Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Onhan toi aika eeppistä perseilyä.

    Itseäni on ottanut jo hetken aika laajemminkin päähän nykymaailman tyhmyys. Missä vaiheessa vaikka kaikki hyvin kirjoitetut tv-sarjat tungettiin esitettäviksi keskiyölle ja alkuillasta tulee pelkkää toinen toistaan makaaberimpaa realitypaskaa? Ymmärrän tuotantoyhtiön näkökannan, realityn tuottaminen ei maksa käytännössä mitään verrattuna kunnolla käsikirjoitettuun ja ammattinäyteltyyn draamaan. Onko silti joku isompi suunnitelma käynnissä jossa koko ihmiskunnasta aiotaan tehdä ignorantteja jenkkejä? Jonnet ei käy ulkona kun "siellä on niin paska grafiikka eikä Siwan natsi myy eeässää".

    Mitä enemmän tulee ikää ja maallista vaurautta eli mahdollisuuksia tehdä enemmän mitä tahtoo niin sitä enemmän huomaan että palaisin mieluummin tekemään palapelejä tai lukemaan kirjaa yms lo-fi viihdyttämistä. Ryyppääminenkin alkaa tuntumaan jo niin vanhalta jutulta ja tuorein tv-sarja jota on tullut innolla katsottua on Twin Peaks. Onko tässä nyt joku vähän reilun kolmenkympin kriisi vai onko maailma oikeasti muuttunut paskemmaksi?

    Comment


    • Maailma on mennyt jo vuosia perä edellä puuhun. Kaikki ns. hyvä pistetään syrjään ja laitellaan kaiken maailman pintaliitopaskaa kulissien pitäjien iloksi. Mutta ei iloitaan siitä että saadaan maksaa jokatapauksessa ihan saatanasti veroja

      Comment


        Kaikki lienee ollut ennen keskimäärin paremmin jo satoja, ellei tuhansia vuosia...

        --kaikki hyvin kirjoitetut tv-sarjat tungettiin esitettäviksi keskiyölle ja alkuillasta tulee pelkkää toinen toistaan makaaberimpaa realitypaskaa--
        Kansalle sitä mitä se haluaa; katsojaluvuilla noita arvotetaan eikä muulla. Samalla tavalla ääneen "kaikki" haukkuvat roskalehdistöä ja sensaatiolööppikulttuuria - joku kuitenkin niitä seiskoja ja iltalehtiä ostaa. Liekö kysymys siitä, mitä muuan vaikuttaja heitti jossain yhteydessä: "Valitettavasti puolet kansasta on keskimääräistä tyhmempää".

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja Tolkkju Näytä viesti
          Se miljardin euron risteiijlätilaus sitte tyrittiin Ranskaan...Täällä ei valtion rahat riitä ku oliivinpoimijoitten tukemiseen. Ranskalaisethan tunnetusti ei vedä yhtään kotiinpäin, eikä tue telakoitaan työllisyyssyiden takia yhtään enempää kuin EU sallii... Vaikka en itse telakalla töissä olekaan, tai tee töitä laivanrakennusalalla, niin ottaa päähän ihan menetettyjen verotulojen (eräitten laskelmien mukaan kerrannaisvaikutuksineen noin 500 milj. euroa!) ja vientitulojen osalta ja täällä lounaisnurkassa olikin ihan liian hyvä työllisyysaste... (sori politikointi)
          STX hoitaa homman fiksusti kun se laittaa omat telakkansa kilpailemaan keskenään. Se on sitä Korealaista johtamista.

          Comment


            Asiaa voi toki pohtia myös siltä kantilta, että miksi luottoluokitusten ulkopuolelle pudonneelle yksityiselle Korealaiselle yritykselle pitäisi antaa suht epävarmaa lainaa noin vain... Yritys olisi yhtä hyvin voinut olla Nestle tai Areva.

            Comment


            • voi perkele, audi vuotaa jäähdytinnesteitä pihalle. Huomenna nosturille katsomaan mikä meni. Sormet ristissä että on vain joku letkuliitos pettänyt..

              Comment


              • Autokuume pännii.
                Tuohon auttaa yleensä tyhjän lompakon hierominen päätä vasten.

                Joltain klubiveljeltä joutais varmaan lompsa lainaan tuota varten. ;)

                Comment


                  Autokuume se täälläkin pännii ja siihen yhdistettynä se, ettei ole oikein mieleisiä yksilöitä tällä hetkellä myynnissä kohtuu hintaan.

                  Comment


                    Parhaat q-kelit meneillään ja juuri myin ässän pois :/

                    Comment


                    • Emäntä vaihtoi duunin sellaiseen että sen tarttis ruveta autolla sahaamaan, joten järkevintä olisi vaihtaa toi Passatti johonkin diesel-kulkineeseen. Ei vaan olisi oikein ylimääräistä laitella autonvaihtoon, mutta mielellään sitä koittaisi aina päivitellä vuosikertaa nuoremmaksi.

                      Eli tarttis saada vähän ajettu, muutaman vuoden tuoreempi, neliveto, automaatti, diesel, about sama tai mielellään enemmän tehoa, luonnollisesti kaikilla herkuilla, vähän kuluttava ja samaan rahaan. Öö.

                      Ei kun B7 3.0 TDI ja 330xda ilmoituksia kuolaamaan ja jo sillä mainitulla tyhjällä lompakolla otsaa hieromaan.
                      Viimeksi muokannut Tombu; 28.12.2012, 13:28.

                      Comment


                      • Turbon irrotus tosta B6 sesta... Alapuolelle olis pakko päästä, mutta kun siellä on noi koy sheriffin metalliset pohjapanssarit "vähän" tiellä. Täytyy vissiin sitten pudotella kaikki pohjapanssarit pois, kun ovat läpipulteilla kiinni..

                        Comment


                          Heh heh, pienet on murheet :) Kokeile seuraavalla kerralla ottaa biturbosta turboja pois, niin ei ota yhtään päähän irroittaa sitä 1.8t:stä ;)

                          Comment


                            Ihan samaa mietin kuin okkim :D

                            Comment


                              Onko poikittaisissa ja pitkittäisissä 1.8t paljon ahtauseroja? Kolmoseen ahtimen vaihtanut asentaja vertasi - heti sen jälkeen kun sanoi vastaavan olevan hänen ensimmäisensä ja viimeisensä - "varmaan lääkärillä olisi ollut samaa tehdessään peräpukamaleikkausta kitarisojen kautta".

                              Comment


                                marre, tässä pari kuva: toki toinen on TT:stä, mutta kun ahdin on lohkon ja rintapellin välissä. Pitkittäisissä..no kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
                                Attached Files

                                Comment


                                  Autokauppiaiden hitaus. Pistin eilen kyselyä yhdestä S3:sta ja myyjä soittikin melkein heti minulle ja käski pistään mun autosta lisää kuvia yms. s.postilla, jotka pistinkin heti kun myyjältä tuli s.posti, että sai osoitteen. Noh, tuon jälkeen ei olekaan sitten kuulunut enää mitään, ja kyseessä on siis ihan autokauppa eikä yksityinen henkilö.

                                  Comment


                                  • Eikö tuon voi tulkita niin, että ei taida auto kiinnostaa kauppaa, kun eivät kerran reagoi mitenkään.

                                    Ja niille, joiden naiset ottavat päähän: Jos asuisitte yhtä tiiviissä suhteessa miehen kanssa, niin veikkaan, että sekin voisi ottaa päähän jossakin vaiheessa. Ja varmaan nuo naiset ajattelevat samalla tavalla meistä miehistä; voi olla että monessa tapauksessa miehet ottavat useammin päähän naisia kuin naiset miehiä.

                                    Päähän ottaa se, että kun kelkkakausi olisi alkamassa, niin kelkka ei käynnisty. Polttoainetta ei jostakin syystä saa. Pyttyyn tai imusarjaan laitettuna käy hetken, mutta polttoainejärjestelmän kautta ei saa bensaa. Kippasin marinolipullon pohjat tankkiin likoamaan, jos vaikka vettä olisi tiivistynyt tankin pohjalle ja jäätänyt. Huomenna päivän valossa voisi lämmitellä letkuja ja tutkia missä vika.

                                    Comment


                                      Niiden ammatti on kuitenkin asiakaspalveluammatti, joten odottaisi myös jonkinlaista vastausta siltä suunnalta vaikka niitä ei vaihto kiinnostaisikaan.

                                      Comment


                                      • että ei taida auto kiinnostaa kauppaa
                                        "Palveluammatissa" itse toimivana sanoisin tuohon Samin viestiin, jotta näin on.
                                        Ostavaa tai "ostavaa" asiakasta ei pidä ylenkatsoa. Kiertää kaukaa sellaisen liikkeen, missä asiakasta ei oteta tosissaan.

                                        Comment


                                        • Ässälle tapahtui jotain kun kävin joku tunti sitten yrmyyttämässä. Ihan pintakaasulla pyörittelin kakkosella tolppien ympäri kahdeksikkoa jne, eli ei todellakaan mitään dramaattista. Auto meni jotenkin ihan helvetin oudoksi, alkoi käymään todella tukkoisesti ja laiskasti.

                                          Vikakoodeja en luonnollisesti voi lukea kun VCDS on omalla koneella, jonka emolevy pimahti pari vkoa sitten ja muijan läppärille ei jaksa alkaa latailee. Pistin auton parkkiin ja aloin valmistautumaan uuden vuoden viettoon. Kattelee sitten ens vuonna mitä siellä on. Ahtoletku varmaan lähteny irti jostain tms.

                                          (andre kun kuitenkin luet tämän, niin sullahan oli vuototestin paineistusvehkeet olemassa ja vikakoodejakin tarttis lukea. Palaan asiaan ens viikolla..)

                                          Comment


                                            Alkuperäinen kirjoittaja hopsis
                                            kasvottoman korporaation välissä
                                            Tuolta korporaatiolta häviää muuten yhdet kasvot kolmen päivän päästä ...

                                            Päähän taasen ottaa se, että puoli kroppaa on jonkun pirun allergisen reaktion takia punaisen kirjava. Kutiaa niin perkeleesti, että nukkuminenkin on aika hankalaa. Ihan kuin joku vauvarokko, mutta sairastin ne kaikki jo joskus keskiajalla. Paitsi isorokon. Ihotautilääkärille sai ajan vasta maanantaiksi.

                                            Comment


                                              Alkuperäinen kirjoittaja _--Ville--_
                                              on noi koy sheriffin metalliset pohjapanssarit "vähän" tiellä
                                              No himputti, niiden poistoon menee vähän toista minuuttia. Ymmärrän, että harmittaa. :-(

                                              Comment


                                                että puoli kroppaa on jonkun pirun allergisen reaktion takia punaisen kirjava
                                                Ettei olis ruusu....

                                                Comment


                                                  Alkuperäinen kirjoittaja jta
                                                  Ettei olis ruusu....
                                                  Paha sanoa, toivottavasti maanantaina selviää. On tuollaista samanlaista ollut aiemminkin, tosin pienemmillä alueilla. Ja eikös ruusu ole suht paikallinen? Mulla tuota on vähän siellä täällä.

                                                  Mutta jos on ruusu, niin voi rouvalle sanoa, että toin kukkia kotiin? :-p

                                                  Comment


                                                    ...ja tulppaanin mukuloineen...

                                                    Comment


                                                    • Ettet vaan olis allerginen/liikaherkkä/yliherkkä/herkkä jollekkin ravintoaineelle, meinaan Jouluna tulee syötyä kaikenlaista?
                                                      Ihan näin itseoppineena atoopikkona (n.50vkärsineenä) vain ajattelin;)

                                                      Comment


                                                      • Olen pitkään yrittänyt vältellä ajatusta ja kovasti se hyökkää päälle meinaan UrS6 virittäminen..Päiväpäivältä pahenee..Pakko kestää kevääseen saakka ja sit toteuttaa se pienikin ilon/surun aihe ja räjäyttää motti :D

                                                        Jos nyt edes pian sain sen ohjelman ecuun ja tiukemman jousen hukkaporttiin.. Jos se auttais..
                                                        Viimeksi muokannut pekxu; 29.12.2012, 10:59. Perustelu: Avautuminen

                                                        Comment


                                                          Muutto.
                                                          Mistä tätä tavaraa oikein kertyy?
                                                          4 laatikkoa pakattu, 4 isoa pussillista viety lahjotettu lähetyskirppikselle ja osa myyty jo huutonetissäki. Silti tuntuu ettei tavara ole vähentyny.
                                                          Ja en ole mikään hamstraaja, mutta tietenki nuo tex willerit vie tilaa jonki verran, kun -71 vuodesta lähtien löytyy melkein kaikki, mutta niistä en luovu:)

                                                          Comment


                                                            Armottoman autokuumeen pukkasi kun katseli "Mitä ostit itsellesi viimeksi"-ketjua :(

                                                            Comment


                                                              Alkuperäinen kirjoittaja Turre85
                                                              Mistä tätä tavaraa oikein kertyy?
                                                              Tehtiin joku aika sitten poikien huoneeseen remontti ja vanhat 4 kaappia vaihtuivat kummassakin huoneessa oleviin 5 kaapin riveihin. No, ne tuli melkein saman tien täyteen ja edelleen on kaikkialla muutto- ym. laatikoita täynnä tavaraa.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X