa huomannut.

        Comment


        • Kylmälaitteet joutuu näköjään uusimaan. Jääkaappi ja kaappipakastin laitetaan vaihtoon molemmat ja jos haluaa hyvän edes kohtuuhintaan niin näköjään joutuu laittamaan aika monta rahaa jonoon. Syksyllä vielä varmaan pitää jo päästää opiskeluaikainen pyykkikonekin eläkkeelle isomman tieltä.

          Että täältä voisi lähteä kohtuuhintaan toimiva helkaman 2005 vuoden kaappipakastin kohta. Jääkaappi mahtaa vetää viimeisiä henkosiaan.

          Comment


            Kuume ja mahatauti. Klo 04.00 alkoi aamulla ja vielä tulee tavara ylös/läpi.

            Veto pois aika huolella :(

            Comment


            • Sama tauti täälläkin. Imodium auttoi mahan oireiluun. Ei tarvinnut pelätä nukkuessa niin paljoa.

              Comment


              • Nyt kaikki yksityisautoilijat hakemaan tukia. Voi että voi siepata tollasen paskan kirjottaminen yleisessä lehdessä. Otsikko ja juttu niin eri asiaa kun olla ja voi ja käännetty kyllä niin päälaelleen kaikki tilastot mitä on vaan saatu.

                Comment


                  Alkuperäinen kirjoittaja Lampinen Näytä viesti
                  Nyt kaikki yksityisautoilijat hakemaan tukia. Voi että voi siepata tollasen paskan kirjottaminen yleisessä lehdessä. Otsikko ja juttu niin eri asiaa kun olla ja voi ja käännetty kyllä niin päälaelleen kaikki tilastot mitä on vaan saatu.
                  Juu, kun selasi tuota itse tutkimusta niin eihän ne asiat ihan noin ole, mitä Talousseiskan toimittaja on otsikoinut. Tästä tutkimukseen: http://www2.liikennevirasto.fi/julka...n_tuet_web.pdf

                  Comment


                  • Noulaiffi mode. Jyväskylä-Kuopio.
                    Viimeksi muokannut jeremiah; 3.5.2012, 14:42.

                    Comment


                    • "Hävis" varttituuman hylsy+jatkovarsi TT:n konehuoneeseen. Toivottavasti on pohjamuovin päällä.

                      Comment


                        ...jakohihnan välissä...

                        Comment


                          DHL. Paketti saksasta helsinkiin neljä päivää. Helsingistä helsinkiin neljä päivää, eikä paketti ole vieläkään saapunut.

                          Seurannassa "The recipient refused acceptance of the shipment. The sender will be contacted" sekä "The recipient was not present. The shipment could not be delivered". Mitään ei ole kuulunut, eikä lappuja ole tipahdellut luukusta.

                          Comment


                            Komppaan. Meille töihin lähtenyt edellisviikon perjantaina Saksasta yksi lava. Huomenna 2 viikkoa täynnä. Viivästyksistä on kyllä hyvin informoitu, rahtiterminaalin tyttö on soitellut joka päivä ja valitellut kun milloin on väärä kuski ottanut lavan väärään autoon ja milloin on jotain muuta.

                            Vähän pelottaa kun lavalla on kymppitonnin arvosta elektroniikkaa eikä nuo tavarat yleensä siitä ylimääräisestä siirtelystä ainakaan parane.

                            Comment


                              Mulla parempi kokemus n. tunnin takaa... Kiinasta laatikollinen kaula-/avainnauhoja (1000kpl), lähtivät viime sunnuntaina 29.4. ja äsken toi DHL kotiovelle. Suomessa paketti vietti 15h ennenkuin oli täällä perillä.

                              Comment


                                Helppo uskoa kun tietää että DHL on eri firma kuin DHL.

                                Toinen on kuriirifirma ja toinen on Deutsche Postin alaisuudessa. Eli Kiinasta tilatut tavarat tulee kuriiripakettina jossa palvelutaso on ihan eri levelillä kuin kansallisella postilaitoksella (vrt Itella). Miksi ovat päätyneet saman lyhenteen käyttöön, ehkä siellä on jotain kompusta takana mutta ei siellä Saksan päässä ainakaan mikään toimi yhtään sen nopeammin kuin täällä kotimaan postissakaan.

                                Comment


                                • Deutsche Post omistaa DHL:n joten siinä varmaan selitys kompukselle.

                                  Ja joo, se DP:n halpaversio väittää joka ikinen toimitus aina ekalla kerralla käyneensä oven takana ja palauttaa lähetyksen jakelukeskukseen.

                                  Comment


                                  • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                    ...jakohihnan välissä...
                                    Tippu ihan vaan koneen taakse ...

                                    Comment


                                    • Renkaat tuli viimein. TNT ja itellan laput oli kyljessä. Yllättäen ei kukaan soittanu että oonko kotona keskellä päivää. Erehty vaan soittamaan kelloa ja vaimopa olikin vielä kotona niin joutupas kantamaan renkaat ovelle. Hah!

                                      Comment


                                        Nuo ovelle tuotavat paketit tuntuu olevan aina lähinnä hit-and-run tyyppisiä toimituksia. Ovikello vielä soi, kun kuriirin autosta näkyy enää pölypilvi ja postilaatikossa lappu "noudettavissa postitoimipisteestä". Tai oikeastaan se saapumisilmoitus lähetetään vissiin vasta sieltä postin toimipisteestä ja se kiertää taas pääkeskuksen kautta saapuen tuurilla postilaatikkoon saman viikon sisällä :)

                                        Mitä tahansa Saksastakin kun hommaa, niin yleensä Saksasta Suomeen vie 1-2 päivää siitä, kun paketti on lähetetty. Vantaan varasto -> määränpää kestääkin sitten samat lukemat, mutta yksikkönä on päivän sijaan viikko.

                                        Comment


                                          Taas itella osasi loistaa, oli mukava tulla kotiin ja huomata että muutama jälkitoimituksessa ollut musalevy on saapunut... Noh ilosta suruksi kun pussin sai auki ja huomasin että levyjen kannet päreinä prkl!!!

                                          CDON ystävällisesti tietenkin lähettää uudet kannet tilalle, mutta eivät varmaankaan sisällä tarroja jotka olivat alkuperäisissä kansissa, eihän se iso juttu ole mutta silti ketuttaa kun ei viitsi postiapina käyttää aikaa siihen, että menisi paketti postiluukusta suosiolla sisään.

                                          Comment


                                            Toi on enempi sääntö, kuin poikkeus, että cdon.comista tilatut levyt tulee kotiin särkyneissä koteloissa. Pistää ihmetyttämään miten niitä oikein murjotaan postissa.

                                            Comment


                                              Itselle tullut kaksi kertaa rikkoutuneella kotelolla perille juurikin CDON.comista tilattu peli. Koskaan ei ole muualta tilatuissa ollut samaa. Mukisematta lähettäneet ehjät kotelot tilalle.

                                              Sattumaa kenties? :D

                                              Comment


                                              • Lievästi ottaa kupoliin että olen lomalla ja mun yhteystiedoissa firman nettisivuilla lukee että olen lomalla, niin asiakas silti soittaa ja kysyy että " häiritseekö lomaa pahasti jos tän yhden asian hoitaisit ?". Eli hän tiesi että olen lomalla mutta soitti silti. Tai ehkä juuri sen takia ?
                                                Ehkä eniten ketuttaa ettei provikkapalkkaisen luonto anna periksi olla vastaamatta.....

                                                Comment


                                                  Sattumaa kenties? :D
                                                  Voihan se olla sattumaa. Juuri tilasin yhden levyn sieltä, katsotaan tuleeko se kotelo ehjänä perille. Levyt ion kyllä aina tulleet ehjinä minulle, joten siinä mielessä ei ole iso harmi ollut. Koskaan en ole kyllä tilannut uusia koteloita sieltä rikkoutuneiden tilalle, kun kotoa on yleensä löytynyt ehjä kotelo rikki menneen tilalle.

                                                  Comment


                                                  • Rekisteröintiä varten vaadittavan prätkän ajovalon ja ECE-todistuksen hinta!

                                                    Comment


                                                    • Autovakuutus pamahtanu loman aikana maksuun [ x ]
                                                      Uusi tuulilasi töineen "vaan" 400 [ x ]
                                                      Autoa pestessä ja vahatessa huomasin TAAS uuden pusun takapuskurissa - joltakulta jäänyt muistoksi vaaleansininen hohtoväri ja ruttu [ x ]
                                                      Edelliseen liittyen myös valkoista metallinhohtoväriä pelkääjänpuolen oven keskellä [ x ]
                                                      Viallinen anturi edelleen, tilattu ennen lomaa ja edelleen "matkalla" - ja uutuutena löyty syy myös satunnaisille lämpömittarin oikkuiluille - kuristesukan sisällä johtojen kuoret kärynny ja ilmeisesti ottaa oikaria vähän väliä [ x ]

                                                      Kiva palata lomalta tekemään keväthuoltoa juu-u -.-
                                                      Taidanpa varata touhutonnin jos toisenkin uusiin johtosarjoihin & ASK-osaajaan, että saa kerralla koko paskan kuosiin...

                                                      Comment


                                                      • Tänään ottaa päähän kaikki. Voi jessus kun on ollut hermo kireällä koko halvatun päivän. Aamulenkillä koiraa sai vetää perässään kuin pulkkaa, koska herra haukku oli niin kovin väsynyt eikä olisi millään jaksanut lähteä kuselle. Ilmeisesti protestiksi aikaisesta heräämisestä myös paskansi kerrostalomme takaoven viereen juuri kun oltiin sisään tulossa - arvaatte varmaan oliko paskapussia mukana.

                                                        Töissä kaikki mahdollinen meni päin vittua, tai ei ainakaan onnistunut kerralla. Rakensimme suoja-aitoja konealueen ympärille osin vanhoista palikoista, joista yksikään ei sopinut vahingossakaan paikalleen niinkuin ne olivat vaan kaikki joutui joko kääntämään ympäri tai toisenkätiseksi. Myös ruoka oli luokatonta työmaaruokalassa.

                                                        Kotiin päästyä oli ilo hoitaa keuhkotautista ja kuumeista vuoden ja kuukauden ikäistä poikaa joka oli luonnollisesti juuri niin hyvällä tuulella kuin voi tuossa kunnossa olla. Ei kelvannut ihhahhaa, hevisaurus eikä oikein mikään muukaan viihdyke. Lelut pitkin lattiaa levällään ja niiden päällä on mukava kävellä duplojen ja muiden ihanan terävien juttujen päällä pesemään sontia pois pojan hanurista. Ruokansa sentään söi kohtuullisesti, otti lääkkeensä mukisematta ja meni nukkumaan. Voi reppanaa.

                                                        Taitaa tässä illalla palaa muutama sininen Belmont... Jumalan kiitos huomenna kun emäntä tulee töistä, pääsee mökille. Yksin. (No joo, emäntä tulee lauantaina perässä ja muksu on anoppilassa hoidossa koko viikonlopun.) Jäät on kuulemma sulanut joten saareen kulku onnistuu. Tai no, kai siellä on ainakin liiterin tai työkaluvajan päälle puu kaatunut, ainakin saaren puolen laiturin tolpat täytyy olla kumossa pohjaa vasten että pääsee niitä kahluusaappaat hörppien repimään pystyyn.

                                                        Comment


                                                        • Edellisen luettuani, antaa olla.. Ei vituta enää yhtään.. :) Vedä nyt huomenna sentään kunnon rentouttavat ja murehdi kaatuneita puita ja muijan tuloa vasta sen jälleen.. :D
                                                          Viimeksi muokannut KuiKelo; 3.5.2012, 22:38.

                                                          Comment


                                                          • Jaa että näin? :)

                                                            [ame]http://www.youtube.com/watch?v=phatykg0LcE[/ame]


                                                            Joo, ajattelin ottaa kyllä Kangasalan alkosta mukaan yhden punakorkkisen, ellen jopa kahta. Eikä se emäntäkään nyt niin vituta, saapahan olla taas pitkästä aikaa kaksin ilman mitään hoitovelvoitteita.

                                                            Comment


                                                            • Juurikin sama pätkä pyöri mielessä, kun edellistä raapustin.. :)

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X