Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lasten suusta

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

  #61
  Putosin!!! Soititko tullin tai poliisin ilmiantopuhelimeen? Pitikö pokeri?

  Comment


  • #62
   No vaatihan se toimenpiteitä kun nakkelivat grilliin nurmikkoa mutta käytetty sanamuoto oli sillä hetkellä kieltämättä hieman koominen.

   Comment


    #63
    Olin kerran meidän pikkuneidin (reilu 2v) kanssa lähikaupassa ja käveltiin karkkihyllyn ohi (oma moka :P) neiti huomasi kinder munat sieltä ja nappasi sellaisen pikkuostoskärryihin. No kysyin että onkos sillä rahaa jotta voi ostaa sellaisen. Vastaus oli "ei, isillä on. isi maksaa" repesin siellä kaupassa sitten siihen ja totesin mielessä että tulee sitten tulevaisuudessa poikaystävällä olemaan tuskallista jos sama meno jatkuu :D

    (e) ja toinen tarina tuli mieleen:
    Pikku neiti oli isovanhempiensa kanssa kaupassa, ja sai työnnellä pikku kärryjä. Leipä hyllyillä oli mummi pistänyt leipä pussin kärryihin sekä pappa toisen pussin. Neitihän oli kattonut kun molemmat pisti leipää kyytiin ja todennut mielessänsä minä kanssa ja napannut lähimmän leipä pussin kyytiin :)
    kun kerran muutkin......
    Viimeksi muokannut Metsässä; 21.7.2009, 09:19.

    Comment


    • #64
     Alkuperäinen kirjoittaja Metsässä Näytä viesti
     Vastaus oli "ei, isillä on. isi maksaa"
     Kyllä se alkaa hymy hyytyä isiltäkin kunhan joku vuosi mennään eikä tyydytä enää Kinder muniin. :D

     Comment


      #65
      Kyllä se alkaa hymy hyytyä isiltäkin kunhan joku vuosi mennään eikä tyydytä enää Kinder muniin. :D
      Sekin vielä :P

      Comment


       #66
       Meidän ohi menevässä tiessä alkaa erittäin jyrkkä mäki juuri talomme kohdalla, katselin viikonloppuna ku joku perhe puuskutti fillarilla sitä mäkeä ylös, isä edelle mukula tarakalla, äitee perässä. Ihan ylämäen viimemetreillä vauhti alkoi isällä hiipua ja puuskutus oli aika kova, yltyi tämä tytteröinen kannustamaan, sellaselle puoli-ivallisella ja nasaalilla "polje polje! iskä, polje polje!"

       Comment


       • #67
        Ohi mennen kuultuna kaupassa eilen joku äiti kysy noin 4-vuotiaalta pojaltaan, että "miksi löit siskoas?" vastaus tuli että "ei nyt puhuta siitä" .. hyvin väistetty :)

        Comment


        • #68
         Meidän 4v tyttö ruinas mummoltaan karkki rahaa ku mummo siihen sit tokas ettei oo niin 4v työn suusta tuli kuin apteekin hyllyltä että anna kortti sitten.

         Comment


         • #69
          Ei niinkään lapsen suusta enkä uutta ketjua viitsinyt perustaa, mutta mistäpä tietää että autossa "riittää" tehoja? Avovaimon kommentti vierestä motarille kiihdyttessä on "Tulee huono olo"...

          Comment


           #70
           Avovaimon kommentti vierestä motarille kiihdyttessä on "Tulee huono olo"...
           :D Ota seuraavalla kerralla paperi pussi mukaan, ja juuri ennen motaria annat sen emännälle.

           Comment


            #71
            Eilen kuulin vastaavaa vänkärinpenkiltä. "otti niin mahanpohjasta" :)

            Comment


             #72
             Ei ole hääviä kun apparin penkin suunnalta alkaa pärinä heti kun päästään ahdoille, ei.

             Lasten suusta-osastolle palataksemme:

             Juhlimme Millan 2 vuotispäivää kummitätinsä ja bestmanini seurassa kun isoveli Ville (4,5V) toteaa: "En tiedä miltä tuo maistuu (osoittaa mustikkapiirakan palaa), sen maku on varmaan hävinnyt muistista jonkin pierun mukana....mitä te nauratte?" Selitä siinä sitten mikä on hauskaa kun tulee kahvia ja täytekakkua nenästä sekä kyyneliä silmien täydeltä ;)

             Ylpeä oli sekin hetki kun viimeviikolla Imatran Rosson terassilla 2-vuotias alkaa huutaen vaatia: "Isille kaljaa, ISILLE KALJAA-A!" kun otin ruokajuomaksi vissyvettä. Oltiin matkailuautolla liikenteessä eikä oltu vielä päätetty kumpi, minä vai parempi puolisko lähtee ajamaan seuraavaksi. Ehkä sitä sitten oli kesälomalla tullut juotua ulkona syödessä tavallista enemmän olutta ruokajuomaksi kun pikkuneiti määräilijäkin huomasi "väärän" juoman tuolla kertaa.
             Viimeksi muokannut Toe; 1.8.2009, 04:01.

             Comment


              #73
              Alkuperäinen kirjoittaja perrier Näytä viesti
              Kyllä hammaslääkärissä käynti on mukavaa...
              david after the dentist
              Lääkitys on ollut kohdallaan :D

              Comment


               #74
               Poika 4v. oli kikkaillut tarhassa ja jäi uloslähtö väliin. Tarhantäti siinä jo vähän hermostui ja kysyi pojalta, että teetkö kotonakin tuommoista ja eikö äiti ikinä suutu suulle? Poitsi kertoi tädille, ettei äiti ikinä hänelle hermostu, vaan isille, kun se sanoo että peekele.

               Eikä mennyt edes kauheen kauas totuudesta..

               Comment


                #75
                Tänä aamuna tuli takapenkiltä pyyntö "Isi, laita kovempaa". Minä käänsin pari pykälää lisää. Takapenkiltä pojan, 4v, suusta tuli ponnekkaampi pyyntö "Isi! Laita KOVEMPAA!"

                Kuinkahan kovaa tuo meidän rouva oikein autossa sitä musaa kuuntelee, kun omasta mielestä se ekan noston jälkeen rokki soi jo ihan sopivasti.

                Biisi oli muuten Metallican Seek and destroy..

                Comment


                 #76
                 Ajankohtaan sopivasti. Perjantaina täällä Keski-Suomessa oli ensimmäistä kertaa kunnon q-kelit. Haettiin neiti 4v. päiväkodista ja lähdettiin ajelemaan kotiin. Pakkohan siinä oli sitten heti ensimmäisessä sopivassa kohdassa liipasta kevyt nelipyöräluisu ekojen liukkaitten kunniaksi. ;) Tyttö on kyytiin jo tottunut ja huusi takapenkiltä, että riilaile (=liiraile) vielä! Vastasin, että ei viitsitä kun äiti ei tykkää. Siihen neiti tyynesti: "Se joka ei sitten tykkää, jätetään pois kyydistä." :D Jatkoin vielä, että pitäiskö meidän sitten jättää äiti tuohon linkkipysäkille, mihin tuli välitön vastaus "joo!". :)

                 Comment


                 • #77
                  Meillä tyttö 1,5v laulelee ennen iltapesua alasti juoksennellessaan: munasillaan munasillaan... Ja uusimpana lurituksena tuli tänään että pasilla on, pasilla on, pasilla on;) (tuosta kai jäänyt päähän).

                  Comment


                   #78
                   Meillä tuo pikku neiti jaksaa huudella kiihdytellään. Tosin emännys kun ei tykkää kiihdyttelystä joten kun hän on kyydissä niin takaata kuuluu hiljempaa tai vastaavaa itse pikkuneidiltä :) Hauska tapaus kun isin kanssa kiihdytellään ja äidin seurassa ajetaan varovasti.

                   Comment


                   • #79
                    Meil on sama juttu ku ajelen likan kaa kahestaa ni huutaa et mennää isoo kovaa mut ku emäntä kyydis ni huutaa et "älä aja niin kovaa" vaik mennää rajotusten mukaa =DD
                    Viimeksi muokannut 8866; 11.11.2009, 10:29. Perustelu: ^vältetään merkin käyttöä edelliseen viestiin vastattaessa.

                    Comment


                     #80
                     Meillä vanhempi sälli yllyttää aina polttamaan kumia. Kerran erehdyin kysymään että poltetaaks vähän kumia äiskän autolla. No tottakai se vastas että joo. Sitte vinkautettiin vähän ja nyt sitä kinutaan koko ajan.
                     Viimeksi muokannut JM; 10.11.2009, 22:24.

                     Comment


                     • #81
                      3v. kummityttö oli nukkunu aamulla jossakin kummallisesa asennosa, ja sen jälkeen tuli ruokapöydän ääreen ja piteli alaselkää ja sano isolla äänellä "vooi vittu ko on selkä kipiä"

                      Comment


                      • #82
                       ajelin eilen firman Pornstartterilla ja kummityttö 3.5v oli kyydis, linkkasin pyyhkijät päälle vaikka pesuneste oli loppu ja kuulu sellane "hankaava räpylä-ääni". kartturin penkiltä tuumattiin että: "tääätsy, sun pitää laittaa sinne öjjyä." x)

                       Comment


                       • #83
                        Keskustelua 13v:n kanssa aiheesta Usa:n osavaltioiden erilaisuus koskien alueellisia lakeja ja kuolemantuomio.
                        Keskustelun loppupäässä kysyi kuinka niitä siellä teloitetaan johon vastasin ettei kai ne enää käytä kuin myrkkyruiskeita ja selostin proseduurin. Vastaus: "no eihän tuossa mitään. Jos vaikka pää revittäisiin irti, olisi se jo kovin sopimatonta"

                        En voinut kuin hämmästellä :)

                        Comment


                         #84
                         Siskon lapsi, reilut 2v. sano vähä nolostuneena, et "tuli kakka pepusta". Vissiin sitä tulee suustaki sit aika paljo :)

                         Comment


                         • #85
                          Hain 3v poikani päiväkodista keskenpäivän, kun hoitotäti soitti pojan tulleeksi kipeäksi-maha kipee ja kalpee. Siinä pukiessa poika sanoi: Taitaa tulla sama tauti kuin iskälle, oksettaa eikä pysy pystyssä. siinä hoitotätillä hauskaa!

                          Comment


                          • #86
                           Tyttöjeni kanssa (2 & 4v) poikkesimme marmorilla tässä viikolla varaosa asioissa ja sisään päästyämme vanhin tyttö täräytti kovaan ääneen että 'eihän täällä isi ole kuin audeja' ! Siinä myyjääkin nauratti ..

                           Comment


                           • #87
                            Tämä tosin kuulopuheita, mutta kuulemma omasta suusta aikanaan tullut... Edesmennyt muori usein tätä kerto. Olin ollut muorilassa hoidossa ja sotkenut hullunlailla valmet polkutraktorilla pihaa ympäri, muori oli käynyt sisällä ja kun oli tullut ulos olin ollut ylösalaisin olevan traktorin vieressä ja pyöritellyt päätäni: "Voi v*ttu, voi v*ittu. Voi v*tun v*ttu". Muori tullut sitten torumaan että ei noin saa sanoa, se on ruma sana. Olin sitten siihen todennut pontevasti että: "Kyllä vittu taa tannoo mutta taatana te on niii luma tana että titä ei taa tannoo!"
                            Ikää ei ilmeisesti ollut sillon kauheasti ollut, isällä oli siihen aikaan ollut K-Maatalouden traktorihuolto... Mistähän lie opittua :)

                            Edit: On muuten vieläkin tolla tallin perällä jotain vanhoja Zetkojen ja Valmettejen äänenvaimentimia, laakereita ym. osia jos jollain on tarvetta. :D

                            Comment


                             #88
                             http://www.youtube.com/watch?v=I5ALI...eature=related
                             http://www.youtube.com/watch?v=UjXi6X-moxE&feature=fvw
                             Ei näitä nauramatta voi kattoo :D

                             Comment


                              #89
                              Kattelin netistä kuvia urkista ja tokasin siihen kovaan ääneen että tämmösen auton iskä ostaa heti jos voittaa lotossa. Vanhempi poika (7v.) tuli kattomaan kuvaa ja alkoi nauraa aivan räkänä. Kun nauru hiukan laantui tokas siihen päälle että mä ostan ainakin ferrarin tai porshen. Siihen tuli vielä nuorempi sanomaan että mä ostan audi TT:n.

                              Väärä uskoiset......no, nuoremmalla oli ainakin merkki oikein.

                              Comment


                              • #90
                               vaimo ja pojat kauppamatkalla, vaimo antoi sipsejä takapenkille. Springels purkki kierähti apukuskin jalkatilaan. Takapenkiltä 4v poika tilasi toista kierrosta.
                               V:"ei enää, en ylety"
                               P:"nouse seisomaan?"
                               V:"mä ajan, en mahdu"
                               P:" no pitäskö sun laihduttaa?"
                               Ja ei, tätä ei ole opittu iskän suusta=D

                               Comment

                               Working...
                               X