Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Wanhat Warikset

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • kapaz
  vastasi
  Täytynee hieman päivitellä tuota koukkuprogea. Joo, chef sai proton valmiiksi eli 3xl #8 koukun variaatiolla. Joku mättää kuitenkin, ehkä se lyijypainon sijoitus ko. koukkuun. Kuulana vai kierretttynä lankana tinselin alle? Ylähäkilään varattuna punaista ja vihreetä kukkoa. Ne nuo affennet nirsoja nykyään. Menee testiin kuitenkin ensviikonloppuna. Toki matoja ja punaisia toukkia mukana.

  Muoksista. Ei tämä niin helppoa olekkaan, nykii mutttei tartu kuulema. (chef testaa) Napsivat sitä häkilää. Muutetaan se grizzleksi ja testataan uudelleen.
  Viimeksi muokannut kapaz; 4.6.2018, 18:13.

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  En toki, mutta tässä projektissa on tarkoitus hyödyntää molempia elementtejä. Hyvä ystäväni legioonaan caporal chef, Matti parhaillaan pähkäilee asian kimpussa. Tarkoitus toteuttaa maailmanparas mato-onki koukku. Omantien Kulkiijat kuitenkin ;).

  Leave a comment:


 • marre
  vastasi
  Et kai perhonheittoa kokonaan lopeta, vaikka ahventen mato-onginta nkin leppoisaa puuhaa.

  Ahvenet ovat hyviä pannulta.

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  No, pari pientä kun kaveri väkisin tarjosi, kun kesän onkipaikkoja googlemapsista tutkailtiin. Jos se mieli ja pumppu lepäis noilla rannoilla. Tosissaan ei oteta muuta kuin marevaania ;).

  Leave a comment:


 • taski
  vastasi
  Oi kun malttaiskin lähteä ongelle, suunnitelmissa ollut mutta toteutusta vailla... Täältä kuitenkin kippikset cape brandylla, kai se sentään on vielä ohjelmassa? Siis ihan vaan fingerporilliset lääkinnällisiin tarkoituksiin ;)

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  Vieläkö täällä on niitä wanhoja wariksia. Mie kun sen pappa kansanauton uusvanharouvan tilalle otin, niin samalla tuli pappaharrastuskin. Perhonviskely vaihtui mato-ongintaan. Pitäähän sitä nyt harrastuksetkin olla samaa tasoa;)).

  Leave a comment:


 • marre
  vastasi
  Sulla synttärit lähellä?

  Suosittelen vaippoja.

  Leave a comment:


 • Nuijari
  vastasi
  Koska varpaille kuseminen lähenee... niin olla että loppukuusta olisi ainakin kahvia saatavilla...

  Leave a comment:


 • kvande
  vastasi
  Hyvää Juhannusta veljille ja sisarille.
  Pitäisi varmaan mennä nukkumaan, mutta en halua.
  Attached Files

  Leave a comment:


 • ksarvala
  vastasi
  Uutisissa oli että Lieko Sähkövalova oli mennyt rajan taa. Tuli mieleen että sitä vähänäpoikana kuunneltiin radiosta 60-luvulla Tshekkoslovakian miehityksen aikaan. Jotenkin tuli mieleen että on sitä vissiin vanha. Työkaveritkaan ei tienneet kuka ko. henkilö on...

  Ei ne tosin tiedä edes mikä on byygeli tai mitä tarkoittaa että totemipaalu on oikosulussa...

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  Kylläpä mieltä piristi wanhan wariksen kraakkua puhelimitse, parille wanhalle warikselle. Näillä mennään.

  Leave a comment:


 • maneesi
  vastasi
  Tuolla 50 mennään lauseella tarkennan vielä että 41 vasta häämöttää;)
  Lihanleikkuuta olen tehnyt 19v ja status pysyy samana.
  Ainoastaan elukka vaihtuu naksun isompaan.
  Silti. Uudet jutut pitää mielen virkeänä

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  Eipä oo tarttenu miettiä ammatinvaihtoa, kun ala menee jollaintavalla uusien innovaatioiden mukaan huimasti eteenpäin. Tuntuu, että ei ehdi kyllästymään. Pitää mielen virkeänä, mitä nyt joskus pelottaa pysyykö mukana;). Sitkeästi silti yritellään.

  Ai niin uusimmasta Offroad Pro lehdestä näkis nämä wariksen kuulemiset, jos kiinnostaa.

  Leave a comment:


 • Paranormalix
  vastasi
  Itsellä meni melkein 15v kuorma-auto/yhdistelmähommissa. Ja totaalisen kyllästynyt. Sitten välissä vajaa 5 vuotta traktori/hinausautohommia. Johan piristi. Nyt mennyt taas reilu vuosi yhdistelmän ratissa eikä merkkiäkään kyllästymisestä. Eli mielestäni ei välttämättä tarvitse kokonaan vaihtaa alaa jotta työhön kyllästymisen voi selättää/ohittaa. Työnkuvan vaihdos teki ainakin minulle hyvää. Toisaalta nuo vaihdokset tuli kaikki itsestä riippumattomista syistä. Mutta näin jälkikäteen ajateltuna just kohdalleen.

  Leave a comment:


 • hopsis
  vastasi
  Tuo on ihan lohdullista kuulla että viisikymppiselläkin vielä on senssit kouluttautua ja jopa työllistyä. Ite kun käy seuraavaksi neljääkymppiä ja ensi kuussa tällä tietoa loppuu duunit nykylafkassa niin sitä on alkanut miettimään tulevaisuutta. Suurin ongelmahan tässä on että työntekoon on niin perin kyllästynyt että mielellään lähtisin kouluun oppimaan jotain ihan muuta kuin mitä tähän asti on tehnyt.

  Sitä vaan miettinyt että jos nyt käy itelleen jonkun uuden ammatin hankkimassa niin noinkohan sitä nelikymppistä enää kukaan ottaa ilman työkokemusta töihin? Vai onko se sitten sama jatkaa näitä nykyisiä hommia jotka ei yhtään kiinnosta mutta joita varmaan saisi jatkossakin jossain tehdä.

  Leave a comment:


 • maneesi
  vastasi
  En mä tiedä oonko mä oikea kirjoittelemaan tänne, mutta näin 50 ikävuotta mennään ja sain mahdollisuuden uuteen työkuvioon, joka innostaa kovin meikäläistä.

  Jotenkin tuntuu vaan siltä että kyllä tekijämiehillä duunia piisaa tällaisessakin taloustilanteessa.
  Olen etuoikeutettu...

  Leave a comment:


 • tyyppivika
  vastasi
  Minut laitettiin viiskymppisenä "eläkkeelle". Suomeksi sanottuna uudelleen koulutettiin rikkoutuneen kroppani vuoksi. Nyt on kiiltävä insinöörin tutkinto takana ja jopa pääsin töihin (tosin hieman sattuman kaupalla) tutkintoa vastaavaan työhön.

  Hupaisan työstäni nykypäivänä tekee katsellessa (opettaessa) nuoruuden lupauksien työntekoa, ettei voi olla itse puuttumatta työhön, sillä eihän ne mitään osaa ja ovat niin pirun hitaitakin vielä.

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  Nyt alkaa jo toisinaan tuntua, että tuo ikäkin alkaa vaikuttaa, ruoto niin koppurassa välillä että.
  Jalka onneks tulee mukana kun hieman jaksaa odottaa, ja jos ei jaksa, niin käydään myöhemmin hakemassa jos välille jää;) .

  Ei sen kummemmin muuten väliä, kun työstään nauttii ja jaksaa painaa.

  Leave a comment:


 • tpv!
  vastasi
  Työkuviot näiden säästöjen keskellä näyttää tällä hetkellä siltä, että ei näytä hyvältä.

  Leave a comment:


 • Weskuu
  vastasi
  Alkuperäinen kirjoittaja Weskuu Näytä viesti
  Onhan tässä asiassa , kun ikää kertynyt kohta puolivuosisataa, omat hyvät puolet. Nyt kun töissä on yt:t menossa ja jotenkin alkanut tuntua siltä ,että nyt voi tulla osuma, niin mistä hitosta löytyy tän ikäiselle ottaja jos joutuu "uusia haasteita" alkaa hakemaan. Ennen oli levottomat unet, nykyään unettaa levottomasti.
  Huh... Ei osunut...... tälläkertaa.

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  Hannu, alat olla asian ytimessä;))

  Leave a comment:


 • Ipsi
  vastasi
  Kapa, vanhoja poikia viiksekkäitä? Näin marraskuussa? :-p

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  Joo, kyllä. Sitä vain miettii että putooko tikapuilta vaikka töissä ollessaan tai jaksaako kiivetä perille asti sinne taivaaseen;)).

  Leave a comment:


 • Killeri
  vastasi
  Fiilistelyä varhaisteiniajoista. Tämä oli niin ennennäkemätöntä, ei ihme että Led Zepelin aiheutti niin hirveä hysteeria naisväessä. Robert Plantin tukka, paita auki, kireät farkut joista vehkeet melkein paistaa läpi, hohoija.

  [ame]www.youtube.com/watch?v=9Q7Vr3yQYWQ[/ame]

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  Ei mene kaaliin, mutta pakko se on uskoa.

  Meinaan synttärit tuossa viikolla tulossa ja vaimolta piti varmistaa, 57 mittariin.

  No ei hätä, siivet kantaa, mutta ei sitä huomaakkaan kuinka aika rientää.

  Leave a comment:


 • rutjake
  vastasi
  Morot! Täällähän on asia meininki:) Josko joukkoon vielä mahtuisi? Puoleenväliin on päästy ja jos näissä em. viesteissä mainittuja vaivoja peilataan hakemuksessa, niin koen olevani kelpuutettu joukkoon... Helposti:)

  Leave a comment:


 • mausi
  vastasi
  Alkuperäinen kirjoittaja jta Näytä viesti
  Tai kun automyyjät alkaa teitittelemään...
  Haha :D Hätkähdin tuokio takaperin, kun oikein karskin näköinen autojobbari teititteli meikäläistä. Pistin sen kyllä vitt*ilun piikkiin. Mutta että olisin teitittelun arvoinen.... (?)

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  Uhalla tekivät, siinä keskellä olis ollu ihan käden ulottuvilla;).

  Varmaan ajattelivat, että tuota ihmispoloista täytyy suojella alkoholipitoisten aineitten vaaroilta, saattaa saada vaikka minkälaisia visioita päähänsä ja siitähän ei seuraa kuin seuraamuksia;))).

  Leave a comment:


 • marre
  vastasi
  Etkä vaihda kun varta vasten sinua varten muuttivat :)

  Leave a comment:


 • kapaz
  vastasi
  Iästä riippumatta, pitääkö silloin huolestua kun paikallisen Alkon myyjät järjestään alkaa sanoa "Moi" tai "Terve" aiemman "Hyvää päivää" sijaan...?
  Tuota, ehdottomasti. Viittaan tässä erääseen meikälle sattuneeseen tapaukseen eräässä paikallisessa alkoholiliikkeessä.

  Meikä kun tunnetusti on sen Cape brandyn jonkunasteinen kuluttaja viikonloppuisin ainakin ollut ja eräänä perjantaina menin siis siihen tuttuun paikalliseen alkoon ja myyjäneiti sanoi moi ja tuli mukanani brändyhyllylle sanoen " muutimme hieman järjestystä, tämä sinun merkkisi on nyt tuossa oikeassa laidassa".

  Joo, menin kotiin ja sanoin vaimolle, mie vaihan alkoa;)).

  Leave a comment:

Working...
X