Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Aiemmin tullu mitä tilattu, vaikka asia oli tiedossa. Olis edes tullut jonkin toisen oikean varaosamerkin palat, eikä tuolöaista kuraa.

  Comment


   Väärä diagnoosi autokorjaamolla. Syksyllä vein auton eräälle paljon kehutulle VAG-spesialistille isompaan huoltoon ja vikadiagnoosiin oireina paineen muodostus paisuntasäiliöön, huono sisätilojen lämpiäminen ja pienehkö jäähdytysnesteen hukka. Sanoin vielä, että jos vika on kannessa tai sen tiivisteessä, niin ei vaihdeta jakopäätä ennen korjausta. Olivat paineistaneet jäähdytysjärjestelmän ja löytäneet vuodon vesipumpusta, joka vaihdettiin jakopään kanssa. Ei kuulemma viitteitä kansivikaan.

   Ongelma jatkui ja seuraavaksi alkoi vuotaa paisuntasäiliö, joka teki jo lätäkköä auton alle. Vikaa etsittiin muualta ja myös paisari vaihdettiin siinä ohessa. Hetken aikaa pysyi parkkipaikka kuivana, kunnes alkoi uudestaan vuotaa samasta paikasta.

   Lopulta toteamus oli "ei jää oikein muuta jäljelle kuin lämpötilariippuvainen hiushalkeama kannessa". Kun yritin kysellä jatkotoimenpiteistä tarkemmin ja kustannusarviota, niin täydellinen "radiohiljaisuus" .

   Nyt auto on toisella pajalla kone levällään ja syyksi paljastui kansipahvi, joka oli vuotanut 2-sylinterin kohdalta vesitilaan. Ulkoiset nestevuodot johtuivat järkyttävästä ylipaineesta. Kun yksi tilkittiin, löytyi seuraava heikko lenkki.

   Pikkasen horjui luottamus tähän nimeltä mainitsemattomaan kehuttuun spesialistiin. Miten voidaan todennäköisin syy sulkea noin heppoisin perustein pois, vaikka oireet oli melko selvät? Onhan niitä muitakin testimenetelmä. Liekö siellä sitten ekalla kerralla sattunut kohdalle joku osaamattomampi asentaja? Varmasti sieltä löytyy kehujen perusteella myös osaavaa väkeä.
   Omakohtaisen kokemuksen perusteella en ole aivan heti menossa uudelleen. Mutta ehkä jonain päivänä. Aika näyttää. Oli siinä pajassa silti myös hyviä puolia.
   Turhan paljon vaan paloi rahaa arvailuun, vaikka niiltä osin auto varmasti tuli parempaan kuntoon kuin aiemmin.
   Viimeksi muokannut panu; 15.5.2020, 01:30.

   Comment


    Ottaa päähän nämä "rehelliset" ebay-kauppiaat. Ostin satasella kuusi akkua akkukoneisiini. Henkisesti varauduin siihen, etten ihan saa sitä mitä tilaan, mutta testerillä usean lataus-purku syklin päätteeksi kapasiteettia oli vain noin 50% luvatusta. Eipä noissa painokaan poikennut alkuperäisistä, joten kapasiteettikin on samaa tasoa. Jollain tarkkuudella näissä paino on korreloinut kapasiteettia.

    Pitää neuvotella hinnanalennus, joka on samaa tasoa tuon kusetuksen kanssa.
    Palauttaminen on turhan kallista ja vähän riskaabelia: "Pakkausohjeet: Akkujen on oltava uusia, ja ne on lähetettävä avaamattomissa alkuperäisissä myyntipakkauksissa. Akut on käärittävä pehmustavaan materiaaliin, kuten kuplamuoviin." Nämähän ovat nyt kaikki käytettyjä, kun olen vähintään 4 kertaa purkanut ja ladannut ne, eivätkä siis enää edes avaamattomissa alkuperäisissä myyntipakkauksissa.

    Tässä sitten "rehellisen" kauppiaan rehelinen(?) vastaus reklamaatiooni:
    (Kävisiköhän kauppa paremmin jos tämä tieto olisi jo myynti-ilmoituksessa?)

    hi,dear friend

    i am so sorry
    but it is normal situation on ebay and amazon batteries market.
    i think you need to know such market environment.
    Because the price of e-commerce is too transparent,the competition is too fierce.
    so the sellers can only win the market by lowering the price and lowering the quality.
    all the power tool battery sellers are like so: 2000mAh marked as 3000mAh or 3000mAh marked as 4000mAh or 4000mAh marked as 5000mAh.
    even some sellers use 3000mAh marked as 5000mAh,2000mAh marked as 4000mAh,1500mAh marked as 3000mAh.
    but pls do not worry, our batteries used brand 2000mAh cells as 3000mAh ones 4000mAh cells as 5000mAh.
    In today's market environment,cheap price can only buy such quality battery.But the buyer's psychological expectations are high.
    All buyers want to buy the high quality items at the low prices.
    if some sellers sell the batteries at low price with lower quality,the others sellers also have to lower the quality to make sure their prices have competitiveness.
    At the same quality batteries,i am sure our price is much cheaper than original ones and others sellers,Because we are manufacturer not a dealer.
    if you can keep it to use,we can take the loss.
    i am willing to refund u 10% money of you paid
    you can keep them to use
    or if you do not want it
    i am willing to accept the return and refund all your money
    pls do not worry
    how do you think?
    anyway
    i am going to solve your problems well
    pls do not worry
    wait for your kind reply
    have a nice day

    Comment


     Kiitos Pasi, nyt ei harmita yhtään että en ostanut e-baysta Ryobin akkuja. Hintahan oli kolmannes mitä Ryobin alkuperäiset täällä maksaa, mutta päädyin ostamaan ne paikallisesta rautakaupasta. Ryobin akut on litium-ioniakkuja, jotka latauksen aikana balansoidaan kuten kuuluukin. Halpisakuissa tuskin on macthed-cell kennoja ja mahdetaanko niitä edes balansoida.

     Comment


      Kyllä LiIoneissa pitäisi olla balansointi, sillä muuten ne ei vaan toimi. Sen balansoinnin laadukkuus on sitten se, mistä voidaan keskustella.

      Tuo myyjä muuten suostui aika helposti (kolmannen mailin jälkeen) 50% hinnan alennukseen kokonaiskauppasummasta (sis postit). Kuudelle akulle jäi hinnaksi 49€ postikuluineen. Ilmeisesti ovat oikeasti peloissaan negatiivisen palautteen mahdollisuudesta.

      Tässä on noiden ebay-itemeiden numerot, jos jotakuta asia kiinnostaa: 392469836749, 392639492038 ja 392639513610. Shenteceja tilasin ja Creabesteja sain. Siitä en viitsinyt nillittää, vaikka jostain palautteista olin aistivinani Shentec-tarran olevan laadukkaampi :D
      Kesän puuhastelujen jälkeen tiedän menikö näiden kanssa vain hermot huonoon kuntoon vai oliko tämä lopulta hyvä ostos.

      Kuinka moni teistä lataa (kiinan) akut palosuojatussa tilassa? Itse olen sen verran vainoharhainen, että lataan ainakin uudet akut peltipurkissa, josta mahdollinen tulipalo ei pääse leviämään ja savuvahingotkin jäävät minimaalisiksi.
      Mittaan myös todellisen kapasiteetin, jotta osaan ladata niitä sopivalla virralla tai ainakin tiedän onko alkuperäisellä laturilla lataaminen ylipäätään mahdollista vai pitääkö käyttää erillistä "älylaturia"...

      Comment


       Kyllä Li-Ion akkuja voi ilman balansointia ladata, mutta käyttöikä voi jäädä lyhyeksi. RC-auton LiPo akuille minulla on palonkestävät latauspussit ja lataan ne aina myös palamattomalla alustalla. Auton akkua lukuunottamatta, mitään muuta akkua en lataa ilman valvontaa.

       Comment


        Hajos rengas kiusallisesti yksityisessä asuntonäytössä talon pihalle. Tuli vähän pidempi näyttö kun kuskattiin vararengasta paikalle..

        E: Me ostettiin se talo. Auto päätti sit näin. :D
        Viimeksi muokannut Juha|; 19.5.2020, 13:32.

        Comment


         Ei riitä, että nosturi meni takaisinvetoon, mutta Kaukokiito teki jo toisen oharin noudossa. Eikä tietenkään viitsitä edes vaivautua ilmoittaan, ettei ollakkaan tulossa. Mua kyllä jo vähän varoiteltiin, ettei kyseinen firma tule ainakaan sovittuna aikana hakemaan, mutta että jätetään kokonaan hakematta ja vielä kaksi kertaa, niin enpä olisi uskonut.

         Comment


          Kesäautokuume ois edenny siihen vaiheeseen että vaimolta olis lupa ja pankkineitikin hymyili kauniisti. Vielä kun sais päätettyä mitä ostais ja selätettyä orastavan "tästä ei hyvää seuraa" fiiliksen

          Comment


           Kesäksi toki avoauto. Yksi hyvä clubilaisen yksilö tosin ehti just mennä.

           Tietysti museorekisteröity auto on edullinen kuluiltaan.

           Comment


            Jotain takavetoista löplötintä vähän katsellut kun ei vajaavetoisia oikein ole harrasteena ikinä itsellä ollut, ikävästi rajaa konsernituotteet tosin pois. Avo ois kyllä plussaa toki. Naapurileirin M-sarjalaisetkin vähän selaimessa pyörineet tosin..

            Comment


             Toyota MR2 Turbo T-toppina '90-luvulta on kiva päristin :) Suunniteltiin Ferrari 308 tappajaksi. Ensimmäiset on jo museoiässä. Halpa huoltaa ja ylläpitää. Toimii kuin junan vessa sekä kadulla että radalla.
             Tosin hyvää saa etsiä hetken aikaa, kun noita vasemmalta ajettavia ei ole Turbona tuotu koskaan Euroopan markkinoille. Silloin kun hain omani Saksasta, niin jonkun lähteen mukaan näitä oli about 6000 jäljellä.
             Offtopic: Kesäauto on ajatuksena kiva, mutta sitten, kun niitä on taloudessa useampikin, niin välillä tulee ajatus, että jostain yksilöstä voisi luopuakin. Suurin myyntijarru on se, että jälkikäteen myyntipäätös kuitenkin kaduttaisi...

             Comment


              Menee jo tosiaan vähän offtopiciksi, mutta mr2 ei oikein omaan makuun ole koskaan osunut ulkonäöllisesti vaikka kiva auto ajaa toki on. Hyvinhän se toki menis ton Caldinan kaveriksi, kalina pääsis sit talviautoksi..

              Täytyy nyt ensin kattoa suostuisiko kaveri myymään viimeisen päälle hinkkaamansa sn95 Mustangin, siinä ois ainakin se hyvä puoli että ei tulis haettua jotain kasaa paskaa pihaan..

              Mulla tuo autojen kertyminen pihaan on jo käyny jääratalaitteiden kanssa joiden osalta tulikin jo emännälle luvattua jotta jotain lähtee sit pihasta..

              Comment


               Automaatin öljyt tuli Cnelosesta pihalle niin piti ensimmäistä kertaa käyttää hinuria. Meinasi tulla kaupungissa kiire etsiä paikka minne laittaa auto parkkiin, kun savun ja hajun huomaamisesta meni noin 3 minuuttia siihen, että auto ei käytännössä liikkunut enää ollenkaan. Onneksi on vakuutukset kunnossa niin ei se lysti tullut ilmeisesti maksamaan mitään.

               Comment


                Niin hyviä nämä meidän tiet että onnistuin ajamaan pari vannetta paskaksi. Eikä nyt just olis oikeastaan varaa uusiakaan ostaa vaan pakko kai se on.

                Comment


                 Bemarin vesipumppu laukesi.

                 Sitähän vois vaikka harkita siirtymistä takaisin konsernin tuotteisiin..

                 Comment


                 • Audin raidetanko alkoi kusemaan öljyä. Eipähän tuo yllätä, kun on näissä miltei kuluva osa.

                  Comment


                   Tuning-Fanatics-Shop asiakaspalvelu on ehkä paskinta ikinä... En voi suositella ko puljua.

                   Comment


                   • Ensiksi hajosi selkä ja sit viisaudenhampaan poisto...
                    Mitä seuraavaksi...

                    Comment


                     Fiat Stilo ja can väylän sähkövikojen metsästys. Voi luoja... Kyllä alkaisin ryyppään jos en sitä tekisi muutenkin jo valmiiksi.

                     Comment


                      Yamaha Mt-01 ja 2000 kierrokselta alkava raplatus moottorista. Johan tuota tuli tälle kesää melkein 500 kilometriä ajettuakin niin joutaa jo seisomaan. Ois tietysti mukava ollut kesälomalla ajella mutta tokkopa tuota ehtii kuntoon saamaan ennen sitä.

                      Comment


                       Pitkästä aikaa taas Postnord. Monta kuukautta toiminut jotenkuten mutta sitten kun osuu niin osuu kunnolla. Neljä pakettia nyt samaan aikaan hukassa joka on jo aika kova suoritus jopa tuollaiselle isolle kappaletavaralogistiikan yritykselle. Yksi paketti on sentään jo Suomessa. Ollut toki jo viime viikon torstaina. Normaalisti jakelu on ollut seuraavana arkipäivänä eli odottelin sitä jo perjantaina. No eipä kuulunut perjantaina, eikä maanantaina, ei tiistaina eikä näköjään keskiviikkonakaan. Perjantaina paketti on ensimmäisen kerran piipattu seurantaan Vantaalla. Sen jälkeen se on ollut Tampereella, kahtena päivänä Turussa ja nyt ei oo enää mitään tietoa.

                       Kolme pakettia on lähtöpäässä odottamassa noutoa, viimeisin merkintä 10.6. jonka jälkeen täydellinen radiohiljaisuus. Lähettäjän mukaan ne on noudettu mutta postnordin oman tiedon mukaan niitä ei ole vielä haettu. Toinen näistä tahoista voi milloin tahansa kävellä lähettämöön tarkistamaan asian todellisen tilanteen omin silmin, toisen aspa vaan vastaa mailiin samat asiat jotka näkisin itse lähetysseurannasta.

                       Aika lailla toivotonta noitten kanssa on mitään järkevää yrittää. Sama laittaa heti reklamaatio ja korvausvaatimus koko lähetyksen arvosta kun tulee ensimmäinen kupru. Joko ne paketit nimittäin tulee perille ihan normaalisti tai sitten ne ei tuu lainkaan, ei ole mitään välimuotoa jossa olis vaan pikkuongelma jonka postnord osaisi ratkaista ja tulisi vaikka päivän viivästys. Onnistuminen on joko 100 tai 0 prosenttia. Ihan vähän vaan sylettää odottaa jotain auton osia viikkotolkulla ja tehdä lopulta uusia tilauksia kun alkuperäiset tavarat ei koskaan tuu perille ja odottaa taas.

                       Comment


                        Jännä yhteensattuma. Lähetin Postilla paketin viime tiistaina ja jäljitysnumeron mukaan viimeisin merkintä siitäkin on 10.6. Postin logistiikkakeskus.

                        Comment


                         Kyselin postnordin aspasta tuon edellisen kirjoitukseni jälkeen että missä mun tavarat viipyy. Tuo paketti joka olisi normaalisti pitänyt jakaa minulle kotiin 12.6. on nyt 17.6. menossa johonkin noutopisteeseen josta tulee ehkä tämän päivän aikana saapumisilmoitus. Ihan loistavaa toimintaa. Kotiinkuljetuksesta kuitenkin maksettu ja oletan että se noutopiste on Pirkkalan terminaali kuten joskus edellisellä kerrallakin.

                         On se luojan onni että tuo firma ei kuljeta vaikka ihmisiä. Se tunne kun olet ostanut bussilipun 12.6. vaikka Jyväskylään jossa sinua joku odottaa jo innolla. Sitten pyörit päiväkausia ympäri Suomea eestaas niin että kukaan ei tiedä missä olet ja lopulta päädyt viikon myöhässä Forssaan josta sitten soitetaan Jyväskylässä odottavalle että tuu hakeen tää täältä.

                         Comment


                          Arnottin ilmapussin letkuliitoksen muoviset jengat pettivät kun auto sai hoitoa JT-Carfixilla. Olin unohtanut periaatteen että älä vielä ilmapussiautoa huoltoon ennen juhannusta...

                          Comment


                           Moottoritielle kiihdyttäessä pari nykäystä ja tauluun valot parking brake malfunction. Vikakoodeja on maffista käsijarrun ohjainlaitteelle ja takas. Vedot hävis ja kummallinen jurnutus vedättäessä kuuluu mutta vapaalla ei ja auto rullaa hyvin ja käsijarru toimii moitteetta.

                           E: löytyhän sieltä tommonen ylläri. Oisko kuiten sielä syypää
                           Attached Files
                           Viimeksi muokannut any1; 17.6.2020, 18:28.

                           Comment


                           • Niin sanottu harhaan johtaminen/annetaan ymmärtää toisin mainoksessa.. Ei oikein Wag..r Tuni.. välijäähdytimen ilman ohjaimet sopinut mistää suunasta autoo.. Ainii sopi silloin kun puskuri oli lattialla ja silloin istu hienosti autoo ja puskuriin...

                            Comment


                            • Näyttää Matkahuolto olevan ihan samaa paskaa Postin kanssa

                             Comment


                              Eilen otti vähän päähän, kun suutintukkien välissä on letku ja joku leikellyt konepellin niin, että terävä reuna pikkuhiljaa raapii sitä letkua. Tuli näppärästi bensat keulalle ja tuulilasille, mittari jos yhtään paikkansa pitää niin kymmenisen litraa kerkes sylkeä. Siinähän se päivä menikin sitten putsaillessa ja vahaillessa..

                              Comment


                               Molemmissa jaloissa polvijänteen tulehdus

                               Comment

                               Working...
                               X