Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nettiauto yms -thread

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Tuossa Auto-Jalosen pelissä ylihintaa 5-6keur. Ostat itse ruotsista tai saksasta vastaavan pelin niin säästät tuon 5-6keur helposti...

    Comment


      Tai tuottaa jollain luotettavalla firmalla. Säästää vieläkin monta tonnia.

      Comment


      • Noin paljonko tosiaan arvioisitte? Itse laskin, että tinkaamalla siitä saa 2k alas ja Saksassa vastaavaa olen katsellut pyöreesti 19-20k -> verot ja roudaus päälle ja hinta on 25-27k€. Eli ei siinä ole minun mielestä kuin muutama tonni ylimääräistä. Tosin kokemus tuontiautoista on pyöreä 0, joten joku voi olla jäänyt huomioimatta. Varustelultaan parempiakin autoja löytyy Saksasta lähes samaan hintaan, joten se kyllä puoltaa tuontia vahvasti.

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja -Andy- Näytä viesti
          Noin paljonko tosiaan arvioisitte? Itse laskin, että tinkaamalla siitä saa 2k alas ja Saksassa vastaavaa olen katsellut pyöreesti 19-20k -> verot ja roudaus päälle ja hinta on 25-27k€. Eli ei siinä ole minun mielestä kuin muutama tonni ylimääräistä. Tosin kokemus tuontiautoista on pyöreä 0, joten joku voi olla jäänyt huomioimatta. Varustelultaan parempiakin autoja löytyy Saksasta lähes samaan hintaan, joten se kyllä puoltaa tuontia vahvasti.
          Olen kovin skeptinen 2ke tinkaukseen. Siitä johtuu aiempi kommentti.

          Comment


          • Kyllä nuita saa sakuista ~16keur. Halvat vaan menee nopeasti kaupaksi ja ei viivy pitkään Mobile/Autoscout myynnissä...

            Mites ruotsin valikoima ->

            http://www.blocket.se/stockholm?q=au...a=11&l=0&md=th

            Comment


            • Kävinpä katsomassa ja koeajamassakin. Eipä se jurnuttanut eikä täristänyt mitenkään. Ihan hyvin kulki ensimmäisen ässän koeajon perusteella mutta mainitut lokasuojien maalaukset kyllä erottuu minunkin silmään. Nahka/alcantarat nukkaantuneet aika lailla. On vain yksillä renkailla ja vanteilla. Tärinäongelmaa on ollut joka korjattiin kuulemma vauhtipyörän uusimisella ja samalla uusittiin kytkin. Onko miten tavallista vikaa noissa ässissä? Vauhtipyörän korjauksista olen lukenut lähinnä viritettyjen A4:n yhteydessä.

              Jäi kaupat kuitenkin tuosta ässästä tekemättä vaikka hyvän tarjouksen antoikin vaihdokista.

              edit. sellaisen vielä huomasin kun vanhoja kuitteja ja huoltoraportteja auton hansikaslokerosta lueskelin niin jossain lapuissa oli huoltoliikkeen maininta että kuluttaa moottoriöljyä 1l/3000km. Mielestäni melko paljon joten tuokin puoltaa ostamatta jättämispäätöstä.
              Tuo kytkin- / vauhtipyöräongelma käsittääkseni on kovinkaan yleinen ongelma noissa V8-koneisissa S4:ssa, mutta tuo öljynkulutus on tyyppvika noissa. Ohjurit kuluu syystä tai toisesta, joko osittain huonoista öljyistä tai liian pitkistä öljyn vaihtoväleistä johtuen ja sen jälkeen öljyä alkaa kulua reippaanlaisesti. Tosin tuolle koneelle on normaalia, että öljyä kuluu huoltovälien aikana reilusti, mutta en muista mikä menee ohjekirjan mukaan ns. normirajoihin.

              Toinen tyyppivika noissa on puolat ja osa moottorityypeistä kuuluu maahantuojan vaihtokampanjan piiriinkin.

              Comment


              • Näin se varmasti on ja Ruotsiakin katseltu sillä silmällä. On tullut nyt seurattua aika pitkään noita mobile.de ja autoscout24.de, mutten noin alhaista hintaa kyllä oo bongannut.

                Saksa kuitenkin ehdoton ykkösvaihtoehto, eikä vähiten sen takia, että asustan tällä hetkellä Etelä-Saksassa (vielä tovin) ja siten säästyisi yhteen suuntaan matkatkin! Toisaalta kielimuuri on korkea kuin Burj Khalifa (englanti kyllä sujuu mutkitta) enkä tuosta rekisteröintisotkustakaan kovin luottavaisin mielin usko selviäväni. Jonkinlainen välittäjäpalvelu siis voisi tulla täälläkin kysymykseen. Täytyy vielä katsella. Ei vaan millään meinaa malttaa, autokuume on suorastaan järjetön ja kun tarvittavat rahatkin tuli kaivettua esille, niin pitäis päästä nyt heti äkkiä välittömästi polttamaan ne (tiedätte varmaan tunteen)!

                Comment


                • Onko tuosta B7:asta mitään havaintoja? http://www.nettiauto.com/audi/a4/3664659
                  Minä kävin koeajamassa tuon pari viikkoa sitten. Auto on kyllä yhtä nätti livenä kuin kuvissa ja tuntui kovasti hyvältä ajaa. Tykästyin kerrassaan. Miinuspuolena ehken vähän vaatimaton varustelu.

                  Minua alkoi vaan kummastuttaa, kun "tiukka hinta" 23950 putosi seuraavana päivänä "tiukkaan" 22950:een ja sitä seuraavana taas tonnilla, mutta muutaman satkun vanteilla varustettuna sen saisi tonnin kovemmalla hinnalla, niin kuin ilmoituksessa nytkin lukee. Lisäksi minulla oli rakas vaihtoautoni tyrkyllä, jonka arvostus oli sikäli alakanttiin, ettei ollut mitään mielenkiintoa jatkaa keskustelua. Etenkään, kun sattui toinen, olennaisesti paremmin varusteltu, tehokkaampi ja vähemmän ajettu yksilö tilalle. Siitähän tuli sitten kaupatkin.

                  Mutta jos tuollaista kulkinetta etsii, kannattaa varmaan käydä katsomassa. Jos on minua parempi kaupanhieroja, saattaa hommaan saada tolkkuakin :)

                  PS. Näemmä valitsin nokkelan näppärän nimimerkin, joka on uniikki eikä tälläkään foorumilla mene muiden kaimojen kanssa koskaan sekaisin...

                  Comment


                    Kaverin puolesta kyselin, ja kävinpä eilen jopa heittämässä lenkin. Ihan topakkaalta vaikutti, ja kylmänä käyntiin raksutti niin kuin piti. Ei ole vissiin ollut liikenteessä vähän aikaan, katsastus ja jakopää tulossa.

                    Varustelu ok siinä mielessä että sporttialusta tuossa on 1BV, mutta nahkoja ei ole sisällä. Yleisilme kuitenkin sen verran siisti että rupesi kaveria kiinnostamaan.

                    Huoltokirjakin oli ok:n näköinen, joskaan ei leimoja suomesta vielä. Tuo hinnoittelupompottelu renkaitten kanssa voi laittaa kyllä joiltain pää niin pyörryksiin että unohtuu vallan se itse auton katsominen :) Ne 18":et jotka oli alla oli ihan uudet jotkut OEM-replikat ja Nokian nastat alla niin jotain arvoa niissä sentään on.

                    Monitoimiratti, RNS-E ehkä laittaisin jos itselleni tulisi.

                    Comment


                      Mutta mutta. Sitten menee vahingossa katsomaan mitä Exeot maksaa niin ihmettelee kyllä vähän A4:ien pyyntejä, etenkin niitä etuvetoisia. Esim tuo etuveto 2007, 130tkm ajettuna niin samalla rahalla saa 2009, 30tkm ajetuna exeon.

                      Comment


                      • No, Audiahan ei tunnetusti ostetakaan järjellä ;)

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja haraldh Näytä viesti
                          Mutta mutta. Sitten menee vahingossa katsomaan mitä Exeot maksaa niin ihmettelee kyllä vähän A4:ien pyyntejä, etenkin niitä etuvetoisia. Esim tuo etuveto 2007, 130tkm ajettuna niin samalla rahalla saa 2009, 30tkm ajetuna exeon.
                          Eikä tuollainen B8-korin Avant 180tkm ajettuna ole tuota B7-korista yhtään kalliimpi. Kliks esimerkkiin. Eikä saman verran ajettu B8 ole kuin tonnin B7:aa kalliimpi, TJEU.

                          Tällä hetkellä B7-korin Audit on ihan pöhkösti hinnoiteltuja, ostajan kannalta siis.

                          Comment


                          • Ja nuita 170-180tkm ajettuja B8:sia saa sakuista 18-20keur + verot 5keur kaikilla mahdollisilla varusteilla (nahat jnejne) ja ilman kiveniskemiä konepellissä niinku suomipeleissä :=)

                            Comment


                            • Asiasta kolmanteen, tuol Jalosella on mielenkiintoista Q-kalustoa useampiakin myynnissä. Onks ne alkanu itse roudaamaan niitä Saksasta, vai mistä on kyse, ja onko joku jopa käyny katsomassa lähempää?.

                              Esim:
                              http://www.nettiauto.com/audi/a4/3554626
                              http://www.nettiauto.com/audi/a4/3557756
                              http://www.nettiauto.com/audi/a4/3695865

                              Kaikki siis A4 3.0 TDI Q osa tipillä ja osa ilman.

                              Comment


                              • Käsittääkseni ainakin ennen Jaloselle tuli paljon kalustoa Ruotsista.

                                Comment


                                • Kauankohan kaveri meinaa kaupata ässäänsä? :D

                                  http://www.nettiauto.com/audi/s2/3742771

                                  E: Tämä tai olla jo ylempänä..? mutta myyjä on laittanu uusia kuvia :=)

                                  Comment


                                  • Alkuperäinen kirjoittaja ramiv Näytä viesti
                                    Asiasta kolmanteen, tuol Jalosella on mielenkiintoista Q-kalustoa useampiakin myynnissä. Onks ne alkanu itse roudaamaan niitä Saksasta, vai mistä on kyse, ja onko joku jopa käyny katsomassa lähempää?.
                                    Aiemmin linkittämäni Jalosen 2.0 Tq on ainakin täysin Suomi-auto. Tuttava tiesi sanoa, että siellä on kyllä ollut saksalaista kärryäkin myynnissä...

                                    Comment


                                    • Asiasta kolmanteen, tuol Jalosella on mielenkiintoista Q-kalustoa useampiakin myynnissä. Onks ne alkanu itse roudaamaan niitä Saksasta, vai mistä on kyse, ja onko joku jopa käyny katsomassa lähempää?.

                                      Esim:
                                      http://www.nettiauto.com/audi/a4/3554626
                                      http://www.nettiauto.com/audi/a4/3557756
                                      http://www.nettiauto.com/audi/a4/3695865

                                      Kaikki siis A4 3.0 TDI Q osa tipillä ja osa ilman.
                                      Voiko A4 olla enää yhtään rumempi mitä esim tuo ekan linkin yksilö on! Hyi hitto :0

                                      Esit:

                                      Pakko hakea lisää kaljaa. Ei tässä saa muuten unenpäästä enää ikinä kiinni...

                                      Comment


                                        #5275 jutussa jo mainittukin, http://fin.auto24.ee/used/806658 ovelasti kaks vetonen, mut kun vartoo 40 minuuttia, ni johan on quattro vai oliko eestinkielessäni sanavihreitä?

                                        Comment


                                        • Mä lukisin ton niin että on takaveto nyt, ja 40 min rempan jälkeen taas nelikko.

                                          Comment


                                            Tuppaa nuo "Jalosen pojat" tuomaan itse Sakuista noita laitteita. Osa niistä oon ihan hyvää tavaraa, mutta himpun pitkäks hinnoteltuja. Hyvää palvelua saa kyllä on tullut parit kaupat tehtyä siellä.

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja ramiv Näytä viesti
                                              Mä lukisin ton niin että on takaveto nyt, ja 40 min rempan jälkeen taas nelikko.
                                              Juurikin näin. Onhan näitä takaveto-modauksia tehty tälläkin foorumilla muutamaan urssiin. :)

                                              Comment


                                              • http://www.blocket.se/kiruna/Sverige...htm?ca=1_8&w=1

                                                Tuommosella kun lipuisi pikkukylän raittia... :D

                                                Comment


                                                  Joo, ei täälläkään jäis huomaamatta. :)

                                                  Comment


                                                  • Lipuminen olisikin se oikea sana. :)

                                                    Comment


                                                    • Kovakatto Cabriolettiin

                                                      Comment


                                                        http://www.blocket.se/kiruna/Sverige...htm?ca=1_8&w=1

                                                        Tuommosella kun lipuisi pikkukylän raittia... :D
                                                        Mun työnantajalla on tommonen peli, aika messevä ilmestys.

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja ramiv @ 25.1.2011 Näytä viesti
                                                          Niinpä, tämä ilmoitus herätti hilpeyttä kun aloin zoomailemaan kuvaa, ei helv.. toihan on jenkkikilvissä - > tekstissä "Auto ei ole kuvan auto, mutta hyvin lähelle samannäköinen. Ei ole S4 ovilistoja, Loppuviikosta laitan oikeat kuvat!!!!! "

                                                          http://www.nettiauto.com/audi/a4/3731022

                                                          Olisko ollu liikaa vaadittu että olisit odottanu siihen loppuviikkoon ennen _minkäänlaisen_ ilmoituksen postaamista???.
                                                          Heh, kaks viikkoa eikä vieläkään kuvaa :D Oon innolla odotellu oikeita kuvia niin näkee kuinka lähellä totuus on tota jenkkikuvaa.

                                                          Comment


                                                            http://www.nettiauto.com/audi/s4/3770199

                                                            Raiskattu kyllä viimesen päälle. Uskalla arvatakkaan missä kunnossa sisusta..

                                                            Comment


                                                              Onko nuo pyörät jotenkin liian pienet vai miten tuo näyttää noin julmetun korkealta?

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X