Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 80q projekti

Collapse
Tämä aihe on suljettu.
X
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    En nyt halua kenellekään pahaa mieltä tehdä, mutta tämä treadi on kumminkin mehtalan projektista kertova niin olisi varmaan ihan asiallista jatkaa tätä katsastus käytäntö keskustelua sille varattuun treadiin, ei herneitä.

    Comment


      Minäpä tein sellaisen tuonne esson baariin.

      Comment


      • Noniin. Nyt tätä olisi tarkoitus jatkojalostaa budjetilla. Veronpalautuksista ajattelin käyttää touhuyksikön ja sillä olisi nyt tarkoitus sitten vaihtaa turbo, tehdä pakosarja ja isommat suuttimet. Kytkimellekin pitäisi varmaan jotain tehdä, mutta sen varmaan pystyy jättää myöhemmälle, kun talviautoksi tämä oli tarkoitus jättää. Moottorinohjaus tähän on jo vaihtunut ja sitä virkaa tässä hoitaa vems. Siitä löytyy laajakaistaohjaus ja ilmeisesti pakolämpötila-anturinkin saisi tuohon. Saattaa ollakaan että vauhtipyörää lukevat anturit lähtee pois ja tilalle tulee polon anturi ja stefa, kun ei sen asentamisessa montaa tuntia mene kun nosturi on käytössä.

        Minkälaista soppaa tuolla budjetilla saisi tehtyä kun 350-400hp olisi haussa? Ebaystä katsellut noita gt30 turboja, mutta niistäkin on netissä monenlaista mielipidettä, mutta kyllä täälläkin jonkun on joskus täytynyt kokeilla sellaista tai vähintään tutkinut asiaa? Kukaan ei tietysti uskalla tunnustaa, kun pelkää muita :D

        Tietysti joku holset voisi sopia budjettiin jos sellainen jostain vastaan tulee. T3 laipalla pakosarja kuitenkin tulee olemaan, eikä alkuperäistä suodatinkoteloa tulla käyttämään.

        Ajatuksia?

        Comment


        • Tämän voi lukottaa, sillä auto vaihtoi omistajaa.

          Comment

          Working...
          X