Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Heksin S8 AHC 1997

Collapse
Tämä aihe on suljettu.
X
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #91
    Itse ottaisin listan irti niin pääsee hallitusti irrottamaan.

    Comment


      #92
      Joo, tarkoitus onkin ottaa lista irti ja sitten logo, olin vähän epäselvä. Tsekkasin korjausohjeistakin että miten toi lähtee irti, mutta sekään ei ollut ihan selkeä.

      Comment


        #93
        Lienee tässäkin logossa samanlainen kiinnitys kuin b5 logossa eli laajentuva muoviniitti tuossa keskellä merkkiä

        Comment


          #94
          Joko tämä on ajossa kun talvi tekee tuloansa.

          Comment


            #95
            On ajossa ja valmiina huollettuna puunattuna talven koitoksiin, 251 tkm nyt taulussa.

            Tuli ihmeteltyä ovien lätäkkövalojen toimimattomuutta. Aiemmin huomasin (ja luin muitakin kokemuksia asiasta) että kyse on huonosta maadoituksesta. En yleensä tykkää omista patenteista, mutta nyt ajattelin että jos valo korjaantuu sillä että vie siltä yhden piuhan sopivaan maahan, niin olkoon. Siispä maadoitin valon lasinnostimen runkoon mikä on siinä vieressä. Valo syttyi hienosti, mutta kävikin niin että se ei enää sammunut kun oven sulkee. Jos lukitsi ovet, niin sisävalotkin paloi eikä hälytin mennyt päälle.

            Siispä ylimääräinen johto ***vettiin, olkoon valo pimeänä, sähköjä on vaikea ymmärtää.

            Comment


              #96
              Yksi talvi meni jälleen ongelmitta. Keväällä koitti määräaikaishuolto, narisevien koiranluiden vaihto taakse ja jarrupalat eteen. Alustan pesu ja suojaus, sekä puunaus niin auto olikin myyntikunnossa.

              Ympyrä sulkeutui kun auto palasi toiselle omistajalleen muuan Juha Kankkuselle Laukaaseen 258 tkm ajettuna. Kankkunen siis osti auton lähes uutena VW/Audi-liikkestä Monacosta "siitä pääsuoran varrelta" ysärin lopulla ja toi auton Suomeen vuosituhannen vaihteessa, luopuen siitä noin 2003. Mieltä lämmitti luovuttaa auto Kankkusen talliin, jospa se pääsisi jo ansaituille eläkepäiville.

              Koska elo tämän auton kanssa oli melko ongelmatonta, niin korvaavaksi autoksi hankin loogisesti seuraavaa korimallia olevan S8:n. Täytyy varmaan aloittaa siitä uusi topikki, syksyä vasten on huoltoa ja korjailua tiedossa.
              Attached Files

              Comment

              Working...
              X