Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Oma kyynisyys tässä asiakaspalvelutiskin väärällä puolella noussut ihan omiin sfääreihinsä että ei tuollaiset nyt päivää pääse pilaamaan mutta sääliksi käy lähipiiriään jos koittaa heitä ehdollistaa samalla tavalla. Teki mieli sanoa että ehkä on tosiaan kaikille parempi jos hän tai samasti ajattelevat läheisensä eivät enää asioi meillä. Olisko se sitten sen ammattitaidon merkki että sain oltua sanomatta.

    Comment


    • Sepa tulee ja kansalaiset pakotetaan luopumaan kotimaisista tilinumeroista. Suoraveloituskin taitaa olla jo poistolistalla, ellei ole jo poistettu.

      Vaihtoehdoksi markkinoidaan e-laskua. Miten hankalaa e-laskusopimuksen teko voikaan olla: Elisan kanssa meni reilu puoli vuotta, ennen kuin paperilaskujen tulo loppui ja sähköisten alkoi. Syy e-laskusitoumuksen epäonnistumiseen oli kait siinä, että laskuttajalla oleva asiakkaan yhteystieto ei ole täsmälleen sama kuin pankissa oleva vastaava tieto. Verkkopankkihan hyväksyy sitoumuksen lennosta, mutta et tiedä kuin vasta seuraavan laskun saapumisesta, että oletko onnistunut tekemään toimivan sitoumuksen yrityksen kanssa.

      Yllättäen, nyt kun olen DNA:n asiakas, sama ongelma toistuu: e-laskua en saa millään onnistumaan. Ollaan tosi asiakaspalvelun kanssa yritetty vasta kolme kuukautta. Tekisi mieli sanoa, että pitäkää tunkkinne, mutta ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin yrittää vielä asiakaspalvelun kanssa ratkaista ongelma.

      Comment


        Pohjanmaalaiset kusettajat ottaa päähän.
        Ensimmäinen tapaus onneks selvis, kun foorumin kautta sain vähän toisen osapuolen sukulaiselta vipuvartta maksamiseen. Annoin mahdollisuuden todistaa maksun verkkopankkikuitilla tai edes arkistointitunnuksella. Silti kehtas vielä uhota ja mussuttaa vaikka oli päivän selvää, että ei ollut maksanut.

        Nyt taas menin erehdyksissä myymään ABS-boksin pohjanmaalle ja näin ylimäärästrä vaivaa herätä aamulla ja viedä pikana matkahuoltoon, oli kuulemma kiire saada autoa näyttettyä ostajaehdokkaalle.
        No eipä oo maksua näkyny. Ei vastaa puhelimeen eikä viesteihin.

        Molemmissa tapauksissa yhteistä, että ovat pohjanmaalla myymässä A6:sta, en sit oppinu ekasta kerrasta. Ehkä ens kerralla ei kiinnosta, että onko kiire vai ei, otan rahat ensin ilman oikeutta testata ABS-boksia.

        Comment


        • Ford.

          Piti hommata emännän Focukseen uudet pyöränpultit, kun edellinen omistaja oli kohdellut kaltoin nykyisiä. No vanteet ovat Fordin alkuperäiset, joten siitä johtuen rengasliike antoi setille hintaa 140€!!! Hiukan irtos huutonaurut, kun kuulin hinnan. Eipä tarttenut ostaa sieltä. Mätänet onneksi pelasti ja sieltä pultit irtosivat "huokeaan" 69€ hintaan. Mikä siinä on, ettei voi suunnitella vanteita johon käy ihan normi pyöränpultit? PRKL!

          Comment


            Tuli vaihdettua talvirenkaat. Ajattelin et nuo kesärenkaat meluaa kovasti, mutta auta armias tuota nastarenkaan rummutusta ja volinaa.

            Comment


            • Saukko kivillä...

              Viime viikko meni lähes tulkoon putkeen. Keskiviikkona kaverin luona koira vahdissa ja ku piti lähteä kotiin ja siit sit suoraan mökille ni ihmettelin ku jarrutuksessa vettä tulee hanttimiehen puolelta takaa etupenkin jalkatilaan. Oli siel takana sellanen sentti vettä ettei yhtään ihmekkään et hiukan lainehti eteenkin. Perinteisesti tuulilasin alla olevat tyhjennysreiät täynnä moskaa, akkukotelo täynnä vettä ja sitä kautta vesi sisälle. 4 päivää sisälämppäri puhku mökin pihalla lämpöä sisälle ja tiistaina viel huoltoon mis saavat ottaa viel maton irti et kuivuu kunnolla.

              Sunnuntaina sit kalaan Iniön aukolle. Hieno ilma ja fiilikset korkealla et nyt otetaan meritaimen kyytiin. Muutama tunti kalastusta ja plotterin mukaan ajelin pikkuhiljaa yhden luodon ympärillä. Karttaan merkitty kivi tuli hienosti kierrettyä, ainakin plotterin mukaan. 20 metriä oletetusta kivestä kuuluu kolin kolin ja vene kivellä tiukasti. Ei lähteny irti kahteen pekkaan ja soitto kaverille joka onneks oli mökillä lähisaaressa. Vetämällä onneks irtos eikä mitään suurempaa vauriota syntynyt. Tästä tunti ja kelasta laakeri jumiin sen verran pahasti ettei kampi enää pyörinyt ja varakela tietysti mökillä. Tähän olikin sit hyvä lopettaa kalastusreissu ja viikko.

              Hetken kiville ajo otti päähän mut lopulta meni oikeestaan huumorilla eteenpäin ku kaveri lupas tulla hinailemaan.
              Attached Files

              Comment


                itaplok, sä et tiedä miltä rengasäänet kuulostaa... kokeile K11 Micraa :D

                Comment


                • Tänään on ilmeisesti jokin kansallinen "Paina kaasua kun sinut ohitetaan"- päivä, josta mua ei oo informoitu. Joka jumalan vatipää jonka tänään olen ohittanut, on ottanut asiakseen nostaa 5-10km/h nopeuttaan. Niin ja luonnollisesti vauhti tippuu heti kun olet itse polkaissut ohi ja palannut kaistalle.

                  Comment


                  • Taitaa tosiaan olla jokin yleiskansallinen päivä, sillä äsken ohitin pari vastaava älypäätä kotimatkalla. Suurin sankari kehtasi vielä räpsytellä pitkiä ohituksen jälkeen. Eipä noista kannata itseensä ottaa.

                    Comment


                    • En mä yleensä jaksa noista enää hermota, aina niitä tosiaan joukkoon mahtuu. Mutta että jokainen...

                      Comment


                        Kai Jani otit ne kumitutit veks sieltä vesikaukalon pohjalta?

                        Comment


                          The Pacific:in viimeiset jaksot sisältävä levy ei sitten suostu toimimaan ainakaan mun Ps3:lla. En olis halunnutkaan katsoa niitä...

                          Comment


                          • Hyvin mennyt talli ilta/yö päättyi tietenkin taas vitutukseen. Yhtäkään s**tanan sinistä lediä en enää ikinä tilaa mittaristoon. Jos JS-Tuning:ing ledien kesto ikä on semmonen 3h nii antaapi olla. Kertaalleen sinne lähetin 2 viallista jo takaisin ni nyt riittää.Empä jaksa edes alkaa valitus postia sinne laittaa. Pitäkööt ledinsä prkel... Seuraava ku hajoo nii orkkiset takas tai ettin plasmat jostain. Pieni v*tutus ku just sai tänää sisustan siihen uskoo et seuraavaksi voi alkaa ulkoisesti käymää läpitte. Kyl tuo mittariston purku on jo tullut aika tutuksi....

                            Comment


                            • Unta mittariin joku 2.5-3h tälle yötä, muuten vaan pyörimistä.

                              Ei mahda maha kestää sitä määrää millä sais pysyyn silmät auki.
                              Pitäsköhä vetää mönkkärillä motaria töihin, ilman takkia ja kypärä auki?

                              Comment


                                Unta mittariin joku 2.5-3h tälle yötä, muuten vaan pyörimistä.
                                Sama vika. Koko päivän väsyttää h*lvetisti, mut unta ei saa ku joskus kahen jälkeen yöllä.

                                Comment


                                  Piirakan puutetta?

                                  Comment


                                    Kompataan kaikki muut, paitsi viimeinen ;)

                                    Tuoreet kissanpennut ja 3-vuotias tyttö piti taas huolen että keskiyön ja aamukahdeksan välinen nukkumiseen budjetoidusta ajasta toteutui noin 30%, luonnollisesti noin vartin pätkissä. Noh, sitä saa mitä tilaa kai.

                                    Comment


                                    • Alkuperäinen kirjoittaja hopsis Näytä viesti
                                      Kai Jani otit ne kumitutit veks sieltä vesikaukalon pohjalta?
                                      En ottanu jos tarkotat niit läpivientikumeja mitkä on reikien ympärillä. Aikas isoilta ne reiät vaikutti ettei ne kumit taida pahemmin ahistaa(?) jos edes kerran vuodessa muistaa putsailla. No nyt ku tiedän mis ne tyhjennysreiät on ni osaan putsailla niit tarpeen tullen. Aikasemmin mul ei ollut edes tiedossa et tollaset tyhjennysreiät on akun ja jarrutehostimen alla.

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja hoff4 Näytä viesti
                                        Piirakan puutetta?
                                        Eikös tuo ole sellainen luonnon vakio, niinkuin painovoima, ettei sitä kannata erikseen edes mainita?

                                        Comment


                                          Alkuperäinen kirjoittaja J.T.K. Näytä viesti
                                          En ottanu jos tarkotat niit läpivientikumeja mitkä on reikien ympärillä. Aikas isoilta ne reiät vaikutti ettei ne kumit taida pahemmin ahistaa(?) jos edes kerran vuodessa muistaa putsailla. No nyt ku tiedän mis ne tyhjennysreiät on ni osaan putsailla niit tarpeen tullen. Aikasemmin mul ei ollut edes tiedossa et tollaset tyhjennysreiät on akun ja jarrutehostimen alla.
                                          Juuripa niitä, minä nappasin samalla kertaa pois kun siellä suunnalla touhusin, eipä niillä paljon virkaa ole näillä leveysasteilla.

                                          Comment


                                          • Muijan vapaapäivänä herätyskello soi aamulla ennen kahdeksaa. Kyselin miksi piti herättää minutkin, kun ajattelin herätä vasta kymmenen aikoihin. Se vastasi, että odottaa puhelua ja krooh pyyh heti sen perään. En saa millään unta jos herään ja muija tietää sen. V*tuttaa niin p*rkeleesti.

                                            Comment


                                              Flunssa.

                                              Comment


                                              • 2 viikkoa ollut B5 RS4 ajossa, ja rupesi kilkattamaan/rallattamaan/roklattamaan-you-name-it. Vituttaahan tuo. Toivotaan että olis vain apulaitehihnassa ja kiristimissä vika (oman tutkiskelun jälkeen todettu äänen lähde). Mutta jos onkin jossain muualla, niin joutuu vissiin kukkaroa raottamaan ihan urakalla.. Eilen vein huoltoon ja keskiviikkona kerkeävät vasta vilkaista ongelmaa. Ties kuinka kauan joutuu auto lepäämään pajalla.. Mennee loppuviikko ryyppyhommiksi.

                                                Edit:
                                                Dodiin, pajalta soitettiin. Jakopäähommiksihan tuo meni, eikä 100% varmuutta loppuuko kilkatus. Sitten etsitään syyllistä muualta. Tonni sinne, tonni tänne..
                                                Viimeksi muokannut Juice||; 25.10.2011, 15:49. Perustelu: Tilapäivitys

                                                Comment


                                                • Meikäläinen odotellut Quattro-kelejä kuin kuuta nousevaa ja sitten lukee lööpeissä että tulee loska talvi. Plääh. Noh, on tässä vielä muutenkin 2,5vko kortittomuutta jäljellä.

                                                  Comment


                                                    Pari viikkoa sitten luki, että tule jäätävän kylmä talvi. Noin viikko sitten luki isoilla kirkuvilla kirjaimilla: "Talvi tulee nyt!" Kuvituksena rekka ajaa hirveässä lumipyryssä. Kaksi päivää tuosta, luki vielä isommilla kirjaimilla: "Lämpöaalto tulee! Viikonloppuna hyvät ulkoilukelit!".

                                                    Nykyään toimittaja saa näköjään keksiä itse omasta päästään nuo tarinat. Kannattaa jättää omaan arvoonsa kaikki otsikot :)

                                                    Comment


                                                      Toimittajat joutuvat nyt keksimään säät (ja otsikot) itse, kun sammakkoprofessori työntää koiranputkea...

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja Pygmi Näytä viesti
                                                        The Pacific:in viimeiset jaksot sisältävä levy ei sitten suostu toimimaan ainakaan mun Ps3:lla. En olis halunnutkaan katsoa niitä...
                                                        Tarkastapa huvikseen sen levyn lukupinta?
                                                        Itsellä oli aikoinaan Sopranos sarjan levyssä eräänlainen "poikkeama", eli ei siis varsinaisesti naarmu...
                                                        Yksi jakso ei meinannut lähteä pyörimään ja toisessa pomppasi n.10min eteenpäin kohtauksesta ja kuva pätki hetken aikaa.

                                                        Ja itse topic:iin, niin kevyttä v*tutusta on ilmassa, mutta ei niin vakavaa ettei se kupilla hyvää kahvia lähtisi. :)

                                                        Comment


                                                        • Pari ostettua dvd:tä, jotka on hieman kettuilleet, saanut toimimaan tekemällä niistä isoimagen ja sen jälkeen polttanut ne vain toiselle levylle.
                                                          (esim. apollo 13 ja nuoruuteni savotat olivat sellaisia, ostettu aikoinaan Discshopista)

                                                          Comment


                                                          • Alkuperäinen kirjoittaja jasso Näytä viesti
                                                            Pari viikkoa sitten luki, että tule jäätävän kylmä talvi. Noin viikko sitten luki isoilla kirkuvilla kirjaimilla: "Talvi tulee nyt!" Kuvituksena rekka ajaa hirveässä lumipyryssä. Kaksi päivää tuosta, luki vielä isommilla kirjaimilla: "Lämpöaalto tulee! Viikonloppuna hyvät ulkoilukelit!".
                                                            Vielä aiemmin oli otsikko ennen superkylmää talvea, että lämmin talvi tulee.

                                                            Noista ennustuksista pystyy kyllä ennustamaan tulevan talven kelin.

                                                            Uutisissa; 2X lämmin talvi + 1 jäätävän kylmä talvi + 1 paljon lunta = melko kylmä ja lumeton talvi. Ja keväällä otsikkona "kulunut talvi kaikkien aikojen lämpimin ja kuivin, joka johtuu kiihtyvästä ilmastonmuutoksesta".

                                                            Comment


                                                            • Netanttilan tilaus jossa toimitusaika "noin viikon". Tänään kaks viikkoa tilauksesta..

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X