Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lasten suusta

Collapse
X
 
 • Suodata
 • Aika
 • Näytä
Clear All
new posts

 • Lasten suusta

  Sara 7v katseli olympialaisten avajaisia ja kysyi että:
  - mitä tuo Audi juttu tekee tuolla?

  Hetken mietin kysymystä ja totesin että se on olympialaisten rinkulalippu :-)

 • #2
  Serkun vaimo koitti saada parivuotiasta poikaansa sanomaan, että isi on ihana. Luke-poika sano näppäränä miehenä, että "isi ei oo hinaaja". Hyvä, että faktat on heti nuoresta jannusta asti tiedossa :D

  Comment


   #3
   Veeti kohta 3v aikansa hoki autossa että "vaari tulee kipeäksi, kun vaari lähtee kalastamaan" ja se hokeminen kääntyi sitten siihen että "vaari tulee kipeäksi, kun vaari lähtee kalapuikkoilemaan..." Vaikeata varmaan arvata mitä ruokaa oli kotona odottamassa.

   Comment


   • #4
    Vanhimman poikani juniorijalkapallo-otteluun lähdettäessä kerroin nuorimmalleni ( 4 v. ), että vastustajajoukkueessa pelaa kaksospojat, Veikko ja Antti. Kentällä poika sitten osoitti sormella kahta pelaajaa ja huusi : " Tuolla ne aakkospojat on " !

    Comment


     #5
     Vaimoni aikanaan oli ollut päiväkodissa töissä, eli tositapahtuma, n. 14 vuotta taaksepäin. Kauniina talviaamuna kun lapsia tuodaan päiväkotiin henkilökunta, silloin minun vaimoni, vastaanotti vahhemiltä penskoja. Eräs pikku-Kalle (oikea nimeä ei kukaan mustaa) astuu eteiseen, asiallisesti taputtaa paksun haalarin reisitaskuja ja päästää suusta: voi v*ttu, tutti jäi! Voitte varmasti kuvitella takana seisovan nuoren iskän ilmettä!

     Comment


     • #6
      Ostin pari viikkoa takaperin olohuoneeseen kattotuulettimen, tyttö ei ollut kotosalla kun sitä paikalleen ähräsin. No myöhemmin illalla olin koluamassa varastoa, kun minulta tullaan kysymään "iskä, minkä takia sää olet ostanu meille tuulimyllyn?"

      Comment


      • #7
       Oman pojan kanssa joskus vuosia sitten tuli hauska tilanne kun Mikin, Hessun ja Akun "Kolme muskettisoturia" oli hänen lempiohjelmiaan. No Akua siinä moitittiin sitten pelkuriksi ja se jotenkin tarttui.

       Oltiin talviaikaan mummolassa ja siellä on pari kissaa. Sakari koppasi pihalla risun ja lähti ajamaan kissaa takaa (eihän eläin hakattavaksi jää) ja huusi kovaan ääneen: "Taistele senkin pelkuri!". Siinä oli sitten koko porukalla vähän hymy herkässä...

       Comment


        #8
        Lapsilla on hyvä muisti.

        Männäviikolla kävimme ravintelissa syömässä: minä, 3v poikani, hänen äitinsä ja kummitätinsä. Takaisin autolle kävellessämme pojan kummitäti poltti savukkeen, itse en, koska olen ollut jo puoli vuotta polttamatta. Kun olimme kaikki pakkautuneet autoon, poika kysyi takapenkiltä "Mikä täällä haisee?", ja jatkoi saman tien vastausta odottamatta; "Iskän hengitys!"

        Comment


        • #9
         4v poikani on sellainen sanaseppo, että vähän väliä saa hävetä :) Kaverin ollessa 3v oltiin kaupassa käymässä, kassalla myyjä tiputti jotain lattialla ja alkoi nostamaan sitä. Poika tokas isoon ääneen, että hyvä peppu. Voi arvata, että kassa neiti oli punainen samoin isukki.

         Käytiin taannoin ravintolassa syömässä ja kun oltiin saatu ruoka pöytään niin poika sanoi taas isoon ääneen, että pitää syödä hyvin että kasvan isoksi ja pippeli kasvaa. Naapuri pöytien naurun perusteella taisi kuulua pidemmällekki.

         Comment


          #10
          Joo, siitä syömisestä? En tiedä mikä tilanne on nyt, mutta aiemmin lapset tultua päiväkotiin söivät aamiaisen ryhmissä. Yksi sankari jätti puuroa puoliksi syömättä, pisti näyttävästi lusikan lautaseen pystyyn, venyi vähän vetämällä kädet niskan taakse ja esitti syvästi huoaten toivonsa: jos vielä pillua sais?!

          Comment


           #11
           Meidän Selma (kaksivuotias) katsoi ruuanvalmistusprosessin lopputuotetta ja totesi "Koirra syömään!". Meillä ei edes ole koiraa...

           Comment


            #12
            Entisen naapurin poika (rapiat 3v) oli isän mukana työkeikalla ja kertonut äidilleen puhelimessa, että 'ei tulla ihan vielä kotiin, käydään ensin syömässä ja mennään sitten naisiin!'

            Asia meininki!!

            Comment


             #13
             Juuri äsken ruokapyödässä vajaa viisivuotias poikamme: Kato, jos mä laitan pakettia (spagettia) naamaan, niin mä näytän ihan loordille. Ja herrahan laittoin spagettia päähänsä.

             Poika oli kyllä sing starissa juuri lauleskellut hard rock hallelujaa.

             Comment


             • #14
              Veljen 4V poika oli Jeeppiin nojaillen ihmetellyt suureen ääneen, kun ohi oli ajanut Corolla, että "isä, miksi tuossa autossa on mopon ääni".

              Mietittiin veljen kanssa, että miten poika sen mopon ääneksi mielsi ja huomattiin, että lähipiirissä kaikilla on vitoskoneinen Audi tai kasikoneinen jenkki.
              -Onhan se Corollan nelonen mopon kuuloinen, jos sitä vaikka Audin kurlutukseen vertaa. Pojalla on näköjään sävelkorva kunnossa. -Hyvä niin. :)

              Comment


              • #15
               Meillä vajaa 3-vuotias naskali totesi äitinsä uuden kauppakassin ensimmäistä kertaa nähdessään, että "kamalat/rumat vanteet". Autossa oli mustat peltivanteet. :)

               Toinen mikä nauratti, oli kun poika tuumas pakkasella, että tulee pakokaasua suusta. (höyristyvä hengitys).

               Comment


                #16
                Meillä sälli tietää varmaan kaikki yleisemmät eurooppalaiset automerkit. Jostain syystä kuitenkin volvo on rekka, oli malli mikä hyvänsä. Tämän rekan se kyllä tunnistaa myös oikein. Kummisetä vähän pahastu kun senkin auto oli rekka (Volvo V50 T5 ).

                Comment


                • #17
                 parempi rekka ku raktori ;)

                 Comment


                 • #18
                  Tänään katsottiin 3 vuotiaan Samuelin kauko-ohjattavaa autoa. Auton perässä oli pieni Fordin merkki. Kysyin pojalta että "mitäs tuossa lukee"?
                  Poika totes että "Idols"

                  No, kieltämättä logot muistuttaa tosiaan :-)

                  Comment


                  • #19
                   Kummityttö (joka ei vielä puhu sanaakaan) oli hiljattain sanonut sanan "Aauudhi" =)

                   Olen jo viimeisen kuukauden koittanut opettaa tuota yhtä tärkeintä sanaa elämässä ja vihdoin se tuli ulos :)

                   Comment


                    #20
                    Yleensä pokka pitää muksujen kanssa melko hyvin, mutta tällä kertaa putosin kyllä totaalisesti. Oltiin kylässä ruokapöydässä ja sanoin jossain vaiheessa hitsi tai jotain sensuuntaista. Perheen tyttö (n.7v) rupesi moittimaan mun "kiroilua". Tässä vaiheessa perheen poika (n. 5V) havahtuu ja kysyy kovaan ääneen silmät selällään: "Mitä sä sanoit? Sainoitko sä että peekele?" Ja sit vietiin...

                    Comment


                    • #21
                     Neiti 3v on alkanut osoittaa tarkkaavaisuuden merkkejä. Tyttö on ottanut välillä printteristä nipun piirustuspaperia, joka on tietenkin kiellettyä ja siitä on läksytetty useamman kerran. Pari viikkoa sitten kun töistä tullessani taas oli printteri tyhjä ja abt. riisi viety piirustuspaperiksi ja levitelty olohuoneeseen. Tähän kun selitystä tivasin, niin neiti vastasi kylmän rauhallisesti: "niin, mutta isi ei ollut kotona!"

                     Comment


                      #22
                      Meidän tenavat (kohta 4v) on oppineet käyttämään heikkoa lenkkiä. Mitä isä kieltää, sitä voi aina ruinata toiselta. Annas jos ollaan mummolassa..

                      Comment


                      • #23
                       Oman tytön suusta kuultua pari vuotta sitten. Oli juuri oppinut puhumaan. Mentiin talliin ja kysyin että mitäs sitä tehtäis? Siihen tyttö pyörein silmin: Tiivoo iti tinä talli ni minä laitan tulpon.. Sillon oli hymyssä pitely:)

                       Toinen tarina samoihin aikoihin. Oltiin tytön kanssa tulossa mökiltä ja ajelin ajatuksissani 80km/h alueella n.100km/h No tietysti sattu poliisit vastaan tulemaan ja tuumasinkin tytölle että taidettiin saada pikavoitto:) Tovin maijassa vietettyämme olimme siirtymässä omaan autoon jolloin poliisit lähtivät jo ajamaan johon tyttö tuumasi: Mihinkäs se pikavoitto nyt menee?
                       Viimeksi muokannut 2002rs; 2.3.2009, 20:43.

                       Comment


                       • #24
                        Yleensä pokka pitää muksujen kanssa melko hyvin, mutta tällä kertaa putosin kyllä totaalisesti. Oltiin kylässä ruokapöydässä ja sanoin jossain vaiheessa hitsi tai jotain sensuuntaista. Perheen tyttö (n.7v) rupesi moittimaan mun "kiroilua". Tässä vaiheessa perheen poika (n. 5V) havahtuu ja kysyy kovaan ääneen silmät selällään: "Mitä sä sanoit? Sainoitko sä että peekele?" Ja sit vietiin...
                        Oma 3v poika totes takapenkillä että "Voi saakeli", kun vaimo laittoi häntä lastenistuimeen.
                        Vaimo alkoi pitää pojalle saarnaa kiroilusta ja itse nauroin etupenkillä että "mistä lienee oppinu, minä en koskaan kirjoile että -voi saakeli".

                        Ajettiin varmaan kilometrin verran kun liikennevalot vaihtui punaiselle ja niinhän sitä suustani pääsi että : Voi saakeli!
                        Vaimo totes että "Niinpä" :-)

                        Comment


                         #25
                         Meidän tenavat (kohta 4v) on oppineet käyttämään heikkoa lenkkiä. Mitä isä kieltää, sitä voi aina ruinata toiselta. Annas jos ollaan mummolassa..
                         Tästä on jatko-osa se, että mennään isän luo ja sanotaan että äiti sanoi, että on ok jos on sun puolesta. Vaikkei ole edes kysytty toiselta. Sitten jos saa luvan, niin menee (ehkä)samoin eväin sinne toisen luo varmistaakseen asian.

                         Comment


                          #26
                          Tästä on jatko-osa se, että mennään isän luo ja sanotaan että äiti sanoi, että on ok jos on sun puolesta. Vaikkei ole edes kysytty toiselta. Sitten jos saa luvan, niin menee (ehkä)samoin eväin sinne toisen luo varmistaakseen asian.
                          Tälläistä ongelmaa ei pääse syntymään kun olen yksinhuoltaja :)
                          Mutta se on kyllä uskomatonta kuinka paljon tollanen 3,5v tenava jaksaa kysellä. Heti ensimmäisenä aamusta kun saa silmät auki, niin pitää kysyä että mitä me tänään tehdään, minne me mennään, mikä toi on, mitä sillä tehdään, miksi se on siinä jne.
                          Alkaa kieltämättä pipoa joskus kiristämään kun samaa tekstiä tulee aina nukkumattiin saakka.

                          Comment


                          • #27
                           Tuossa kymmenisen vuotta sitten 3v ollut siskon poika vastasi minulle, kun kysyin että mitä teette tädin (toinen siskoni) kanssa minun huoneessa, että "haista eno vittu." ja päälle leveä hymy.

                           Repesin ihan täysin, kun vastaus tuli niinku apteekin hyllyltä vaikka ei junnu vielä silloin tuon "sanoman" tarkoitusta itse tiennytkään.

                           Comment


                            #28
                            Meidän sillon vintiö keksi laulaa kolmevuotiaana aika nasakan laulun kun oli menossa verikokeisiin.. just kun hoitaja tuli pyytämään sisälle niin sankari heittäyty lattialle itken ja laulaen et KIPU KUOLEE HUUTAMALLA ALASTOMANA LATTIALLA..=) oli ollu hoitajalla hymy herkässä.. Näitä ois vaikka kuukauden kirjottelis putkeen,on nimittäin aika vekkuli..

                            Comment


                             #29
                             No kirjoita vaan, näitä on aina hauska lukea :)

                             Comment


                              #30
                              Pariviikkoa sitten jäärata päivillä sama sankari keksi siinä porukan kesken yhtä äkkiä laulaa kummelin munasillaa munasillaa kohta kaikki on munasillaa=) kamu on 4.5v nytten

                              Comment

                              Working...
                              X