Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Useampana talvena on *hieman* syönyt miestä, kun vastapäisen talon piha ajetaan lumesta puhtaaksi traktorilla. Nytkin siellä kauhatraktori hulluaa. Viime talvena siellä oli parhaimmillaan kolme miestä duunissa. Samoin katto puhdistettiin kahdesti.

    Miksi tämä pohjaton kateus? Kyseessä kaupungin vuokratalo, jossa asuu pääosin työttömiä vähemmistön ja maahanmuuttajien edustajia. No, veronmaksajana saan olla mukana heidän ilossaan. Jos ei muuta, niin maksajana.

    V*ttu, löis niille kolat ja lapiot käteen. Eihän niillä ole kuin aikaa...

    Comment


      Netissä on pari "ihanaa" viestiä jotka koskevat allekirjoittanutta. Eihän siinä mitään muuten mutta kun asia joka sinne on kirjoitettu ei pidä millään suuntaa paikkaansa. Selitä siinä sit millon kellekkin asian todellinen laita.
      Ihan kunnianloukkauksen tunnusmerkkejä ei täytetä mutta palstojen ylläpidolle on ilmoitettu. Toivottavasti viestit poistuvat, kirjoittajan kannattaa myös miettiä 2 kertaa mitä kirjoittaa ennenkuin kirjoittaa.
      Jos ja kun saan selville kuka ne on kirjaillu pitänee käydä ihan henkilökohtaisesti kiittämässä miten hyvän työn on tehnyt.

      Comment


        Fobba paikalle.

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja Lipponen Näytä viesti
          Passatti ei meinaa mennä kaupaksi sitten millään. On näemmä liian hyvässä maineessa tuo 2.5tdi V6,
          Kuka kertoi Passatille että meinaan myydä sen? Nyt se alkoi mököttää ja ei käynnisty.

          Comment


            Alkuperäinen kirjoittaja Lipponen Näytä viesti
            Kuka kertoi Passatille että meinaan myydä sen? Nyt se alkoi mököttää ja ei käynnisty.
            Se aavisti että lähtö lähenee tai sitten se ei tykkää tuulesta/pakkasesta
            Viimeksi muokannut audi200tuning; 30.11.2012, 11:11. Perustelu: kirotus virhe

            Comment


              Unohdit sit vaihtaa naftafilsun? :D

              Comment


                Kyllä ärsyttää:

                Kävin asennuttamassa A8 D2:een Webasto ThermoTop Evo 5kW lisälämmittimen T100 HTM kaukosäätimellä.

                Tarjousta kysyessäni minulle tarjottiin lämmitintä, kaukosäädintä ja asennusta könttähintaan 2000€. - Hinta taisi kuitenkin olla jonkun mielestä alakanttiin, sillä hetken kuluttua liikkeestä soitettiin ja kerrottiin A8:n sen verran ikäväksi asentaa, että asennushinta olisikin 2250€ ja asennusaika kaksi-kolme päivää. Tuon hinnan hyväksyinkin, kun vielä sovittiin puljun asentavan samaan hintaan vetokoukun runko-osan paikoilleen.

                Homma pyörähti 5.11.2012 käyntiin, kun vein auton pajalle asennusta varten. Vientiä seuraavana päivänä minulle ilmoitettiin, että autossa ei ole bensapumpussa onttoa pulttia Webaston polttoaineenottoa varten. Pultin hankkimisen kerrottiin lisäävän hintaa noin 100€:lla ja pultin tilauksen kestävän muutaman päivän.
                Päätin siis ottaa auton ajoon pultin saamiseen saakka, mutta autopa ei suostunutkaan käynnistymään korjaamon pihasta. Viikko tuon jälkeen kävin itse kaatamassa 5 litraa bensaa tankkiin ja käynnistämässä auton, ennen kuin laittavat sähkömiehen tutkimaan "vikaa". Auto jäi vielä tuossa vaiheessa korjaamolle odottamaan pulttia.

                Kahden ja puolen viikon kuluttua auton viennistä puuttuva ontto pultti viimein saapui, mutta tällä kertaa pulttiin liittyvä banjoliitin oli väärä. Nyt rouva hiiltyi jo sen verran, että auto oli pakko ottaa käyttöön oikean banjoliittimen saamiseen saakka.

                Tänään, neljä työviikkoa auton viennistä, on banjoliitin viimein asennettu paikoilleen. Valitettavasti ylimääräinen kustannus olikin 100€:n sijasta 204,80€.

                Lopuksi: Kun äsken pääsin työpaikan parkkihalliin ja vilkaisin peräkonttiin, huomasin CD-vaihtajan, TV-vastaanottimen, akun kannen ja takakontin verhoilujen pyörivän kontissa irtaallaan. - Saapa nähdä viitsinkö viedä niitä kiinnitettäväksi.

                Comment


                • @Kari: 2400 on mulla tarjous Eberistä asennettuna by Marmori. Tosin uuteen autoon, jolloin se lienee hieman helpompaa. Mutta ei ne kyllä päivää enempää ole niihin yleensä saaneet menemään.

                  Tosin viime kerralla porasivat polttoaineletkuun reiän. Pääsin Hyvinkäältä melkein himaan. Kilometrin päässä kotoa sitten lavetti tuli noutamaan auton takaisin...

                  Comment


                    Jos on kahesta tontusta ja kahdesta päivästä lähdetty puhumaan ja loppuhinta on 450€ enemmän kuukauden päästä niin pistää miettimään että onkohan kuitenkaan ihan pätevästä pajasta kyse. Kyllähän noita enemmän asentava taho tietää etukäteen työn määrän ja osien tarpeen ja lataa oikean hinnan ja työajan ns. apteekin hyllyltä.

                    Toivottavasti ei paljon tarvi reklamoida.

                    Comment


                    • Q-keli kausi alkoi yllättävästi duunimatkalla, kun viimeisessä mutkassa 3 sukupolven pololla meni vähän pitkäksi ja päättyi hivelemään audin kylkeä joka tästä kimpaantui ja syöksyi ojaan. Vakuutusyhtiössä jo kävin ja otin kertakorvauksen kun oli parempi tarjous verrattuna lunastukseen. Sitten vielä kotoa lähtiessä piti pilkkoa iso mänty pihatieltä edestä että ylipäänsä liikkeelle pääsi.
                      Attached Files

                      Comment


                        Hopsis: Kyllä ko. paja ihan uskottavalta vaikutti niin ulospäin, kuin netistä löytyneiden kirjoitustenkin pohjalta arvioituna.
                        "Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me".

                        Comment


                          Vitun myrsky, kaksi vikaa päivää kolmannessa kerroksessa paljaalla betoni kannella 17h päiviä tai siis yö vuoroja. Ai että tuuleeko?

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja Bremeli Näytä viesti
                            Q-keli kausi alkoi yllättävästi duunimatkalla, kun viimeisessä mutkassa 3 sukupolven pololla meni vähän pitkäksi ja päättyi hivelemään audin kylkeä joka tästä kimpaantui ja syöksyi ojaan. Vakuutusyhtiössä jo kävin ja otin kertakorvauksen kun oli parempi tarjous verrattuna lunastukseen. Sitten vielä kotoa lähtiessä piti pilkkoa iso mänty pihatieltä edestä että ylipäänsä liikkeelle pääsi.
                            Paljoko vakuutusyhtiö kattoo tollasen arvoksi? Ei ny joka kulmalla tuu vastaan 1.9 TDI quattroa.

                            Comment


                            • Muuttu S8 sitte pulkaks työpaikan parkkiksella, lähti paikaltaan valumaan mäkeen ja kolahti oikee etukulma aitaan --> vilkku paskas ja vähän maalaustöitä.

                              Comment


                              • Alkuperäinen kirjoittaja horch Näytä viesti
                                Paljoko vakuutusyhtiö kattoo tollasen arvoksi? Ei ny joka kulmalla tuu vastaan 1.9 TDI quattroa.
                                6500€ olis ollu lunastushinta noilla 435000 kilometreillä ja ei perustetta maksaa enempää, sillä kun ei saa samanlaista tilalle 10t € olis halvin vastaava. Onneksi nyt autolla pystyy ajamaan sen aikaa ennen kun varaosat saapuu.

                                Comment


                                  Tänään ei sitten mikään onnistunut. Töissä mm kun sai yhden patterikytkennän korjattua ja paineet päälle niin seuraavasta huoneesta vesi alkoi lentää. No montakohan maanantaina.

                                  Äsken menin talliin ja sen ns. Tuntipultin kimppuun eiköhän se pirulainen irronnut ilman tappelua. En uskaltanut jatkaa vetonivel jumppaa kumminkin jokin menis päinp:ttä. Kummiskin koko viikon henkisesti valmentautunut edes muutaman tunnin tappeluun siis ylätukivarsien lukituspulttijumppaan.

                                  Comment


                                    Lumimyrsky ja talonmiesvuoro, kyllä ottaa päähän :( !

                                    Comment


                                    • Eilinen myrsky oli sitte pudottanu veneen pukeilta... 1200 kiloa ku putoo reilusta metristä asfaltille ni ei hyvää seuraa.
                                      Attached Files
                                      Viimeksi muokannut ziree; 1.12.2012, 13:48.

                                      Comment


                                        Ei vielläkään maasturikuume laskenu... nyt ois yks HoJo61 ja pari Pajeroo kyseltynä... Jospa alkais kohta tapahtua... :D

                                        Comment


                                        • Lumimyrsky ja talonmiesvuoro, kyllä ottaa päähän :( !
                                          Tasan ei käy onnenlahjat, joo;), mutta elä huoli.

                                          Ei ole kummemmin vielä meilläpäin tuota lunta tullut, mutta jos tulee, niin lumityöt hoidetaan kimpassaa.
                                          Toki kone vetäisee kujat ja parkit auki, mutta muuten ihan kuntoilupohjalla tehdään muut alueet.

                                          Tietysti jokainen kynnelle kykenevä hoitaa oman piskuisen pihansa ja jos ei jaksa, niin jelpataan:))

                                          Comment


                                            Saapa nähdä miten äijän käy. Ensimmäistä talvea lähtee omakotitalossa ja näiden postauksien jälkeen vedän takin päälle ja ekan kerran tönäämään piha puhtaaksi. Onnesta saa tolla höttölumella harjoitella ettei heti o jotain märkää ja painavaa loskaa piha täynnä.

                                            Päivän v*tutuksen aiheisiin. Urssi ei lähde omin voimin enää käyntiin edes ylläpitolatauksen jälkeen. Viisi vuotta kesti Yellowtop. Ihan niin kuin just olis polttanutkin parisataa taskussa jotain uutta akkua varten.

                                            Comment


                                            • Tämän talven saldo. Vesipumppu halki. Audin käsijarru jäässä, huomasin hitonmoisesta kärystä. Ja uusi valopetroolilämmitin kusi lamppuöljyt lattialle. Joku kun tulee minulle sanomaan, että ihanaa kun on pakkasta ja lunta, niin kerjää kyllä verta nenästään.

                                              Comment


                                              • Eipä kun satasella uus akku ja toisella satasella kaks munkkia ja lopuilla olutta, niinkuin vanhoissa muusikkopiireissä sanonta kuuluu;)

                                                Tai sitten sillä jäämäsatasella saa myös värikkään aamiaisen vaikkapa jossain hotellissa:
                                                Musta kahvi ja vihree nortti.

                                                No joo on lauantai;)

                                                "Ja uusi valopetroolilämmitin kusi lamppuöljyt lattialle". Mikähän mahtaa merkki olla, yleensä ovat hiton luotettavia laitteita?
                                                Ps. laitoin tähän samaan, kun Jussi ennätti väliin.
                                                Viimeksi muokannut kapaz; 2.12.2012, 12:38. Perustelu: tuplat poies

                                                Comment


                                                • http://photos02.istore.pl/17721/photos/big/2697433.jpg

                                                  Kuvassa 350 ja tuossa alaosan napit hieman erilaiset. Minulla on liuku, jossa sytytys ja liekin hienosäätö, mutta muuten ihan samanlainen.

                                                  Kero 360A lukee kyljessä. Korkki alaspäin säiliö ja siitä se jostain kusee korkin luota, vaikka korkki tiukassa. Ei kussut ensimmäisillä käyttökerroilla. Kaksi kertaa käytetty, 24kk takuu. Honkkarista ostettu. Onneksi on remontti kesken, eikä ollut uudet lattialaudat vielä paikoilleen, vaan väliaikaiset lattialastulevyt. Lastulevyt OLI menossa muualle käytettäväksi, mutta nythän osa niistä on pilalla. Ihan uusia levyjä oli.

                                                  Comment


                                                  • Tarkistappa se tiiviste, uskoisin jotta liian tiukkaan kiertämisessä esimerkiks on ottanu siipeensä, tai jääny jotenkin kynsilleen.

                                                    Hieno peli muuten näyttäis olevan, itse vaan aikanaan luovuin noista petroolivehkeistä mökkikäytössa ja vaihdoin kaasulämmittimiin, sellaisiin joissa oli häkä ym. varoittimet mukana. (ei IR)

                                                    Petroolilämmittimistä jai huono maku, kun erehdyin tankkaamaan "vääränlaista" löpöä, eli siis sellaista joka hieman kitkeryitti ilmaa, vaikka oli laatutuotetta.

                                                    Toisaalta se ei nyt meikää enää haittaa, kun mökki ja altaat jäi ex vaimolle, mutta kuitenkin;)

                                                    Comment


                                                    • Joo, elikkäs.

                                                      12:45, vaimo lähtee noukkimaan jälkikasvua anoppilasta.
                                                      12:53, vaimo soittaa. Rinkulakeula kerrankin pettää meidän perheen. Vaimon C5:nen hyytynyt tienposkeen.
                                                      tässä välissä soittelen hinurille, onnistuuko ja millä aikavälillä? 20 min menee, kuulemma.
                                                      13:04, käynnistelen kolmosauton, härkäsen pösö 106:sen, kinoksen alta. Käy kuin kissapeto.
                                                      13:14, tapaamme vaimon kanss tien poskessa. Läpystä vaihto ja jään kutosen koppiin odottelemaan hinuria. Tarkoitus on liftata hinurin mukana korjaamolle, ja kävellä siitä kotiin.
                                                      ~13:40, hinuri saapuu paikalle. Ei ole saanut minua puhelimella kiinni, koska puhelin jäänyt pösöön. Lähistöllä sattunut pahempi kolari, ja hänen pitää mennä sitä putsailemaan ensin. Lainaan hinurilta puhelinta, ilmoitan appiukolle tilanteen ja pyydän informoimaan vaimoa että tulee hakemaan kolaripaikalta.
                                                      ~14:00 vaimoa ei näy. Collegehousut ja -8c pakkasta, alkaa jo vähän munia vihmoa.
                                                      5 min myöhemmin, ei vieläkään näy. Päätän lähteä kävelemään anoppilaa kohti, toivoen vaimon saapuvan vastaan.
                                                      ~20min myöhemmin, orastavaa tulipalofiilistä etureisissä ja noin kolme kilometriä myöhemmin, vaimoa ei näy.
                                                      Saavun Lempäälän nesteelle, saan puhelimen lainaan ja... mikäsvittusevaimonnumerotaasolikaan?!?!!?
                                                      Taksilla kotia kohti, matkalla törmäämme hinausautoon joka on juuri repinyt kutosen lavalle. Taksi seis siihen paikkaan ja menen hinurin mukana korjaamolle, josta pikainen kävely kotia kohti.

                                                      Hetken otti päähän. Kaikki mikä vain saattoi mennä pieleen, meni.
                                                      Pitäisi alkaa uskoa että aina kun menee postilaatikkoa pidemmälle, toppahousut ja michelin-takki päälle..

                                                      Seuraavana sitten pitääkin selvitellä mikä kutosta yskitti. Nykivä käynti, 'hyytyminen' sekä polttoainevalon vilkahtaminen (tankki ~½:llaan) antanee tosin aika vahvan osviitan polttoainejärjestelmän suuntaan. Villi arvaus; pumppu.

                                                      Comment


                                                        No, mikäs oli appiukon/vaimon tekosyy. Kun teki oharit. :)

                                                        Comment


                                                        • Siinä kun soittelin, olin tokaissut olevani sen hinurin kyydissä. Ilmeisesti "tulkaa hakemaan mut tästä kolaripaikalta" tarkoitti... en tiedä sitten mitä se tarkoitti. Mutta ei ainakaan "mennään hakemaan se sieltä kolaripaikalta".

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja kapaz Näytä viesti
                                                            Tarkistappa se tiiviste, uskoisin jotta liian tiukkaan kiertämisessä esimerkiks on ottanu siipeensä, tai jääny jotenkin kynsilleen.

                                                            Hieno peli muuten näyttäis olevan, itse vaan aikanaan luovuin noista petroolivehkeistä mökkikäytössa ja vaihdoin kaasulämmittimiin, sellaisiin joissa oli häkä ym. varoittimet mukana. (ei IR)
                                                            Tutkin tarkemmin, niin näyttäisi ainakin vuotavan korkissa olevasta venttiilistä, jonka ilmeisesti pitäisi aueta, kun tankki laitetaan paikoilleen. Sitä en vielä keksinyt, että miksi petroolia pääsee vuotamaan lämmittimestä lattialle. Venttiilinhän pitäisi olla joka tapauksessa auki, kun tankki on paikoilleen. Mutta korkin kierteestä ei vuoda, joten ei kai tuota kannata juuri enempää tutkia, kun menee vain takuu, jos alkaa itse ronkkimaan.

                                                            Iskukuumennukseen tuon hankin. 20 neliötä ja tuon kanssa 7 kW lämmitystehoa. Ei tarvitse kauaa jaaritella, kun on lämmintä. Lämpimänä hajuton, mutta kannattaa esilämmittää ulkona ja kantaa sammutuksen jälkeen heti pihalle, niin ei katkua.

                                                            Comment


                                                            • Prisman kivilattia 1 Lumian näyttö 0

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X