Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Wanhat Warikset

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  En mä tiedä oonko mä oikea kirjoittelemaan tänne, mutta näin 50 ikävuotta mennään ja sain mahdollisuuden uuteen työkuvioon, joka innostaa kovin meikäläistä.

  Jotenkin tuntuu vaan siltä että kyllä tekijämiehillä duunia piisaa tällaisessakin taloustilanteessa.
  Olen etuoikeutettu...

  Comment


   Tuo on ihan lohdullista kuulla että viisikymppiselläkin vielä on senssit kouluttautua ja jopa työllistyä. Ite kun käy seuraavaksi neljääkymppiä ja ensi kuussa tällä tietoa loppuu duunit nykylafkassa niin sitä on alkanut miettimään tulevaisuutta. Suurin ongelmahan tässä on että työntekoon on niin perin kyllästynyt että mielellään lähtisin kouluun oppimaan jotain ihan muuta kuin mitä tähän asti on tehnyt.

   Sitä vaan miettinyt että jos nyt käy itelleen jonkun uuden ammatin hankkimassa niin noinkohan sitä nelikymppistä enää kukaan ottaa ilman työkokemusta töihin? Vai onko se sitten sama jatkaa näitä nykyisiä hommia jotka ei yhtään kiinnosta mutta joita varmaan saisi jatkossakin jossain tehdä.

   Comment


    Itsellä meni melkein 15v kuorma-auto/yhdistelmähommissa. Ja totaalisen kyllästynyt. Sitten välissä vajaa 5 vuotta traktori/hinausautohommia. Johan piristi. Nyt mennyt taas reilu vuosi yhdistelmän ratissa eikä merkkiäkään kyllästymisestä. Eli mielestäni ei välttämättä tarvitse kokonaan vaihtaa alaa jotta työhön kyllästymisen voi selättää/ohittaa. Työnkuvan vaihdos teki ainakin minulle hyvää. Toisaalta nuo vaihdokset tuli kaikki itsestä riippumattomista syistä. Mutta näin jälkikäteen ajateltuna just kohdalleen.

    Comment


    • Eipä oo tarttenu miettiä ammatinvaihtoa, kun ala menee jollaintavalla uusien innovaatioiden mukaan huimasti eteenpäin. Tuntuu, että ei ehdi kyllästymään. Pitää mielen virkeänä, mitä nyt joskus pelottaa pysyykö mukana;). Sitkeästi silti yritellään.

     Ai niin uusimmasta Offroad Pro lehdestä näkis nämä wariksen kuulemiset, jos kiinnostaa.

     Comment


      Tuolla 50 mennään lauseella tarkennan vielä että 41 vasta häämöttää;)
      Lihanleikkuuta olen tehnyt 19v ja status pysyy samana.
      Ainoastaan elukka vaihtuu naksun isompaan.
      Silti. Uudet jutut pitää mielen virkeänä

      Comment


      • Kylläpä mieltä piristi wanhan wariksen kraakkua puhelimitse, parille wanhalle warikselle. Näillä mennään.

       Comment


        Uutisissa oli että Lieko Sähkövalova oli mennyt rajan taa. Tuli mieleen että sitä vähänäpoikana kuunneltiin radiosta 60-luvulla Tshekkoslovakian miehityksen aikaan. Jotenkin tuli mieleen että on sitä vissiin vanha. Työkaveritkaan ei tienneet kuka ko. henkilö on...

        Ei ne tosin tiedä edes mikä on byygeli tai mitä tarkoittaa että totemipaalu on oikosulussa...

        Comment


         Hyvää Juhannusta veljille ja sisarille.
         Pitäisi varmaan mennä nukkumaan, mutta en halua.
         Attached Files

         Comment


          Koska varpaille kuseminen lähenee... niin olla että loppukuusta olisi ainakin kahvia saatavilla...

          Comment


           Sulla synttärit lähellä?

           Suosittelen vaippoja.

           Comment


           • Vieläkö täällä on niitä wanhoja wariksia. Mie kun sen pappa kansanauton uusvanharouvan tilalle otin, niin samalla tuli pappaharrastuskin. Perhonviskely vaihtui mato-ongintaan. Pitäähän sitä nyt harrastuksetkin olla samaa tasoa;)).

            Comment


             Oi kun malttaiskin lähteä ongelle, suunnitelmissa ollut mutta toteutusta vailla... Täältä kuitenkin kippikset cape brandylla, kai se sentään on vielä ohjelmassa? Siis ihan vaan fingerporilliset lääkinnällisiin tarkoituksiin ;)

             Comment


             • No, pari pientä kun kaveri väkisin tarjosi, kun kesän onkipaikkoja googlemapsista tutkailtiin. Jos se mieli ja pumppu lepäis noilla rannoilla. Tosissaan ei oteta muuta kuin marevaania ;).

              Comment


               Et kai perhonheittoa kokonaan lopeta, vaikka ahventen mato-onginta nkin leppoisaa puuhaa.

               Ahvenet ovat hyviä pannulta.

               Comment


               • En toki, mutta tässä projektissa on tarkoitus hyödyntää molempia elementtejä. Hyvä ystäväni legioonaan caporal chef, Matti parhaillaan pähkäilee asian kimpussa. Tarkoitus toteuttaa maailmanparas mato-onki koukku. Omantien Kulkiijat kuitenkin ;).

                Comment


                • Täytynee hieman päivitellä tuota koukkuprogea. Joo, chef sai proton valmiiksi eli 3xl #8 koukun variaatiolla. Joku mättää kuitenkin, ehkä se lyijypainon sijoitus ko. koukkuun. Kuulana vai kierretttynä lankana tinselin alle? Ylähäkilään varattuna punaista ja vihreetä kukkoa. Ne nuo affennet nirsoja nykyään. Menee testiin kuitenkin ensviikonloppuna. Toki matoja ja punaisia toukkia mukana.

                 Muoksista. Ei tämä niin helppoa olekkaan, nykii mutttei tartu kuulema. (chef testaa) Napsivat sitä häkilää. Muutetaan se grizzleksi ja testataan uudelleen.
                 Viimeksi muokannut kapaz; 4.6.2018, 18:13.

                 Comment

                 Working...
                 X