Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Liittyen näihin lapsenhoito-, mutta miksei myös muihinkin "apua tarvittiin, mutta väärin annettu"-ketjuihin: apu on otettava vastaan sellaisena kun se tarjotaan.

    Jos joku vituttaa, niin se että ensin vingutaan apua ja sitten kun sitä annetaan ollaan koko ajan säätämässä miten sitä pitäisi antaa. Minimissään saa lopuksi haukut ja "väärin autettu"-kommentit.

    Vittu, jos sitä apua kaivataan ilmaiseksi, niin otetaan se sitten sellaisenaan. Jos halutaan työntekijä, niin palkataan sellainen. On noita remontti-, lapsenhoito-, kuljetus-, ym. firmoja maailma väärällään. Jos rahat ei riitä, niin sitten turpa tukkoon...

    Sori, "pientä" avautumista. Taisi osua herkkään paikkaan. Ylläoleva ei ole suunnattu suoraan kenellekään täällä, enemmän kumpuaa omista kokemuksista.

    Comment


    • No just. Eli on liikaa pyydetty että toinen tekisi edes suunnilleen niin, miten avun tarvitsija toivoisi? Ja lapsenhoidon tapauksissa ei apua välttämättä ole edes pyydetty, vaan vaikka isovanhempien suunnalta on toivottu, että lapsenlapsen saisi hetkeksi hoitoon.
      Hyvähän se on että suhde isovanhempiin on, mutta ei todellakaan kaikkea tarvitse hyväksyä.

      Comment


        Yksi mielipide muiden joukossa:

        Sillä ei ole merkitystä, onko avusta maksettu vai saako sen ilmaiseksi. Jos ohjeita on annettu, niin siihen on hyvä syy ja niitä pitää noudattaa. Tuskin kukaan huvikseen alkaa ketään ohjeistamaan.

        Comment


        • No en tiä. On mullakin kaksi lasta (nyt jo 16 ja 20) ja aikanaan oli isovanhempiakin molemmilta puolilta. Aina kun ne jäi heidän hoitoonsa, en antanut mitään ohjeita. Olihan ne saanut mutkin pidettyä hengissä. Ja vaimon. Jos olisin epäillyt, että terveys on vaarassa, en olisi vienyt ollenkaan.

          Mutta kukin tavallaan.

          Comment


            Aika lailla samaa mieltä matin kanssa, mutta monican tapauksessa ymmärrän monican vittuuntuneisuuden.

            Siis sillähän ei olisi mitään väliä jos olisi kyse siitä että puetaanko punaiset vai vaalean punaiset vaatteet. Mutta kun kyse on noista talkki ja ruoka touhuista niin "hieman" itseänikin kyrsisi. Hieman kärjistäen tilanne olisi sama kuin monica olisi ilmoittanut että lapsi on allerginen pähkinöille, mutta mummo olisi päättänyt ettei se nyt käy ja syöttänyt pähkinää.

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja mremonen Näytä viesti
              Aina kun ne jäi heidän hoitoonsa, en antanut mitään ohjeita. Olihan ne saanut mutkin pidettyä hengissä. Ja vaimon. Jos olisin epäillyt, että terveys on vaarassa, en olisi vienyt ollenkaan.
              Ok. Ollaan siis ilmeisesti yhtä mieltä kuitenkin. Tämä on oikea periaate. Ei kannata antaa turhia ohjeita. Se aiheuttaa vain turhaa v*itutusta avun antajassa, jos turhaan kyykytetään jollain niponipo-ohjeilla.

              Pointti olikin siinä, että ohjeeseen tulee olla hyvä syy.

              Jos lapsillasi olisi ollut joku paha ruoka-allergia (esimerkiksi), niin olisit varmasti ohjeistanut sen isovanhemmille. Case closed? :)

              Comment


              • Lainaus: Elämäni ensimmäinen juurihoito. Alkoi työstettyä legoa särkemään aika sopivasti kun puudutus lakkasi. Onneksi kaapista löytyi 800mg buranaa ensihätään.
                Itsekkin koin saman tänään, tekee höpöä kunnon ronkkiminen :)
                Buranaa tosin en tarvi, ei ihan heti tule sellaista kipua vastaan omalla kohdalla että pitäisi pillereitä popsia. Jos siis laskuista tiputetaan kunnon migreeni kohtaus..
                Juu juu, alkoi hammasta juilia kunnolla ja päätin mennä korjauttaan, kun tuntui niinku ois paikka ollut irti ja liikkunut.. Olikin sitten isompi reikä ja juurihoito samantein, valmiiksi saataneen vuoden loppuun mennessä. Kivusta ei vielä tietoa, kun puudutus toimii edelleen. Seuravan korjaus ajan sain kesäkuun puoliväliin ja sekin ohjeiden vastaisesti päivystysajalle, kun niitä aikoja ei ole, kun vuoden lopulle...

                Nyt aika varattu yksityisellekkin, niin laitetaan kaikki muut taas kuntoon, edellinen reissu onkin vuodelta 2004/2005...

                Ois järkeä ja viitseliäisyyttä hoitaa aikanaan kuntoon! Mites se menikään se pää ja kärsiminen???

                Comment


                • Joo, Crashillä oli kyllä ihan relevantti pointti.

                  Kävi meilläkin kerran kun oltiin tädillä kylässä: täti (vaimon sisko) oli sitä mieltä, että meillä on ihan natsiperhe, kun emme anna lapselle limunaatia. Juotti sitten tytölle limukkaa sen mitä se jaksoi vetää. Seuraavaksi sitten tätsy siivoili oksennuksia lattialta, seiniltä ja katosta. Me vaimon kanssa katottiin vierestä ja hymyiltiin: oli jo itse kokeiltu, ettei hiilihappojuomat ja meidän rinsessa toimineet yhdessä.

                  Comment


                  • Haluaisko Jyppe hieman selventää mitäköhän vittua sä tolla kommentillasi tarkoitit? Se että jos hoitopaikkaan ilmoitetaan oli se sitte sukulainen\kunnallinen\ystävä tms sanotaan että on allergiaa\yli-herkkyyttä tms ja sitten siellä tehdää just nii ku on kielletty, ja se alkaa mua vituttaa tekee musta sen kusipään?? Otetaan vaikka pahin mahdollinen esimerkki: on vaikka pähkinä allergia joka on hengenvaarallinen, kielletään että ei saa antaa nii hoitaja tuumaa joo on meilläki muksut syöny pähkinää ilman et tulee nii kyl tääki voi. Seuraavaksi toivot että se sairaala on lähellä. Onneksi ei mitää vakavaa sattunu,tänää neiti oli ku ei olis mitää sattunukkaa. Vaikka kärsikin mahakivuista koko yön. Onneksi sai tarpeeksi unta aamulla ja nyt pirteenä ja hyvän tuulisena komentaa kania.

                    Comment


                      Ehkä tässä on lähinnä kyse ulosannista. V-sanoja viljelevä kirjoitusasu ei anna kovin hyvää kuvaa kirjoittajasta, kuten ei sekään, että haukkuu oman äitinsä julkisesti.

                      Comment


                      • Nyt menee yli.

                        Olin lähdössä vapaa päivää viettämään. Ajelemaan ja kauppaan.
                        Ovet oli auki(?) vaikka ne selvästi muistan lukinneeni. Hyppään kuskinpenkille, huomio, Ei rattia!
                        Nätisti otettu irti, ei mitään muuta viety! (mankka, 2xvahvistin otettavissa)
                        Kuka perkele pöllii autosta pelkän ratin eikä mitään muuta?!

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja O.D. Näytä viesti
                          Nyt menee yli.

                          Olin lähdössä vapaa päivää viettämään. Ajelemaan ja kauppaan.
                          Ovet oli auki(?) vaikka ne selvästi muistan lukinneeni. Hyppään kuskinpenkille, huomio, Ei rattia!
                          Nätisti otettu irti, ei mitään muuta viety! (mankka, 2xvahvistin otettavissa)
                          Kuka perkele pöllii autosta pelkän ratin eikä mitään muuta?!
                          Se joka sellaisen tarvitsee.

                          Comment


                          • Varmaan jostain noista keskieuroopan roskamaista tullut taas varaosatilaus. Suomestahan on mm. airbageja keikattu isompiakin määriä kerralla, kun on tullut johonkin liettualaiselle tms. pajalle kunnon satsi kolariautoja korjattavaksi ja "ehjänä" myytäväksi.

                            Comment


                            • Joo, tais noin puolivuotta sitten olla lehdissä juttua siitä, kun nuo airbagit kiinnostaa, noita "välimerentakaisia" varkaita.

                              Comment


                              • Njoo, ton ymmärtäis jotenkii vielä jos bägiä haluu, mut kyseessä on C4:n ratti ässästä.

                                Comment


                                  Bägitön? Bägillinen?

                                  Kolmepuolaisesta nyt vissiin puhutaan?

                                  Comment


                                    Omistamisen halun olettaisin olevan suurempi, juurikin tämän 3-puolaisen "S-ratin" kohdalla?

                                    Itseä ottaa päähän, että ajokorttikäsittelyni ajankohta siirtyi viikolla eteenpäin, asiankäsittelijän työtaakan vuoksi. 3 viikkoa tulee jo tapahtumasta täyteen, kun ensi tiistaina pitää hattu kourassa konttorille dallata.

                                    Alkaa pää hajota töissä, kun ei pysty virkaansa hoitamaan. Ei pysty suunnittelmaan edes valmiiksi hommiaan, kun ei tiedä milloin sen kortin saa takaisin. Työnantaja mahdottoman työtaakan alla, siitä taakasta kun pitäisi olla melkein puolet minulla. Toisaalta, minähän olen se, joka sitä kaasupoljinta meni survomaan...

                                    Comment


                                      Kolmipuolaisen Nardin kohdalla voin omistamisen halun ymmärtää, samoin S6 sporttiratin (bägillinen kolmipuolainen).

                                      Jos taas lähtenyt se S4:ssä ollut vakio c4 kopan bägiratti, niin ei kyllä pysty ymmärtämään.

                                      Comment


                                      • Kyseessä siis toi kolmipuolainen bägitön "ässä" ratti

                                        Comment


                                        • Joku siis halunnut vain hieman upgradea omaan autoonsa, siis ROSVO (lättyyn)

                                          Comment


                                            Jos työssään tarvitsee korttia ts. pysty näyttämään toteen, että kortin menetyksestä seuraa huomattavia taloudellisia seuraamuksia/ongelmia, kannattaa heti laittaa anomus menemään tuomion ehdollistamisesta. Sen nimittäin todennäköisesti saa kännettyä ehdolliseksi, jos vain ymmärtää anoa. Muuten kyllä sotii vähän oikeudentajua vastaan, että tyyliin 1kk ajokiellon päätöstä joutuu odottaaman 3kk. Sinä aikana on sitten vain kortiton ja lusii tuomiota triplana.

                                            Ei omakohtaisesti todettua, mutta välillisesti kaverin kautta, kun jouduin apparin penkillä istujana kuulusteltavaksi "henkilönä, jolle aiheutettu vaaraa". Silloin kaveri joutui odottelemaan päätöstä kuukasien päivät ja lopulta vain todettiin, että toki tämän olisi vaikka heti voinut saada ehdollisena. Olisi pitänyt vain heti osata anoa. Jos olisi vain odotellut kiltisti, olisi päätös tullut melkein vasta kun varsinainen ajokielto olisi jo ehtinyt umpeutumaan.

                                            Comment


                                              Mulla ois tuollanen, hiukan kärsinyt kyllä, ylimääräisenä. Vaatisi uudet nahat kehälle kylläkin, mutta eipä tuon hinta varmaan päätä huimaisi :D

                                              Comment


                                              • Joku helvetin paskanaama täräyttänyt bemarin takakulmaan parkkipaikalla, ja tietenkin kadonnut paikalta jälkiä jättämättä oikeinkin rohkeasti. Asiaa vielä parantaa, että auto on myynnissä ja ei ainakaan hyvää tee vehkeen arvolle lommo ja lohkeillut maali takakulmassa. Jos ei perkele osaa ajaa, niin voisi sitten edes ottaa rekkarin ylös ja ilmoittaa asiasta!

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja gedu Näytä viesti
                                                  Mulla ois tuollanen, hiukan kärsinyt kyllä, ylimääräisenä. Vaatisi uudet nahat kehälle kylläkin, mutta eipä tuon hinta varmaan päätä huimaisi :D
                                                  Tekohengitä tuolla: http://www.motonet.fi/web/guest/etus...ductid=60-9510
                                                  Useampi ratti korjattu tuolla eikä moitittavaa.

                                                  Comment


                                                    Alkuperäinen kirjoittaja jasso Näytä viesti
                                                    Jos työssään tarvitsee korttia ts. pysty näyttämään toteen, että kortin menetyksestä seuraa huomattavia taloudellisia seuraamuksia/ongelmia, kannattaa heti laittaa anomus menemään tuomion ehdollistamisesta.
                                                    Puhelimitse viime viikolla olin yhteydessä poliisiaseman infon henkilöön, jolta kysyin tästäkin mahdollisuudesta ja myös siitä, että onko mahdollista siirtää ajokieltoa eri ajankohtaan. Sanoi tarkistavansa ja soitti minulle tovin päästä takaisin pahoittellen, ettei semmoista käytäntöä ole.

                                                    Tilanteen selitin asiankäsittelijälle eilen, hän sanoi myös saman. Hän kuitenkin pyysi minua tulemaan asemalle, jotta asian saisin nopeiten käsiteltyä, tämä siis ensi tiistaina. Kirjallisen menettelyn kautta menisi päätöksessä häneen mukaansa vieläkin kauemmin.

                                                    Comment


                                                      Multa on pariin otteeseen yritetty ostaa urssin sporttiruoria. Yksi sankari kovasti kyseli, mistä olin sen itse hankkinut, eikä kelpuuttanut vastausta, että se tuli auton mukana. Ilmeisen haluttu sompa kyseessä. Tarvinnee hankkia ratti-poljinlukko taas, tällä kertaa varmistamaan ratin pysyminen kyydissä.

                                                      Comment


                                                      • http://homepage.internet.lu/customau...eriors.htm#RS2 STYLE SPORT STEERING WHEELS

                                                        Eikös nuo ole aikapitkälti samoja ruoreja joista on puhe ? Tarve pitää olla polttava jos pitää moista asiakseen rosvota.

                                                        Comment


                                                          Tuohon ajokortin kuivatteluun muistan pari tapausta työkseen ajavilta kuulleeni että kortin on saanut takaisin jo seuraavana päivänä ja saanut ajella kuulemiseen asti josta vasta otettu pois. Toinen tapaus oli sellainen että kaveri maksoi enemmän sakkoja ja ei kuivatellut korttiaan kuin pari päivää kuukauden sijaan. Tarkempia detailjeja en enää muista kun tapahtumista on jo yli 10v.

                                                          --

                                                          Kyllä itse ainakin kirjaimellisesti noudattaisin ohjeita jos jotain hoitoon ottaisin. Omilla koirilla mahat menee helposti sekaisin jos jotain väärää syöttää (BARF ruokavalio). Tuli ihmeteltyä muutaman sukuloinnin aikana kun toinen koira vaan uikuttaa jälkikäteen ja pieree. Oli sitten syötetty piimää kun sitä on muutkin tutut sanoneet koirillensa syöttävän. Eikä edes parilla ensimmäisellä kerralla mitään tunnustaneet.. Oispa ollu kiva jos jommalla kummalla joku allergia ois sit puhjennu kun mitä lie muutakin olisi voinut mutulla syöttää.

                                                          Comment


                                                            Interlagokset pompanneet 17" koossa 1100€:oon sarja, aikaisemmin noin 900. Sorruin sitten 18":iin taas. Kohta pitää alkaa perustaa vertaistukiryhmä näille madalluksille ja ylikokovanteille.

                                                            Comment


                                                              Lähinnä ottaa päähän tämän ketjun "Mulla on halkeema kynnessä" "Myöhästyin 5 minuuttia leffasta" chat viestit, niitähän tää on oikeasti täynnä. Tai sitten vaan porukkaa potuttaa todella pienetkin asiat.
                                                              Vanha juttu, mutta silti.

                                                              Ei tuo Iloiset asiat-ketju jää huonommaksi: "Leima paperissa, taas saa ajella vuoden päivät". Eikö tuo nyt ole aika itsestäänselvyys ja minimivaatimus, että liikenteessä käytettävä ajoneuvo on katsastettu? Tai "Sain kesärenkaat alle"; wow! Laitetaanko ok-tontti vai seinään pronssilaatta?

                                                              Tai joku (hämmästyttävän moni, lienee jokin joukkopsykoosi) innostuu siitä, kun aikuiset miehet harrastavat järjestelmällistä väkivaltaa julkisesti sillä verukkeella, että koittavat kepeillä sohia jotain kumilätkää jään päällä (niin kuin sillä olisi jotain merkitystä).

                                                              Jos Ottaa päähän-ketjuun kaivataan kunnollisia murheita, niin Iloiset asiat-ketjussakin odottaisi jotain "Voitin kolme miljoonaa lotossa" tai "Syöpä on remissiossa"...

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X