Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

PK-seudun Audi-huollot

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • PK-seudun Audi-huollot

  Kymmenisen vuotta vanhalle A6:lle pitäisi tehdä huoltoa, osaisiko joku suositella kohtuuhintaista ja pätevää huoltamoa PK-seudulla?

  Viestiketjuja näyttää olevan huonoista esimerkeistä, mutta saisiko täältä vinkkiä mistä huolto kannattaisi varata? Eli hakusessa on edullinen & pätevä huoltamo, mahdoton yhtälö?

  Onkohan tässä foorumissa koskaan tehty tuntihintaveloitusten vertailua.. Siinähän olisi yhden viestiketjun aihe kevyesti..

  Kiitokset mahdollisista vinkeistä.

  #2
  Leppäsuon huoltokorjaamoa olen joskus kuullut kehuttavan. Lähetin äidin aakakkosen sinne ensi viikoksi normaaliin LL-huoltoon parin lisätyön kera, tarkemmin voin kommentoida ko. ajan jälkeen.

  Comment


  • #3
   Täältäkin ääni Leppäsuon Huoltokorjaamolle. Olen muutaman kerran teettänyt joitakin huoltotöitä kyseisessä paikassa ja tyytyväinen olen ollut. En osaa sanoa että onko se seutukunnan halvin, muttei taatusti kyllä kalleinkaan. Itsellä vaikutti huoltopaikan valintaan enemmän tuo sijainti, kun tuo Leppäsuon paja on tuossa nurkan takana.

   Comment


   • #4
    Konalassa on Pohjois-Helsingin Auto joka on edullisempi kuin merkkihuolto ja löytyy tarvittavat laitteet VAG:n huoltoihin.

    http://www.pohjoishelsinginauto.fi

    Comment


    • #5
     Leppäsuon Huoltokorjaamoa käytin takavuosina säännöllisesti, mutta nyt on mennyt vuosia, etten ole siellä käynyt (ihme sinänsä, että on pitänyt pintansa tuossa paikassa toinen toistaan korkeampien uusien kerrostalojen puristuksissa). Hyytiäinen siellä kuulemma edelleen on pomona. Hän nousi siihen rooliin asentajan paikalta joskus v. 1980 :). Silloin ajelin VW K70:llä.

     Kokemukset takavuosilta ovat kohtalaisia, eivät nyt absoluuttisen positiivisia mutta eivät negatiivisiakaan (olikohan tuo nyt sitten jokin suositus?). Jokainen kokeilkoon itse. Pitänee jossain vaiheessa käydä siellä, kunhan tarvetta ilmenee.

     Comment


     • #6
      Itselläni positiivisiä kokemuksia A6:sen sekä A4:sen huolloista AD-korjaamo Sunilta, Valimotie 37, Vantaa. Jumbon lähellä, vw-auton lähettyvillä toisella puolella katua.

      Itseasiassa just tuollaiseen vm. -99 A6seen aikoinaan tehtiin parit huollot siellä, edullinen hinta eikä moittimista työnlaadusta.

      AD-Autokorjaamo Suni OyValimotie 3701510 Vantaa09-6941493 veromies@ad-autokorjaamo.fiAvoinna:
      MA-PE 8.30-17.00

      PS. eivät hirveän hyvin vastaa sähköposteihin, kannattaa soittaa/käydä :)

      Comment


       #7
       Espoon keskuksesta löytyy Muuralan Autoasi, jossa olen käyttänyt Nissania ja urS4:sta. Hinnat ovat olleet mielestäni kohdallaan ja hinta-arviot aina pitäneet paikkansa.

       Comment


       • #8
        Itse suosin myös Leppäsuon Huoltokorjaamoa. Olen siellä käyttänyt vanhaa kasikymppiä usein remonteissa ja tuon uuden A4:nkin huollatan nykyisin siellä. Ei varmasti kaikista halvin, mutta kuitenkin huomattavasti edullisempi kuin esim. Keravan Laakkonen.

        Palvelu mielestäni erinomaista, enkä muista yhtään huolto/remonttikäyntiä joista olisi negatiivista sanottavaa. Asiansa osaavaa väkeä.

        Comment


        • #9
         Onko tullut uusia päteviä audi korjaamoita eteen?? Itsellä olis mk1 TT:n quattron ohjauskulmat vailla säätöä ja vianorissa kaveri nosti kädet ylös...

         Ehdotuksia asiantuntevan ja tietty edullisen paikan kanssa?

         Leppäsuon Huoltokorjaamo olis ainakin lähellä mutta muita?

         Comment


         • #10
          Tsekkaappa J&J Car Tikkurilan Nesteellä. P. 09-8735788

          Asiallista palvelua asialliseen hintaan. Teetätin siellä viime kesänä nelipyöräsuuntauksen alustan päivityksen yhteydessä.

          Comment


          • #11
           Rosenqvist Nummelassa, ystävällinen ja edullinen. Hyvät laitteet ja ammattitaito.

           Comment


            #12
            Lauttasaaren VV-Auton huoltopisteelle oli laitettu lappu luukulle jo useampi viikko sitten YT-neuvotteluiden seurauksena. Silti vanhoja yhteystietosivuja löytyy edelleen netistä. Kokeilen seuraavaksi itsekin tuota Leppäsuon Huoltokorjaamoa viikon-parin sisällä, palataan sitten asiaan kokemusten myötä.

            Edit: ei vieläkään kokemusta Leppäsuosta, tuli laitettua tuttavalla.
            Viimeksi muokannut Paha; 22.4.2009, 20:04.

            Comment


            • #13
             Leppäsuon autokorjaamosta hain oman nelkkuni eilen jarruremontista, budjetti piti mutta vähän narinaa siitä että sovittiin pari muutakin hommaa jotka vaan kuitattiin että "ei ehditty tehdä".

             Ongelmana ei ollut oma nelkku, vaan joku/jotkut toiset autot joihin oli mennyt enemmän aikaa kuin ajateltu ja sitten jätetty sovitut lisätyöt tekemättä.

             Palvelu asiallista, ja pahoittelivat mokaa. Hinta hemmetisti halvempi kuin Lauttasaaren VW-autossa tai Herttoniemen merkkihuollossa.

             Vien autoni sinne toistekin kun tarvetta ilmenee, ja toivottavasti seuraavalla kerralla soittavat jos jotain meinaa jäädä tekemättä.

             Comment


              #14
              Leppäsuota pitää kehua, sijainti on keskustaan suhteutettuna mainio sekä asiakaspalvelu vuosien varrella ongelmatonta. Vuosien varrella on jotain pikkujuttuja unohtunut mutta ikinä niistä ei ole mitään ongelmia tullut. Muistanpa, että soittivat kerran takaisin käymään kun oli joku letku unohtunut vaihtaa. Tietysti kannattaa muistaa, että heillä ei ole kokemusta erikoisemmista ongelmista / malleista niin paljon, että ihan täydellisesti kaikkea osaisivat.

              Leppäsuon leima huoltokirjassa ainakin itselleni merkitsee enemmän kuin jonkin ulkomaalaisen (esim. Italialaisen) Audi -merkkiliikkeen leima...

              Comment


              • #15
               Holmbergillä olen käyttänyt pari kertaa ja käytän jatkossakin.

               Vantaan Audicenteriin päädyin, kun piti korjauttaa pikku pusu vakuutusyhtiön piikkiin mutta sinne en kyllä uudestaan vie vaikka joku muu maksaisikin lystin. Päällimmäisenä jäi mieleen monen käyntikerran jälkeen ettei ketään kiinnosta asiakas. Hommat tehtiin vasemmalla kädellä hitaasti ja kallisti. Ainoa positiivinen asia oli, että auto oli pesty korjauksen jälkeen. Tosin tuohon hintaan ei voisi vähempää vaatiakaan.

               Comment


               • #16
                Motomer, Espoon puolella Suomenojalla. Sieltä sain loistavaa pikapalvelua, kun pakarin putki hajosi. Todella ammattitaitoista väkeä, kaikki kävi odottaessa.
                Viimeksi muokannut Severi; 28.11.2009, 00:24. Perustelu: POISTO

                Comment


                • #17
                 Kertokaa toki näiden huoltamoiden hintoja jos esim. alustan vaihdatitte. Audi herttoniemi vonkasi 600-800e alustan vaihdosta. Alkoi lähinnä naurattaa. Maksanko kahvit ja munkit myös?

                 Comment


                 • #18
                  Audi herttoniemi vonkasi 600-800e alustan vaihdosta.
                  Ot: No huh huh, reilut 200e taisin itse köyhtyä kun tuohon kutoseen vaihdatin kw:n säädettävän setin. Ot siksi että pirkanmaalla laitatin.

                  Comment


                   #19
                   Merkkiliikkeessä alustan vaihto pitäisi mittauksien kanssa pyöriä 500e korvilla. Tietysti jos on korkeussäädöt ja ne pitää laittaa haluttuun säätöön, se työ menee tuntityönä. Eli tuohon vielä päälle.

                   Comment


                    #20
                    200-300€ ite ottaisin hommasta, ja hinta riipuisi siitä että miten ruosteiset pultit on alustassa vastassa. Ei kovin helposti voi antaa koko alustasta "urakka" hintaa koska se menisi joko niin että asiakkaan perse repeisi ihan liikaa taikka saattaisi itteleni käydä niin että hommasta tulikin talkoo homma...

                    Kulmien etc. mittauksia en onnistu suorittamaan.

                    Ja jos on säädettävä sarja ja haluaa ne juuri oikealle korkeudelle/jäykkydelle niin se menee tuntihommana.

                    Comment


                     #21
                     Päivitellään vähän aihetta. Tulin kokeilleeksi nyt tuota Leppäsuon korjaamoa kytkinremontin suhteen, kun homma tuntui sujuvan jo tarjouspyyntövaiheesta lähtien. Asiantuntevaa palvelua sai heti alusta lähtien, jonka lisäksi tuntuivat olevan myös Audiclub-ystävällisiä, ja antoivat vielä sopivan klubialennuksenkin.

                     Positiivinen mielikuva vahvistui entisestään kun soittelivat kesken rempan ja kertoivat löytäneensä pienen vuodon sylinterikannen vesilaipasta ja kyselivät voidaanko korjata samalla? Kerrassaan loistavaa palvelua ja tuokin "piilossa" ollut ongelma hoidettiin samalla kuntoon laippoineen tiivisteineen muutaman kympin lisähintaan.

                     Jatkossa taidan kysyä pk-seudun huoltotarjoukset merkkikorjaamoiden lisäksi ainoastaan tuolta sillä 6 vuotta vanhasta ja kohta 150tkm ajetusta autosta ei viitsi enää maksaa uuden auton huoltohintoja. Suosittelen lämpimästi, ja kannattaa kysyä klubialennuksia.

                     Comment


                     • #22
                      Jos palvelua haluaa. Pk-korjaamot

                      Itselläni pelkkiä myönteisiä! kokemuksia Mikko Järvisestä. Olen käynyt korjauttamassa "diudin" katsastuskuntoon.

                      Osaava kaveri, tietää missä mennään eikä meinata. Kannattaa soittaa, ennenkuin sopii.

                      Tänään leimasta läpi tokalla, kiitos Mikon ammattitaidon ja ahkeruuden:)

                      Kai sitä saa positiivista palautetta antaa. Lainaten Giganttia, "se nyt on tyhmää maksaa liikaa" huonosta valohoidosta. Esimerkkejä löytyy!

                      Suositan lämpimästi em. kaveria! ACF- jäsen.
                      Viimeksi muokannut Severi; 17.11.2009, 15:10. Perustelu: Lisäys

                      Comment


                      • #23
                       Tikkurilan Nesteellä J&J Car:lla olen laittanut kahteen Audiin alustasarjan (iskarit+jouset). Hintaa 300eur. Hinta ok ja palvelu erittäin sujuvaa.

                       Hinta siis sisältää työn + nelipyöräsuuntauksen.
                       Viimeksi muokannut Monster; 8.12.2009, 21:46. Perustelu: lisätty mitä hinta sisältää...

                       Comment


                       • #24
                        Ite oon käyny autoservice vantaalla aina öljyt vaihdattamassa.
                        Kerran jarrutkin ( se surullisen kuuluisa kun selvisi et toinen jarrusatula p*sk*na )
                        Asiallinen hinta ja todella hyvä palvelu.

                        König:illä lauttasaaressa kävin alustasarjan vaihtamassa. Todella hyvä palvelu ja hinnat kohillaan.

                        Comment


                        • #25
                         Työn hinta.

                         Siis tarkoitat työn hintaa ilman osia? Näin arvelen. Näin "Monsterilta" kysyäkseni.
                         Viimeksi muokannut Severi; 21.11.2009, 22:15. Perustelu: Lisäys

                         Comment


                         • #26
                          Mä kävin vaihdattaa AWT-koneen termostaatin ja venakopan tiivisteen T.Hollmberg:lla Vantaan puistossa tjsp. ja hyvin homma hoitu. Hintakin oli jotain puolitoistasataa eli ei mitenkään kallis. Tuota on kyllä taidettu jo aikaisemminkin suositella, mut suosittelen lisää.

                          Comment


                          • #27
                           Alkuperäinen kirjoittaja mjkr Näytä viesti
                           Ot: No huh huh, reilut 200e taisin itse köyhtyä kun tuohon kutoseen vaihdatin kw:n säädettävän setin. Ot siksi että pirkanmaalla laitatin.
                           Haen itse osat, ja Mikko vaihtaa. Ei mene kauan, hinta kohdallaan!

                           Comment


                            #28
                            Tarvinee kommentoida, Severin tekstit ei ole maksettua mainosta, päin vastoin, Severin lopakko keveni kun kävi mun pajalla :P

                            Comment


                            • #29
                             Mitä?

                             Mikko on ammattimies, tutustuttu ACF:n kautta.

                             Saa sitä hyvää kommentoida, vai onko "makuasioista" kiinni? Niistä jokaisella omat mielteensä. Toinen tykkää suklaasta, kolmas ei jne.

                             On tällä palstalla muitakin verstaita kehuttu. Mielipide on sallittua.

                             Ainakin on oma valinta, missä autoani käytän!

                             Ajokortti jo vuodesta 1980. Ja eka kärry Wv kupla 1200. Sitä aikaa, kun kasikympin lätkä oli pakollinen ekan vuoden. Heh, voisi laittaa uusiksi nuorille kaahajille. Huom. lainsäätäjät/ehdotus.
                             Viimeksi muokannut Severi; 27.11.2009, 23:57. Perustelu: Lisäys

                             Comment


                             • #30
                              Tietokone alkoi vonkaamaan 90kkm huoltoa. Missä pajassa ja mihin hintaan olette selvinneet (siis pkseudulla)?

                              Paikka XXX

                              Hinta XXX

                              Comment

                              Working...
                              X