Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Foorumin parannusehdotukset (lue ohjeet ensimmäisestä viestistä)

Collapse
Tämä on kiinnitetty aihe.
X
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  Ja ylläpito reagoi siihen niin nopeasti kuin mahdollista kun porukka vastailee noihin ilmoituksiin.

  Comment


  • Nyt on oma lehmä ojassa. joka tuskin koskettaa kovinkaan montaan. Meni sitten noi silmät ihan paskaks. toinen sokeeks ja toinen toimii ei niin hyvin.
   Nyt varovainen tiedostelu moderaattorilta/ käyttäjiltä. olisiko mahdollista käyttää esim. punaista väriä noissa otsikoissa sinisen sijaan. Toi sininen jotenkin häviää tohon valkoseen taustaan.
   Ymmärrän kyllä ettei muutoksia tehdä yhden miehen takia mutta "suopahan tuota immeinen kokkeilla".

   Comment


    Saat tehtyä ihan oman selaimen setuksissa. Ainakin Firefoxissa onnistuu noin: https://support.mozilla.org/en-US/kb...nge-font-color


    Comment


     Onko muilla ollut kirjautumisongelmia foorumille läppärillä ja Chrome selaimella. Minulla tekee seuraavaa. Kun yrittää kirjautua foorumille ja klikkaa foorumin oikeasta yläkulmasta "Kirjaudu sisään tai rekisteröidy" -valikkoa, niin aukeaa vain tyhjä boksi, johon ei pääse syöttämään omia tietoja. Kyseessä siis Chromen Version 78.0.3904.87 (Official Build) (64-bit) /Win10. Liekö kyseessä selaimen javascript/keksiongelma tms vain onko vika foorumin päässä? MS Edgellä vastaavaa ei ilmene.

     Click image for larger version Name:	LoginProblem.jpg Views:	0 Size:	11,7 Kt ID:	1868473

     Viimeksi muokannut jasso; 7.11.2019, 13:16.

     Comment


      Satunnaisesti tehnyt tuota riippumatta selaimesta. Joku keksivika. Lataamalla sivu uudestaan, käynnistämällä selain uudelleen tai viimeistään nollaamalla keksit on toiminut aina.

      Comment


       Olen saanut viestejä osto-ilmootukseen liittyen. Mutta kun menen Viestikeskukseen lukemaan niitä, en pääsekään. Ilmoitus on "sinulla ei ole oikeuksia".

       Mitä pitäisi tehdä?

       Comment


        Tuossa näyttäisi olevan kyse siitä, että ostoilmoitukseen on käyty sääntöjen vastaisesti vastaamassa tuolla ostoilmoitusten puolella ja se on ehditty moderoida pois. Ilmoituskeskus kuitenkin ilmoittaa tästä.

        Tuohon aikaisempaan kirjautumisbugiin kannattaa katsoa, ettei ole esim. kone tai luuri ollut niin, että sivu on ollut ladattuna ja yritetään siitä kirjautua. Ts. siis on ns. vanha istunto auki ja sitä myötä. Myös jossain tapauksissa VPN on vaikuttanut tuohon asiaan.

        Uutta päivitysversiota eli 5.5.5 ajellaan taas tuossa sopivassa saumassa. Siinä on jonkun verran taas bugeja ja muuta parsittu pois.

        Comment


         Olen nyt laittanut muutamia ilmoituksia Audin osista ja rengassarjasta oikeille osatoilleen ja ylläpitäjä poistaa ne liki heti ? Ensimmäisissä en lukenut ohjeita ehkä riittävän hyvin ja paikkakunta jäi pois mutta viimeiset laitoin pari päivää sitten tarkasti mietittyinä ja kaikki tiedot sisältävinä ja niin oli taas häipyneet bittiavaruuteen : laitoin viestiä ja kysyin että mikä mättää kun joillakin on monia ilmoituksia jatkuvasti ja ei ongelmia, mutta eivät ehdi tai välitä vastata ?? Onko kokemuksia vai voisiko ylläpitäjä valaista että mistä kiikastaa??

         Comment


          Ainakin alkuun se, että hinnoittelu:
          osat alkaen 5e
          ei riitä vaan edes joitain suurimpia osakokonaisuuksia pitää hinnoitella erikseen.

          Comment


           No miten tuota muokataan ??
           Voisi kuvitella että jokainen osaa tarvitseva osaisi hinnan kysyä , tulee nimittäin aika pitkä lista yhden auton osista ,jopa niistä isommistakin kokonaisuuksista ja mikä on riittävästi?
           Viimeksi muokannut Killeri; 17.12.2019, 23:29. Perustelu: Viestit yhdistetty.

           Comment


            Ei niitä kaikkia tarvitse hinnoitella vaan joitain osia/kokonaisuuksia, että hintataso selviää.

            Comment


             Hinnoitteluvaatimuksen tarkoitus on se, että ostajan ei tarvitse alkaa kyselemään hintoja, niiden pitää selvitä ilmoituksesta. Helpottaa ostamista, myyjällä kun kuitenkin pitää olla hinta tiedossa.

             Tärkeimmät osat on vaadittu hinnoiteltaviksi, jos esim myy kokonaista purkuautoa niin esimerkiksi kaikki isommat ja kalliimmat osat moottori, loota, sisusta, peltiosat yms pitää hinnoitella. Jos taas myy pelkästään jotain pikku-osia, niin kyllä niille silloin hinta pitää keksiä.

             Comment


              Kysyn täällä kun käyttövinkit-puolella ei kukaan vastannut:

              Kysymys: Kuvien näkyminen viesteissä

              Aika moni viittaa postauksissaan "oheiseen kuvaan". En kuitenkaan näe mitään, ei edes linkkiä. Suurin osa on sellaisia. Mikähän asetus pitäisi muuttaa?

              Joissain harvoissa viesteissä kuvat näkyvät, useimmissa ei.

              Selain: Mac Chrome.

              Comment


               Alkuperäinen kirjoittaja ttenhunen Näytä viesti
               Aika moni viittaa postauksissaan "oheiseen kuvaan". En kuitenkaan näe mitään, ei edes linkkiä. Suurin osa on sellaisia. Mikähän asetus pitäisi muuttaa?
               Asia taisi selvitä. Katselen viestejä "viimeisin toiminta" -tavalla. Silloin kuvat ei näy. Saan kuvat näkymään kun menee tavallista kautta lukemaan niitä.

               Kyllä on kurja systeemi. "Viimeisin toiminta" näyttää mukavasti uudet viestit.

               Comment


                Jos käyttää "Uudet viestit" linkkiä niin näkee kaikki lukemattomat viestit ja siinä näkyy kuvatkin. On kyllä vähän outoa ettei ne näy jokaisella tavalla.

                Comment


                 Tuolla aiemmin oli juttua kirjautumisongelmista chrome-selaimella. Ilkan ylempänä kuvaama tilanne tuli omalla kohdalla vastaan, kun olin putsannut historian ja evästeet. Mutta vain etusivulla: kun siirryin alaosastolle, tässä tapauksessa Esson baari, niin kirjautumisikkuna toimi normaalisti. Pitääpä koettaa muistaa tulevaisuudessa.

                 Päivitys: nyt kun chromella (kännyllä tai työkoneella) saavun foorumin etusivulle, en ole sisäänkirjautunut. Pitää em. tavoin siirtyä jollekin osastolle, jolloin kirjautuminen näkyy ja pääsee valitsemaan "Uudet viestit". Hassua. Kirjautua ei siis tarvitse, mutta automaattinen sisäänkirjaus tapahtuu vasta jollekkin osastolle siirtyessä.
                 Viimeksi muokannut taski; 3.4.2020, 11:18.

                 Comment


                  Olisiko mahdollista selventää/ohjeistaa uusien viestien kirjoittajille, että kuvat lisättäisiin kuvina eikä liitteinä. Viesteihin lisättyjä kuvia todella inhoittava selailla, jos ne on lisätty liitteinä, eikä kuvina, koska aukeavat uuteen ikkunaan/ välilehteen. Esim. tässä kuvat liitteinä.

                  Comment


                   Ilmeisesti tietokoneella selatessa 'todella inhottavaa'?
                   Koska puhelimella/tabletilla tuo kuvien zoomaaminen on helpompaa kun ne aukeaa uuteen ikkunaan, ilmeisesti pysyvät parempilaatuisinakin kun ovat liitteenä?

                   Comment


                    Mä kanssa 1) etsin pitkään tuota tapaa mitä Kimmo suosii 2) koska se on lähtökohtaisesti paljon miellyttävämpi tapa selata kuvia oli sitten tietokoneella tai puhelimella. Samanlailla (ilmeisesti?) ovat liitteenä, sitten kun kohdalle tulee kuva joka vaatii zoomaamista niin yhdellä klikillähän se aukeaa zoomattavaksi pc/puhelin?

                    Comment


                     Forumille on nyt lisätty nappula sivun yläosaan jolla saa halutun kanavan luetuksi, ei tarvitse mennä sivun alaosaan.

                     Comment


                      Pientä parantelua taas, forumille on lisätty tumma teema, löytyy tuolta alhaalta valikosta. Jotkut värit saattavat vielä olla kummalisia, jos löydätte sellaisia niin saa raportoida.

                      Comment


                       Mistä kohtaa tuo teeman vaihto pitäisi löytyä? En löytänyt muualta kuin profiilin asetuksista. Sieltä vaihdoin --darkin mutta sama vaalea teema on käytössä, vaikka asetuksissa se nyt onkin valittuna.

                       Comment


                        Se pitäisi näkyä ihan forumin alareunassa vasemmalla.Täytyypä tutkia miksei se näy tavallisella käyttäjällä oikein. Onko muilla sama ongelma?

                        Comment


                         On ollut, Google Chromella. Asetuksien kautta sen sai valittua mutta mikään ei muuttunut.

                         Comment


                          Eipä tuo näy vaikka eri selaimillakin kokeilin.

                          Comment


                           Testasin tavallisella käyttäjällä, ja tosiaan ei se tee mitään vaikka sen valitseekin. Sen siis voi valita käyttäjän omista asetuksista.
                           Tällä pitäisi näkyä normi käyttäjällekin, mutta se ei ole pysyvä: https://www.audiclub.fi/audifinns/?styleid=39

                           Comment


                            Tuosta saa tosiaan sen näkyviin, mutta palaa oletukseen kun vaihtaa sivua.

                            Comment


                             Pitäisikö moderointilinjaa tarkastaa sen osalta, jos viimeksi kirjattuun viestiin vastaa, niin sitä saisi lainata omassa viestissään.

                             Tälle olisi perusteluna se että nykyinen foorumisofta kun taitaa ilmoitella jos kirjoittamaasi viestiä lainataan. Tämä auttaisi siinä että jos kysyt jossain ketjussa jotain ja jo seuraava kirjoittaja vastaa. Tällöin jos viestiä olisi lainattu ja siitä olisi ilmoitus kysyjälle niin vastaus saavuttaa kysyjän ilman että kyttää milloin ko. ketjuun tulee uusia vastauksia.

                             Ihan vain ajatuksena tälläinen.

                             Comment


                              Ei tarvitse muuttaa kun nykysoftalla pystyy täggämään näin Lipponen

                              Comment


                               Ei ole sikäli pakko, mutta näin kehittyneempien internet-yhteyksien ja pilveen siirtyneiden palvelimien aikakaudella siitä lainauksesta ei ole niin haittaakaan.

                               Comment

                               Working...
                               X