Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nyt ottaa päähän!!!

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Hyvin tehty! :) Tää piristi päivää :)

    Comment


    • Asiallista toimintaa!

      Ittee ketuttaa, kun selkä vihottelee omiaan. Oikeen lapaluun alla tuntuu kun ois golfpallo. Jos pääsis käymään hierojalla joskus :/

      Comment


        Sama ongelma kuin Joxuzella yllä, ja rutkaa ja paukkaa myös kuin jotain olisi väärässä paikassa. Hieronta ei auttanu, nyt pitäis käydä työterveyslääkärillä ja kattoa joutuuko leikkaukseen.
        Ketuttaa kun ei oikea käsi toimi niinkuin vasen, voima puuttuu ja sattuu niin pirusti.

        No, nytpä ollaan taas pakkolomalla ja uutta lappua pukkaa, pa joulu eikä ollu vara ostaa lahjoja. No, enpä kyllä itse saanukaan kun sukkaparin...
        Audi tuli kuntoon mut siihen menikin muutaman seuraavan kkn rahat, ja vielä on tuo hurja ylinopeussakko...
        Viimeksi muokannut vV8m5; 28.12.2010, 14:32. Perustelu: rivijako

        Comment


        • Suosittelen käymään kalevalaisella jäsenkorjaajalla. Tai ei itsellä kokemusta oo, muuta kuin muijan kautta. Ja sen alaselkä on parantunut niiden kautta, kun lääkärit määräs vaan nappia naamariin.

          Comment


          • POP:in visa electron ei toimi steamin verkkokaupassa... ja sekös vasta vituttaa... pitää vissiin vaihtaa pankkia.
            Visaakaan ei ei saa kun ei ole "vakituisia" tuloja...

            Comment


            • Edelliseen postaukseeni liittyen:
              Kävin äsken kurkistamassa em. parkkista, niin diudin perästä oli lumet saatu lapioitua, mutta auto samassa kohdassa vieläkin (wtf?)

              Liekkö tarvii pistää sitte isompi kasa seuraavalla kerralla, viimeistään sitten kun se auto siitä on kadonnut. (ois kyllä liinakin kyydissä, nii saisin sen autonkin kadotettua ruudusta, mut taida jaksaa).

              Comment


                Kävin äsken kurkistamassa em. parkkista, niin diudin perästä oli lumet saatu lapioitua, mutta auto samassa kohdassa vieläkin (wtf?)
                Tuo on jotain perus snobi/kusipää toimintaa, jonka kaltaisia itsekkin olen kohdannut melko monet.
                Parhaimpia tapauksia on kun yhdessä rivari kämpässä oli kylppäriremppa ja pihaan tilattiin jätelava. Lava sijoitettiin vierasparkkiruutuun, eli "ei kenenkään maa" kohtaan.

                Noo, iltapäivällä tuli jagge kuski naapurista valittamaan kun hänen ruutu on viety. Pienten selvittelyjen jälkeen selvisi että jagge kuski pitää autoaan vieras parkissa koska vaimo tulee useimmiten myöhemmin kotiin ja haluaa ajaa katoksen alle ja ja mies lähtee aamuisin aikasemmin töihin joten he eivät voi pitää autojaan parkissa niin kuin kuuluu. Kyseisessä taloyhtiössä oli siis pitkä parkkikatos jossa oli jokaiselle yksi paikka ja oman katos paikan ns. edessä oli toinen ruutu, joka siis tukkii katos paikan.

                Jagge miehelle selitettiin että taloyhtiön järjestys-sääntöjen mukaan ko. paikka on vieraspaikka ja rempattavan kämpän asukas on varmistanut puheenjohtajalta että ko. ruudun saa vallata rempan ajaksi.

                Se oli niin ihana ilme sillä jagge äijällä kun se viimeinkin tajusi ettei lava liiku minnekkään ennen kuin remppa on valmis, ihan sama miten paljon kiukuttaisi.
                Yritti se vielä hieman hankaloittaa hommaa, nimittäin parkkeerasi jaggensa siihen lavan eteen, niin että auto oli puoliksi parkkipaikalla ja puoliksi kunnan jalkakäytävällä. Ja vielä vittuilakseen huikkasi suurin piirtein " parkkeerasin tuohon lavan eteen, joten varottehan autoani." Minähän vittuuntuneena ja niin ihana ihmisenä ilmoitin "Juu, tuskimpa, suosittelen siirtämään, tässä kun näitä kyprokki levyjä/betoni lohkareita yms romua heitellään niin autosi saattaa ottaa osumaa kun betonikokkare ottaakin kimmokkeen lavan reunasta ja meitä on turha syyttää jos parkkeeraat miten sattuu."
                Siinä kohtaan jagge ukko meni todella vaikeaksi, ja auto muuten liikku melko nopeasti pois lavan lähi etäisyydestä.

                Ja jagge ukon kiukkua ei varmastikaan helpottanut se että olin silloin 16wee ja vittuilin suht avoimesti siinä lavan reunalla :)

                Comment


                • Alkuperäinen kirjoittaja Mehtala Näytä viesti
                  POP:in visa electron ei toimi steamin verkkokaupassa... ja sekös vasta vituttaa... pitää vissiin vaihtaa pankkia.
                  Visaakaan ei ei saa kun ei ole "vakituisia" tuloja...
                  Toimiiko muualla?
                  Meinaan, itselläni on välillä sama kortti herjannut yhtenä päivänä ja mukisematta toiminut toisena. Myös steamissa.

                  Comment


                    Amme ei ahda enää yhtään... voi ny....

                    Comment


                      200:nen seissut kuukauden ja ajattelin laittaa tulille. Akun latauksella ajattelin aloittaa ja ihmettelin, kun ei edes hälärin ledi enää vilku. Akku irti ja talliin todetakseen vain, että jäässähän se on.

                      Taitaa olla ns. kaput se akku.

                      Comment


                      • Aika pitkään on jatkunut kylmä jakso, näissä autoissa missä akku ei ole konehuoneessa se ei ehdi lämmitä lyhyiden ajojen aikana. Kylmä akku ei oikein kunnolla lataudu ja kapasiteetti laskee muutenkin, useinhan on pakkasella paljon sähkölaitteita päällä ja ajomatkat lyhyitä. On tullut yllätyksenä jopa uudehkoissa autoissa ettei enää käynnistykään pakkasella, broidin uuteen Volvoon piti vaihtaa isompi akku kun ei riittänyt näille pakkasille.

                        Itsellä oli RS2:ssa ilmeisesti aika vanha akku kun ei huoltohistoriassa mitään mainintaa vaihdosta eikä käyttöönottotarraa kyljessä. Vaihdoin ihan varmuuden vuoksi uuteen kun alkoi ekoilla pakkasilla osoittaa merkkejä hiipumisesta, nyt on pyörittänyt iloisesti joskaan en ole kertaakaan tuota silmäterää raaskinut lämmittämättä käynnistää.

                        Comment


                        • Itelle iski ihan pelko perseeseen kun muistin että lainatraktorin (148 verku) akku oli jäänyt syksyllä kiinni traktoriin näiden kovien pakkasten ajaksi. Kävin sitten ilmojen lämmettyä hakemassa sen sisälle ja lataukseen. Myös ajettavan leikkurin akku piti pelastaa lämpimään ja ladata täyteen.
                          Vuosien saatossa on vähän liian monta käyttökelpoista lyijyakkua mennyt pilalle kun ovat päässeet huonolle varaukselle ja jäätyneet käyttökelvottomiksi.

                          Kaupunkiympyröissä tuntuu että mitä pienempi lebensraum löytyy hallittavaksi, niin sitä innokkaammin sitä puolustetaan muita kanssaeläjiä, heidän ajoneuvojaan tai lemmikkejään vastaan. Täältä maalta päin seurattuna touhu vaikuttaa mielenkiintoiselta kun mielestään täyspäiset ihmiset ottavat elämäntehtäväkseen oikeuksiensa puolustamisen.

                          Itse en ihan pientä korvausta vastaan lähtis kaupunkiin lumitöihin, on se vaan välillä semmosta taiteilua että oksat pois !

                          Comment


                          • Tossa aamulla taputtelin roskiksien eteen sen verran lunta että siihen ei mennä edes kuatrolla.

                            Niin äsken ku päivän päätteeks huristelin em. kohteessa, nii sielähän se S4 oli sisäpihalla ikkunan alla parkissa, estäen mahdollisen lanssi/paloauton kulun, sekä kiinteistönhoitokoneen.
                            Vaikka tosiaan eilen postitettiin isännöitsijältä laputki että niin ei passais tehä.

                            Diudin vieressä oli nismo parkissa, sen omistaja oli hereillä, loikki tuvasta autoaan ruutuun siirtämään kun kurvasin sisäpihalle, liekkö teki vaikutusta kun em nismon keulaan ja kuskin ovelle ns lähelle tuupannu muutaman kuution lunta :)

                            Noh, tarvii huamenna käydä audistin ikkunan alle taputtelemassa lumikasa ja sillai.



                            Mutta asian syrjästä, kieltämättä ottaa aivosoluun oman taloyhtiön pihan hoito.
                            Aamu pari takaperin myöhästyin töistä, kun ruutuni on sivuttain mäessä, ruudut auraamatta ja pihaan vedetty raidat sillai että aura purkanu ruutuin päin, niin kyllähän mönkkäri liikku ongelmitta eteen & taakse ruudussa, mutta vallin kohdalla alkoi valumaan vieressä olevan auton puskuria kohti.
                            Parikyt minuuttia tuossa potkin lumia vallista ja koitin hinkata mönkkärillä ruudusta pois...

                            Nooh, tässä itse olen tosiaan sitten sunnuntai klo 11 jälkeen auraillu about 65 tuntia pihoja/kauppoja/tehtaita ja varmasti toista tuhatta parkkiruutua, niin kieltämättä alkoi sytytys pätkimään päässä kun äsken kurvasin parkkikselle, mitään ei ole tehty, vaikka satanu lunta aikoihi.
                            (meilläpäin on ollu tapana siivota ruudut sateesta seuraavana päivänä ja vielä uusintakierros seuraavana päivänä)

                            Tarvii vissiini huamenna soittaa isännöintiin ja pyytää selvitys miksi Laiskat & Tyhmät ei ole saanut aikaseksi ja kirjallisena mulle heidän auraukseen ja liukkaudentorjuntaan liittyvät speksit (tuskin ovat erit kuin meillä) ja pistää ns paskaa tuulettimeen.

                            Tässä se kiitos nähdään :)

                            Comment


                            • Alkuperäinen kirjoittaja Mehtala Näytä viesti
                              POP:in visa electron ei toimi steamin verkkokaupassa... ja sekös vasta vituttaa... pitää vissiin vaihtaa pankkia.
                              Visaakaan ei ei saa kun ei ole "vakituisia" tuloja...
                              Käykö PayPal?

                              Comment


                                200:nen seissut kuukauden ja ajattelin laittaa tulille. Akun latauksella ajattelin aloittaa ja ihmettelin, kun ei edes hälärin ledi enää vilku. Akku irti ja talliin todetakseen vain, että jäässähän se on.

                                Taitaa olla ns. kaput se akku.
                                Ei välttämättä. Kannattaa koettaa elvyttää akku jollain C-Tekin laturilla tai muulla vastaavalla hippaisen älyä omaavalla laturilla joka osaa elvyttää akkuja.

                                Tietty jos kotelo on halki tai akun levyt vääntyneet jäätymisen seurauksena oikosulkuun, niin se on sitten siinä.

                                Comment


                                • Ei saa maksettua näköjään missään verkkokaupassa tuolla popin electronilla...

                                  Comment


                                    Joku vanhempi herrasmies,otti ja täräytti kolmion takaa suoraan meikäläistä oikeeseen kylkeen.tuloksena etuovi,takaovi,lokasuojan levikkeet edestä ja takaa,lokasuoja sisälokarin kera edestä ja mitä vielä sit löytyy,kun alkavat autoa purkamaan.
                                    Lievästi sanottuna V....TAA.
                                    Onneks olin yksin liikkeellä.
                                    Eikä siinä mitään,vahinkoja sattuu.Muttakun kyseinen mieshenkilö myönsi katselleensa takaoikealla olevaan,toimintansa lopettaneeseen huonekaluliikkeeseen,että "mitäs siellä noin paljon remonttimiehiä on sisällä touhuilemassa".
                                    Että näin.

                                    Comment


                                    • Alkuperäinen kirjoittaja Happo Näytä viesti
                                      Joku vanhempi herrasmies,otti ja täräytti kolmion takaa suoraan meikäläistä oikeeseen kylkeen.tuloksena etuovi,takaovi,lokasuojan levikkeet edestä ja takaa,lokasuoja sisälokarin kera edestä ja mitä vielä sit löytyy,kun alkavat autoa purkamaan.
                                      Lievästi sanottuna V....TAA.
                                      Onneks olin yksin liikkeellä.
                                      Eikä siinä mitään,vahinkoja sattuu.Muttakun kyseinen mieshenkilö myönsi katselleensa takaoikealla olevaan,toimintansa lopettaneeseen huonekaluliikkeeseen,että "mitäs siellä noin paljon remonttimiehiä on sisällä touhuilemassa".
                                      Että näin.
                                      Sitten kun sen vielä saa myöntämään poliisillekin sen. Tuskinpa tuossa kummempaa, tosin, jos kolmion takaa täräytti.
                                      Onneksi vain peltiä, vituttaahan sekin.

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja Oko^^ Näytä viesti
                                        Sitten kun sen vielä saa myöntämään poliisillekin sen. Tuskinpa tuossa kummempaa, tosin, jos kolmion takaa täräytti.
                                        Onneksi vain peltiä, vituttaahan sekin.
                                        Ei siinä mitään,hyvin avoimesti selitti samat tarinat poliiseillekin.

                                        Comment


                                          • Aamuvuoroa tiistaihin asti, ei tarvitse uuttavuotta juhlia
                                          • Audista puuttuu voimansiirto taka-akselilta
                                          • [LEFT]Unohdin ottaa sisätilanlämppärin piuhan irti työpäivän ajaksi, auto muistuttaa liikkuvaa iglua[/LEFT]

                                          Comment


                                            Alkuperäinen kirjoittaja Pygmi Näytä viesti
                                            • [LEFT]Unohdin ottaa sisätilanlämppärin piuhan irti työpäivän ajaksi, auto muistuttaa liikkuvaa iglua[/LEFT]
                                            Itsellä kävi samantyyppinen moka uuden sisätilalämmittimen kanssa, toissa-aamuna en
                                            a) meinannut saada yhtään ovea auki
                                            enkä tämän jälkeen
                                            b) meinannut saada yhtään ovea kiinni
                                            ja
                                            c) takaluukku ei aukea edelleenkään, koska edessä on jääpuikkokuorrutus.


                                            Talvi ottaa päähän, mulle alkaisi jo kohta riittää..

                                            Comment


                                              Edellisessä kinnerissä oli webasto, oli tapana polttaa sitä 20-30 min ennen lähtöä. En muista että sen kyljet olisi olleet jäässä. Nykyisessä on sitten lohkolämmitin ja sisätilalämmitin, jota on sitten ollut tapana kotona ollessa poltella sen muutaman tunnin putkeen aina kelloa siirtämällä. Tämä jos vaikka tulisi menoa johonkin eikä lohkolla parane vain tunnin lämmittämisellä käynnistellä konetta kun se luulee olevansa jotenkin lämmin vaikkei ole.

                                              En edes ajatellut asiaa, vaikka kyljissä onkin metrin mittaiset jääpuikot. Kiitos edellisten viestien ymmärrän nyt että yletön lämmittäminenkään ei ole hyväksi.

                                              Toinen tikka tauluun webaston puolesta.

                                              Lisää lunta vaan, kyllä sitä mun puolesta mahtuu lisää vielä :)

                                              Comment


                                              • Juu, eikös se talvi ole vasta alkamassa, yleensä parhaat talvikelit ovat olleet tammi-helmikuussa ja viime vuonna talvi alkoi Jouluna. Täällä etelärannikolla tulee koko ajan lisää lunta, alkaa olla kinokset jo sen verran korkeita ettei näe sivuille. Espoossa näytti sisämaassa olevan vähemmän lunta, Kehä Ykkösellä on itäpäässä jo sen verran korkea keskivalli ettei näe edes vastaantulevia autoja.

                                                Päivät alkavat pitenemään eikä se kesä enää kaukana ole, pitää nauttia oikeasta talvesta ja muistella sateisia mustia talvia. Harmittaa vain ettei pääse jäälle.

                                                Comment


                                                  Minä olen ainakin sen verran hedonisti että silloin kun vielä sisälämmitin oli käytössä niin löin aina kotiin tullessa defan johdon tolppaan ja otin lähteissä irti. Siellä se sit välillä puhalsi yön yli ja joskus kauemminkin. Eipä ollut koko talvena ovet jäässä kun oli aina lämmin, niin moottori kuin sisätilat.

                                                  Maksaa mitä maksaa, ei varmasti järkevin tapa mutta eipä tuossa autoilussa muutenkaan ole pitkään aikaan enää ollut mitään järkeä.

                                                  Webasto on pop. Kovallakin pakkasella 30-45 min riittää avaamaan etupään ikkunat jäästä. Sen olen huomannut että takapään laseja ei farkusta avaa edes tunnin lämmityksellä jos on kovasti jäässä. Kai sitä lämmitettävää tilaa vaan on niin paljon ja ikkunat hukkaa niin paljon lämpöä.

                                                  Comment


                                                    Se eka tikka oli kyllä se että webastolla pysyy kantapää kuivana, mutta sisätilalämppäri kun ei kierrätä uutta kuivaa ilmaa ulkoa niin se lammikko vain kasvaa polkimien alla.

                                                    Comment


                                                      Alkuperäinen kirjoittaja sami
                                                      Se mikä puristaa viimeisetkin mehut ulos lähes joka päivä, kuukaudesta toiseen, on laiskat ja avuttomat teinit jotka sparraavat vanhempiaan vastaan. Kaikki joilla on vähintään kaksi omaa tai jonkun toisen lasta elätettävänään tietävät mistä on kysymys, tosin tälläkin palstalla suurimmalla osalla on tuo hauskuus vielä edessään tai kuuluvat mainittuun joukkoon. Saa nähdä lähteekö itseltä henki ennen kuin nuo teinit kasvavat aikuisiksi ja alkavat ajatella muutakin kuin itseään
                                                      Tiedän tunteen. Mulla tuo on nykypäivää ja toisaalta vielä uudelleen edessä kun jälkikasvua on 4 kpl, -91, -94, -08 ja -10.

                                                      Comment


                                                      • Vituttaa! Kerrottiin lapsille eilen että aiotaan erota... Jotenkin niin kova kokovartalovitutus päällä että ei edes ymmärrä miten kova se on. Kait se sitten jonain päivänä iskee ihan kunnolla :/

                                                        Comment


                                                          Alkuperäinen kirjoittaja angra Näytä viesti
                                                          Itsellä kävi samantyyppinen moka uuden sisätilalämmittimen kanssa, toissa-aamuna en
                                                          a) meinannut saada yhtään ovea auki
                                                          enkä tämän jälkeen
                                                          b) meinannut saada yhtään ovea kiinni
                                                          ja
                                                          c) takaluukku ei aukea edelleenkään, koska edessä on jääpuikkokuorrutus.
                                                          Lisätään tähän listaan vielä yksi:
                                                          Click image for larger version

Name:	2010-12-31 14.48.29.jpg
Views:	1
Size:	89,8 Kt
ID:	1599811

                                                          En sitten tankannut.

                                                          Comment


                                                            Aika tuhdisti tuntuu olevan jääs.

                                                            Yks mitä ainaki B5:ssä kannattaa kattoa tuos tilantees on konepellin takanurkat. Voi tulla ikävä yllätys jos on jäätä nurkis ja menee tuosta nuon vain avaamaan pellin.

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja niksu Näytä viesti
                                                              Mun HDMI-kaapelit tuli tasan kaks viikkoa UK:sta. Laiska postinjakaja jätti eilen "sinulle on kirje joka ei mahtunut luukusta"-lapun eikä edes soittanut ovikelloa. Olin kotona kun posti tuli, hiukan otti päähän kun huomasin tuon lapun. Noh, Itellan asiakaspalvelu sai palautetta.
                                                              Olikohan sama laiska postinjakaja taas tänään liikkeellä. Tiesin odottaa tänään tulevaa emännän koulukirjaa. Luukusta tuli taas toi "kirje ei mahtunut luukusta"-lappu, ovikello ei taaskaan soinut. Onneksi olin skarppina, ovi auki ja huusin perään. Jakaja toi sen kirjan eikä edes pahoitellut omaa touhuaan, totes vaan et "joo, tää on mun vika päivä". V*ttu mitä touhua. Asiakaspalvelu sai taas palautetta.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X