Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Alkuperäinen kirjoittaja ttenhunen Näytä viesti
  hopsis - En usko että monikaan on liikennekäytöstä poistettuna. Kysymys on siitä että kun katuja siivotaan, halutaan siirtää esimerkiksi 400 autoa muualle. Ja ne eivät vaan mahdu laillisille paikoille millään. Ja sit se alue johon niitä yritti saada mahtumaan, pannaan siivoukseen seuraavana päivänä. Ja silloin sun pitää taas olla ajoissa liikkeellä, muuten sakko napsahtaa.

  Minusta pitäisi siivota pienempi alue kerrallaan ja väliin yksi tyhjä päivä ennen seuraavaa aluetta.
  On tietrnkin vaihtoehto, että tehdään piememmissä erissä, ja valmista tulee ensi kesäksi. Silloin on jo sen kesän harjaukset myöhässä.

  Comment


   Kyllä harmitti kun muutama vuosi sitten helsingissä B5 oli revitty nahkoineen päivineen kilometrin päähän jättöpaikasta. Vaihde ja käsijarru päällä ja aivan varmasti vain toinen akseli ilmassa. Ja tuosta lystistä joutui vielä maksamaan 120 euroa. Oli muuten näppärä palvelu kaupungin sivuilla, kun sinne syötti rekisterinumeron niin kerrottiin mistä auto löytyy. Lähellä oli kyllä ottaa ensimmäinen soitto poliisille kun autoa ei näkynytkään siinä mihin sen jätti töihin mennessä.

   Comment


   • Mulla on hävinny aurinkolasit ja 4mm kuusioavain.

    Comment


    • 300 km keulilla olleista uusista ajovaloista toinen meni jo rikki. Liekkö kivi lentänyt lasista läpi.

     Comment


     • Tuo vähän ärsyttää,kun tulee kaupasta ja puskuri näyttää tuolta?

      Comment


       Noi sun jäljet näyttää jotenkin ilkivallan synnyttämiltä. Yhtä laila ketuttaa nää huolimattomat parkkeeraajat.
       Attached Files

       Comment


       • Jep,juuri joulun alla maalattiin etupuskuri,kun sellon p-hallissa yksi neito ei ”huomannut” meikäläisen autoa. Onneksi oli eräs silminnäkijä jäänyt paikalle ja kertoi tilanteen.
        tämä uusi tapaus itiksen prismassa
        Viimeksi muokannut Kräki; 25.4.2020, 19:28.

        Comment


        • Lähetys on saapunut Suomeen ja saurannan mukaan jäänyt makaamaan Tulliin. Ollut siellä 3 viikkoa. 17Track löytää lähetyksen, mutta kotimainen Posti ei.

         2020-04-09 17:30
         FI, Import customs clearance completed

         Keneltä tätä kannattaisi lähteä kyselemään.

         Comment


          Odota viikko vielä ja sitten soitto postiin. Ei ole mitenkään erikoista, että makaavat lentotullissa viikkoja.

          Comment


           Postiko sen jakaa vai joku kuriiri?

           Comment


           • Kyllä tuo mun GoPro jalka taitaa ihan normi postin mukana tulla. Kävi mielessä sellainen, että eBayssa on tuo luvattu toimitusaika. Posti pitää huolen siitä, että aika venyy mahdollisimman lähelle sitä luvattua takarajaa.

            Comment


            • Jos paketissa on tullattavaa, niin nykyäänhän pitää maksaa se pari euroa mitälienee käsittelymaksuja ennen kun vapauttavat sen jakeluun. Pelkkien tullien maksaminen ei siis enää riitä. Se on merkitty hyvin pienellä jonkun lapun nurkkaan minkä olet kenties jo saanutkin.

             Comment


              Näin on. Esim OmaPosti sovelluksessa on nykyään kohta millä sen voi maksaa. Itsekin ihmettelin tota viikon verran kun en heti tajunnut lukea koko postin lappua.

              Comment


               Myöhäisheränneisyys kytkimen luistoon toteutui viime viikolla kun selvisi että vappuna on laadukasta talliaikaa optio käyttää. Noh, sitten tilaamaan kotimaisesta verkkokaupasta levyä, kun mainittiin, että alle viikossa tulee. No kohta alkaa luotto loppua siihen, että tulsi alle viikossa :( Nykyisessä koronatilanteessa ajattelin a)tukea kotimaista, b)toivoin että sieltä tulisi paremmin ko. levy luvatussa aikataulussa.
               Sinällään tässä voi syyttää itseään, kun ensimmäinen luistohan tapahtui jo viime syksynä ja yleensähän nuo ei parane ajamalla... Noh, vaihdellaan kun saadaan levy, ehkä sen uskaltaa purkaa näillä ajotarpeilla jo etukynteen.

               Toissa viikolla pikkusen yritti ottaa muuten päähän se, että jousta vaihtaessa ihmettelin kun ei meinannut laskeutua etunurkka sopivaan korkoon. No auton käynnistyksen yhteydessä kuului hyvin outo jurina/muuten outo ääni, siinä käytettiin konepeltiä auki ja kävin läpi että enhän minä koneeseen koskenut, eikä sinne ole voinut mitään edes tippua... Pari kertaa sammuttelin ja annoin vapaalla vieriä vähän. Viimein kuului messevä poksaus ja sammutin paskatin tajutessani mitä kävi. Sitten jännityksellä käyntiin ja testaamaan pullahtiko vetarinj sisäpää takaisin paikallaan, vai ulos.. Jokainen voi arvata kumpaan suuntaan se oli mennyt . Tripodi oli ulkona. Kumi tilaukseen jne. Vetarin pää oli karvan muuttanut muotoa ja kaksi tripodin laakeria oli irronnut. Lämmitystä ja putsausta ja äsken lähetin vaimon koeajolle @420km/suunta :)

               Comment


               • Kävin tuosse eilen ystävällä.. No kun lähdin naapurin kakara oli hieronut passatin perää kädellä.. Kävin ystävällisesti sanoo lapsen äitille ja hän ymmärsi asian ja sano että hän kieltää ettei niin saa tehdä. Tänään kävin uudestaan kyseisen ystävän luono ja se saa...tanan kakara oli hieronut uudestaa kättänsä eilisen jäljen viereen.. Kiitos ettei jäänyt jälkiä.

                Comment


                • Palikka tuli postilaatikkoon. Se alkuperäinen seurantanumero joka näkyy myös eBayssä on piilossa jonkin toisen numeron alla. Posti ei löydä näistä kumpaakaan. Eikä ole ensimmäinen kerta, kun ihmettelen sitä eBayn koodia että mitään ei näy missään, ja seuraavana päivänä palikka on postilaatikossa eri seurantanumerolla.

                 Comment


                  Tuo ei ole mitään uutta. Varsinkin ebayn Global Shitting Program tekee seurannan lähes mahdottomaksi. Tai sitten en vain osaa...
                  https://www.audiclub.fi/audifinns/fo...ting%20program

                  Comment


                   Toinen eturengas vuotaa... Toivottavasti ei mee hitsuu hommiksi.

                   Comment


                   • Moottorituntemus / osaamattomuus alkaa ottaa päähän.

                    Comment


                     Seitsemäs vitun viikko alkaa kotietätyötä. Argh.

                     Comment


                      Täällä ei tunnu missään.

                      Comment


                      • Minä luulin vuosia sitten ostaneeni kotimaista toimivaa automatiikkaa. Paskan vitut. Kyllä en edelleenkään suosittele Cozifyä kenellekkään. Tai jos on ihan pakko, niin kannattaa olla yliopistokoulutus siihen laitteeseen.

                       Comment


                        Täällä sama Mikon kanssa etätyöstä. Ei tunnu missään, ja melkein ottaa päähän se, että se loppuu.

                        Comment


                         Ei ota etätyö ollenkaan päähän. 10 viikko menossa ja vielä ainakin 2 jäljellä. Voi olla että jatkuu pidempäänkin, se sopii minulle.

                         Comment


                          Kyllä tuota reissumu***u voisi tienpäälle jo suunnistaa.
                          Ei siinä, tykkään kotikonttorista. Tehnyt kotoa töitä kohta 13vuotta. Mutta asiakaskäynnit kuuluu isona osana tähän palettiin, niin tielle ja tapaamisiin kaipasin kovasti.

                          Comment


                           Joka päivä linnut paskantaa auton päälle. Joko kotona tai työpaikan parkissa. Joka vitun päivä. Nytkin oli varmaan toistakymmentä "pommia" osunu just mun autoon.

                           Comment


                            BMW- pesemisen iloa, vaimitensemeni?

                            Comment


                             Liekö arktis metallic värin syy vai mikä mutta samassa paikassa entiseen tummemman väriseen Kasikymppiin osui kyllä huomattavasti pienemmällä prosentilla.. Lokkejahan täällä meren äärellä on niin perkeleesti.

                             Comment


                              Päätin säästää ja tilata Volvoon Ate merkkiset etujarrupalat Autodocilta ja vaihtaa ne itse. Luottokorjaamoon on Volvon osalta kannettu jo aivan tarpeeksi rahaa. Tänään paketti saapui ja sisälä oli paljon haukutun Meyle merkin pakkaamat palat. Olisiko taas pitänyt säästää hermoja hakea Motonetistä tai vaikka siniseltä? Vaadin vaihtoa, mutta ovatko aivan kuraa?

                              Comment


                               Ei tarkoitus vittuilla tms mutta ylläri, ettei autodoc lähettänyt sitä mitä piti...

                               Comment

                               Working...
                               X