Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

mister-auto.fi

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • mister-auto.fi

  Onko porukka tilannut tuolta tavaraa? Isäni oli tilannut ajovaloumpiot ko. nettiliikkeestä ja käytännöt itseäni ainakin hieman ihmetyttää. Tavarat maksettu luottokortilla normaalisti, mutta nyt ruenneet kyselemään kuvia ajokortista/ passista ja osoitetietojen varmistusta esim. sähkölaskusta. Aikaisemmin en ole missään törmännyt kyllä vastaavaan ja aika paljon olen tilaillut netistä auton osia yms. Onko muilla vastaavia kokemuksia?

 • #2
  Joissakin ulkomaisissa nettikaupoissa kysyvät joskus noita luottokortilla maksettaessa. Töihin päällikkö tilas Dealextremestä Tab-koteloita, ja luottokortilla makso. Vähän ajan päästä tuli maili, jossa pyydettiin ottamaan valokopio ainakin luottokortista, en muista pitikö ottaa ajokortistakin. Pyysivät toki peittämään "kriittiset" osat noista korteista, eli ei tarvinnut laittaa täydellistä sotua tai luottokortin numeroa.

  Rojut tulivat perille normaalisti tuon jälkeen.

  Eli jos alkaa jotain sinne lähettelemään, niin mä peittäisin ainakin sotun loppuosan ajokortista sekä luottokortin viimeiset numerot. Jos ei kelpaa noin, niin kai niitä osia saa muualtakin.

  Comment


   #3
   Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä puodista? Eilen tilailin jarruosia, ja jännityksellä odotan että mitä tulee, jos tulee, ja koska tulee jos on tullakseen. Hinnat oli kyllä enemmän kuin paikallaan.

   Comment


    #4
    Itse tilasin setin puolia ja hyvin homma toimi. Toimitus tuli noin viikossa ja oisko lähtömaa ollut Ranska. Uskallan tilata seuraavankin kerran kun näyttää olevan taas etsimääni osaa halvemmalla kuin missään muualla.

    Comment


     #5
     Tänään taas posti toi jarrulevyt. Pientä suuruudenhulluutta paketoinnissa kun yhteen pakettiin ois varmaan mahtunut 8kpl levyjä ja molemmat levyt tulivat omassa paketissaan..?!

     Comment


      #6
      Tänään tuli meikäläisenkin paketti. Aika hiljaista oli tuon 4-5 päivän toimituksen kanssa, 16 päivää meni tilauspäivä mukaan laskettuna. ~100x40x40cm laatikkoon oli saatu mahtumaan 2x takajarrusatula, jarrupalat joka nurkkaan, öljyn-, ja ilmansuodatin. Se on sitä ranskalaista tehokkuutta.

      Comment


       #7
       Joo ei kannata odottaakaan tuota 4pv toimitusta. Mulle viimeisin toimitus kesti 10-11pv eli lähes ajallaan mitä seurantakoodin mukainen arvioitu toimituspäivä. Taitaa ranskalaisilla olla vain tuota yhtä pakettikokoa kun mun levyt tuli just samassa paketissa.

       Comment


       • #8
        Tilasin mutsin picassoon laudittimen. Toimi hyvin. Viidessä päivässä fedexillä kotiinkannolla perillä. Maksoin paypalilla. Ei ongelmia, hyvin pelasi. Pakattu huolellisesti.

        Comment


         #9
         Turha siitä isosta paketista on nurista, jos ei vaikuta toimituskuluihin. Jos kerran kamat tulee toiselta puolen eurooppaa, on ihan perusteltua pakata vaikka vähän liian hyvin. Jokainen varmaan tietää tai osaa ainakin kuvitella millaista kyytiä nuo paketit logistiikkaketjun eri vaiheissa pahimmillaan saavat.

         Comment


          #10
          Itse enemmänkin huvitti kun oli laitettu yksittäinen jarrulevy niin isoon pakettiin kun ois molemmat levyt voinu hyvin laittaa samaan pienempään pakettiin. Mitä tuohon "hyvin" pakattuun tulee niin paketissa oli levyn lisäksi sellaista parin nyrkin kokoista ilmakuplamuovia, joka ei 10kg levyn hölskymistä juurikaan estänyt ja toisen paketin kulma olikin logistiikkakeskuksen käsittelyn toimesta revennyt noin 15cm matkalta kun paketti oli suljettu yhdellä palalla pakkausteippiä eli se siitä hyvin pakatusta.. eipä tuo sinänsä haitannut kun ei tuo pala metallia herkästi hajoa...
          Viimeksi muokannut Mikse; 1.6.2012, 00:56.

          Comment


           #11
           Tilasin jakopäähän osat, ~1/3 osalla marmorin hinnoista. Perille tuli noin viikossa, vieläpä ihan hyvin paketoituna.

           Comment


            #12
            Tilasin kokeeksi jarrupalat ja parit filtterit kun olivat isossa tarjouksessa. Huomiselle luvattiin toimitusta, jäädään skeptisenä odottamaan. Jos tässä maassa jotain lupaa huomiseksi toimittaa niin pitää itse lähteä viemään.

            Comment


            • #13
             Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
             Jos tässä maassa jotain lupaa huomiseksi toimittaa niin pitää itse lähteä viemään.
             Miksi? Hyvin luotettavasti itella ja matkahuolto on tavarat seuraavaksi päiväksi tuonut (Matkis toki myös nopeammin), onkohan kerran postipaketti viipynyt päivän ylimääräistä ja sekin oli asiamiespostin kämmi. Eli kyllä se lähettäjästä on kiinni.

             Comment


              #14
              Matkahuolto vörkkii ihan hyvin mutta Itellasta rohkenen olla eri mieltä. Viran puolesta kun noita paketteja tulee ja lähtee kymmeniä joka kuukausi niin jonkinlaisella otannalla uskallan sanoa että ~25-30% paketeista ei ole sovitussa ajassa perillä.

              Comment


              • #15
               Ilmeisesti sitten itsellä on käynyt tuuri, satoja paketteja lähettäneenä/vastaanottaneena tosiaan yhden muistan olleen vuorokauden myöhässä.

               Comment


                #16
                Lisättäköön että sisämaan pakettiposti pelaa paremmin. Ulkomailta, esim. Saksasta tulevat paketit seilaavat välillä viisikin päivää tullin ja päätepostin välissä joka on jotain ihan käsittämätöntä. Varsinkin kun välillä tulevat seuraavana päivänä perille eli mahdollista se toimitus on aikataulussakin hoitaa.

                Comment


                 #17
                 Jep. Perussettiä, että paketti liikkuu ekana tai tokana päivänä 5000+km ja useamman pysäkin, mutta Suomessa meneekin sitten siihen viimeiseen 500km ja pari pysäkkiä vähintään yhtä kauan, usein kauemminkin.

                 Comment


                 • #18
                  Ulkomailta tulevat paketit minäkin allekirjoitan, siinä on jotain käsittämätöntä säätämistä että ne saadaan tullista eteenpäin.

                  Comment


                  • #19
                   Jatketaan vielä offtopiccia, mutta jakopääsarja italiasta suomeen ~24h ja 9€ postimaksuilla. Ei paha. Täytyy kyllä kokeilla tuota lafkaa, näytti olevan mukavasti eri valmistaja vaihtoehtoja tuotteille josta plussaa.

                   Comment


                    #20
                    Eilen päivällä tilasin tuolta pikku nyssäkän ja nyt näyttää alustavasti toimituspäiväksi 14.8. eli noin viikon toimitusajalla. Hintakin oli mielestäni kohdallaan, Brembolaiset HP2 jarrupalat 103€ sarja toimituskuluineen.

                    Comment


                     #21
                     Tulivat ihan silloin kun oli luvattu, ehkä syystä että Itella ei päässyt väliin :) Bonuksena tuttu kuski toi pihaan asti ehjän paketin.

                     Osat olivat oikeita ja pakattu niin etteivät kevyet ja painavat tavarat olleet saaneet toisiaan rikki samassa laatikossa. Tilasin siis Boschin ilmanputsarin ja sisäilmasuodattimen ja Brembolaiset jarrupalat. Kaikki osat olivat oikeita (olivat kai kun ne itse sai koriin laittaa) ja edullisia. Nuo filtterit C5 ässään ja HP2 palat rahteineen 134€. Ei paha.

                     Maksun hoidin Paypalilla, se kun on helpoin ja nopein tapa mitään netistä tilata. Myyjä ei näe luottokortin tietoja ja rahat saa takaisin jos tavaraa ei näy. Mietin vaan kun joku oli aiemmin joutunut jotain skannattuja henkilökortin kuvia lähettelemään. Suoraan luottokortilla ulkomaille maksaessa näin monesti onkin ja ihan hyvä niin.

                     Comment


                      #22
                      Joo, kyllä Paypal on erittäin kätevä ja laajalti tuettu palvelu. Käytän myös itse aina jos se vain on mahdollista.

                      Comment


                      • #23
                       Onko kellään tietoa ko. puljun myymistä BÖLK varaosista? Ovatko asiallisia, vai kannattaako jättää ostamatta? Olisi tarvetta starttimoottorille ja tukivarsisarjalle.

                       Comment


                        #24
                        Maanantaina illalla tilasin hehkuja, suodattimia, ja moottorin tukikumeja. Äsken tuli viesti että Fedex on ottanut paketin toimitettavakseen, ja sitä sopii odottaa 72h sisään. En pidä pahana jos tuo toteutuu.

                        Edit: otin BÖLK hehkut ja polttoainesuodattimen, aika näyttää, että kannattiko.

                        Comment


                         #25
                         Tänään tuli paketti, eli viikon sisään toimitus. BÖLK hehkuissa lukee BÖRG plus ecoterm, 2 years of warranty. Mielestäni tilasin myös BÖLK polttoainesuodattimen, mutta toimittivat Boschin. En valita.

                         Comment


                         • #26
                          Tilasin tänään jarruosia. Tilaus on vahvistettu ja jään odottamaan toteutuuko lähetysten arvioidut lähetysajat, jotka siis tänään ja huomenna. Yritän muistaa palailla kertomaan kuinka kävi.

                          Comment


                           #27
                           Muutaman tilauksen kokemuksella väittäisin että toteutuu. Tulevat vielä aika nopealla aikataululla (Ranskasta...?) Suomeen. Kertaakaan ei vielä ole yli viikkoa mennyt tilauksesta siihen että tavara on käsissä.

                           Comment


                           • #28
                            1kk laturia odotettu ja vihdoin tänään tuli viesti: emme voi toimittaa, loppu varastosta ja kuitenkin edelleen myyvät(muka varastossa)
                            eipä tarvii tuoltakaan tilata mitn.

                            Comment


                            • #29
                             Tilasin pari tarjouksessa olevaa Boschin aktiivihiilisuodatinta. Tuli noin viikossa (eilen tuli) perille. Hinta se mitä netissä maksettu ja nyt vielä vähän aikaa postituskin on ihan poskettoman halpa.

                             Comment


                              #30
                              Tilasin tuolta taannoin 2000 A6 keulan tukivarsisarjan, napsuttelemalla kaikki oleelliset tiedot siihen autoksi ja sain väärää tavaraa. Kyseisestä Febin sarjasta ei käyneet etummaiset alatukivarret, koska niissä oli väärä kartio alapallossa. Mister-auto ei kuitenkaan suostunut tätä sarjaa vaihtamaan, koska osa osista oli kerennyt käymään paikalla.

                              Toki toimitusehdoissa sanotaan, ettei mister-auto vastaa osien sopivuudesta, mutta minusta olisi ollut kohtuullista asiakaspalvelua vaihtaa sitten vaikkapa pelkästään ne käymättömät osat.

                              Mitä itse toimitukseen tuli, niin tavaran arvioitu saapumisaika ylittyi noin viikolla, mutta tämän tiesinkin jo tilatessani nettiä luettuani.

                              Comment

                              Working...
                              X