Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

PK-seudun Audi-huollot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Ostin joku aika sitten projektorit Tepolta ja koitin tänään asentaa niitä vanhojen tilalle. Parin lonkeron mittaisen äherryksen jälkeen on todettava, että homma jää kyllä merkonomilta tekemättä. Ketkäs täällä pk-seudun suunnalla olisi sellaisia tahoja, joilta tällainen vaihtotyö onnistuisi? Eli nämä:
    https://speed-autoteile.fi/index.php...ektori+upgrade

    Ja about näin:
    https://www.youtube.com/watch?v=687dqYesOCY

    Metsässä, Pulla ja Crossfire saanut säpoa, onko muita varteenotettavia?
    Viimeksi muokannut KKop; 22.12.2020, 16:30. Perustelu: Lisätty ne joille jo lähtenyt kysely

    Comment


    • Osaako joku neuvoa edukasta paikkaa ilmastoinnin ohjainlaitteen parmetrisoinnille pks:lla? Kyseessä A4 B8:n rikkinäisen ohjaimen vaihto toiseen käytettyyn, joka täytyy koodata että saa toimimaan.

      Jose / Hki
      o4o-838 1715

      Comment


        Piti vaihtamani mk5 -golfiin (BKD) jakohihna tilpehööreineen. - Sitten ostin kaverin pojalle ylioppilaslahjaksi auton, jonka alakerta hajosi 300km jälkeen.

        Nyt en ehdi itse vaihtamaan jakohihnaa, stressiä pukkaa ja tallikin on täynnä konevikaista Saabia, joten suositelkaa ihmeessä pajaa, joka tekisi hihnan vaihdon asiakkaan osilla...
        Attached Files

        Comment


          Primpex Autohuolto Hämeentie 103 ja kohteena Q7:n kulmien säätö.

          Lyhyt jonotusaika eli auton sai nopeasti työn alle. Fiksut tilat ja hyvä sijainti. Työkin valmistui ennakoitua nopeammin ja hinta oli edullinen.

          Harmillisesti jouduin käymään toisen kerran kun pyörien suuntauksessa ratti oli jäänyt selvästi vinoon. Homma kyllä korjattiin fiksusti ja nopeasti, mutta ylimääräistä vaivaa siitä kuitenkin kaikille tuli. Silti suosittelisin paikkaa, jos joku kysyisi.

          Comment


          • Kiitokset JT-carfix! Vaihtoivat 2015 A6 Allroad urisevan etupyöränlaakerin vähän kuin hätätyönä. Nyt on taas hyvä.

            Kyselin samalla mitä tehdä kun puheen laatu on surkea (Bluetooth-yhdistetty) ja kertoivat, että esim. Audi-Center hoitaa sellaiset (jonkinlainen MMI-päivitys). Tuli varattua "100 000km huolto" Audi Center Airport (Vantaa) noin kuukauden päähän ja he korjaisivat samalla sen puhelinasian kuntoon. Pirun kallis itse huolto. Äh.

            Onko jengillä korjailtu surkeaa puhelimen toimintaa ja onko se onnistunut. Kaverin 2017 A6 farkussa samanlainen ongelma.

            Comment


            • JT-Carfix Vartiokylässä vaihtoi mun vanhaan coupeen jakohihnan. Vaikuttaa oikein hyvältä pajalta, jota meinaan jatkossakin käyttää, jos on sellainen homma, mitä ei itse pysty tekemään.

              Comment


              • Prkle nyt se taisi hajota, kuuluu kallis kolina liikkeelle lähdössä kytkintä nostettaessa. Auto on 350tkm ajettu a4 1.8tq 2005(b7). Mistä löytyisi asiansa osaava, luotettava ja järkevän hintainen korjaaja tähän ongelmaan. Omat aikaisemmat luottomekaanikot jäivät muuton vuoksi 500 km päähän, joten nyt oli tarve löytää Helsingistä (tai läheltä) uusi sellainen. Suosituksia ottaisin vastaan mielelläni. Voi laittaa myös yv:nä.

                Comment


                  Omaksi ns. hovikorjaajaksi on tässä viime vuosina vakiintunut Telcar Tattarisuolla. Siellä hommat toimii hienosti. Tosin viime aikoina ilmeisesti kärsinyt työntekijäpulasta ja siksi kiireinen. Yrittäjällä itsellään 4G Avant naukuahdilla, joten merkkituntemustakin löytyy.

                  Comment


                  • Vaihtelin eilen taakse jarrulevyjä ja -paloja keskiviikon katsastusta varten. Tottakai toiselta puolelta paljastui katkennut takajousi, joka vieläpä kaiken lisäksi kiilautui sellaiseen asentoon, ettei auttanut kuin repiä jousen kappaleet pois paikoiltaan.. Remonttipaikkana tietenkin parkkipaikka. Nyt pitäs kiireesti saada uudet jouset alle, mutta omat työkalut ei riitä parkkipaikka-olosuhteissa tähän hommaan. Soittelen korjaamoita läpi, mutta tuskin löydän aikaa näin nopealla aikataululla. Löytyiskö täältä ketään jeesaamaan korvausta vastaan? Autolla voi ehkä ajaa kun sain katkenneen jousen paikoilleen. Auto Oulunkylässä.

                    Comment


                    • Apu löytyi Espoosta Autofixed oy:stä. Eilen aamupäivällä soitin ja nyt on uudet jouset alla. Osat löytyi myös heidän kautta nopeasti. Hyvä vaikutelma jäi kyseisestä liikkeestä.

                      Comment


                      • Moi, nyt tarvittaisiin A6:lle pätevä tekijä jakopäälle. Eli 3.2 Fsi V6 Quattro potilaana ja jako on pompannut. Tekijää etsitään lähinnä pääkaupunkiseudulta, ajatuksella kerralla kunnolla ilman kikkailuja ja vippaskonsteja.Suositukset mielummin niin että olet itse käyttänyt tai tehnyt ennenkin. Kiitos etukäteen, Suhina

                        Comment


                          Leppäsuon huoltokorjaamo lopetti 29.2.2024 :(

                          https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/...010266002.html

                          Comment

                          Working...
                          X