Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Moottoripyöräihmisiä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Jumat sukka kun olisit ilmotellu ongemista aikasemmin, myin pyörääsi sopivat vanteet renkaineen ja levyineen pois. 20eurolla kun loju nurkissa eikä käyttöä ollut. Toivon että meni sentään hyvään käyttöön eteenpäin. Kerään kaikkea vanhaa ja moottoripyöriin liittyvää, samassa tarttuu myös vag sarjan osia hyllyn painoksi :D

    Comment


      Täällä kun oli ollut juttua vähän SP:stä, niin laitetaan nyt kuva omastakin vaihteeksi näkyville. Itsellä ollut tuo nyt jo varmaan 8 vuotta ja vaikka ajot ollut vähissä viime vuosina, niin ei ole ollut halua kyllä luopua. Täytyisi alkaa tässä ketju-ratas jumppaan ja öljynvaihtoon ennen ensimmäisiä ajoja tälle keväälle.
      Click image for larger version

Name:	WP_20170606_14_54_37_Pro.jpg
Views:	1
Size:	309,1 Kt
ID:	1644624

      Comment


      • Hieno veturi. Tuommoisesta olen minäkin vuosia haaveillut. Kelpaisi myös räpeltämätön R-tellu.

        Toistaiseksi mennään -89 vuoden CBR600F:llä, joka on kunnoltaan yksi ikäluokkansa parhaimmista. Museointi tapahtuu ensi vuonna.

        http://lh3.googleusercontent.com/SBp...w1739-h1305-no

        Comment


          Siisti Veturi ja tuo väri on mitä parhain.

          Pitäisi kohta itsekin aktivoitua B-Kingin huoltohommiin. Moottoriöljyn & suodattimen vaihto sekä ketjujen puhdistus ja rasvaus.

          Comment


            Kelpaisi myös räpeltämätön R-tellu.
            Mä en kyllä kajoaisi siihen. Vierestä seurannut sellaisen harrastamista monta vuotta ja hitto ei siinä kaikki patentit kyllä ihan järkeviä ole. Takaiskari ihan jäätävää designia ja ei se konekaan mikään kestävyyden perikuva ole. Hyvät jytinät toki. Jos pitäisi tommosta mennä koeajamaan, niin pyytäisin, että mopo saa olla keväällä yön yli ulkona ja jos se ei siitä räjähdä nätisti tulille, niin tinkaisin puolet hinnasta pois tai lähtisin ilman kotiin. Kansien remppaamiselle tuli aika reilusti hintaa, tiivisteet ja muu tilpehööri kiven alla ja merkkarilla osat maksaa ihan älyttömästi. Jos en väärin muista, niin koneen tiivistesarja suomesta oli lähes 1000e. Tuohonkin kappaleeseen piti jenkeistä tilailla kasa osia, kun ei saanut mistään. On se toki nyt kunnossa ja toimii, mutta on siihen mennyt aikaa ja rahaakin ihan älyttömästi. Ajoneston kanssa oli myös ongelmia, mutta se saatiin jotenkin ohitettua.

            Comment


            • Paremmin telluun saisi osia kuin minun nykyiseen vekottimeen :)

              Comment


              • Alkuperäinen kirjoittaja Pelimies Näytä viesti
                Jumat sukka kun olisit ilmotellu ongemista aikasemmin, myin pyörääsi sopivat vanteet renkaineen ja levyineen pois. 20eurolla kun loju nurkissa eikä käyttöä ollut. Toivon että meni sentään hyvään käyttöön eteenpäin. Kerään kaikkea vanhaa ja moottoripyöriin liittyvää, samassa tarttuu myös vag sarjan osia hyllyn painoksi :D
                No niinpä just...heti kun hankin tämän niin laitoin ostoilmoituksia sinne tänne (Tori.fi, Matkaendurot jne). Keräilepä toinenkin sarja ja myy minulle. Maksan kyllä ihan markkinahinnan ja se on enemmän kuin 20e :)

                Comment


                  Eilen tuli avattua ajokausi. Vielä sisäänajoöljyjen vaihto normaaleihin ja vähän säätöjen hakemista niin kyllä se siitä.

                  Kolmannella polkasulla käyntiin talven jälkeen. Sähköstartit on heikoille.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Cebarit liikenteessä

                    Comment


                    • Saako tänne tulla lälläripyörän kanssa? Itsellä kesäkulkineena helppo ja hauska Hondan SH300 skootteri.


                      http://veep.ee/scoopy800.jpg

                      Comment


                        Mp-kausi 2019 tuli avattua omalta osalta eilen. Olipa taas mukava ajella 7kk tauon jälkeen. Talvilepo lie vahvistanut pyörän hevosia, kun käsivarret kipeytyivät +300km ajolenkilä :D Positiivista myös se, että motskari toimi kuten pitää eikä ilmennyt mitään pitkän seisonnan aiheuttamia jälkitauteja.

                        Comment


                        • Alkuperäinen kirjoittaja arto s Näytä viesti
                          Nyt kun työmatka on ns järellisellä tasolla, on herännyt ajatus pärrän hankinnasta kesäkulkineeksi. Joskus pentuna ja vähän sen jälkeenkin himotti Ducati Monster kovasti. Hinnat alkaen pyörii muutamassa tonnissa, joten houkutus on kova. Toki A-kortti pitäisi varmaan ajaa.

                          Onko kenelläkään vinkkiä noista versioista? Mitä kannattaa väistellä, mikä olisi hyvä? Etusijalla lähinnä luotettavuus ja ehkäpä kohtuulliset kulut. Olisi mulle eka pyörä sitten mopoiän. Muoviluodit ei kiinnosta ja muutenkin ajamisen viehätys ihan muualla kuin vauhdissa.
                          Fiilistä noista löytyy tärinän, pärinän ja väännön muodossa, ja vastoin monien ennakkoluuloja etenkin uudemmat (2010-lukulaiset ainakin) ovat luotettavia siinä missä muutkin merkit. Omaan silmään osui A-inssin lähestyessä Monster S2R 800 ~2007, ja siihen olin ensipyöränä oikein tyytyväinen. Erona jonkun suosittelemaan S2R 1000:een oli märkäkytkin (luotettavampi ja kevyempi käyttää erityisesti kaupungissa) slippitoiminnolla (ei lukitse takarengasta niin helposti huolimattomalla välikaasulla pienemmälle vaihtaessa). Jarrut oli tosin paskemmat kuin tonnisessa. Ulkoisesti vastaavia (yksipuolinen swingi molemmissa).

                          Seuraava pyöräni oli Monster 796 2013, joka oli selvästi modernimpi (todennäköisesti tilastollisestikin luotettavampi), jarruiltaan parempi ja alustaltaan mukavampi. Eroaa todennäköisesti Monster 696:sta ajotuntumaltaan enemmän kuin paperilla näyttää.

                          Huomioitavaa:

                          - Moni valittaa Ducatien välityksistä -> käytetyssä saattaa olla jo muutettu, ja mieltymykset ovat yksilöllisiä ja ajotyylistä ja -ympäristöstä riippuvia
                          - Kaupunkikäytössä aina paskempia kuin 3/4-sylinteriset ompelukoneet, mutta kaikkeen tottuu
                          - Märkäkytkintä suosittelen jos kaupungissa pyörii, kuivakytkimellä saa toki kilinän ja kalinan myötä lisää fiilistä, jos siitä kalinasta tykkää
                          - Luotettavuuden ja mukavuuden suhteen tuo 696/796/1100-sukupolvi voittanee vanhemmat, ja 696/796 ovat helpommalla märkäkytkimellä varustettuja
                          - Ducati huutaa aina mökäpönttöjä, ja esim. niillä Termignonin vaimentimilla ja lastulla varustetut on helpompi saada edelleen kaupaksikin

                          Alkuperäinen kirjoittaja an13 Näytä viesti
                          Kaupungissa kuivakytkin ja aika on/off ruisku on hieman haastava, ei ole mukava mennä hitaasti. Luonne on sellainen että tykkää kun ajetaan aktiivisesti ja reilummalla kaasulla 4000-5000rpm välillä, eli hyvä mutkatiepyörä. Alusta ja jarrut ovat tehtäviensä tasalla ja ajettavuus on kohdallaan.
                          Nämä on hyvä pitää mielessä, ja muistaa koeajollakin että nuo ei sitten alle 3500 kierroksen toimi usein kovinkaan mukavasti. Luonteikkaita pyöriä, jotka on tehty mutkatielle eikä kaupunkiajoon, mutta pörisevät jäätelökiskan kulmalla kivasti.

                          Menestyksekkäästi testattu 2800m korkeudessa, nollakeleillä ja jatkuvassa kaatosateessa. Nuo ilmajäähytteiset saattavat alkaa vähän käryämään ruuhkamatelussa kesähelteillä, ja S2R:ssä alkoi kerran kaasuläppä jumittamaan ajettuani 100km kaatosateessa 3-6 asteen lämpötilassa. 796 taas antoi kerran vikakoodin pakoputken läpän servomoottorista, kun reissua oli 5500km takana pyörää pesemättä.

                          Comment


                            Omaan silmään osui A-inssin lähestyessä Monster S2R 800 ~2007, ja siihen olin ensipyöränä oikein tyytyväinen. Erona jonkun suosittelemaan S2R 1000:een oli märkäkytkin (luotettavampi ja kevyempi käyttää erityisesti kaupungissa) slippitoiminnolla (ei lukitse takarengasta niin helposti huolimattomalla välikaasulla pienemmälle vaihtaessa)
                            Eipä se kuiva sen huonompi ole, oli sitten luistokytkin tai tavallinen. Ihan nätisti sekin ottaa kii ja irroittaa. Märästä ei vaan kuulu sitä sepelimyllyn kalkatusta :D Mut tosiaan italialaisiksi laitteiksi nuo Ducatit ovat kyllä ihan asiallista tekoa. Ei nyt ehkä ihan mitään Hondia, mutta hyvin niiden kanssa tulee toimeen.

                            Comment


                            • Mistä olette tilaillut ulkomailta kypäriä ja ajokamppeita yleensä?
                              Pitäisi kypärää päivittää muunmuassa ja -400e kypärässäkin saattaa tulla satasenkin eroja.

                              Comment


                                Esim. https://www.fc-moto.de/fi_FI

                                Tuolta tilasin itselleni ARAIN kypärän, löytyi jo markkinoilta poistunut väritys ja n.200e halvemmalla kuin Suomesta. Kävin vaan ensin sovittamassa oikean koon kotimaan liikkeessä.

                                Comment


                                  Joo ehdottomasti pitää sovittaa ennen tilaamista, mielellään koeajolenkin kanssa niin selviää istuvuuden lisäksi melutaso ja joskus pyörän, ajoasennon ja kypärän yhteensopimattomuudesta johtuva pään heiluminen ajaessa.

                                  Comment


                                    Kyllä sitä hintaeroa voi näköjään olla molempiin suuntiin. Itse ostin muutama viikko sitten HJC:n kypärän paikallisesta putiikista nettikauppojen sen hetkisiä hintoja halvemmalla. Kyseessä siis uusi malli, ei poisto.

                                    Comment


                                    • Helmetcity.co.uk on kans hyvä

                                      Comment


                                        Omat ajokamppeet olen melko pitkälti tilannut täältä:

                                        https://www.motoin.de

                                        Toimitus on ollut kohtuu nopeaa, laskutus toiminut oikein, postikulut lähes olemattomia ja tilattu tavara on ollut sitä mitä pitääkin.

                                        Shoei GT-Air kypärän sain sieltä n. satasen halvemmalla mitä paras suomikauppa pystyi tarjoamaan ja sai vielä valita sen värin minkä halusin. Enää en muista oliko kyseinen kuula jossain tarjouksessa joita tuolla aika usein on.

                                        Comment


                                          Lisää sivustoja:
                                          https://www.xlmoto.fi/

                                          Comment


                                            Mainostetaan nyt tätäkin, hyvin on toiminut. Tavara tulee Espanjasta ja hinnat kilpailukykyiset. Palautuksista ei kokemusta. https://www.motocard.com/en/

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja vV8m5 Näytä viesti
                                              Esim. https://www.fc-moto.de/fi_FI

                                              Tuolta tilasin itselleni ARAIN kypärän, löytyi jo markkinoilta poistunut väritys ja n.200e halvemmalla kuin Suomesta. Kävin vaan ensin sovittamassa oikean koon kotimaan liikkeessä.
                                              Mää tein silleen, että kävin sovittamassa kypärän ja ajokamat kotimaan liikkeessä ja sitten ostin sovittamani tavarat samasta liikkeestä :)

                                              Comment


                                                Mää tein kans silleen, että kävin sovittamassa kypärän (ja eukko kans) kotimaan liikkeessä ja sitten tilattiin ne kyseiset kypärät halutuilla väreillä samasta liikkeestä. Hinta halvempi kuin missään nettikaupassa pitkin poikin Eurooppaa. Ja saatiin sovittaa vielä uudestaan noudettaessa.
                                                Viimeksi muokannut Killeri; 20.12.2019, 07:28. Perustelu: Tarpeeton lainaus poistettu.

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja Jusaberg Näytä viesti

                                                  Mää tein silleen, että kävin sovittamassa kypärän ja ajokamat kotimaan liikkeessä ja sitten ostin sovittamani tavarat samasta liikkeestä :)
                                                  Nostan hattuni teille, sir. Aion tehdä samoin.

                                                  A-kortin suoritus keväällä edessä. Monen vuoden kuume on ilmeisesti pakko karkottaa.
                                                  Onko joukossa HD kuskeja? Onko kokemuksia uusimmista Sportstereista, Iron 883 huutaa nimeäni. Myös Street 750 olisi parilla(toista) muutoksilla asiallisen oloinen ja hinnatkin järkitasolla. Uuden jos ostaa niin on takuu mutta onko näissä jotain tyyppivikoja jos kääntyy käytettyyn?

                                                  Comment


                                                  • Täällä Tampereella koitetaan yhtä vee-neljä hontaa elvyttää, josko se liikkuisi taas kesällä, tai edes syksyllä...

                                                    Comment


                                                      Nostan hattuni teille, sir. Aion tehdä samoin
                                                      Tuusmotorissa kannattaa käydä kypäräostoksilla.

                                                      Comment


                                                        Facetuubi on kovasti mainostanut Quad Lock puhelintelineitä ja toissaviikolla antauduin manoksille. Pistin stongan telineen ja puhelimen suojakuoren, eikä ainakaan tallissa testattuna ole tarvinnut pettyä. Langaton lataus ei vielä ole tuettu MP-telineissä, mutta sekin on kuulemma työn alla. Itse kuitenkin sellaisenkin tilasin ja modasin MP-telineeseen kiinni.

                                                        Tuosta https://bit.ly/3bePr66 kliksauttamalla 10% rabattia ostoista.

                                                        Comment


                                                          Mielenkiintoisen näköinen tuo telineen jalusta. Jotain tällaista olen itsekin hakenut. Miten jalusta laitetaan kiinni tuohon yläkolmion mutteriin?

                                                          Comment


                                                            Lukittuu tämmöisellä palikalla joka leviää kiristäessä. Skaala on putken sisähalkaisijalle 12-24mm.
                                                            Noillahan on tarviketta autoihin, polkupyörään ja ties mihin. Puhelimen vaihtuessa ei tarvitse, kuin hankkia uusi kotelo ja vanha telineet käy jälleen yhtä hyvin.

                                                            Comment


                                                              No just. Tuohan on näppärä kiinitysmekanismi! Pitänee hommata moinen itsekin. Kiitos vinkistä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X