Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Keskustelua lemmikkieläimistä

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Onhan ne melkoiset tutkat. Ja tämä on nykyään minun formaatti jos haluan tietokoneella istua hetken... Joko muuten mainitsin että noilla on pari astetta korkeampi ruumiin peruslämpö kuin maatiaiskissoilla? Soijaa puskee (minulla, ei kissoilla) mutta ovia/ikkunoita ei voi avata ettei karvavajakit palellu saati uteliaisuuksissaan tikkaa pihalle.
    Attached Files

    Comment


    • Tollee kun on kohta parikymmentä vuotta noihin maatiaismalleihin tottunu, niin nämä näyttää - miten sen nyt kauniisti sanoisi - vähän erilaisilta :)

      Comment


      • Ootteko muuten ajatelleet, että kilppari kissoilla on myös nahka samaa väriä, kuin turkki.

        Comment


          Meillä tänään. Arvatkaa päästinkö sisään?
          Attached Files

          Comment


            On siinä niin tyytyväisen näkönen katti :D

            Comment


              Kaveri joskus manaili vanhempiensa kattia kun sillä on tapana roudailla noita hiiriä. Ei se hiirien roudailu mitään, mutta kun katti tulee sisälle ja tiputtaa hiiren suustaan, niin pikku vikisijä lähtee hurjaa vauhtia vipeltämään ympäri kämppää...

              Kyseinen episodi tapahtui muutaman kerran kunnes oppivat katsomaan onko katin suussa mitään ennen kuin päästävät sisälle :)

              Comment


                Ei hiirissä oo mitää ongelmia, mutta elävät kyyt on vähä turhan jänniä sängyn vieres :)

                Comment


                  Jep, muutaman kerran keväällä piti nahkahanskojen kanssa pyydystellä noita eläviä jyrsiöitä kämpästä. Ilmeisesti suurinta huvia kissalle kattoa vierestä kun ihminen konttii hulluna hiiren perässä. :D

                  Comment


                    Luultavasti ajattelevat vaan ihmisen olevan sen verran paska saalistaja, että koulutus on tarpeen :) Meidän katti tykkää kantaa hiiren malliset lelut monesti juomakuppiin marinoitumaan.

                    Comment


                    • Pikkasen on alkanut häiritsemään kun tuo kissa on alkanut välillä tuijottamaan esim. pääni yläpuolelle kun istun sohvalla. Häntä heiluu kovasti joskus naukuukin. Välillä saattaa myös pitkään tuijottaa katon rajaan ihan kuin näkisi siellä jotain. Luulisi että siellä olisi kärpänen tai jokin ötökkä mutta en ole itse ainakaan vielä niitä löytänyt. Alan hiljalleen uskoa että kissat näkevät asioita mitä ihmiset ei. En usko kummituksiin tai muuhunkaan henkimaailman juttuihin mutta lievästi tuo ahdistaa. :D

                      Comment


                      • -Maukka- täällä sama juttu. Entinen kissa tuijotteli ylös katonrajaan, ikään kuin olisi kattellu että vois kattolistatki kohta vaihtaa. Myös koira tekee tuota samaa. Ompa tuo koira herättänyt ihmetystä myös sohvalla, kun tuijotti seinällä olevaa kelloa taukoamatta 10 min, siis mitä helv...?

                        Comment


                        • Perheeseen saatiin lisäystä kun 3kk Lady kääpiökani muutti asumaan. Onsiinä naurussa pitelemistä kun saa hepuleitaan tuolla olohuoneessa =)

                          Comment


                          • Vissii nuo elukat vaistoo jos kipeenä. Koko päivän marsut ollu ku enekelitä mukaanlukien terroristi marsu. Hiljaa olleet aina ku haen mehua keittiöstä yms. Mutta jos isäntä menee nii riehuminen ja huutaminen alkaa heti...

                            Comment


                            • Lisää kissa-aiheisia kuvia...

                              Tässä parhaat kaverukset eli meidän esikoinen ja "pieni" Juuso kolli. Pienestä saakka erottamattomat kaverit ja aikamoista kuritusta tuo kolli välillä kokee, muttei ole moksiskaan...kehrää vaan kun poitsu lepää kissan päällä. Muutenkin tuollainen Karvinen tuo kissa...syö ja nukkuu.

                              Toinenkin karvanaama oli, mutta jouduttiin talvella luopumaan. Onneksi poika oli niin pieni, ettei vielä ehtinyt tajuta asiaa.
                              Attached Files

                              Comment


                              • Tuli sellainen ajatus mieleen näin lapukan omistajana, että olisiko esim kerhotuotteisiin mahdollista lisätä koirille tarkoitettuja heijastinliivejä. Niihin tietysti teksti "karvaquattro" ja vaikka gekko lisäksi.

                                Ainakin tuo quattro sana originaalifontilla, teksti ja tai gekko heijastavalla systeemillä. Jos ajatus on älytön, niin saisiko jostain moisia tuotoksia esim silitettävinä tarroina koiran omiin liiveihin kiinnitettäväksi?

                                Comment


                                  Mistä varastosta kissat paskoo? Jos molemmat on juuri käyneet hiekkalaatikollaan number twolla ja menet sen laatikon putsaamaan niin siinähän ne jäpittää vieressä asennossa ja heti perään uudestaan pa*kalle. Sit jos taas siivoaa uudemmat tuotokset niin varmasti pystyy jostain tiristämään vielä hiukan. Onko se joku kunnia-asia että siihen uuteen hiekkaan täytyy heti ensimmäisen minuutin aikana päästä vääntämään torttu?

                                  Comment


                                  • Mikko: Saman havainnut, tosin riittää pienempikin merkkauskin meidän kissoilla. Laatikkoa kun siivoaa, niin ainakin toinen kissa on vieressä päivystämässä valmiina hyppäämään laatikkoon. Onneksi nuo jätökset eivät enää haise samalla tavalla kuin silloin kun kissoja ei oltu vielä leikattu.

                                    Meillä tuo nuorempi kissa on saanut jonkun iltajuoksun päähänsä. Päivällä kun laittaa narussa pihalle, niin vaatii päästä sisälle. Heti kun ilta pimenee, niin on oven takana raapimassa, että päästäpä pihalle.

                                    Comment


                                      Leikkaamattomia nuo meidänkin mulkvistit vielä on mutta tuskin se pallien riistäminen tuohon isomman jöötin hajuun vaikuttaa, on aika sakeaa välillä ilma kun toinen ainakin on kovin laiska peittelemään jätöksiään. Onneksi tuo lemmikkikaupan keskivertoa parempi hiekka auttaa aika paljon.

                                      Comment


                                        Mikko semmonen umpikattoinen kissanvessa on näppärä hajunkerääjä. Ei koko kämppä käryä ja kissan ruokavaliolla on suuri merkitys käryn määrään. Kuivaruokittu katti ei haise ihan niin paljon.

                                        Leikkaaminen ei auta kuin kusen hajuun, ja ei siihenkään paljoa.

                                        Comment


                                          toinen ainakin on kovin laiska peittelemään jätöksiään
                                          Kolleille ominaista käytöstä, se peittämätön läjä on vähän niinkuin tagi että "tää on mun hoodi" :D

                                          Comment


                                            Meillä oli semmoinen katollinen boxi, oikein ilmansuodattimet ja kaikki siinä katossa. Noi aasit vaan ei tajunnut senkään vertaa sen kopin ideaa vaan pyörivät siellä kuopien niitä seiniä. Näki oikein kuinka ihmettelevät että mikä on kun ei läjä peity ja kaapivat minuuttitolkulla laatikonreunoja. Sit kun otti sen katto-osan pois niin johan alkoivat peittämään normaalisti, ei jummarra.

                                            Comment


                                              Noi aasit vaan ei tajunnut senkään vertaa sen kopin ideaa vaan pyörivät siellä kuopien niitä seiniä.
                                              Meillä aikoinaan katti raapi laatikon viereisestä gyproc-seinästä maalit ruvelle. Kun nyt näistä hiekkalaatikkovisiiteistä tuli puhetta:

                                              Toisella rontilla oli diabetes. Pärjäsi taudin kanssa noin 15-vuotiaaksi pillerien voimalla (ja ihan hyvävointisena), mutta sitä nesteeneritystä riitti. Perinteinen paakkuuntuva bentoniittihiekka oli ainoa toimiva ratkaisu; ei niissä "helmissä" sun muissa modernimmissa ratkaisuissa riittänyt kapasiteetti alkuunkaan. Taisi olla suurempi rakko kuin mulla, siihen malliin losotti aina laatikolla. Semmoinen kuusikiloinen tytönhuitukka... Harkitsin jo pytylle opettamista, kun sitä hiekkaa sai kantaa ihan työkseen :)

                                              Comment


                                                Mikko, onko siinä boksis semmonen luukku ovena? Meillä katit meni siitä sekaisin, kun otti sen heiluriläpän pois, niin paskominen kopissa alkoi maistumaan.

                                                Comment


                                                  Ei oo luukkua, pelkkä oviaukko.

                                                  Comment


                                                  • Alkuperäinen kirjoittaja Olmi
                                                    Tuli sellainen ajatus mieleen näin lapukan omistajana, että olisiko esim kerhotuotteisiin mahdollista lisätä koirille tarkoitettuja heijastinliivejä. Niihin tietysti teksti "karvaquattro" ja vaikka gekko lisäksi.
                                                    Meidän yhdellä hauvalla on.. :)

                                                    Comment


                                                    • Shakal, mistäs tuommosen oot hommannu? Siisti!

                                                      Noita äkkiä tuonne kerhotuotteisiin! Muutamaa eri kokoa vielä että mahtuu nuttu useammalle rodulle niskaan.

                                                      Comment


                                                      • Olmi: Kynäruisku + sapluuna. :)

                                                        Itse tehty siis ja on kanssalenkkeilijöillä riittänyt hymyä.

                                                        Comment


                                                        • Mikko: Saman havainnut, tosin riittää pienempikin merkkauskin meidän kissoilla. Laatikkoa kun siivoaa, niin ainakin toinen kissa on vieressä päivystämässä valmiina hyppäämään laatikkoon. Onneksi nuo jätökset eivät enää haise samalla tavalla kuin silloin kun kissoja ei oltu vielä leikattu.
                                                          Meillä tuo kolli käy usein kusasemassa siinä vaiheessa kun olet putsaamassa/vaihtamassa uusia pellettejä astiaan.

                                                          Oottekos kissaihmiset kokeillut kissanhiekkana puupellettiä? Me ollaan käytetty 6v. ja tyytyväisiä oltu. Ei kulkeudu pitkin asuntoa tassuissa ja haisee puulle. Pissat kun tekee niin pelletti imee ja hajoaa puruksi ja kakat saa poimuttua pois ja heitettyä vaikka vessanpyttyyn.

                                                          20kg säkki maksaa rautakaupassa n.7€ vs. eläinkaupan kissanpelletti melki samanhintaista 5litran säkissä.

                                                          Comment


                                                          • Käynny mielessä nuo puupelletit. Ainakin eläinkaupan kalliit hiekat on ylimainostettuja, paakkuuntuu kyllä hyvin mutta aika heikosti peittää hajut. Nyt ollut halvempaa markettihiekkaa tovi käytössä ja tuntuu pelaavaan paremmin kuin nuo kalliit.

                                                            Comment


                                                            • Meillä kotona käytetään ainoastaan puupellettejä kissojen vessaan. Niiden ainoa huono puoli piilee siinä, että jäävät kissan tassuihin kiinni ja niitä saa aina välillä käydä siivoamassa pois.

                                                              Muuten ei ole takaisin siirtymistä perinteisiin "hiekkoihin".

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X