Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Foorumin parannusehdotukset (lue ohjeet ensimmäisestä viestistä)

Collapse
Tämä on kiinnitetty aihe.
X
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Täällä nyt useamman kerran mainittu tuo kopiopastaaminen vanhasta ilmosta, tuskin oisin tänne edes rustannut mitään jos se olisi mahdollista. Viestiä ei löydy viestihistoriastani, eikä se ole tuolta myyntiosastolta klikattavissa. Ehkä en vain osaa.

  Moderointilinjoja taitaa olla yhtä monta kuin moderaattoreitakin. :P


  Mutta jatketaan puolestani tällä mukavan vanhoollisella linjalla: Ennenkin tehty näin ja nytkin tehdään. Työmailta tuttu linjanveto.  Summa summarum ja foliohattuillaampa vähäsen: Nykypäivän identiteettivarkauksien kasvun johdosta, en tiedä onko ihan täyspäinen linja nakella numerot kaikkineen päivineen julkiseksi. -> Numerolla osoitetiedot hakuun -> Näiden tarkempien infojen saattelemana vähän googletusta ja syntymäpäivät yms esille -> Sieltä matemaattisesti sotu-laskien kirjaimineen -> Pikavippiä joka rööristä ja muita jellymansikoita tilaten.
  Viimeksi muokannut mäggäri; 1.11.2016, 17:23.

  Comment


   Ehkä irrallisena kommenttina, niin itse kirjoittelen pitkät tai sisällöltään työläät viestit yhteen .txt tiedostoon työpöydällä. Sitten kun sattuu jokin tekninen oikku tai moderaattori, niin sieltä sitten kopia ja pastaa.
   Ihmisillä (yleisesti) on joskus kieltämättä taipumus ihan väkisinkin vääntää itseään kohdistuvasta arvostelusta henkilökohtaista mutta tottakai hyvä, että tästäkin keskustellaan.

   Comment


   • Ei mua haittaisi jos joku mode vaikka kaivaisi se mun pyöränpultti-ilmon esiin, siellähän se etusivulla keikkuu poistettuna ja ei ole klikattavissa.

    Otsikkona siinä on tämä: "20x rengaspultti M14x1.5 PALLOkartio 43mm (15mm spacereille esim.)"

    Voitaisiin sitten yhdessä arvioida ulosantiani ja ilmoituksen jäsentelyä, sekä saako siitä selkoa. Nimittäin ihan naurettavaahan ylläoleva viittailu useammalta taholta on, että ilmoitukseni on yksinkertaisesti ollut luokattoman huono, vaikka en edes apukouluun kelvannut. Modeilla selkärankaa lynkata ykkösellä, lukematta ilmoa. Hieno meininki.

    Laittakaa näkyville tänne niin nauretaan yhdessä sitä mitä siihen kirjoitinkaan.

    Comment


     Alkuperäinen kirjoittaja mäggäri Näytä viesti
     Summa summarum ja foliohattuillaampa vähäsen: Nykypäivän identiteettivarkauksien kasvun johdosta, en tiedä onko ihan täyspäinen linja nakella numerot kaikkineen päivineen julkiseksi. -> Numerolla osoitetiedot hakuun -> Näiden tarkempien infojen saattelemana vähän googletusta ja syntymäpäivät yms esille -> Sieltä matemaattisesti sotu-laskien kirjaimineen -> Pikavippiä joka rööristä ja muita jellymansikoita tilaten.
     Ei sinne kukaan pakota puhelinnumeroa laittamaan, vaan yhteystiedot. Se voi olla yksityisviesti, sähköposti tai minkä nyt jokainen itse näkee pienimmäksi tietoturvariskiksi.

     Comment


     • Äkkiä tuosta profiilistakin löytää puhelinnumeron jos tahtoo. Sehän kertoo jo nimen ja paikkakunnan. Siitä vaan soitto numeropalveluun ja se on siinä.

      Jos identiteettivarkaus jännittää, niin foorumeilla kirjoittelu omalla nimellä kannattaa jättää heti. Sama toki koskee Facebookkia ynnä muita sosiaalisenmedian sudenkuoppia.

      Comment


      • Mennään vähän aiheesta ohi, mutta juuri sinun sotusi loppuosan arpominen syntymäajan perusteella on lottovoittoon verrattavissa oleva tapahtuma, toki jonkin päätteen saa generoitua joka ei herjaa varmistuslaskussa mutta kuinkahan käyttökelpoinen se nyt sitten oikeasti olisi?

       Comment


        Kyllä tuolla parilla muulla foorumilla saa tarpeeksi ärtyä ilmoituksista, joissa ei esim. kerrota hintaa, ja "vain nouto" eikä paikkakunta näy edes ilmoittajan profiilista. Iso peukku audifinnsin moderointilinjalle ja sen toteuttajille.

        Comment


         Kuten jo todettua, huomautuslinjaa on kokeiltua pitkätkin tovit. Sitten välillä mentiin todella tiukaksi, kunnes taas löysättiin huomautuslinjalle. Joka kerta todettiin sama, että huomautuslinjalla myyntiosasto kärsii ja ne muutamat ongelmalliset ilmoitusten tekijät eivät ymmärrä huomautuksesta korjata.

         Ja nimenomaan pyrimme siihen, että foorumi palvelisi mahdollisimman hyvin mahdollisimman monia. Tämän vuoksi nimenomaan myyntiosastolla on päälinjana suora poisto, jos ehdot eivät täyty. Muutaman vääryydeksi käsittämä on enemmistön etu.

         Se, että minulla on aina hyvä olla, ei tarkoita että silloin kaikilla muillakin on. Yleensä se on juuri päinvastoin. Samoin oma mielipide usein on väärä. Ja sitä ei muuta, vaikka kuinka monta hyvää perustelua olisi sen puolesta miksi minun etuni kannattaa. Sen ymmärtäminen ja ennen kaikkea toteuttaminen on toki vaikeaa, myönnän.

         Comment


          Ihan selkeät ja perustellut säännöt on. Jos ei jaksa noudattaa niin voi ilmoittaa muualla. Iso kiitos modeille omasta puolestani.

          Comment


          • Kyllä tällä foorumilla myynti ilmot on juuri sellaisia kun niiden pitäisi olla. Vaihtaapa sitten foorumia niin sieltä puuttuu kaikki oleellinen ja on pelkkiä nettivaraosalinkkejä mitä itse en kyllä ala aukomaan ellei ole todella mielenkiintoinen myynti kohde. Minusta tällä foorumilla toimiva järjestelmä on todella hyvä. Itse otan ohjeista aina myynti ilmoa tehdessä leikkaustyökalulla kuvan ja siitä sitten ohjeen mukaisesti kirjoitan kuvauksen ja kaiken. Kyllä itse annan myös kiitokseni modeille myyntipuolen selvyydestä ja muutenkin foorumin moderoinnista. .

           Comment


           • Ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta nyt kun myyntialueesta keskustelu on pinnalla niin olisiko mahdollista saada myyntialueelle pari kategoriaa lisää?

            Tuon "myydään muuta"-alueen voisi jakaa esimerkiksi: "alustan osat", "moottorin/tekniikka osat", "muut korin osat", "ei autoihin liittyvät osat", jne.

            Nyt ne kaikki ovat siellä sekaisin ja sivuja kertyy ehkä turhankin paljon jolloin uudetkin myynnissä olevat tavarat karkaavat seuraaville sivuille. Lisäksi myynnissä olevan tavaran selaaminen on raskasta kun ctrl+f.kään ei aina löydä haluttuja tietoja myyjien sanavalinnoista johtuen.

            Moderointi linja mielestäni sopiva.

            Comment


             Mietin eilen, pitäisikö markkinapaikan linjauskeskustelu niputtaa foorumin parannusehdotusketjuun. Nyt alkaa näyttää siltä, että keskustelusta syntyy, kuten siinä usein käy eikä se ole huono asia, uusia oksia asioihin, jotka liippaavat läheltä.

             Jatketaan. Itse en pidä mitenkään mahdottomana tuota lisäalueen tekoa, mutta kovin montaa niitä ei haluaisi kuitenkaan. Jako voisi olla ehkä

             Autot
             Autojen osat
             vanteet ja renkaat
             muuta

             Näin tullee vähemmän sekaannuksia siitä, mille osastolle tämä nyt oikeastaan kuuluukaan.

             Comment


             • Autot
              Autojen osat
              vanteet ja renkaat
              muuta
              +1
              Nykyisellä sinne ei etes tee mieli laittaa myyntiin mitään autoihin kuulumatonta, koska se hukkuu massaan.

              Comment


               Arton ehdotelma vaikuttaa hyvältä ja selkeältä.

               Comment


                Onko muuten täällä moderointia jaoteltu, eli modeilla on oma alueensa vai mitään rajauksia ei ole?

                Pidetään vain sovittu linja ja siitä ei lipsuta. Ei poikkeuksia kenellekkään, ei edes ns sisäpiiriläisille, vaikka tietenkään mitään sisäpiiriä ei ole olemassakaan.
                Kaikkille pidetään sama linja, myös kaverille.

                Comment


                 Kaikki moderoivat koko foorumia yhtälailla.

                 Comment


                 • Arton ehdotelmalle +1.

                  Comment


                   Kyllä tuo huomauttaminen on ihan kiva juttu jos ilmo jostain syystä jääny vajavaiseksi. Itellä joskus kävi niin et ihan vahingossa jäi yhteystiedot laittamatta, siis epähuomiossa unohtu. Muuten ihan kivasti rustannu tietoa ja infoa myytävästä tuotteesta kuvien kera. Kohtuu reippaasti sapetti ku ilmoitus oli poistettu ja privaan laitettu viestiä et ens kerralla sit paremmin. Olisin kyllä hetimmiten korjannut viestin jos ystävällisesti olis vain huomautettu. Tästä toki on aika. Huomauttaminen on paljon fiksumpi tapa, koska varmaan suurin osa faileista on pelkkiä unohduksia.

                   Comment


                    Etko ole saanut poistettua viestiä auki ja copy pastennu uuteen, vai miksi se poisto niin sapetti?

                    Niinkuin monesti mainittu, niin poistettu viesti näkyy alkuperäiselle kirjoittajalle ja sen voi sieltä kopsata ja korjata.

                    Comment


                     Oletko varma tuosta? Luulen että se näkyy vain modeille. Ainakin itse poistetut myynti-ilmot näkyy kyllä listassa mutta niitä ei saa klikattua auki. Samansuuntaista kommenttia on tullut tässäkin ketjussa.

                     Comment


                      Joskus vuosia sitten ainakin minä sain. Voihan toki olla että jotain on muutettu sen jälkeen. No, äkkiähän joku viitsivä mode ton testais.

                      Comment


                       Eräs admin kokeili jo sitä ja näyttä pahasti siltä ettei ole enää mahdollista. Aiemmin se on näkynyt alkuperäiselle kirjoittajalle, mutta ilmeisesti päivitysten myötä poistui.
                       Asiasta keskustellaan ylläpidossa.

                       Comment


                        No melkein se sitten sitä huomautuslinjaa huutais. Ottakaa pari uutta modea pelkästään myyntipuolelle?

                        Comment


                        • Tuskn otetaan. Linja jatkunee samana, vastuu pysyy ilmoituksen tekijällä.
                         Säännöt on selkeät.
                         Parista aiheeseen liittyvästä asiasta keskustellaan.

                         Comment


                         • Pullan pointti on kyllä hyvä. Ohjeet vaikka viereen kuvalla ja sitten myynti-ilmon tekoon. Koska ei se loppuenlopuksi ole niin vaikeata :)

                          Comment


                           Saisko noi ohjeet näkymään siihen myynti-ilmoituksen teko-ikkunaan/näkymään? En tuossa ole itse kokenut mitään vaikeutta mutta olishan se modeilta turhaa duunia pois mitä suuremmalla prosentilla myynti-ilmoitukset onnistuu.

                           Comment


                           • Hyvä idea, selvitetään.

                            Comment


                             Ei varmaan oikea paikka ihmetellä, mutta en löydä Näyteikkunaa enää mistään. Onko poistettu vai onko multa mennyt jotain ohi?

                             Comment


                             • Yhdistetty Projektien kanssa yhdeksi alueeksi.

                              Comment


                               Miksi?

                               Comment

                               Working...
                               X